ΕΥ ΖΗΝ

Ιανουάριος 2020: αστρολογικές προβλέψεις για όλο τον μήνα, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου

Spread the love

Αλεξάνδρα Καρακοπούλου

Κριός 

Νέος χρόνος, νέες περιπέτειες!

Παρορμητικέ μου Κριέ, ο καινούργιος χρόνος ξεκινάει δυναμικά, δημιουργικά, με υγεία, αγάπη και μπόλικες χαρές. Καλή σου χρονιά! Ο Ιανουάριος είναι ολίγον αντιφατικός μερικές φορές, αλλά εσύ πρέπει να κάνεις υπομονή και να έχεις επιμονή, που την έχεις έτσι κι αλλιώς στο «τσεπάκι» σου όταν το αποφασίσεις και να αρπάξεις τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται. Η έντονη και άκρως δυνατή σύνοδος του πλανήτη των μαθημάτων ζωής Κρόνου με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα, στις 12 του μήνα, που διαρκεί όλο τον χρόνο, σε αλλάζει, σε εξελίσσει… Μην κάνεις οικονομικά ανοίγματα ακόμη, ούτε μεγάλες αγορές. Ο τυχερός Δίας σου ανοίγει πόρτες στα επαγγελματικά και έτσι τονώνεται το κύρος και η κοινωνική σου καταξίωση, αν το επιθυμείς βέβαια. Ο επικοινωνιακός Ερμής θα σου δίνει τις πληροφορίες που χρειάζεσαι και με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Στα μέσα του μήνα να προσέχεις λιγάκι τις εντάσεις που μπορεί να κάνουν την ατμόσφαιρα λίγο πιο βαριά. Η έκλειψη της Σελήνης στις 10 του μήνα στον άξονα του ευαίσθητου Καρκίνου και του εργασιομανή Αιγόκερου συμπίπτει με την σύνοδο του Ήλιου με τον επικοινωνιακό Ερμή και δίνει έμφαση στις συζητήσεις, στα προσωπικά σου και σε σημαντικές αποφάσεις. Ίσως να ξεκινήσεις επιτέλους να βάζεις τα πράγματα σε τάξη και σε ισορροπία… Η Νέα Σελήνη στις 24 Ιανουαρίου στον αέρινο, καινοτόμο Υδροχόο φέρνει καινούργια άτομα στην ζωή σου. Προσοχή όμως σε τυχόν ξαφνικές συνεργασίες και οικονομικές σε συναλλαγές… κρύβει παγίδες.

 

Ταύρος

«Πάλης ξεκίνημα, νέοι αγώνες»

Καλή, ευτυχισμένη, απολαυστική χρονιά σου εύχομαι σταθερέ μου Ταύρε. Ο Ιανουάριος σε καλωσορίζει με μικρά απρόοπτα γεγονότα, που από την μια πλευρά είναι ευχάριστα πολύ και άλλοτε σε προβληματίζουν. Οι ευκαιρίες όμως δεν θα λείψουν, τολμώντας να σημειώσω πως θα είναι αρκετές και αξιόλογες. Μπορείς να μεταμορφωθείς, αν θες, να αλλάξεις, μέσα έξω. Ο τυχερός Δίας θα σε βοηθήσει να ανοιχτείς, να ταξιδέψεις, να ανοίξεις τους ορίζοντές σου, να κάνεις σεμινάρια, να μορφωθείς. Η έντονη και άκρως δυνατή σύνοδος του πλανήτη των μαθημάτων ζωής Κρόνου με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα, στις 12 του μήνα, που διαρκεί όλο τον χρόνο, φέρνει μπόλικη δουλειά και ευθύνες, αλλά και την επιτυχία που περιμένεις εδώ και καιρό στο τέλος αυτού του αρκετά επίπονου ταξιδιού. Αρκεί να αντέξεις.. να μην λυγίσεις και να εμπιστευτείς τους σωστούς «συνταξιδιώτες». Οι σχέσεις σου περνούν και αυτές τις δικές τους «φάσεις» αφού δεν αποκλείεται να φας φλασιά με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο βλέποντάς το ξαφνικά ερωτικά, κάτι που κρύβει πολλούς κινδύνους.. προσοχή. Η έκλειψη της Σελήνης στις 10 του μήνα στον άξονα του ευαίσθητου Καρκίνου και του εργασιομανή Αιγόκερου φέρνει συμφωνίες, συνεργασίες και υπογραφές συμβολαίων. Μεταξύ 10 και 13 του Γενάρη, εκεί αν είναι θα γίνουν οι μεγάλες αλλαγές ζωής προς το καλύτερο.. πάντα. Η Νέα Σελήνη στις 24 Ιανουαρίου στον αέρινο, καινοτόμο Υδροχόο κάνει καλό στα επαγγελματικά σου και περισσότερο στα νέα ξεκινήματα! 

