Πόρτα στην Πολιτική

Η ανταπάντηση στον κ. Χατζημάρκο, του Γιώργου Γκούφα (Νάξος)

Spread the love

Ο κος Γιώργος Γκούφας είναι Μαθηματικός και Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Περιφερειακή ενότητα Νάξου- Αμοργού- Δονούσας- Σχοινούσας- Κουφονησιών- Ηρακλειά με την «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» και τον κο Μανώλη Γλυνό.Εδώ το βιογραφικό του. 

Γκούφας Γιώργος

Αγαπητέ κύριε Χατζημάρκο,

επειδή “οι κάθε λογής γκούφες” κατά την “ευγενική” έκφρασή σας και συγκεκριμένα ο υποφαινόμενος, γράφω με ονοματεπώνυμο και υπογράφω τα κείμενά μου, σ’ αντίθεση με τον κειμενογράφο της απάντησής σας στα γραφόμενά μου για τους ταραξίες σας στο διαδίκτυο, για τον λόγο αυτό θεωρώ εσάς προσωπικά συντάκτη της απάντησής σας και ανταπαντώ ως εξής:

Η χαμένη σας πενταετία στις Κυκλάδες, στα Δωδεκάνησα, στη Νάξο, τις Μικρές Κυκλάδες, την Αμοργό θα σας στοιχειώνει.

Αντί να απαντήσετε στο ερώτημά μου για το ανύπαρκτο έργο σας και να με αποστομώσετε με τα όσα πράξατε δίνοντάς μου την λίστα όσων καταφέρατε με νούμερα, αριθμούς, ευρώ,

αντί να απαντήσετε στα όσα σας καταλογίζω που δεν πετύχατε στις Κυκλάδες, τις Μικρές Κυκλάδες και την Αμοργό απ’αυτά που είχατε υποσχεθεί ως υποψήφιος περιφερειάρχης το 2014,

αντί να απολογηθείτε έστω για το ιστορικά χαμηλό που πετύχατε στις Κυκλάδες κάθε παραγωγικής και αναπτυξιακής προσπάθειας,

Ακολουθείτε την αγαπημένη σας τακτική όσων κρίνουν και κατακρίνουν την διακυβέρνησή σας στο Νότιο Αιγαίο. Απαντάτε με αερολογίες δήθεν προσβεβλημένος από τις δήθεν προσβολές, με απειλείτε με μηνύσεις και προσπαθείτε να με εκφοβίσετε, πιστεύοντας πως με τον τρόπο αυτό θα φιμώσετε την ελευθερία μου του λόγου και θα γλιτώσετε απ’την κριτική στα πεπραγμένα και τα ανύπαρκτά σας που ως εξουσία υποχρεούσθε να δέχεσθε από οποιονδήποτε πολίτη της Περιφέρειας ή συμπολίτη σας.

Χαρακτηρίζετε προσβλητική και υβριστική κάθε φωνή γραπτή ή προφορική που σας ελέγχει για να δικαιολογήσετε την απόφασή σας να οδηγήσετε στα δικαστήρια όποιον σας ενοχλεί , προδικάζοντας και τον ποινικό κολασμό των αντιφρονούντων. Θα μπορούσατε αντ’ αυτής της προσφιλούς τακτικής σας, και επειδή έχετε μεγαλη πρόσβαση στα ΜΜΕ να χρησιμοποιήσετε το δημόσιο βήμα για να διορθώσετε ή να καταρρίψετε τα όσα δήθεν αναληθή, συκοφαντικά, ψευδή θεωρείτε ότι λέγονται για τη διακυβέρνησή σας.

Είστε η απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή κύριε Χατζημάρκο και θα υποστείτε την βάσανο της κριτικής όσων δεν πράξατε, όπως όλοι οι κρατούντες, θα λογοδοτήσετε στους συμπολίτες σας στην Περιφέρεια ως εξουσία και θα πιείτε μέχρι τέλος το πικρόν ποτήριον της χαμένης πενταετίας της περιφερειακής αρχής σας στο Νότιο Αιγαίο.

