Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Ελένη Χατζηπέτρου: “Με τον Φώτη Χατζηδιάκο για την ευπρέπεια και την ευθύτητα που διέκρινα στον ίδιο”

Spread the love

«Μια εργαζόμενη μητέρα και ταυτόχρονα βραβευμένη και αναγνωρισμένη καλλιτέχνης με πλούσιο έργο στην Ποίηση, τη Λογοτεχνία, και το παιδικό βιβλίο. Ένας βαθύτατα καλλιεργημένος άνθρωπος, με έντονο το αίσθημα της συμπόνιας για το συνάνθρωπο, τον αδύναμο, τον ασθενή. Μια γυναίκα με ζήλο και όρεξη για προσφορά στην τοπική μας κοινωνία συμμετέχει με την παράταξή μας στην επόμενη θητεία για να δημιουργήσουμε μαζί όσα αξίζουν στη Ρόδο.

Ελένη Χατζηπέτρου – Πολεμικού σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος

▸ «Ο σεβασμός, η ευπρέπεια, το θάρρος και η ευθύτητα που διέκρινα στο πρόσωπο του κ. Φώτη Χατζηδιάκου, σε συνδυασμό με τα αδιαπραγμάτευτα και αδιάβλητα ιδεώδη όπου πρεσβεύω, ήταν ο συνδετικός κρίκος που καθόρισε αβίαστα την απόφαση μου, να συμπορευτώ, να μοχθήσω, και να δημιουργήσω όσα αξίζουν στον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και κατοικώ, παραδίδοντας τον στα παιδιά μου και τις επόμενες γενεές, με ευθύνη απέναντι τους.

Στον χώρο της Υγείας  όπου προσφέρω τις υπηρεσίες μου, έμαθα να αγαπώ, να υπηρετώ, και να συμπάσχω στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες  των συνανθρώπων μου, όπου ο πόνος, η αγωνία και η ίαση βρίσκονται σε έναν ατέρμονο κύκλο, καταθέτοντας απεριόριστο κόπο, χρόνο, και ψυχικό σθένος. Η πολυετής μου ενασχόληση με τις Καλές Τέχνες, κληροδότημα οικογενειακής πορείας, πότισαν μέσα μου την καλαισθησία του ωραίου και του ευγενούς.

Ξεκινώντας από μικρή ηλικία έως σήμερα με την ζωγραφική, και  στην συνέχεια με τον γραπτό λόγο, εντρύφησα στην Λογοτεχνία και την Ποίηση, εκδίδοντας ποιητικές συλλογές, αποσπώντας εγχώρια και Διεθνή βραβεία με τις συμμετοχές μου  σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Απευθυνόμενη στον θαυμαστό και ξεχωριστό μικρόκοσμό των  παιδιών, ασχολήθηκα με το παιδικό παραμύθι, δίνοντας χαρά, γνώση, και μεταφορά αξιών και μηνυμάτων.

Τιμή μου να συνοδοιπορώ με αξιόλογους και ξεχωριστούς ανθρώπους – συνεργάτες όπου ελπίζω να αποδώσω τα μέγιστα σε κλίμα ευγενούς άμιλλας ,προσφοράς και εμπιστοσύνης».

Με εκτίμηση,

Ελένη Χατζηπέτρου – Πολεμικού

#ΜιλαμεΜεΕργα #ΡοδοςΔυναμηΠολιτων #Rhodes2019  #FotisChatzidiakos #EleniPolemikou

 

SHARE
RELATED POSTS
Οπενχάιμερ, Στρατός και λογική και άλλες ιστορίες, του Πάνου Μπιτσαξή
2016. Συνταξιδιώτες όλοι μας στο τρελοβάπορο «η Ελλάς», του Πάνου Μπιτσαξή
Σε ποιόν ανήκουν τελικά τα Εξάρχεια;, του Σταύρου Θεοδωράκη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.