Δίδυμοι 

Γίνονται και θαύματα!

Επικοινωνιακό μου Διδυμάκι, σου εύχομαι ένα καλό, ενδιαφέρον, τυχερό και λαμπερό νέο έτος, όπου θα δεις όλες σου τις ευχές να πραγματοποιούνται! Μπορεί ο Ιανουάριος να έχει λίγα σκαμπανεβάσματα, αλλά εσύ ξέρεις να τα αντιμετωπίζεις με πρωτότυπο τρόπο. Σου έχω εμπιστοσύνη! Μπορεί να χρειαστείς χρήματα και οι προσδοκίες σου να είναι μεγάλες, αλλά μην το βάζεις κάτω. Αυτός ο χρόνος κρύβει μια σχετική κούραση σε αυτόν τον «νευραλγικό» τομέα των οικονομικών και ο Άρης μπορεί να μην σε βοηθάει αυτόν τον πρώτο μήνα του χρόνου με τις μικρές ιωσούλες που σου φέρνει, αλλά εσύ θα βρεις την μέση χρυσή λύση για όλα! Η αισθησιακή Αφροδίτη σε γλυκαίνει και σε ηρεμεί όταν το χρειάζεσαι περισσότερο. Μην δοκιμάζεις πολλά καινούργια «μονοπάτια» μέχρι τις 15 του μήνα. Η έντονη και άκρως δυνατή σύνοδος του πλανήτη των μαθημάτων ζωής Κρόνου με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα, στις 12 του μήνα, που διαρκεί όλο τον χρόνο, θα σου αλλάξει την γενική αντίληψη σχετικά με τα κεκτημένα, τα θέματα ασφάλειας, υλικής αλλά και συναισθηματικής. Εντάσεις δεν θα λείψουν πάνω σε αυτά, αλλά αν δεν υποστηρίξεις την αλλαγή, πως θα πας ένα βήμα παρακάτω; Η έκλειψη της Σελήνης στις 10 του μήνα στον άξονα του ευαίσθητου Καρκίνου και του εργασιομανή Αιγόκερου σου φέρνει όλα τα παραπάνω σε ένα πιο έντονο σκηνικό. Μην απογοητευθείς! Επαναπροσδιόρισε την ενέργειά σου σε αυτά που θες να πετύχεις και θα δεις να συμβαίνουν θαύματα! Η Νέα Σελήνη στις 24 Ιανουαρίου στον αέρινο, καινοτόμο Υδροχόο θα σου φέρει αισιοδοξία και δύναμη για να ανατρέψεις ό,τι θέλεις στην ζωή σου! 

Καρκίνος

Άστα όλα κι έλα!

