Ανοιχτή πόρτα

Είμαι “ντόπιος” και γουστάρω τρελλά, του Άγγελου Σπάρταλη

Spread the love

Ονομάζεται: “Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργασμός Αγίου Νικολάου Κρήτης”. Δεν είναι ούτε “Πολιτιστικός”, ούτε “Αθλητικός” αλλά ούτε φυσικά και “Οργασμός”. Είναι όμως, χωρίς την παραμικρή αμφιβολία, “Αγίου Νικολάου Κρήτης”!

Στη συνημμένη φωτογραφία, μία ζωγραφιά ενός “ντόπιου” καλλιτέχνη, όπως ΑΚΡΙΒΩΣ με χαρακτήρισαν σήμερα στην τοπική μας εφημερίδα “ΑΝΑΤΟΛΗ”. Το έργο της φωτογραφίας -μην ξεχνίομαστε- ονομάζεται “Αρπιστής”, θα μπορούσε όμως να ‘ναι και κάποιος “Αυνανιστής”, 40×24εκ., 2013, λάδι σε ξύλο, ιδιωτική συλλογή.

Με την αγάπη μου, αφιερωμένο στον Χάρη Αλεξάκη, και συγγνώμη κιόλας Χάρη που δεν σου παραβρέθηκα σήμερα στην “δωρεάν” συνέλευση των “ντόπιων” καλλιτεχνών. Αααα-χαχα πεθαίνω από τα γέλια και την κακομοιριά σας αδέλφια! Α, μην το ξεχάσω, μπράβο και στον Θεόφιλο Τραμπούλη για την επιμέλεια του ξεβρακώματος των επαρχιωτών, απανταχού, ου-χου φίλε είστε καλός… Είστε χειρουργικά ακριβής φίλε! Πολύ καλός!

* Ο Άγγελος Σπάρταλης είναι κινηματογραφιστής και ζωγράφος.

Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο Ε.Μ.Π.

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.   

The article expresses the views of the author      

iPorta.gr 

SHARE
RELATED POSTS
Trump the Constitution Terminator! – Τραμπ ο Εξολοθρευτής του Συντάγματος!, του Γιώργου Σαράφογλου-George Sarafoglou
«Συν Αθηνά…», της Μάρως Κακαβέλα
Ένας άλλος (Υ)ιός μας έρχεται…με εμβόλιο! – December welcome arrivals…Christ and the vaccine! Inbox, by George Sarafoglou – του Γιώργου Σαράφογλου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.