Ανοιχτή πόρτα ΕΥ ΖΗΝ

Ιανουάριος 2019: Αστρολογικές προβλέψεις, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου

Spread the love

Κριός

“Μια υπέροχη, δυναμική και δημιουργική χρονιά. Αν τα ζυγίσεις όλα καλά και σκεφτείς τις συνέπειες, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.”

Με τον κυβερνήτη σου, τον δυναμικό Άρη στο ζώδιό σου για όλο τον μήνα, η χρονιά σου ξεκινά δυναμικά και γεμάτη ενέργεια, παρορμητικέ μου Κριέ. Οι εντάσεις ασφαλώς και δεν λείπουν, για αυτό πρόσεχε τα μικροατυχήματα και τις υπερβολές. Δεν χρειάζεται να τσακωθείς με όλους αυτούς που έχουν διαφορετική άποψη από εσένα, συγκρατήσου… Ο Ιανουάριος έχει και 2 σημαντικές εκλείψεις. Η μια είναι Ηλιακή στις 6 του μήνα, παρέα με τον πλανήτη των μαθημάτων ζωής Κρόνο, κάτι που μπορεί να φέρει διαπληκτισμούς με άτομα κύρους που έχεις κατά κάποιον τρόπο ανάγκη. Ο επικοινωνιακός Ερμής βρίσκεται στον εργασιομανή Αιγόκερω και το βάρος πέφτει σε θέματα καριέρας και κοινωνικής θέσης. Τα λόγια σου θα πρέπει να είναι „μετρημένα“. Από την άλλη η αισθησιακή Αφροδίτη βρίσκεται στον τυχοδιωκτικό Τοξότη από τις 7 του μήνα και σου ανοίγει τους ορίζοντές σου, αφού αυξάνεται η όρεξή σου για ταξίδια, εκδρομές, σεμινάρια, γνωριμίες με ανθρώπους που έχουν ανοιχτό πνεύμα. Η δεύτερη έκλειψη είναι Σεληνιακή και πραγματοποιείται στις 21 Ιανουαρίου, στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου. Έτσι κλείνει ο μήνας με αρμονικά συναισθήματα, ηρεμία, καλή υγεία, ισορροπία. Οι διαπροσωπικές σχέσεις ευνοούνται και οι συζητήσεις που μπορεί να φέρουν καινούργιες και σημαντικές συνεργασίες.

Ταύρος

“Η καινούργια χρονιά θα είναι πλούσια σε εμπειρίες και γεγονότα που θα αλλάξουν την ζωή σου! Ήρθε η ώρα να βρεις τον δρόμο σου.”

Με την αισθησιακή Αφροδίτη στον 7ο Οίκο, το σπίτι των σχέσεων, το 2019 ξεκινάει δίνοντας έμφαση στα διαπροσωπικά σου, σταθερέ μου Ταύρε. Οι εμπειρίες θα διακατέχονται η μια την άλλη. Η πρώτη ηλιακή έκλειψη του χρόνου στις 6 Ιανουαρίου, παρέα με τον πλανήτη των μαθημάτων ζωής Κρόνο, σε κάνει να αξιολογήσεις τις καταστάσεις και τους ανθρώπους δίπλα σου, ακολουθώντας πάντα το ένστικτό σου και την καρδιά σου. Ευνοούνται τα ταξίδια, τα σεμινάρια και οι ανώτερες σπουδές. Η Αφροδίτη παράλληλα βρίσκεται στον τυχοδιωκτικό Τοξότη από τις 7 του μήνα και σε βοηθάει να τακτοποιήσεις οικονομικά θέματα και νομικά.

Η δεύτερη έκλειψη είναι Σεληνιακή και πραγματοποιείται στις 21 Ιανουαρίου, στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου. Αυτή η όψη έχει „απαιτήσεις“ από εσένα αφού καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις στην δουλειά σου, κάτι που θα σου δημιουργήσει πίεση και ένταση. Μέσα από αυτό το κλίμα όμως, θα σου παρουσιαστούν πολύ ενδιαφέρουσες ευκαιρίες. Πρόσεχε τα διλήμματα, αφού ίσως κλιθείς να αποφασίσεις μεταξύ καρίερας και οικογένειας. Υπομονή, επιμονή και ψυχραιμία.