Ευαίσθητό μου Καρκινάκι, καλή σου χρονιά, γεμάτη όμορφες εκπλήξεις. Ο Ιανουάριος σου επιφυλάσσει αρκετές, έντονες, ιδιαίτερες, ωραίες συναντήσεις και συγκυρίες, κάτι που θα σε κάνει να πιστέψεις στην ομορφιά της ζωής ξανά. Η έντονη και άκρως δυνατή σύνοδος του πλανήτη των μαθημάτων ζωής Κρόνου με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα, στις 12 του μήνα, που διαρκεί όλο τον χρόνο, αλλάζει ριζικά τις σημαντικές σχέσεις στην ζωή σου. Αν είσαι στο τέλος μιας σχέσης, τώρα θα την αφήσεις πίσω σου μια για πάντα.  Άν είσαι ελεύθερος, είσαι έτοιμος για νέα ξεκινήματα, όπου τώρα πολύ πιθανόν και να βρείς την σχέση της ζωής σου. Πάρε βαθιές ανάσες, προετοιμάσου για τις μεγάλες αλλαγές, μάζεψε ενέργεια και δέξου τις αναπάντεχες εξελίξεις, που όσο και να σε ξαφνιάσουν… θα είναι για καλό, να το θυμάσαι αυτό! Προσοχή στους χειριστικούς ανθρώπους. Η καθημερινότητά σου θα συνεχίσει να είναι έντονη και θα ζεις σε γρήγορους ρυθμούς, αλλά θα έχεις και την δυνατότητα να χαλαρώσεις και να ευχαριστηθείς τους φίλους και τους αγαπημένους σου. Η έκλειψη της Σελήνης στις 10 του μήνα στον άξονα του ευαίσθητου Καρκίνου και του εργασιομανή Αιγόκερου συνεχίζει να σου δίνει δύναμη έτσι ώστε να αλλάξεις την ολική σου προσέγγιση σχετικά με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η Νέα Σελήνη στις 24 Ιανουαρίου στον αέρινο, καινοτόμο Υδροχόο, θα είναι ένα τυχερό Φεγγάρι. Έρχονται έσοδα, βοήθεια και οι μέχρι τώρα δυσκολίες θα μοιάζουν σιγά σιγά πως ανήκουν αποκλειστικά στο παρελθόν! 

Λέων 

Η ζωή είναι μια τρέλα! 

Λαμπερό μου Λιοντάρι, καλή, όμορφη, δημιουργική, απαστράπτουσα χρονιά σου εύχομαι! Το 2020 είναι σημαδιακό έτος για σένα και αυτό έχει να κάνει με τους περισσότερους τομείς στην ζωή σου. Αφού είναι γνωστό πόσο δραστήριος και δυνατός είσαι, καθώς ξεπερνάς ό,τι εμπόδιο εμφανίζεται μπροστά σου. Έτσι ξεκινάει και αυτή η χρονιά, γεμάτη ενέργεια, έτοιμη να εκπληρώσει όλα σου τα μεγαλεπήβολα σχέδια. Ο δυναμικός Άρης σου δίνει την δύναμη που χρειάζεσαι, αυτό το χέρι βοηθείας και σου τονώνει την σεξουαλικότητα. Τα οικογενειακά σου περνούν την κρίση τους, αλλά μέσα από αυτήν θα γίνουν καλύτερες οι σχέσεις σας. Οι αρχές του Γενάρη κρύβουν ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να προωθήσεις τα ταλέντα σου, την αξία σου και να δείξεις καινούργιες σου δουλειές και σχέδια. Κάνεις μπόλικες επαγγελματικές συζητήσεις, με τα άτομα που έχεις γύρω σου, ακόμη και με το άτομο του άμεσου ενδιαφέροντός σου. Μείνε ανοιχτός σε ό,τι πιο πρωτότυπο και μην επιτρέψεις την ζήλια, τον ανταγωνισμό και το ψέμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις… αφού η τάση για να μεγαλοποιείς τα πάντα στο μυαλό σου είναι μεγάλη! Η έκλειψη της Σελήνης στις 10 του μήνα στον άξονα του ευαίσθητου Καρκίνου και του εργασιομανή Αιγόκερου κοντά στην έντονη και άκρως δυνατή σύνοδο του πλανήτη των μαθημάτων ζωής Κρόνου με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα, στις 12 του μήνα, που διαρκεί όλο τον χρόνο, φέρνει δύσκολες ειδήσεις από το οικογενειακό σου περιβάλλον. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου και ψάξε για την αλήθεια πίσω από τις λέξεις. Ο συναισθηματισμός δεν βοηθάει πουθενά σε αυτή την περίπτωση… Η Νέα Σελήνη στις 24 Ιανουαρίου στον αέρινο, καινοτόμο Υδροχόο, μπορεί να σου φέρει λίγο άγχος παραπάνω σε θέματα σχέσεων. Αν είσαι βέβαια μόνος σου αυτό το διάστημα, δεν αποκλείεται να βρεις τον έρωτα σε κάτι έξω από τα «νερά» σου.  

