Ανοιχτή πόρτα

Η Αμερικανική Δήμο…Τρομοκρατία! – Republicanism’s Terrorism!, του Γιώργου Σαράφογλου-George Sarafoglou

Spread the love

Ο Γιώργος Σαράφογλου είναι σκιτσογράφος-γελοιογράφος και επιχειρηματίας. Διαβιεί στην Νέα Υόρκη.

Για όσους δεν γνωρίζουν, προχθές ένας 42χρονος  έσπασε νύχτα μια τζαμόπορτα στο σπίτι της προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσυ Πελόσι στο Σαν Φρανσίσκο και ανέβηκε στην κρεβατοκάμαρα, όπου κοιμόταν ο 82χρονος σύζυγός της, – εκείνη απουσίαζε ευτυχώς στην Ουάσιγκτον.

Ο τύπος ο οποίος ήταν και αποδεδειγμένα  Τραμπικός, πήγε εφοδιασμένος με πλαστικά κορδόνια και ένα σφυρί για να δέσει την Πελόσι και μετά να της σπάσει τα…γόνατα!

Ξύπνησε λοιπόν τον σύζυγό της Πώλ και άρχισε να τον ρωτάει πού είναι η Νανσυ.
Εκείνος ασφαλώς του απάντησε ότι απουσιάζει και ζήτησε να μπει στο ασανσέρ να πάρει το σακάκι του. Το ασανσέρ είχε τηλεφωνο μέσα και ο σύζυγος μέσα σε δευτερόλεπτα πήρε την Άμεσο Δράση όπου τους έδωσε ένα κωδικό σύνθημα ότι υπήρχε πρόβλημα στο σπίτι.

Σε 2’ από το τηλεφώνημα, οι αστυνομικοί ήταν στην μπροστινή πόρτα.
Εκεί έγινε μια συμπλοκή όπου ο δράστης χτύπησε μερικές φορές τον Πελόσι και μια φορά τον πέτυχε στο κεφάλι δημιουργώντας του κάταγμα στο κρανίο.

Ο MAGA s (Make America Great Again – σύνθημα του Τραμπ) συνελήφθη και ο Πελόσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου η πρόγνωση είναι ότι θα αναρρώσει αλλά σίγουρα δεν θα είναι ο ίδιος άνθρωπος.

Τώρα, όσο αφορά το Ρεπουμπλικανικό κόμμα, εκτός από πολύ ελάχιστους πολιτικούς, κανένας άλλος δεν έχει βγει να καταδικάσει αυτήν την ενέργεια.
Όσο για την πλειονότητα των Ρεπουμπλικανών πολιτών και τα ΜΜΕ τους, έχουν αρχίσει να μιλάνε για ανόητες συνωμοσίες και να αστειεύονται για το περιστατικό.

Οι ενδιάμεσες εκλογές, την άλλη Τρίτη – ο κόσμος να χαλάσει – πρέπει να κερδηθούν από τους Δημοκράτες αλλιώς….ο κόσμος σίγουρα ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ!

* GOP (Grand Old Party) είναι η παλιά ονομασία του Ρεπουμπλικανικού κόμματος που ιδρύθηκε το 1854, περίοδος Λίνκολν.

SHARE
RELATED POSTS
Τονίζοντας την ανάγκη και το δικαίωμα των ανθρώπων για πιο ελεύθερες μέρες, του Νίκου Βασιλειάδη
Γιατί στηρίζω το ΜέΡΑ25, του Δρ Χρήστου Πιτέλη
Αχ Δημοκρατία…, του Σπύρου Ντασιώτη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.