 Δίδυμοι 

“Με λίγη τύχη αυτή η χρονιά μπορεί και να σου φέρει δώρα που δεν είχες φανταστεί ποτέ. Ευκαιρίες και πόρτες που ανοίγουν είναι στο χέρι σου να τις εκμεταλλευτείς καταλλήλως.”

Ο πρώτος μήνας της καινούργιας χρονιάς δεν είναι και τόσο εύκολος, επικοινωνιακό μου Διδυμάκι. Φέρνει μαζί του δυο σημαντικές εκλείψεις, με την προοπτική να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για να φτιάξεις την ζωή σου. Ο “ονειροπόλος” Ποσειδώνας ευθύνεται για τα πνευματικά σου σκαμπανεβάσματα και θολώνει λιγάκι τα νερά. Η πρώτη ηλιακή έκλειψη του χρόνου στις 6 Ιανουαρίου, παρέα με τον πλανήτη των μαθημάτων ζωής Κρόνο, σε φέρνει αντιμέτωπο με οικονομικά λάθη του άμεσου παρελθόντος, όμως σώζεσαι τελευταία στιγμή από την “καταστροφή”… Η αισθησιακή Αφροδίτη περνάει στον τυχοδιωκτικό, φλογερό Τοξότη και σου τονώνει τα ερωτικά σου, φέρνοντάς σου δώρα, φλερτ, σχέσεις, συντροφικότητα, μια αγάπη που περίμενες καιρό. Η δεύτερη σημαντική έκλειψη του μήνα είναι Σεληνιακή και πραγματοποιείται στις 21 Ιανουαρίου, στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου. Η γοητεία σου τονίζεται, οι κοινωνικές σου συναναστροφές ευνοούνται, καθώς βρίσκεσαι στο επίκεντρο. Ίσως να κανονίσεις ένα μακρινό ταξίδι που ήθελες καιρό τώρα και μια σημαντική συμφωνία να ολοκληρωθεί.

Καρκίνος 

“Το 2019 θα σε ανταμείψει για όλες αυτές τις κακουχίες που πέρασες. Είναι μια πολλά υποσχόμενη χρονιά με κοσμοιστορικά γεγονότα. Απόλαυσέ την!”

Με τον δυναμικό Άρη να σε συνοδεύει τον πρώτο μήνα του χρόνου, έρχονται εξελίξεις στα επαγγελματικά σου. Έχεις βέβαια αρκετή συσσωρευμένη ένταση μέσα σου, για αυτό πρόσεξε μην θυμώσεις με τους „λάθος“ ανθρώπους. Μην παραμελείς την προσωπική σου ζωή και φρόντισε να βρεις τις ισορροπίες. Όσο είσαι μακριά από όλους και από όλα δουλεύοντας θα νιώθεις πιο ελεύθερος και ίσως τότε να πάρεις και τις σωστές αποφάσεις, ευαίσθητό μου Καρκινάκι. Ο Ιανουάριος φέρνει 2 σημαντικές εκλείψεις. Η πρώτη ηλιακή έκλειψη του χρόνου στις 6 του μήνα, παρέα με τον πλανήτη των μαθημάτων ζωής Κρόνο, βάζει το νερό στ’ αυλάκι θες δε θες. Η αισθησιακή Αφροδίτη από τις 7 Ιανουαρίου παρέα με τον επικοινωνιακό Ερμή σε βοηθά να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και σε ηρεμεί. Οι κανούργιες ιδέες δεν θα λείψουν, ούτε και η οικονομική σου ανταμοιβή. Η δεύτερη σημαντική έκλειψη του μήνα είναι Σεληνιακή και πραγματοποιείται στις 21 Ιανουαρίου, στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου. Πρόσεχε που επενδύεις και μην είσαι ευκολόπιστος. Δώσε βάρος στην αγάπη, στον έρωτα, στην οικογένεια και απόλαυσε τις στιγμές που δεν ξαναγυρνούν.