Παρθένος

Με φόβο και πάθος! 

Οργανωτικέ μου Παρθένε, καλή, όμορφη, δημιουργική και ερωτική χρονιά σου εύχομαι! Να έχεις υγεία και ιδιαίτερα θετικές εκπλήξεις. Το 2020 είναι αρκετά σημαδιακή χρονιά για σένα, αφού αφήνει την σφραγίδα της σε θέματα σχέσεων, δημιουργικότητας και γενικότερα της ζωής, ξεκαθαρίσματα του στιλ «περίμενα τόσο καιρό και έγιναν όλα μέσα σε έναν χρόνο». Ο Ιανουάριος βέβαια χαρακτηρίζεται από την έντονη και άκρως δυνατή σύνοδο του πλανήτη των μαθημάτων ζωής Κρόνου με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα, στις 12 του μήνα, που διαρκεί όλο τον χρόνο. Αυτό είναι μια εικόνα του μέλλοντός που θέλεις να έχεις. Τώρα πρέπει να χτίσεις τα θεμέλιά σου, να βάλεις τις πιο γερές σου βάσεις και να προχωρήσεις γερά προς το κάρμα που θέλεις να αποκτήσεις. Οι πρώτες μέρες του Γενάρη σε βρίσκουν με αγαπημένα πρόσωπα, που σου φέρνουν και όμορφες ειδήσεις. Κράτα χαμηλούς τους τόνους και μην παίρνεις «φαντασιόπληκτες» αποφάσεις. Βέβαια κάποιες σοβαρές, δύσκολες αποφάσεις είναι απαραίτητες, όσο σκληρές και αν είναι. Οι φίλοι σου είναι πάντως δίπλα σου και σε στηρίζουν. Ίσως να υπάρξει κάποια πολύ καλή επαγγελματική ευκαιρία μέσα στον μήνα. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά. Η έκλειψη της Σελήνης στις 10 του μήνα στον άξονα του ευαίσθητου Καρκίνου και του εργασιομανή Αιγόκερου φέρνει αυτές τις πολυπόθητες ευκαιρίες. Η Νέα Σελήνη στις 24 Ιανουαρίου στον αέρινο, καινοτόμο Υδροχόο, φέρνει ουρανοκατέβατα γεγονότα στα επαγγελματικά σου και ίσως να αλλάξεις δουλειά… μην το δεις αρνητικά! 

Μόνο στη Ρόδο: Αποστόλου Παύλου 50 (Ανάληψη)-Βενετοκλέων (Στάδιο ΔΙΑΓΟΡΑΣ)-Ρόδου-Λίνδου (ύψος ΙΚΑ)-Λεωφόρος Κρεμαστής – Πηγές Καλλιθέας (από Μάιο-Οκτώβριο) & catering Γάμοι-Βαπτίσεις, Συνέδρια, Εκδηλώσεις

PANE DI CAPO – AT RHODES – ΣΤΗ ΡΟΔΟ – ΤΗΛ: 22410-69007

Ζυγός 

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.

