Το σχόλιο της ημέρας

Για σένα, ανεμβολίαστη/ε που χαίρεσαι γιατί …κυκλοφορείς, της Ωραιοζήλης-Τζίνας Δαβιλά

Spread the love

Ωραιοζήλη – Τζίνα Δαβιλά

Είμαστε αφελείς, ναι; Πασιχαρείς νεολαίοι και μη κάθονται για ποτά, φαγητά, καφέ κ.λπ., χαίρονται… γιατί απλά άνοιξαν τα μαγαζιά! Ανεμβολίαστοι και τολμηροί. Τα 2/3 του πληθυσμού τουλάχιστον είναι ανεμβολίαστοι και πιθανόν και απρόσεκτοι αλλά χαίρονται γιατί τελείωσε το lockdown. Μόνο 1.5 εκατομμύρια έλληνες πολίτες είναι πλήρως εμβολιασμένοι. 

Λοιπόν, αγαπητές και αγαπητοί, που ΔΕΝ αντέχετε το μέσα, τη μάσκα και τα λοιπά παρελκόμενα. Τρελαμένοι για την ελευθερία σας, λες και σας έκλεισαν στα κάτεργα. Προτού ηρωικά βγείτε για να το κάψετε το ΣΚ – λες και υπήρχε κάποιο σοβαρό πολιτειακό απαγορευτικό πρόγραμμα τόσους μήνες – προτού ξαμολυθείτε σαν δήθεν φυλακισμένοι, πηγαίνετε σε μια ΜΕΘ για να δείτε τι συμβαίνει και τι σημαίνει κορονοΐος. Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους εξυπνάκηδες και τους “ημίθεους” της πολιτικής που όφειλαν να βρουν τρόπους να συνετίσουν έναν απείθαρχο και επιπόλαιο λαό μέσω της ρεαλιστικής εικόνας. Χαζο-απείθαρχο, με αγένεια, εξυπνακισμό, ανευθυνότητα και αμέτρητες φοβίες για λάθος λόγους. Στους σοβαρούς λόγους μετατρέπεται σε Ποπάυ με το σπανάκι στην κονσέρβα ή στον Αστυνόμο Σαΐνη που όλα τα λύνει.

ΥΓ: ΟΙ Ισραηλίτες κυκλοφορούν χωρίς μάσκες. Εμβολιάστηκαν όλοι και πρώτοι απ’όλους. Πλήρωσαν πανάκριβα τα εμβόλια της αμερικανικής εταιρείας, περί τα 45 ευρώ έκαστο. Στόχευσαν πρώτα στην υγεία τους δαπανώντας χρήμα και έπειτα στην Οικονομία τους εξαργυρώνοντας την επένδυση στην υγεία τους. Τόσο απλά. Τόσο σοφά.

SHARE
RELATED POSTS
Μαύρα μεσάνυχτα, ύπνος βαθύς, της Ωραιοζήλης-Τζίνας Δαβιλά
Κόλασή μου, Αθήνα, του Κωστή Α. Μακρή
Το κίνημα της πετσέτας, του Πάνου Μπιτσαξή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.