Λέων 

 “Η καινούργια χρονιά είναι γεμάτη ελπίδα, σημαντικές ευκαιρίες και δημιουργικότητα. Φόρεσε το λαμπερό σου χαμόγελο και άστραψε, όπως εσύ μόνο ξέρεις!”

Πρωταγωνιστείς, λαμπερό μου Λιοντάρι. Ο Ιανουάριος σε βρίσκει στο σπίτι σου να απολαμβάνεις όμορφες οικογενειακές στιγμές, συζητήσεις και παρέα με φιλικά πρόσωπα. Γεμίζεις με θετική ενέργεια, κάτι που σε βοηθάει να αντιμετωπίσεις όλα τα εμπόδια και τις δυσκολίες που έρχονται. Ο Ιανουάριος φέρνει 2 σημαντικές εκλείψεις. Η πρώτη ηλιακή έκλειψη του χρόνου στις 6 του μήνα, παρέα με τον πλανήτη των μαθημάτων ζωής Κρόνο, πραγματοποιείται στον 6ο σου Οίκο, στο σπίτι της εργασίας, της καθημερινότητας και της υγείας. Μπορεί να ασχοληθείς με κάποιο σημαντικό θέμα υγείας που κάνει την εμφάνισή του, χωρίς να σημαίνει κάτι αρνητικό. Από τις 7 Ιανουαρίου η αισθησιακή Αφροδίτη περνάει στον ταξιδιάρη Τοξότη και ο μαγνητισμός σου περνάει σε άλλα επίπεδα. Ευνοείται η δημιουργία μιας καινούργιας σχέσης ή η ανανέωση μιας ήδη υπάρχουσας. Είσαι στα καλύτερά σου! Βγες έξω, διασκέδασε, φλέρταρε. Η δεύτερη σημαντική έκλειψη του μήνα είναι Σεληνιακή και πραγματοποιείται στις 21 Ιανουαρίου, στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου. Μην σε πιάνει ο „παντογνωστισμός“ σου και κράτα (όσο γίνεται) χαμηλό προφίλ. Ακόμη και ο τυχερός Δίας είναι με το μέρος σου…

 Παρθένος

“Η νέα χρονιά σου φέρνει δυναμισμό, εκπλήξεις και αρκετές σημαντικές εξελίξεις. Θα βρείς την γη κάτω από τα πόδια σου.”

Με στόχο να δεις επιτέλους τα πράγματα καθαρά και να μην αφήσεις τον ονειροπαρμένο Ποσειδώνα να σε τυφλώσει, ξεκινάει ο καινούργιος χρόνος, οργανωτικέ μου Παρθένε. Με τον „σοβαρό“ πλανήτη μαθημάτων ζωής Κρόνο παρέα βέβαια έχεις τον σωστό συμβουλάτορα, που ξεθολώνει το τοπίο, όταν το χρειάζεσαι περισσότερο. Προσοχή στην κρίση σου σε ότι αφορά συνεργασίες και σχέσεις. Έχεις μπουχτίσει από μεγάλα λόγια και ψάχνεις τις πράξεις αν συμβαδίζουν με όλες τις υποσχέσεις… Ο Ιανουάριος φέρνει 2 σημαντικές Εκλείψεις. Η πρώτη ηλιακή έκλειψη του χρόνου στις 6 Ιανουαρίου, παρέα με την αισθησιακή Αφροδίτη στον τυχοδιωκτικό Τοξότη από τις 7 του μήνα και με τον επικοινωνιακό Ερμή στον εργασιομανή Αιγόκερω, όλες αυτές οι πολύ σημαντικές όψεις, σηματοδοτούν θετικές αλλαγές. Προσοχή στα οικονομικά σου, ακόμη και αν μοιάζουν ιδανικά. Μακριά από υπερβολές και σπατάλες. Συγκεντρώσου στις σταθερές εξελίξεις και σε γνώμες που είναι λίγο αυστηρές. Η δεύτερη σημαντική έκλειψη του μήνα είναι Σεληνιακή και πραγματοποιείται στις 21 Ιανουαρίου, στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου. Ίσως να βγει σωματική κόπωση στην επιφάνεια και να πρέπει να ακολουθήσεις τις οδηγίες του γιατρού σου αυτή την φορά, χωρίς να κάνεις τα δικά σου.