Διπλωματικέ μου Ζυγέ, καλή, δημιουργική, ερωτική, μοναδική χρονιά σου εύχομαι! Ο Ιανουάριος ξεκινάει δυναμικά, χαρούμενα, με έμφαση στην οικογένειά σου, στο σπίτι σου. Ο τυχερός Δίας σου έφερε όλη την προηγούμενη χρονιά αλλαγές και αναθεωρήσεις. Κάποια σχέδιά σου είναι ακόμη σε αναμονή, αφού είχες άλλες προτεραιότητες. Η οικογένεια αναγνωρίζει την αγάπη σου, τις προσπάθειές σου και σε γεμίζει με γαλήνη και ευτυχισμένες στιγμές. Άν είσαι δεσμευμένος, πρόσεχε τις οικονομικές συναλλαγές σας, αφού αυτό δημιουργεί σχετικές εντάσεις. Ο δυναμικός Άρης σου δίνει αρκετή ενέργεια, μεγαλύτερο δυναμισμό και σεξουαλικότητα και έτσι θέλει και την ανάλογη προσοχή σε όλα αυτά τα θέματα. Προσοχή στα μικροατυχήματα και τις ιώσεις. Μην ξοδεύεις την ενέργειά σου άσκοπα αριστερά δεξιά… πρέπει να μαζέψεις δυνάμεις, θα τις χρειαστείς. Προς το τέλος του Γενάρη ανοίγουν πόρτες καθώς έρχεσαι σε επαφή με ανθρώπους που θα σου κάνουν ενδιαφέρουσες προτάσεις. Μην κολλάς σε παλιές λύσεις, κοίτα μπροστά και επένδυσε σε καινοτόμα πράγματα! Η έκλειψη της Σελήνης στις 10 του μήνα στον άξονα του ευαίσθητου Καρκίνου και του εργασιομανή Αιγόκερου φέρνει ξανά αυτό το μεγάλο δίλημμα μεταξύ καριέρας και οικογένειας στην επιφάνεια. Μάντεψε τι θα επιλέξεις… Η Νέα Σελήνη στις 24 Ιανουαρίου στον αέρινο, καινοτόμο Υδροχόο, φέρνει αναπάντεχη εξέλιξη στα ερωτικά σου, αφού πρόκειται για ένα πολύ εκκεντρικό πρόσωπο που μάλλον θα σκάσει σαν μια μεγάλη φούσκα! 

Σκορπιός 

Όρτσα τα πανιά!

Μυστικοπαθή μου Σκορπιέ, καλή, ερωτική, δημιουργική και τυχερή χρονιά να έχεις! Το 2020 κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα, με τις κατάλληλες προϋποθέσεις. Είναι μια χρονιά γεμάτη δώρα, ανταμοιβές και μεγάλης ενέργειας, τέτοιας που σε ωθεί να κατακτήσεις όλους σου τους στόχους και να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Το σπίτι και η οικογένεια είναι στο προσκήνιο την αρχή αυτού του μήνα. Μπορεί να μοιάζει κουραστική υπόθεση, αλλά σε γεμίζει ανάλογη ενέργεια. Τα οικονομικά σου μοιάζουν να καλυτερεύουν, με μια αργή αλλά σταθερή ανοδική εξέλιξη. Μην χάσεις τον στόχο από τα μάτια σου! Αν έχεις στο πλευρό σου αυτό που ζητούσες, δεν νιώθεις πια ανασφάλεια και φόβο. Δεν συμβιβάζεσαι εύκολα, το ξέρω, αλλά μην κόψεις κεφάλια ακόμη… μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα αν κάτι σου «χτυπάει» περίεργα. Η αισθησιακή Αφροδίτη που βρίσκεται στους ονειροπόλους Ιχθύες σώζει την κατάσταση και σε κάνει πιο ρομαντικό και τρυφερό απέναντι στο αντικείμενο του πόθου σου. Θέματα οικογένειας και σπιτιού δεν λείπουν από το τραπέζι. Αν έχεις στο μυαλό σου να μετακομίσεις ή να ανακαινίσεις τον χώρο σου, αστο για τον επόμενο μήνα. Η έκλειψη της Σελήνης στις 10 του μήνα στον άξονα του ευαίσθητου Καρκίνου και του εργασιομανή Αιγόκερου είναι ότι καλύτερο για ξεκαθαρίσματα. Θα οργανωθείς για το μέλλον, κάτι που έχεις έντονα στο μυαλό και στην ψυχή σου. Η άκρως δυνατή σύνοδος του πλανήτη των μαθημάτων ζωής Κρόνου με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα, στις 12 του μήνα, που διαρκεί όλο τον χρόνο, δεν θα περάσει απαρατήρητη, αφού μιλάμε για «ουράνιο» άνοιγμα. Τι θέλεις να γίνει; Η Νέα Σελήνη στις 24 Ιανουαρίου στον αέρινο, καινοτόμο Υδροχόο φέρνει ουρανοκατέβατες εξελίξεις σε θέματα σπιτιού και οικογένειας… μην κάνεις απότομες κινήσεις, είναι για καλό! 

