Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Γιώργος Βαρέλης: “Με τον Φώτη Χατζηδιάκο για την οξυδέρκεια, την ταπεινότητα, την εργατικότητά του”

Spread the love

«Ένας νέος επιστήμονας, με εξαιρετικές σπουδές, ένας ευφυής τεχνοκράτης, με διαχρονική παρουσία και εμπειρία στα κοινά,  με διάθεση για έργα και προσφορά στον τόπο του και σε όλο το νησί συστρατεύεται μαζί μας στην επόμενη θητεία.

Γιώργο Βαρέλη σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος

▸ «Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του νυν Δημάρχου κ. Χατζηδιακου να συμμετάσχω στις αυτοδιοικητικες εκλογές του 2019, γιατί απλά πιστεύω στην εργατικότητα, την οξυδέρκεια, την δραστηριότητα, την ταπεινότητα και την διάθεση του. Προσιτός προς κάθε Δημότη, διατεθειμένος για ανανέωση σε μια δεύτερη θητεία με εντατικοποίηση των ρυθμών υλοποίησης των στόχων που χάραξε στην πρώτη. Ο ενιαίος Δήμος Ρόδου και ιδιαίτερα ο Δήμος Αρχαγγέλου, ο τόπος μου, αξίζουν της προσοχής, της προσφοράς και της προσπάθειας όλων μας».

Με εκτίμηση,

Γεώργιος Βαρέλης

▸ Βιογραφικό

Γεννήθηκε το 1979. Μεγάλωσε και ζει μέχρι σήμερα στον Αρχάγγελο. Σπούδασε στα Χανιά απ όπου και αποφοίτησε το 2002 ως Ηλεκτρονικός Μηχανικός ΤΕ. Συνέχισε τις σπουδές του στην Αγγλία, συγκεκριμένα στο South Bank University, όπου ολοκλήρωσε το 2003 ένα μεταπτυχιακό (MSc in Telecommunications and Computer Networks Engineering). Εργασιακά ξεκίνησε με ένα ηλεκτρονικό εργαστήριο το 2005, συνέχισε ως τεχνικός στον ΟΤΕ Ρόδου από το 2006 έως το 2009 και από τότε εως και σήμερα εργάζεται ως Ηλεκτρονικός Μηχανικός Ασφαλείας Εναέριου Κυκλοφορίας στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας στο Αεροδρόμιο ” Διαγόρας” της Ρόδου. Κατά την διάρκεια των σπουδών του διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Σπουδαστών του ΤΕΙ Χανίων καθώς και Εκπρόσωπος των σπουδαστών στο Συμβούλιο και στη Συνέλευση των καθηγητών (1999-2001). Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος και Μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής του Καποδιστριακού Δήμου Αρχαγγέλου από το 2007-2010.

#ΜιλαμεΜεΕργα #ΡοδοςΔυναμηΠολιτων #Rhodes2019  #FotisChatzidiakos #GiorgosVarelis

 

SHARE
RELATED POSTS
Παγκόσμια Ημέρα Χορού και η Έλλη Παρασκευά γιορτάζει…
Οκτώ μέρες χωρίς τον Θα μου, της Τζίνας Δαβιλά
Έλληνες Πατριώτες και Παλικαράδες, του Νίκου Σταθόπουλου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.