Ανοιχτή πόρτα Πόρτα σε ιστορίες/χρονογραφήματα/διηγήματα

Για προληπτικούς…, του Γιώργου Αρκουλή

Spread the love

Γιώργος Αρκουλής

Γιώργος Αρκουλής

Κλασικά, η «Τρίτη και 13» θεωρείται γρουσούζικη. Στην συνέχεια, προστέθηκε στην ζωή μας το «Παρασκευή και 13», που κάποια στιγμή έδωσε την…γρουζουζιά της σε εβδομαδιαίο έντυπο το οποίο εξέδωσε πριν χρόνια ο καλός δημοσιογράφος Αιμίλιος Λιάτσος, αλλά που δεν μακροημέρευσε, αφού έπεσαν πάνω του τόσο το ιερατείο όσο και το πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ, επειδή πρόσφερε μαζί με το φύλλο κασέτα με τσόντα (κανονική όχι απλά ροζ). Θυμάμαι, όταν ρωτήθηκε από τον πρόεδρο του οργάνου στην Ακαδημίας 20 «γιατί βρε παιδί μου το κάνεις αυτό;», ο Λιάτσος απάντησε με μπόλικη δόση αφέλειας: «Μα, πρέπει κι’ εμείς να πολεμήσουμε με τον ανταγωνισμό»!! Όπως και να’ χει, η φλυαρία μου καταλήγει  στην εξής συμβουλή: όσοι προληπτικοί να προσέχουν σήμερα (άσε που πλησιάζει σε πλήρη γέμιση και το φεγγάρι!).

Κατά τα άλλα, έτοιμος για την Βουλή δημοσιεύτηκε ότι είναι ο φάκελος που αφορά τον πρώην υπουργό υγείας Λοβέρδο για την «υπόθεση Νοβάρτις». Αν αυτό το «ματς» θα δοθεί για παιγνίδι από κάποια εταιρία στοιχημάτων, θα ποντάρω με άνεση απαλλαγή του Ανδρέα. Έτσι από…έμπνευση!

Να κλείσω με το ανατριχιαστικό περιστατικό με εκείνον τον σκύλο που κατασπάραξε βρέφος. Και να παρατηρήσω ότι –αν δεν με απατά η μνήμη μου- η ράτσα του παραπέμπει στο…Γ’ Ράϊχ, αφού δημιουργήθηκε από ειδική σπέσιαλ διασταύρωση, προκειμένου να προστατεύει στρατόπεδα συγκέντρωσης…Τι άλλο; Μια φορά μόνο χρειάστηκε να περάσω την πόρτα φίλου που είχε στην αυλή του τον εν λόγω σκύλο και τον είδα να τρέχει και να βάζει την παλάμη του μπροστά στα μάτια του ζώου, προφανώς για να μη με…φωτογραφίσει.

ΥΓ: Έχω διανύσει μεγάλο μέρος της ζωής μου παρέα με σκύλους. Ήταν όλοι τους χαδιάρηδες!

WELCOME TO GREEK ISLANDS RESTAURANT-NEW YORK253-17 NORTHERN BLVD

 

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του. 

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
12665794_10156743676445019_2010135392_n.jpg
Δώρο αγάπης από τα Amor-Amor στους αναγνώστες του iPorta.gr
Τα σκαμμένα σημάδια των γραφτών μου, του Δημήτρη Κατσούλα
Οι εξαιρέσεις των κανόνων, η κανονικοποίηση των εξαιρέσεων και ο γάμος των ομοφύλων, του Κωστή Α.Μακρή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.