Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Η επίσημη απάντηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τα εντάλματα πληρωμής

Spread the love

Το iPorta.gr δημοσιεύει κατά καθήκον την πλήρη επιστολή της κυρίας Εύης Αριστείδου, Γενικής Διευθύντριας Εσωτερικής Λειτουργίας Τμήματος Μισθοδοσίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, την οποία και αποδέχεται.

Το δημοσίευμα που αφορούσε σε ερώτημα προς τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κο Γιώργο Χατζημάρκο οφείλεται στον εσφαλμένο τρόπο με τον οποίο η ΔΙΑΥΓΕΙΑ παραθέτει το ένταλμα πληρωμής χωρίς να διευκρινίζει  ότι αφορά σε τρία άτομα και όχι σε ένα. 

Ακολουθεί το κείμενο και η εικόνα της απάντησης από την κυρία Αριστείδου. Ευχαριστούμε την ΠΝΑι για την διευκρίνιση του θέματος.

Τζίνα Δαβιλά

Δημοσιογράφος-Διεύθυνση στο iPorta.gr   

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ερμούπολη 20-9-2018
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Αριθ.πρωτ. 125710/8806
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΠΡΟΣ : κ.Τζίνα Δαβιλά
[email protected]

Ταχ. Δ/νση : Ερμούπολη

Ταχ.Κώδικας : 84100
Τηλέφωνο : 2281361530
Telefax : 2281083542
E-mail : [email protected]

ΘΕΜΑ: Ανακριβή δημοσιεύματά σας της 19ης και 20ης Σεπτεμβρίου 2018 αναφορικά με αμοιβή
ειδικών συμβούλων-συνεργατών

Σε συνέχεια των δημοσιευμάτων σας της 19ης και 20ης Σεπτεμβρίου 2018 αναφορικά με τις αμοιβές των ειδικών συμβούλων-συνεργατών της Περιφέρειας σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα :

Οι αμοιβές των ειδικών Συμβούλων και ειδικών Συνεργατών των Περιφερειών καθορίζονται από τις διατάξεις του ν.4354/2015 (ΦΕΚ 176/τ.Α/16-12-2015) «Μισθολογικές Ρυθμίσεις υπαλλήλων Δημοσίου κλπ» και συγκεκριμένα από το άρθρο 9 παρ.8. Το ένταλμα αριθ.316Κ το οποίο αναρτήσατε προς απόδειξη των ανακριβών ισχυρισμών σας, αφορά στη μισθοδοσία μηνός Μαρτίου 2018 για το σύνολο των τριών υπαλλήλων οι οποίοι υπηρετούν στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου ως Ειδικοί Σύμβουλοι και Συνεργάτες.

Τα εντάλματα εκδίδονται στο όνομα του πρώτου δικαιούχου από το σύνολο των περιλαμβανόμενων στην μισθοδοτική κατάσταση που τα συνοδεύει. Θα έπρεπε να έχετε παρατηρήσει ότι το όνομα του δικαιούχου ακολουθεί το «κ.τ.λ».

Κατανοούμε ότι δεν γνωρίζετε τη διαδικασία η οποία εκ του νόμου προβλέπεται για την έκδοση των χρηματικών ενταλμάτων πληρωμής. Βεβαίως εάν προ των δημοσιευμάτων σας, είχε προηγηθεί δημοσιογραφική έρευνα από μεριάς σας, θα είχατε πληροφορηθεί για το συγκεκριμένο ένταλμα και θα είχατε αποφύγει την παραπληροφόρηση του κοινού σας αλλά και άστοχους χαρακτηρισμούς επί της απάντησής μας.

Τέλος για την αποκατάσταση της αλήθειας σας πληροφορούμε ότι το καθαρό πληρωτέο ποσό για τον κάθε έναν από τους τρεις δικαιούχους ΙΔΟΧ υπαλλήλους στους οποίους αφορά το συγκεκριμένο ένταλμα είναι κατ’ ανώτερο 1250 Ευρώ μηνιαίως, μισθός που αντιστοιχεί στο 10ο Μισθολογικό Κλιμάκιο υπαλλήλων κατηγορίας ΠΕ του δημοσίου.

Παρακαλούμε για την άμεση δημοσίευση του συνόλου της παρούσας.

Ε.Δ.

Τμήμα Μισθοδοσίας

Η Γενική Δ/ντρια Εσωτερικής Λειτουργίας

Εύη Αριστείδου

SHARE
RELATED POSTS
Για τα 70 χρόνια του ΕΚΡ, του Δημήτρη Γάκη [Βουλευτής Δωδεκανήσου]
Ας σταματήσει το λιβανιστήρι για χρηματοδοτήσεις της ΠΝΑι στο Δήμο μας. Ό,τι επιβάλλεται να εγκρίνει, το κόβει, του Φώτη Χατζηδιάκου [Δήμαρχος Ρόδου]
Άλλοι διαμαρτύρονται για συνθήκες εργασίας και σε επιλεγμένα γραφεία η ΠΝΑι αλλάζει τις κουρτίνες με παχυλές δαπάνες, του Χαράλαμπου Κόκκινου [Χωρ.Αντ/ρχης Δωδ/σου]

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.