Αθλητικά/Αθλητισμό

Κάποιοι θα πάρουν χρήμα…, του Γιώργου Αρκουλή

Spread the love

Γιώργος Αρκουλής

Γιώργος Αρκουλής

Catering-Συνέδρια-Γάμοι-Βαπτίσεις-Εκδηλώσεις

Απ.Παύλου 50 (Ανάληψη)-Βενετοκλέων (Στ.Διαγόρας)-Ρόδου-Λίνδου (ΙΚΑ)-Λεωφ.Κρεμαστής-Πηγές Καλλιθέας (Μάϊος-Οκτώβριος)

Επ, εδώ σε θέλω κάβουρα (και ας είναι σβηστά τα κάρβουνα).

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Αυγενάκης, το σκέφτηκε και το αποφάσισε. Με νομοσχέδιο που θα συζητηθεί (και θα περάσει) σήμερα, «Οι Δήμοι θα πρέπει να ενισχύουν οικονομικά τα ερασιτεχνικά σωματεία της περιοχής τους, προς όφελος του ελληνικού Αθλητισμού».

Ωραίο πράγμα!

Που σημαίνει, ότι ο δήμαρχος του Πειραιά (λέμε τώρα) Μώραλης, θα μπορεί (χωρίς… αγκυλώσεις)  να δώσει φράγκα στον Εθνικό, δηλαδή το  ι σ τ ο ρ ι κ ό τ ε ρ ο σωματείο της πόλης του, που δεν έχει πλέον στον ήλιο μοίρα.

Να σκεφθείτε ότι η ομάδα πόλο, αρνήθηκε να μετάσχει σε ευρωπαϊκό τουρνουά εφέτος, διότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα ούτε για σαγιονάρες, πετσέτες και σκουφάκια, που λέει ο λόγος. Και ας έχει φέρει στον Πειραιά κάπου 40 τίτλους πρωταθλητή.

Φοβάμαι πως το νομοσχέδιο (ή η νέα τροπολογία Αυγενάκη), ίσως διαθέτει «φωτογραφικό χαρακτήρα», και ανοίγει τον δρόμο –λύνοντας ταυτόχρονα τα χέρια συγκεκριμένων δημάρχων- ώστε να επιχορηγηθούν με χρήματα σύλλογοι «ειδικών περιοχών» κλπ., αλλά μακάρι να μην είναι έτσι τα πράγματα.

ΥΓ: Ξέρετε κάτι; Δεν μπορώ να ξεχάσω την φωτογράφιση του εν λόγω υφυπουργού με τους ηγέτες των ποδοσφαιρικών συλλόγων του Νομού Ηρακλείου Κρήτης!! Την ώρα που οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Βόλου και της Νίκης Βόλου, τον είχαν επισκεφθεί στο γραφείο του προκειμένου να του παραδώσουν τις σφραγίδες, λόγω ένδειας. Όπως είναι γνωστό, ο κ. Αυγενάκης απουσίαζε!

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Γιώργος Αρκουλής
Η εθνική ποδοσφαίρου είναι πλέον για λύπηση, του Γιώργου Αρκουλή
Για τον “Παβαρότι των γηπέδων”, του Γιώργου Αρκουλή
Σας αρέσει ο ΠΑΣ;, του Γιώργου Αρκουλή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.