ΕΥ ΖΗΝ Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Δίπλα στους τελειόφοιτους των Λυκείων ο Δήμαρχος Ρόδου κος Φώτης Χατζηδιάκος

Spread the love

Ο Δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης κ. Γιάννη Κορωναίο επισκέφτηκε στα εξεταστικά κέντρα της πόλεως Ρόδου : Καζούλειο, Βενετόκλειο και Καπνοβιομηχανία και ευχήθηκε ολόψυχα σε μαθητές και γονείς, κάθε επιτυχία και δύναμη, στην προσπάθεια εισαγωγής τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, μέσω των  πανελλαδικών  εξετάσεων.

Αναλυτικά το μήνυμα του Δημάρχου Ρόδου:

«Αγαπητά μας παιδιά

Με τις πανελλαδικές εξετάσεις, ολοκληρώνεται και επισφραγίζεται μια μακρόχρονη και επίμοχθη προσπάθεια για τους μαθητές, τους καθηγητές αλλά και  τους γονείς, που αγωνίζονται και αγωνιούν και για την πνευματική πρόοδο των παιδιών τους.

Η εισαγωγή των τελειόφοιτων των Λυκείων στα Ανώτερα και Ανώτατα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα αποτελεί την δικαίωση της προετοιμασίας, που προηγήθηκε όλο το προηγούμενο διάστημα για την κατάκτηση των στόχων τους και των επιδιώξεων τους.

Ο δρόμος για την τριτοβάθμια εκπαίδευση δεν είναι σίγουρα ο μοναδικός και δεν πρέπει να αποτελέσει σε καμία περίπτωση τη μόνη διέξοδο των προσπαθειών και των ελπίδων σας. Ο δρόμος για την «Ιθάκη» είναι μακρύς και οφείλουμε να τον ταξιδέψουμε με προσοχή, ρεαλισμό,  θέληση, αισιοδοξία, και αγωνιστικότητα.

Σε αυτή την ιδιαίτερη και σημαντική στιγμή, σε αυτό το μεταβατικό στάδιο της ζωής σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία, δύναμη και πρόοδο.

 

 

SHARE
RELATED POSTS
Προβλέψεις Εβδομάδας 15 έως 21 Φεβρουαρίου, της Σμάρως Σωτηράκη
Μανώλης Γλυνός, ηγετικός και έντιμος, γιατί ο Θεός αγαπάει το Νότιο Αιγαίο, της Τζίνας Δαβιλά
Άγιος Μάρκος ο Απόστολος και Ευαγγελιστής – 25 Απριλίου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.