 Ζυγός 

“Το 2019 θα είναι ελπιδοφόρο, δημιουργικό, έντονο αλλά και πολλά υποσχόμενο. Ευτυχία είναι η λέξη κλειδί!”

Με τον δυναμικό Άρη και 2 σημαντικές Εκλείψεις μέσα στον Ιανουάριο, δεν θα βαρεθείς καθόλου διπλωματικέ μου Ζυγέ. Πάθος, ένταση και επιθυμία, θα είναι μερικά από τα συναισθήματα που θα βγούν στην επιφάνεια. Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη για „τρέλες“, για αντιπαραθέσεις και τσακωμούς, αλλά μην τραβάς τα πράγματα στα άκρα, δεν αξίζει. Η πρώτη ηλιακή έκλειψη του χρόνου στις 6 Ιανουαρίου, παρέα με τον πλανήτη των μαθημάτων ζωής Κρόνο, φέρνει στην επιφάνεια όλα τα προβλήματα που σε έχουν στιγματίσει τόσον καιρό τώρα. Βγάλε την γνωστή σου γλυκύτητα και την αγάπη που έχεις για τους ανθρώπους γύρω σου και ξέχνα την γκρίνια και τα άσχημα γεγονότα του παρελθόντος (των τελευταίων 5 ετών). Ότι είναι να αλλάξει στην οικογένεια και στο σπίτι σου, θα γίνει τώρα. Ο τυχερός Δίας και η αισθησιακή Αφροδίτη σε βοηθούν. Άκου προσεκτικά τις συμβουλές που θα ακούσεις. Η δεύτερη σημαντική έκλειψη του μήνα είναι Σεληνιακή και πραγματοποιείται στις 21 Ιανουαρίου, στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου. Καινούργιες συζητήσεις, επικοινωνία, διαπραγματεύσεις και επικερδείς συμφωνίες έρχονται να κλείσουν έναν μήνα με επιτυχία.

Σκορπιός 

“Η καινούργια χρονιά σου φέρνει έρωτα, τύχη, δημιουργικότητα και υπέροχες, μοναδικές στιγμές. Αλλαγές και μετατοπίσεις ισχύος και ενδιαφερόντων είναι μόνο μερικά από τα θετικά της στοιχεία. Ζήσε!”

Καιρός να παραδεχθείς στον εαυτό σου πως είσαι απλά ένας άνθρωπος που κάνει λάθη που και που, μυστικοπαθή μου Σκορπιέ. Μην τιμωρείς τον εαυτό σου άλλο και κάνε ένα διάλειμμα από τα „πρέπει“. Η αισθησιακή Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου χαρίζοντάς σου αρκετές στιγμές απόλαυσης ακόμη. Ασχολήσου με ότι σε κάνει ευτυχισμένο. Από τις 7 Ιανουαρίου περνάει στον φλογερό Τοξότη φέρνοντάς σου οικονομικές ευκαιρίες. Ο τυχερός Δίας σου στέλνει στον δρόμο σου άτομα με οικονομική άνεση που θα σε στηρίξουν. Ο Ιανουάριος φέρνει 2 σημαντικές εκλείψεις. Η πρώτη ηλιακή έκλειψη του χρόνου στις 6 Ιανουαρίου, παρέα με τον πλανήτη των μαθημάτων ζωής Κρόνο, σε βρίσκει εργατικό, φιλόδοξο και ρεαλιστή. Κινείσαι σε ένα θετικό κλίμα και προσέχεις τις επιλογές σου, με βάση την λογική. Ο ονειροπόλος Ποσειδώνας σε ωθεί να απολαύσεις τον έρωτα και τον ρομαντισμό. Η δεύτερη σημαντική έκλειψη του μήνα είναι Σεληνιακή και πραγματοποιείται στις 21 Ιανουαρίου, στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου. Η αντίθεση μεταξύ του „πρέπει“ και του „θέλω“, μεταξύ καριέρας και οικογένειας, μπορεί να είναι έντονη αλλά μην αφήσεις την ανασφάλειά σου να σε πάει πίσω. Ο επικοινωνιακός Ερμής περνάει από τον εργασιομανή Αιγόκερω στον αέρινο Υδροχόο και οι αποφάσεις έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα και ισχύ.

