Ανοιχτή πόρτα

Ελλάδα 2023: Ειδήσεις χωρίς ήχο, του Δρ Πάνου Καπώνη

Spread the love

Ο Πάνος Καπώνης* είναι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, τ. Επ. Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών (Φαρμακευτική), ποιητής, συγγραφέας και κριτικός λογοτεχνίας  Έχει συγγράψει οκτώ πανεπιστημιακά συγγράμματα φαρμακευτικού δικαίου.Λογοτεχνική ιστoσελίδα : http://logos.caponis.gr.

Ελλάδα 2023: Ειδήσεις χωρίς ήχο  

[Γύρη16-9-23 : ΥΨΗΛΗ Πιθανόν να δημιουργήσει συμπτώματα σε ευαίσθητα στη γύρη άτομα]. 

Σήμερα [16-9-23] συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη δολοφονία της #MahsaAmini στο Ιράν»

[Ο εχθρός του Ισλάμ = Η Γυναίκα, του Πάνου Καπώνη – iporta.gr

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023 

ΠτΔ: Οι Έλληνες πλοιοκτήτες θα βοηθήσουν τη Θεσσαλία (εκτίμηση) 

Βόλος: Για 12η ημέρα χωρίς πόσιμο νερό – Κλειστά τα σχολεία. 

Μακελειό στη Λούτσα: Αποταχθείς αστυνομικός ο 32χρονος συλληφθείς- Ο ρόλος της ΕΥΠ στις έρευνες. 

Τσακαλώτος: «Παρά τα λάθη μας, εμείς είμαστε το νέο» Protothema.gr. 

ΣΥΡΙΖΑ :  Γιατί είναι η Αριστερά που έδωσε αξιοπρέπεια στους φτωχούς, αξιοπρέπεια σε όλες, όλους, όλα, ανεξαρτήτως εθνικότητας, θρησκείας, φύλου σεξουαλικού προσανατολισμού.

Ελληνική Λύση : «Ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας Αλπαρσλάν Μπαϊρακτάρ ανακοίνωσε ότι η Τουρκία σε συνεργασία με την Κίνα, θα κατασκευάσει πυρηνικό εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας στην ανατολική Θράκη».

 ΑΔΕΕ : «Οι εφοριακοί υπάλληλοι θα φέρουν μαζί τους κάμερες, οι οποίες, αφενός θα καταγράφουν τη δραστηριότητά τους όταν επισκέπτονται για έλεγχο μια επιχείρηση ή γενικά έναν ελεγκτικό στόχο, αφετέρου θα μεταδίδουν ζωντανά εικόνα και ήχο στο επιχειρησιακό κέντρο της ΑΑΔΕ».

Ηλεκτρονικό παιχνίδι :  «”Βρείτε ισχυρούς συμμάχους ενάντια στις ορδές των ζόμπι. Σε αυτό το παιχνίδι δεν είστε μόνοι σας στην υπεράσπιση της ανθρωπότητας».

Αχτσιόγλου: «Προβοκάτσιες τέλος – Την Κυριακή θα πάρουν την απάντησή τους».

Στο ΣτΕ προσφεύγει επιχειρηματίας για το πρόστιμο 995.000 ευρώ για 199 αδήλωτες Airbnb βίλες στη Μύκονο. 

siriza-karanikas : Protothema.gr : Υπέρ Κασσελάκη και Παππά ο Καρανίκας

Γεωργιάδης για Στέφανο Κασσελάκη: «Καλπάζει; Ακούω χλιμιντρίσματα» (Newsbomb).

Φίλης για Κασσελάκη: «Σηματοδοτεί μια προσπάθεια μετάλλαξης του ΣΥΡΙΖΑ σε κόμμα που θα συνεργαστεί με τη Ν.Δ.» (Newsroom).

Κασσελάκης: (ΣΥΡΙΖΑ): Αυτή τη στιγμή η φορολογία των επιχειρήσεων είναι ελκυστική.

Βορίδης : «Επιτακτική ανάγκη δημιουργίας σχεδίου ανάταξης και προσαρμογής του κρατικού μηχανισμού στη νέα πραγματικότητα της κλιματικής κρίσης».

Φαναράς [Metron Analysis]: Διαπιστώνει «ένα κλίμα απαισιόδοξο από τους πολίτες και μια μεγάλη πτώση στη σταθερότητα που παρουσίαζε η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Μια πτώση που, όπως είπε, είναι μεγαλύτερη και από αυτήν που παρατηρήθηκε μετά την τραγωδία των Τεμπών» 

Γκλέτσος Εμφανίστηκε στα social media με τις πλημμύρες και απειλεί πάλι με το γνωστό του ύφος ότι θα μοιράσει χαστούκια…

Ο Τζέφρυ-Γιώργος Παπανδρέου είναι, λέει, ενθουσιασμένος με την παρουσία του αμερικανοτραφούς Στέφανου Κασσελάκη.

