Το σχόλιο της ημέρας

Κατόπιν εορτής και με επιβεβλημένο το χρονοδιάγραμμα, του Δημήτρη Κατσούλα 

Spread the love

Δημήτρης Κατσούλας

Δημήτρης Κατσούλας

Ο «δαιμόνιος» Κυριάκος Μητσοτάκης πάντα έχει τον τρόπο να μας ‘εκπλήσσει…’. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω εάν αυτό που ανακοίνωσε σε πρωινή εκπομπή της Βρετανικής Τηλεόρασης Good Morning Britain στις 2/8/2023 ήταν δικής του εμπνεύσεως ή κάποιος εκ των Αμερικανών συμβούλων του το υπέδειξε, θα πρέπει πάντως να του αναγνωρισθεί η ταχύτητα με την οποία αντιδρά σε κατόπιν εορτής συμβάντα. 

 «Καλοδεχούμενοι στην Ρόδο μας δήλωσε, οι Βρετανοί τουρίστες μας οι οποίοι επλήγησαν από τις τελευταίες φωτιές στο νησί και να είναι σίγουροι ότι η Ελλάδα έκανε και κάνει τα πάντα προκειμένου οι επισκέπτες μας να αισθάνονται ασφαλείς».

Τσιμουδιά δεν έβγαλε για την ταλαιπωρία την οποία υπέστησαν ξαπλωμένοι στα καταστρώματα των πλοίων μεταφοράς τους στην Αθήνα ούτε για τους γραφειοκρατικούς ταλανισμούς τους οποίους υπέπεσαν με αποτέλεσμα να λιάζονται στις προβλήτες του λιμανιού. Εάν για μια ακόμα φορά δεν προσέτρεχαν οι φιλότιμοι Ροδίτες συμπαριστάμενοι με όποιο τρόπο είχαν στην διάθεσή τους και υπερβάλλοντες εαυτούς, κανένας δεν μπορεί να μας βεβαιώσει ότι δεν θα είχαμε και θύματα μεταξύ των χιλιάδων τουριστών. 

Και συνέχισε ο Κύριος Μητσοτάκης στην συνέντευξή του: «Παρέχουμε την δυνατότητα σε αυτούς που έχασαν το Καλοκαίρι τους την δυνατότητα επιστροφής στην χώρα μας απολαμβάνοντας τις διακοπές τους δωρεάν την Άνοιξη και το Φθινόπωρο του 2024». Και στο σημείο αυτό τίθεται το ερώτημα: Γιατί δεν συμπεριλαμβάνεται και η εποχή του Καλοκαιριού 2024, κύριε πρωθυπουργέ; Πολύ καλά γνωρίζετε ότι το Ελληνικό Καλοκαίρι είναι εκείνο το οποίο τραβά σαν μαγνήτης κάθε Ευρωπαίο τουρίστα, γιατί τους αποκλείετε τις χαρές του; Μήπως από την σκέψη σας πέρασε το ότι οι Βρετανοί τουρίστες μας έχουν ανάγκη να ερωτευτούν με την λουλουδιασμένη μας Άνοιξη ή το μελαγχολικό μας Φθινόπωρο; 

Και εν κατακλείδι: Μήπως και για το Καλοκαίρι του 2024 επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες σε κάποιο άλλο νησί μας και τρέμετε το ρεζιλίκι το οποίο δεν θα αποφύγετε για μια επί πλέον φορά και το οποίο καταγράφηκε από όλα τα Διεθνή Μέσα Ενημέρωσης αφιερώνοντας ολόκληρα αποσπάσματα αλλά και Live συνδέσεις από τα μέτωπα των πυρκαγιών και την 111 Πτέρυγα Μάχης την οποία ούτε ο εχθρός δεν τολμά να πλησιάσει επειδή γνωρίζει ότι εντός λεπτών θα μετατραπεί σε σκόνη; 

Προσκαλείτε τους Βρετανούς τουρίστες μας υπό προϋποθέσεις και ελπίζετε ότι αυτή σας η πρόσκληση θα βρει αποδέκτες; Μακάρι. Όλο το πακέτο προβολής της χώρας μας και πειθούς στα χέρια σας το έχετε, αξιοποιήστε το λοιπόν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο με την νέα σας υπουργό μπροστάρη. Από τώρα όμως, ε, και μη χάνετε δευτερόλεπτο.  

Παρακολουθήστε το βίντεο:

SHARE
RELATED POSTS
Για την Ειρήνη, του Νίκου Βασιλειάδη
Μετά την συμφωνία, του Ηλία Καραβόλια
Περί δημοκρατίας και αυταρχισμού, του Πάνου Μπιτσαξή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.