Τοξότης 

Μην κάνεις πίσω.

Ταξιδιάρικό μου Τοξοτάκι, καλή, χαρούμενη, χρυσή χρονιά! Το 2020 μπαίνει έντονα με τον δυναμικό Άρη να σου δίνει ώθηση και μπόλικη ενέργεια, αποφασιστικότητα και αρκετό θάρρος για νέα ανοίγματα. Τα επαγγελματικά σου θα σε απασχολήσουν περισσότερο αυτόν τον χρόνο, με καλά μαντάτα από τον Γενάρη. Αν ήρθαν λεφτά στα χέρια σου τον τελευταίο χρόνο, και κατάφερες να βάλεις κάτι στην άκρη, όσα και αν είναι αυτά, ήρθε η στιγμή να τα τοποθετήσεις έξυπνα. Αν δε ασχολείσαι με τα γραπτά, το εμπόριο ή την επικοινωνία ευνοείσαι ιδιαιτέρως! Μην είσαι βιαστικός και απρόσεκτος μόνο… Προς το τέλος του μήνα, προσοχή στις υπερβολές και τις καταχρήσεις ή ακόμη και τις εξαπατήσεις. Πρέπει να μην ξεχάσεις ποτέ να πατάς και με τα δυο πόδια γερά πάνω στην γη. Οι διαπροσωπικές σχέσεις έρχονται σε προτεραιότητα με σκοπό να τις αλλάξεις ριζικά. Τόλμησέ το. Πάρε τα ρίσκα σου. Η έκλειψη της Σελήνης στις 10 του μήνα στον άξονα του ευαίσθητου Καρκίνου και του εργασιομανή Αιγόκερου σε κάνει να νιώθεις παγιδευμένος σε έναν κυκεώνα οικονομικών θεμάτων. Μόνο με ψυχραιμία και καλή στρατηγική μπορεί να απαγκιστρωθείς από τα δεδομένα. Η Νέα Σελήνη στις 24 Ιανουαρίου στον αέρινο, καινοτόμο Υδροχόο σου φέρνει νέες ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα, με μπόλικες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, τυχερές συναντήσεις και απρόοπτα που όσο και να σου δημιουργήσουν ανασφάλεια, εσύ πρέπει επιτέλους να αφεθείς. Είσαι πολύ πιο κοντά στον στόχο σου από ό,τι νομίζεις. 

Αιγόκερως

Χαμόγελο της επιτυχίας!