Τοξότης 

“Το 2019 είναι υπέροχο, δημιουργικό και μαγικό, έτσι όπως το αξίζεις!”

Ο Ιανουάριος ξεκινάει δυναμικά και πολύ έντονα, με 2 εκλείψεις που φαίνεται πως σε ευνοούν σε όλα τα επίπεδα. Ο δυναμικός Άρης, βρίσκεται στον 5ο σου Οίκο, το σπίτι του έρωτα, της δημιουργικότητας και των παιδιών. Πολλές οι καινούργιες ευκαιρίες και οι χαρές. Μην βιάζεσαι και μην τα „μπουρδουκλώνεις“, ιδιαιτέρως τα επαγγελματικά σου. Ο τυχερός Δίας είναι στο ζώδιό σου και βοηθάει παρέα με την αισθησιακή Αφροδίτη. Είσαι στα καλύτερά σου, είσαι γεμάτος γοητεία, βρίσκεσαι στο επίκεντρο και κάνεις την καλύτερη δυνατή εντύπωση, αισιόδοξέ μου Τοξότη. Η πρώτη ηλιακή έκλειψη του χρόνου στις 6 Ιανουαρίου, παρέα με τον πλανήτη των μαθημάτων ζωής Κρόνο και τον επικοινωνιακό Ερμή στον εργασιομανή Αιγόκερω. Μπορεί να έρθουν πολύ σημαντικά οικονομικά κέρδη. Πρόσεχε στην διαχείριση. Η δεύτερη σημαντική έκλειψη του μήνα είναι Σεληνιακή και πραγματοποιείται στις 21 Ιανουαρίου, στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου. Η διάθεσή σου είναι λαμπερή και θετική, κάτι που σε κάνει να αντιμετωπίζεις όλες τις καταστάσεις με δυναμικότητα, σταθερότητα και να βγάζεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αιγόκερως 

 “Η καινούργια χρονιά φέρνει ανατροπές, χαρές, ελπίδα και αλλαγές που είναι σημαδιακές. Τα όνειρα και οι στόχοι φαίνεται να πραγματοποιούνται.”

 Ο Ιανουάριος ξεκινάει δυναμικά, εργασιομανή μου Αιγόκερε. Ο μήνας αυτός φέρνει μαζί του 2 σημαντικές εκλείψεις. Η πρώτη ηλιακή έκλειψη του χρόνου στις 6 Ιανουαρίου, παρέα με τον πλανήτη των μαθημάτων ζωής Κρόνο (κυβερνήτης σου) και τον επικοινωνιακό Ερμή στο ζώδιό σου. Ο ονειροπόλος Ποσειδώνας συμμετέχει και όλες αυτές οι όψεις σε ωθούν να ξεχωρίζεις τα „πρέπει“ από τα „θέλω“ σου. Ο δυναμικός Άρης βρίσκεται στον 4ο σου Οίκο, το σπίτι της οικογένειας και της πατρίδας. Δίνεις έμφαση στις ενδοοικογενειακές σχέσεις και καλό θα ήταν να συμβιβαστείς και να μειώσεις τις εντάσεις. Ο τυχερός Δίας, ο επικοινωνιακός Ερμής και η αισθησιακή Αφροδίτη στέκονται στο πλάι σου και σε βοηθούν. Η δεύτερη σημαντική έκλειψη του μήνα είναι Σεληνιακή και πραγματοποιείται στις 21 Ιανουαρίου, στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου. Αυτή η όψη δίνει έμφαση στα οικονομικά, αλλά δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Κάνε προσεκτικές κινήσεις, μην ξανοίγεσαι και μην επενδύσεις κάτι αυτή την περίοδο. Όλα θα έρθουν όπως πρέπει, την κατάλληλη στιγμή. Εμπιστέψου το ένστικτό σου.

 Υδροχόος 

 “Το 2019 είναι μια υπέροχη χρονιά, με ελπιδοφόρες αλλαγές και μεγάλες πλανητικές ανακατατάξεις σε όλα τα επίπεδα. Δώσε έμφαση στις πρωτοπόρες ιδέες σου.”