Σας περιμένω στις δικαστικές αίθουσες των δικαστηρίων της Νάξου, στις οποίες απειλήσατε δημοσίως και εγγράφως να με σύρετε, με αναπάντεχη χαρά θα έλεγα.

Επειδή θα είναι ίσως μια μοναδική ευκαιρία για σας, να παραμείνετε στο νησί μου για περισσότερες της μιας μέρας, και ποιος ξέρει, μπορεί να θελήσετε και να γνωρίσετε αυτή την φιλόξενη, πανέμορφη, ζηλευτή, μοναδική, μονάκριβη και γι αυτό πανάκριβη Μικρή μου Πατρίδα, τη Νάξο, που περιφρονήσατε όπως όλα τα νησιά των Κυκλάδων και την έδρα της Περιφέρειας την Ερμούπολη της Σύρου.

Χριστός Ανέστη και Χρόνια πολλά κ. Χατζημάρκο.

Νάξος 2/5/2019

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.  

The article expresses the views of the author

iPorta.gr


Προηγήθηκε της απάντησης η ακόλουθη απάντηση στο άρθρο του κου Γκούφα από το Γραφείο τύπου του Γιώργου Χατζημάρκου: 

Το ποινικά κολάσιμο παραλήρημα του Γιὠργου Γκούφα, υποψηφίου του Μανώλη Γλυνού στη Νάξο, δεν ξενίζει πια κανένα.

Κάνουν μόνο αυτό που ξέρουν,  ευτελίζουν την πολιτική ζωή

Σε ένα άρθρο παραλήρημα, ο υποψήφιος  του Μανώλη Γλυνού στη Νάξο, Γιώργος Γκούφας, έδειξε όλο το ταλέντο του στον ευτελισμό της πολιτικής ζωής και το μόνο που πέτυχε  είναι να αναδείξει γιατί οι πολίτες γύρισαν στην δική του περίοδο την πλάτη στην πολιτική.

Με προσωπικές επιθέσεις και προσωπικούς χαρακτηρισμούς, ο μόνος τρόπος να ψελλίσει κάτι ο Γιώργος Γκούφας  και να κερδίσει και αυτός λίγα λεπτά δημοσιότητας. Βρίζοντας, χαρακτηρίζοντας και συκοφαντώντας.

Στο απολύτως ανάξιο λόγου υβρεολόγιο του Γιώργου Γκούφα, ενδεικτικό βεβαίως του δικού του επιπέδου, μία μόνη παρατήρηση :

Οι αναφορές του σε αναρτήσεις “διαφόρων τρολ” όπως χαρακτηριστικά αναγράφει στο λιβελογράφημα του, θα αποτελέσουν αντικείμενο και δικαστικής συζήτησης, όπου σύντομα θα κληθεί.

Ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, μόνιμος στόχος προσωπικών, απρεπών και υβριστικών επιθέσεων έχει καταφύγει στη Δικαιοσύνη για την συνεχή, συστηματική και επί διετία κατασυκοφάντηση του μέσω των μεθόδων που ο Γιώργος Γκούφας περιγράφει.

Στη Δικαιοσύνη, διότι αρκετά πια με τους  κάθε λογής γκούφες.

ΥΓ : Το πρώτο ανώνυμο και απρόσωπο Γραφείο Τύπου στην ιστορία της πολιτικής, είναι αυτό του Μανώλη Γλυνού αλλά αυτό δεν φαίνεται να ενοχλεί την ηθική του Γιώργου Γκούφα.

SHARE
RELATED POSTS
05-21371917749885s.jpg
Ν. Παππάς: Η κωλυσιεργία και τα μέτρα λιτότητας του ΔΝΤ υπονομεύουν την ανάπτυξη
28-170817kotzias13.jpg
Ν. Κοτζιάς: Το μήνυμα προς την Τουρκία θα είναι σαφές και στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών αρχών
Στην Πάτμο για την τελετή του Ιερού Νιπτήρος ο υποψήφιος περιφερειάρχης Μανώλης Γλυνός

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.