Εργασιομανή μου Αιγόκερε, να έχεις μια καλή, ευτυχισμένη, τυχερή, δημιουργική χρονιά! Το 2020 είναι σίγουρα η χρονιά σου! Τόσοι πλανήτες σε σένα, μια μεγαλειώδης σύνοδος… τι να γράψω και τι να πρωτοσχολιάσω! Η έντονη και άκρως δυνατή σύνοδος του πλανήτη των μαθημάτων ζωής Κρόνου με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα, στις 12 του μήνα, που διαρκεί όλο τον χρόνο, σε προετοιμάζει σιγά σιγά για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής σου. Θα αλλάξουν όλα όσα έχεις επιθυμήσει βαθιά, με αισιοδοξία και μπόλικη αυτοπεποίθηση. Ευχάριστες ειδήσεις, ενδιαφέρουσες γνωριμίες, συζητήσεις, ανταλλαγή απόψεων, γιορτινές καταστάσεις. Ο τυχερός Δίας ευνοεί και τα προσωπικά σου. Μόνο μην συζητάς οικονομικά θέματα με το έτερον ήμισυ, αφού πιθανό είναι να υπάρξουν εντάσεις χωρίς ουσιαστικό λόγο. Κρίμα είναι να ειπωθεί κάτι που δεν θα το «μαζεύεις» μετά… Αλλάζει ριζικά ο τρόπος που έβλεπες τα πράγματα ως σήμερα, μέσα από σχεδόν «ουρανοκατέβατες» ευχάριστες εκπλήξεις. Η ζωή σου, οι ιδέες σου, το μέλλον σου… όλα μπαίνουν σε άλλη τροχιά.. μια που ίσως δεν περίμενες μέχρι τώρα να είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί. Η έκλειψη της Σελήνης στις 10 του μήνα στον άξονα του ευαίσθητου Καρκίνου και του ζωδίου σου εμβαθύνει το συνολικό σκηνικό και δίνει έμφαση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Άν κάτι δεν είναι όπως φαίνεται…αυτό θα αποκαλυφθεί άμεσα. Ότι και αν γίνει, όσο ακραίο και να φανεί στους άλλους γύρω σου, θα κάνει την ζωή σου πιο γεμάτη και χαρούμενη σε βάθος χρόνου, να το θυμάσαι αυτό. Η Νέα Σελήνη στις 24 Ιανουαρίου στον αέρινο, καινοτόμο Υδροχόο σου φέρνει και νέες πηγές εσόδων μαζί με όμορφες ευκαιρίες από εκεί που δεν το περιμένεις. 

Υδροχόος 

Αναστατώνομαι! 

Αέρινέ μου Υδροχόε, καλή, ευτυχισμένη, δημιουργική χρονιά! Το 2020 είναι πολύ σημαντικός χρόνος, με τόσους σημαντικούς πλανήτες στον Αιγόκερω που σηματοδοτεί για σένα το 12ο Σπίτι, τον Οίκο του υποσυνείδητου, των υπαρξιακών θεμάτων, του παρασκηνίου, του αθέατου κόσμου. Η έντονη και άκρως δυνατή σύνοδος του πλανήτη των μαθημάτων ζωής Κρόνου με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα, στις 12 του μήνα, που διαρκεί όλο τον χρόνο, επηρεάζει το κάρμα σου, οριστικοποιεί την μεταμόρφωσή σου, γεννιέσαι και πεθαίνεις ταυτόχρονα. Σε περίπτωση που έχεις πληγώσει κάποιους ανθρώπους ή δεν τους φέρθηκες όπως τους άρμοζε, τότε ήρθε η ώρα της «πληρωμής», χωρίς να θέλω να σου ταράξω τα νερά. Ναι, πρόκειται για κοσμοϊστορικές αλλαγές και εσύ κάθεσαι πρώτη σειρά, τιμώμενο πρόσωπο. Τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να είσαι ολοκληρωτικά ο εαυτός σου. Με τις ανασφάλειες βέβαια και τις φοβίες που σε διακατέχουν, θα πρέπει να έρθεις αντιμέτωπος και πάλι. Η οικογενειακή σου ζωή θα έχει αρκετά απρόοπτα, που ίσως σε προβληματίσουν αρκετά. Μην πας κόντρα και μην σε πιάνουν οι επαναστατικές σου τάσεις… ψυχραιμία, όλα θα γίνουν! Ήρθε η ώρα να δείξεις το ώριμό σου πρόσωπο! Θα έχεις πάραυτα ενδιαφέρουσες συναντήσεις και γνωριμίες. Η έκλειψη της Σελήνης στις 10 του μήνα στον άξονα του ευαίσθητου Καρκίνου και του εργασιομανή Αιγόκερου φέρνει σχετική αναστάτωση στην καθημερινότητά σου και μαζί και έναν θεματάκι υγείας που δεν πρόσεξες αρκετά. Η Νέα Σελήνη στις 24 Ιανουαρίου στον αέρινο, καινοτόμο Υδροχόο σου φέρνει με την σειρά της λίγη τύχη και ευκαιρίες για να επανορθώσεις. Οι εκπλήξεις όμως δεν λείπουν για αυτό να είσαι έτοιμος για όλα! 

