Το σχόλιο της ημέρας

Θύμα κυβερνοεπίθεσης η σχεδιάστρια μόδας Δάφνη Βαλέντε! Εσύ ακόμη ποστάρεις στο fb;, της Ωραιοζήλης- Τζίνας Δαβιλά

Spread the love

Η Ωραιοζήλη Τζίνα Δαβιλά είναι B.A.,M.Sc. Θεολογίας ΕΚΠΑ,Εκδότης- Αρθρογράφος, www.iporta.gr

Κήπος Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου Αθηνών (Πατησίων 44), ώρα 7:30 μμ

Η συντήρηση μιας ιστοσελίδας με μεγάλες πολλές φωτογραφίες, βίντεο, κείμενα δεν είναι απλή υπόθεση. Απαιτεί χρήματα και στενή παρακολούθηση από τεχνικό κομπιούτερ, έμπειρο επαγγελματία και αξιόπιστο, που θα λύνει προβλήματα που προκύπτουν συχνά, όπως χακαρίσματα, εισβολές από διαδικτυακούς ιούς και ύποπτες σελίδες ανά τον κόσμο. Ευλογημένοι πρέπει να αισθάνονται όσοι έχουν συνεργασίες επίσημα ή ανεπίσημα με σοβαρές ιστοσελίδες  που εξασφαλίζουν την δημοσίευση του πνευματικού τους έργου, ανεξάρτητα αν αυτό είναι εξαιρετικό ή όχι. Ακόμα και οι χρήστες blogs διασφαλίζουν το έργο τους. Σε καμμία περίπτωση όμως οι χρήστες του fb. Και ας είμαστε εκατομμύρια. Ο σεβασμός από πλευράς ιδιοκτήτη στους χρήστες του fb είναι ανύπαρκτος. Και η δημοσίευση, το ποστάρισμα, είναι επέα πτερόεντα, λόγια του αέρα. Πόσω μάλλον ολόκληρα κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο. Πρόσφατο παράδειγμα από τα πολλά, είναι η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια μόδας Δάφνη Βαλέντε, την οποία χάκαραν και εξ αφορμής αυτού μού έστειλε το παρακάτω. Ευτυχώς που η ιστοσελίδα της κ. Βαλέντε υπάρχει, λειτουργεί άριστα και σ’ αυτήν δεν μπορεί να εισβάλλει κάποιος αγενής, θρασύς, επικίνδυνος  κακοήθης.

ΥΓ: Το παρόν απευθύνεται σε όλες και όλους, φίλους και αγνώστους που επιμένουν να πετούν την πνευματική τους εργασία και φωτογραφίες οικογενειακές – προσωπικές και επαγγελματικές στην πλατφόρμα του fb που καταπίνει, αλέθει, εξαφανίζει τα πάντα αν γουστάρει, χωρίς προειδοποίηση και σεβασμό.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

“Σας παρακαλώ αν θέλετε κοινοποιήστε το στους λογαριασμούς σας  στο Facebook, γιατί είναι άγριο πράγμα να χάνεις κάθε επαφή,  επειδή κάποιος κακοήθης αποφάσισε να εισβάλει στο προφίλ σου.

Ευχαριστώ πολύ

Δάφνη Βαλέντε”

SHARE
RELATED POSTS
«Ο κόσμος καίγεται…» – “Coooool dreams”, του Γιώργου Σαράφογλου-George Sarafoglou
Το σχόλιο της ημέρας: Σύντροφε Αλέξη! Υπάρχει θέμα, του Μάνου Στεφανίδη
7 βασικοί κανόνες ζωής – 7 cardinal rules for life

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.