 Οι 2 σημαντικές εκλείψεις μέσα στον Ιανουάριο, σηματοδοτούν την δυναμική αρχή του χρόνου, αέρινέ μου Υδροχόε. Η πρώτη ηλιακή έκλειψη του χρόνου στις γίνεται στις 6 Ιανουαρίου, παρέα με τον πλανήτη των μαθημάτων ζωής Κρόνο, στον εργασιομανή Αιγόκερω, στον 12ο σου Οίκο, το σπίτι του παρασκηνίου. Βγαίνουν στην επιφάνεια απωθημένα και προβληματικές καταστάσεις, που ίσως να τις ωραιοποιούσες μέχρι σήμερα. Ο δυναμικός Άρης στον παρορμητικό Κριό δημιουργεί εντάσεις και η επικοινωνία έχει αρκετή „φλόγα“. Βγαίνεις έξω, συναντάς φίλους και οι ερωτική σου ζωή αποτελεί μεγάλο στοίχημα μέσα στον μήνα.

Η δεύτερη σημαντική έκλειψη του μήνα είναι Σεληνιακή και πραγματοποιείται στις 21 Ιανουαρίου, στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου. Σημαντικές εξελίξεις πραγματοποιούνται στον τομέα των σχέσεων, διαπροσωπικών και μη. Μην φτάνεις σε ρήξη με το άλλο σου μισό, προσπάθησε να δεις καθαρά τι θες από τον σύντροφό σου και μην βγάζεις εύκολα συμπεράσματα. Δώσε χρόνο.

 Ιχθύες 

 “Ο καινούργιος χρόνος είναι γεμάτος όνειρα, ελπίδα, ευνοικές πλανητικές μετακινήσεις και μπόλικα χαμόγελα.”

 Ο δυναμικός Άρης στον παρορμητικό Κριό δίνει την ανάλογη ενέργεια που χρειάζεται για να ξεκινήσει το 2019 δυναμικά, ονειροπόλο μου Ψαράκι. Τα οικονομικά περνούν την καλή τους φάση καθώς έρχονται θετικές εξελίξεις. Μόνο πρόσεχε την επιπολαιότητα και την βιασύνη και μην πάρεις γρήγορες αποφάσεις. Απέφυγε τις σοβαρές συζητήσεις και διοχέτευσε την ενέργειά σου σε ότι σε ευχαριστεί. Η πρώτη ηλιακή έκλειψη του χρόνου στις γίνεται στις 6 Ιανουαρίου, παρέα με τον πλανήτη των μαθημάτων ζωής Κρόνο, στον εργασιομανή Αιγόκερω, μαζί με τον Ποσειδώνα, σου ανοίγει τα μάτια και ξεκαθαρίζεις το τοπίο γύρω σου. Κρατάς όλους αυτούς που θέλουν το καλό σου. Τα επαγγελματικά σου πάντως είναι σε καλή φάση, καθώς έχεις και τον τυχερό Δία με το μέρος σου, και τον επικοινωνιακό Ερμή. Το ταλέντο σου αναδεικνύεται και οι ανώτεροί σου το αναγνωρίζουν. Η δεύτερη σημαντική έκλειψη του μήνα είναι Σεληνιακή και πραγματοποιείται στις 21 Ιανουαρίου, στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου. Βρίσκεις τις ισορροπίες σου και ο μήνας κλείνει με τον Ερμή στον Υδροχόο, μια όμορφη όψη, που σου δίνει λύσεις σε όλα σου τα προβλήματα.

Αλεξάνδρα Καρακοπούλου

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.  Το άρθρο δηημοσιεύεται και στο liberal.gr

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Ο γάμος του Στέφανου, εμείς οι στρέιτ, η σοφή σιωπή του νομοθέτη, ο Μοδέστινος και ο αείμνηστος Αλιφέρης (στάλες νομικής τρέλας), του Πάνου Μπιτσαξή
Ιστορίες μέσα στο studio: ο καθρέπτης, του Γιάννη Παπαϊωάννου
Προς το Πέρασμα της Ράφα!…- Heading to the Rafah Crossing!…, του Γιώργου Σαράφογλου-George Sarafoglou

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.