Το σχόλιο της ημέρας

Και οι απαντήσεις ήρθαν από τους δικούς του επιστήμονες, του Δημήτρη Κατσούλα

Spread the love

Δημήτρης Κατσούλας

Δημήτρης Κατσούλας

Με το …συμπάθιο συμπατριώτες! Νομίζω πως (εδώ που τα κουβεντιάζουμε) έχω το δικαίωμα να εκφράσω προσωπική άποψη σχετικά με τα δυο ρηθέντα από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο τα οποία με σημάδεψαν κατά την τρίχρονη πορεία του στο τιμόνι της χώρας. Πρώτον: ‘…δεν ήσασταν οι μόνοι που πολεμήσατε, εγώ ήμουνα πολιτικός κρατούμενος έξι μηνών από τη Χούντα. Λοιπόν, εγώ πέρασα τα πρώτα έξι χρόνια της ζωής μου στην εξορία (επακολουθεί θόρυβος από τα έδρανα της Βουλής)…Γιατί γελάτε κύριοι, γιατί γελάτε;’ Αυτό, προ Πρωθυπουργίας του, και δεύτερον: ‘…Όχι, δεν έχω .Έχετε ‘σεις; ‘(Η συνέχεια στο βίντεο που προσαρτάται στο τέλος του κειμένου).

Και, ποιος τα εκστομίζει αυτά; Ο κύριος Μητσοτάκης! Αυτός ο οποίος με το περίσσευμα  θρασύτητας, αλαζονείας και έπαρσης που τον διακατέχει, αμφισβητεί και τις δυο μελέτες που συνετάχθησαν από τον κύριο Λύτρα με προσυπογραφή (εννοείται) και σύμπραξη και του κυρίου Τσιόδρα , ο άνθρωπος εκείνος ο οποίος προκειμένου να καμουφλάρει τις ελλείψεις σε Μ.Ε.Θ. ξεστόμισε τα ανωτέρω, λες και ποτέ του δεν ενημερώθηκε ότι τα ποσοστά των ασθενών που ξεψύχησαν διασωληνωμένοι αλλά εκτός Μ.Ε.Θ. προκαλούν τρόμο: 97.7% οι θανόντες εκτός Μ.Ε.Θ. αν και διασωληνωμένοι. 

Ναι, ο κύριος Μητσοτάκης που κοκορεύεται ότι πολλαπλασίασε τις Μ.Ε.Θ., τα ισχυρίζεται αυτά. Και αντί να έχουν ξεσηκωθεί οι πέτρες, τα αργυρώνητα ΜΜΕ επιμελώς φροντίζουν να συγκρατούν τον λαό σε ύπνωση και να ενδιαφέρονται μόνο για την προβολή των  fuel Pass του κυρίου Πιερρακάκη των κάποιων πενταροδεκάρων καθώς και στο να υπενθυμίζουν καθημερινά την επιταγή ακρίβειας που θα χορηγηθεί λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, με παραπλανητικούς τίτλους μέσω ορισμένων ‘πρώτη μούρη’ sites τοιούτους που να νομίζει ο κάθε δικαιούχος ότι την άλλη εβδομάδα τα χρήματα θα ευρίσκονται κατατεθειμένα στον λογαριασμό του, άραγε και άμεση η λήψη τους από τα ΑΤΜ! Ομιλούμε για επαγγελματίες της εξαπάτησης. 

Κατά τα άλλα, εσείς εγγραφήκατε στην πλατφόρμα για να έχετε την δυνατότητα  επιλογής του προσωπικού σας ιατρού, εκείνου δηλαδή του παλαιού ΤΟΜ.Υ. που είχε θεσπιστεί επί ΣΥΝ.ΡΙΖ.Α. και με λύσσα κατάφερε να καταργήσει η σημερινή κυβέρνηση αλλά με άλλο λογότυπο τον επανέφερε, ή από σήμερα πηγαίνοντας στο βενζινάδικο πληροφορηθήκατε ότι καταργήθηκε η επιδότηση ‘στην αντλία’ του πετρελαίου κίνησης και σκαρφάλωσε στα 1.959 ευρώ/ λίτρο με τάση στρογγυλοποίησής του στα 2 ευρώ/λίτρο ή για μια ακόμη φορά συμβιβαστήκατε να συμπληρώσετε την φόρμα του Fuel Pass – με την προσμονή της χάριτος του Θεού, όποτε κι αν αυτή επέλθει – προκειμένου να σας επιστραφούν κάποιες ‘εξατμισμένες’ πενταροδεκάρες, επειδή ο πληθωρισμός τα κατατρώει όλα; 

SHARE
RELATED POSTS
tei.PNG
1.2 εκ, παιδιά κάθε χρόνο είναι είδος εμπορεύσιμο – Animation από το ΤΕΙ Αθήνας
Ζούμε τον Μύθο μας…48 χρόνια τώρα! – One Pseudo State, 5 Pseudo Presidents and One Truth!, του Γιώργου Σαράφογλου-George Sarafoglou
Κίνημα κατά των αντιεμβολιαστών;, της Ωραιοζήλης Τζίνας Δαβιλά

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.