Αναστάσιος (Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας) : «σκοπός μας δεν είναι να υψώσουμε αλλά να γκρεμίσουμε τείχη».

Χατζηθεοδοσίου, (πρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών) : . Την παραδοχή ότι «η καταστροφή του θεσσαλικού κάμπου θα σημάνει τις επόμενες μέρες και αύξηση των προϊόντων λόγω του μεγάλου αριθμού των ειδών που παράγονται εκεί». (ΕΡΤ).

Εφημερίδες : Για ασήμαντη αφορμή εκτέλεσε υπάλληλο πάρκινγκ ένας 68χρονος, ο οποίος είχε δώσει πολλές αφορμές στο παρελθόν με ανούσιους καβγάδες.

Δρυμιώτης : «Ο Κασσελάκης δεν κάνει για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Μπορείτε να φανταστείτε τον Κασσελάκη να ηγείται της πορείας της 17 Νοέμβρη προς την αμερικανική πρεσβεία και να φωνάζει φονιάδες των λαών Αμερικάνοι;».

Κασσελάκης : Όλα συνέβησαν όταν ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μιλούσε σε οπαδούς του στα Γιάννενα, όταν μια κυρία του είπε: “Αν καταφέρεις να ξεδοντιάσεις αυτό το σύστημα των δικαστικών και των δημοσιογράφων τότε θα μπορέσει να πάρει μπροστά η χώρα”, με τον Στέφανο Κασσελάκη να απαντά: “Εγώ γουστάρω, εντάξει; Εγώ γουστάρω αλλά πρέπει να ψηφίσετε την Κυριακή. Πρέπει να ψηφίσετε την Κυριακή”. [the toc]

Ελαιόλαδο: Έφτασε στα 170 ευρώ ο τενεκές. (Capital.gr) 

Κούγιας : (για τον Κασσελάκη): «Γιατί έβαλε στο βιογραφικό του ότι είναι ομοφυλόφιλος;».

Αποστολάκης: «Δεν αποκλείω τη διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν είναι και καταστροφή».

Σκουρλέτης :  εναντίον Κασσελάκη για τη Μακρόνησο: «Μην τα βάζουμε όλα σε ένα μίξερ και να βγάζουμε έναν επικοινωνιακό πελτέ».

Αγαπηδάκη (Αν Υπ. Υγείας) : Δύο κρούσματα σαλμονέλας στη Θεσσαλία – Ακατάλληλο παραμένει το νερό στον Βόλο.

Κυβέρνηση Μητσοτάκη : Η διαφορετική ΔΕΘ του Μητσοτάκη: Έμφαση σε Πολιτική Προστασία, καταστροφές και αποζημιώσεις – Μικρό καλάθι παροχών. 

Ακρίτα : έκανε ανάρτηση στο Facebook, όπου έγραψε τα εξής: «Δεν θα καταδικάσω τον Κούγια για την ομοφοβική επίθεση στον Κασσελάκη. Πρώτον γιατί έτσι ανακυκλώνω τη ρατσιστική ρητορική του και δεύτερον γιατί με κάνει να πλήττω. Αφόρητα». 

Πορτοσάλτε : χαρακτήρισε ως “ξεπερασμένο” και “παλιό υλικό ΣΥΡΙΖΑ” τον Κασσελάκη λέγοντας πως για τον ίδιο θα ήταν ιδανικό να είναι ο επόμενος πρόεδρος του κόμματος. 

Ηλιάκη | «Όταν έμεινα έγκυος, μου έλεγαν ότι έγινε εύκολα γιατί έχω μικρό ηλικιακά άντρα..».

Η πανύψηλη Αέλια Κατσούλη έχει γενέθλια (sic)| Οι συγκινητικές ευχές της Κατερίνας Καραβάτου και η γλυκιά φωτογραφία μαμάς και κόρης.                     

AYTA   ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΜΙΑ  ΑΛΛΗ …. ΕΛΛΑΔΑ 

 

SHARE
RELATED POSTS
Η αμερόληπτη θάλασσά μου, του Κωστή Α.Μακρή
76a2880970130cb3eb77e35a331ba557_L.jpg
Η μουσική επιλογή της ημέρας, της Μαρίνας-Μαρίας Βασιλείου
Η πίσω αυλή μιας χώρας που καταναλώνει, του Ηλία Καραβόλια

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.