Ιχθύες 

Μικρό μου πεφταστέρι!

Ονειροπόλο μου Ψαράκι, καλή, ευτυχισμένη, αγαπησιάρικη και τυχερή χρονιά σου εύχομαι! Το 2020 να σου πραγματοποιήσει όλα σου τα όνειρα. Πολύ ενέργεια, καινούργια ζωή, νέα πρόσωπα και καταστάσεις, όλα μοιάζουν μαγικά. Η έντονη και άκρως δυνατή σύνοδος του πλανήτη των μαθημάτων ζωής Κρόνου με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα, στις 12 του μήνα, που διαρκεί όλο τον χρόνο, φωτίζει τον 11ο Οίκο, το Σπίτι της φιλίας, της συνεργασίας και της κοινωνικότητας αλλά και των ευχών. Ο τυχερός Δίας σου φέρνει ευκαιρίες, γενναιοδωρία, τύχη, χαρούμενες στιγμές, εξόδους που μένουν αξέχαστες, πιο πολλούς φίλους, συμμετοχή σε δράση και ομάδες. Δες μέσα σε όλα αυτά τα πρόσωπα και ξεχώρισε αυτούς που μπορεί να γίνουν «οικογένεια». Η αισθησιακή Αφροδίτη από την άλλη σε βοηθάει με τον τρόπο της να γίνεις ακόμη πιο ενδιαφέρον, καθώς σε «στέλνει» στο επίκεντρο. Τα αισθηματικά σου ευνοούνται και η καρδιά σου χτυπάει δυνατά για ένα καινούργιο αλλά όχι τόσο άγνωστο πρόσωπο. Μην δίνεις σημασία στο παρασκήνιο και μην ξεχνάς να βλέπεις μπροστά! Η έκλειψη της Σελήνης στις 10 του μήνα στον άξονα του ευαίσθητου Καρκίνου και του εργασιομανή Αιγόκερου έχει ερωτική χροιά. Προσοχή στο περιβάλλον του ενδιαφέροντός σου… ίσως δεν σε καλοβλέπουν και τόσο. Η Νέα Σελήνη στις 24 Ιανουαρίου στον αέρινο, καινοτόμο Υδροχόο σου φέρνει λίγες εντάσεις και αυτό ίσως έχει αντίκτυπο στην υγεία σου. Ξεκουράσου, απομονώσου και βρες τους ρυθμούς σου. Μετά από αυτό, όλος ο κόσμος θα βρίσκεται στα πόδια σου! 

 

Ετήσια συνδρομή: 150 ευρώ Paradise SPA & GYM (εντός Ξενοδοχείου Amilia Mare-Paradise, 4ο χλμ Ρόδου-Καλλιθέας).  Εντός πακέτου:  Xαμάμ, τζακούζι, σάουνα, οργανωμένο γυμναστήριο, pilates, brazilian boost, strong zumba, bodypump. Τηλ: 22410-62481 & 22414-01519

PARADISE SPA & GYM-ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ (FULL PACK): 150 ΕΥΡΩ

 

SHARE
RELATED POSTS
Το κορμί… Ο έρωτας, του Μάνου Στεφανίδη
Άγιος Παντελεήμων ο Μεγαλομάρτυς και Ιαματικός – 27 Ιουλίου
Ανακοίνωση από το Διεθνές Κέντρο Συγγραφέων και Μεταφραστών Ρόδου -Αναβολή βιβλιοπαρουσίασης

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.