Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ένα μεγάλο ΟΧΙ, του Σαράντου Μπακρυσιώρη Υποψ.Βουλευτή Δωδ/σου

Spread the love

 

Ο κος Μπακρυσιώρης Σαράντος Υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου με το ΚΙΝΑΛ, Ανώτατο Διευθυντικό Στέλεχος Τουρισμού

Η Αρνητική Θέση μου για την Συμφωνία στις Πρέσπες (Όχι στην Εκχώρηση Μακεδονικής γλώσσας και Μακεδονικής Εθνότητας) και Η Σχέση Με την ΔΗΜΑΡ

Αγαπητοί φίλοι και φίλες ,

Συμπολίτες και Συμπολίτισσες

Η Ιστορία δεν διαγράφεται. Το κράτος των Σκοπίων είναι ένα συνονθύλευμα από Σλαβόφωνους και Αλβανοφώνους και δεν έχει καμία σχέση με την Αρχαία Μακεδονία. Δυστυχώς στο πέρασμα των τελευταίων 50 χρονών δεν έγιναν οι ενέργειες που έπρεπε να είχαν γίνει για να αποσοβήσουν μια κατάσταση. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι η προσωπική μου άποψη αλλά και η άποψη του Κινήματος Αλλαγής ήταν και είναι ΟΧΙ στην ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών! Η εκχώρηση της Μακεδονικής γλώσσας η οποία δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, και η οποία είναι μια Σλαβόφωνη –Αλβανόφωνη γλώσσα , καθώς επίσης και η παραχώρηση της Εθνότητας που δημιουργεί αλυτρωτικές βλέψεις για το μέλλον απo τους γείτονες, είναι απαράδεκτο όπως εκχωρούνται από έναν ανιστόρητο και ανεύθυνο Πρωθυπουργό τον Κ. Τσίπρα. Κανείς δεν αμφιβάλλει ότι χρειαζόταν και χρειάζεται η λύση στο μεγάλο αυτό πρόβλημα που ταλανίζει χρόνια τις Εξωτερικές μας σχέσεις! Είναι προφανές ότι ο Κ.Τσίπρας έπρεπε να καλέσει όλους τους πολιτικούς αρχηγούς με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας να χειριστούν ένα θέμα μεγίστης σημασίας! Όμως με ελαφρά τη καρδία, αποφάσισε μόνος του να κάνει τα χατίρια της Αμερικής και της Γερμανίας, που έχουν συμφέροντα στην περιοχή να εκχωρήσει χωρίς κανένα ενδοιασμό γλώσσα και εθνότητα!

Η Πλειοψηφία του κόσμου γνωρίζει και θεωρώ ότι θα πάρει αρνητική στάση απέναντι τους, δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη του κόσμου! Η θέση του Προέδρου της ΔΗΜΑΡ του Θανάση Θεοχαρόπουλου ο οποίος κράτησε Θετική στάση στην Ψήφιση της συμφωνίας και το έπραξε, δημιούργησε αρνητική εικόνα στην συνεργασία, στην προσπάθεια Ανασυγκρότησης της Κεντροαριστεράς και στην ενιαία στάση του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ). Έτσι ήρθε η ρήξη ! Στην Κεντρική επιτροπή της ΔΗΜΑΡ την θετική πρόταση του Θεοχαρόπουλου για την Συμφωνία δεν την ψήφισαν 22 Στελέχη οι όποιοι έχουν δηλώσει την στήριξη τους στο Κίνημα Αλλαγής σε αντίθεση με τους 29 που την ψήφισαν!

Θεωρώ ότι ήταν λάθος αυτή η Πολική απόφαση! Και είμαι απόλυτα αντίθετος Προσωπικά στηρίζω την μεγάλη Προσπάθεια που γίνεται από το Κίνημα Αλλαγής για Αλλαγή Πολιτικής με Όραμα για καλύτερο αύριο, με Αξιοκρατία, Αξιοπρέπεια και Ανάπτυξη για όλους, ειδικά να προσπαθήσουμε για την Νέα γενιά που έχει το μεγαλύτερο Πρόβλημα. Η Συμμετοχή μου θεωρώ ότι είναι επιβεβλημένη! Η αποχή είναι συνένοχη στην συνέχιση της απαξιωτικής και επικίνδυνης για την Ελλάδα Πολιτικής του Σύριζα, που έχει αναγάγει το Ψεύδος σε επιστήμη! Είμαι ένας ενεργός Πολίτης , που υπηρετώ με πάθος και γνώση τον Τουρισμό και την Ελεύθερη αγορά εδώ και 30 χρόνια πάντα με θετικό πρόσημο. Η πολιτική μου είναι να πηγαίνουν καλά οι επιχειρήσεις, οι εργαζόμενοι να στηρίζουν τις επιχειρήσεις, αλλά και οι επιχειρήσεις να στηρίζουν και να έχουν τους εργαζόμενους με το κεφάλι ψηλά και ικανοποιημένους.

SHARE
RELATED POSTS
Επέτειοι…, του Γιώργου Αρκουλή
Η “μπανάνα” – The “banana”, του Γιώργου Σαράφογλου
Αλλάζει, μωρέ, ο άνθρωπος;, του Κωστή Α. Μακρή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.