Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Γιατί με τον Μανώλη Γλυνό και την “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ”, του Γιώργου Γκούφα [Νάξος]

Spread the love

Ο κος Γιώργος Γκούφας είναι Μαθηματικός και Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Περιφερειακή ενότητα Νάξου- Αμοργού- Δονούσας- Σχοινούσας- Κουφονησιών- Ηρακλειά με την «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» και τον κο Μανώλη Γλυνό.Εδώ το βιογραφικό του. 

Γκούφας Γιώργος

Συμμετέχω στη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ για να μπορέσει η Περιφέρεια να χτίσει και ν’ αποκτήσει το δικό της σχέδιο σε κάθε νησί για την υγεία,την ασφάλεια στο οδικό δίκτυο, την κοινωνική φροντίδα, τη διασύνδεση των νησιών μας, τον αθλητισμό. Το δικό της Σχέδιο για τον τουρισμό που με συνεργασίες και συνέργειες θα πάει ακόμα πιο ψηλά, για την προστασία, ανάδειξη και ανάπτυξη του πολιτισμού μας, για τη δημιουργία κινήτρων ώστε η περιφέρειά μας να ναι ο γίγαντας του Αιγαίου και τις τέσσερις εποχές του χρόνου, για την αξιοποίηση και την ορθή διαχείριση του περιβάλλοντος και των μοναδικών φυσικών πόρων, για τα ετήσια τεχνικά προγράμματα και το τετραετές επιχειρησιακό πρόγραμμα 2020-2023 .

Συμμετέχω στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ για να βοηθήσω να προχωρήσουμε δυναμικά το επόμενο χρονικό διάστημα σε όσα χρειάζονται και απαιτούνται για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα στο Νότιο Αιγαίο.

Συμμετέχω στη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ για να οικοδομήσουμε μαζί την περιφέρεια των Αξιών, της Δικαιοσύνης, της Δημιουργίας, την Περιφέρεια των τεσσάρων εποχών με τους Κυκλαδίτες/σες και τους Δωδεκανήσιους/ες συμμέτοχους και τελικούς Κριτές με λόγο.

Συμμετέχω στη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ για να υπάρχει ένα ισχυρό μέτωπο απέναντι σε κάθε μορφή συντήρησης, για να πολεμήσω όσους αντιμετωπίζουν τους πολίτες των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου ως πελατειακό λάφυρο.

Συμμετέχω στη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ για να επιστρέψουν στην Περιφέρειά μας το διαφορετικό ήθος και ύφος, η κανονικότητα, η διαφάνεια, ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη των νησιών, ο σεβασμός και η χρηστή Διοίκηση με επίκεντρο τον Άνθρωπο, καθώς και η δίκαιη κατανομή των πόρων σε κάθε νησί και Νομό ανάλογα με τις ανάγκες και τον πληθυσμό.

Συμμετέχω στη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ για να υπάρχει ένα ισχυρό μέτωπο απέναντι σε όσους υπονόμευσαν και υπονομεύουν την ανάπτυξη της Νάξου, των Μικρών Κυκλάδων, της Αμοργού, των Κυκλάδων, της Δωδεκανήσου, για να ανησυχήσουν όσοι σκέφτονται να αυθαιρετούν ή παρασιτούν σε βάρος των συμφερόντων της Νάξου, των Μικρών Κυκλάδων, της Αμοργού και περιφρονούν και υποτιμούν τις Κυκλάδες.

Συμμετέχω στη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ γιατί η Περιφέρεια χρειάζεται και σήμερα ηγεσίες που βάζουν προτεραιότητα τις Μικρές μας Πατρίδες και την Περιφέρεια , χωρίς να υπολογίζουν προσωπικό ή πολιτικό κόστος. Ηγεσίες που υπερασπίζονται τα συμφέροντά μας, ηγεσίες που θα μένουν σ αυτούς τους βλογημένους τόπους των Κυκλάδων και θα ζούν μαζί μας την σκληρή και απάνθρωπη πολλές φορές καθημερινότητα. Ηγεσίες που δεν φοβούνται την δύναμη της προσφοράς των συνεργατών τους και δεν προσβάλλουν ανθρώπους και συνειδήσεις προκειμένου να ασκήσουν δεσποτικά την εξουσία τους στο Νότιο Αιγαίο.

Συμμετέχω στη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ για να αποκτήσουν φωνή και δύναμη χιλιάδες νησιώτες συμπολίτες μου που αισθάνονται ότι έχει υπονομευτεί το δικαίωμά τους να ακούγονται και να διεκδικούν όσα δικαιούνται και τους αξίζουν.

Συμμετέχω στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ γιατί είναι η μόνη παράταξη που μπορεί ν ανταποκριθεί αποτελεσματικά και υπεύθυνα, στις Ιστορικές ανάγκες του κάθε νησιού της Περιφέρειάς μας

Συμμετέχω στη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ γιατί στη δημόσια ζωή της Περιφέρειάς μου είναι αναντικατάστατος ο πρωταγωνιστικός ρόλος του ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΥΝΟΥ και των συνεργατών του.

Συμμετέχω στη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ γιατί νιώθω την ηθική και πολιτική υποχρέωση να συμπορευθώ μόνο με τον ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΥΝΟ. Είναι αναγνωρισμένος μαχητής και νικητής, υπηρέτης της Δημοκρατίας. Για να δώσουμε μαζί τις μάχες που περιμένουν να δοθούν και τα όνειρα που μπορούμε και πρέπει να κυνηγήσουμε για να γίνει η περιφέρειά μας, περιφέρεια των τεσσάρων εποχών…

Συμμετέχω στη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ γιατί η πολιτική διαδρομή μου στο χώρο του δημοκρατικού Σοσιαλισμού στο ΠΑΣΟΚ, το ΚΙΔΗΣΟ, το ΚΙΝΑΛ, οι αξίες μου, η συλλογική μας ιστορία, η ευθύνη απέναντι στην παράδοσή μας, απέναντι στους νέους και στους παλιούς συντρόφους, δεν μου επιτρέπουν να απουσιάσω από καμία μάχη με επικεφαλής τον δημοκράτη ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΥΝΟ. Τον Πολιτικό, τον Πολίτη, τον Αρχηγό που από κάθε θέση που υπηρέτησε της εργασίας του, της Αυτοδιοίκησης, της κοινωνίας, του πολιτισμού και του αθλητισμού προσπάθησε και εφάρμοσε αποτελεσματικά περισσότερη δημοκρατία, περισσότερη διαφάνεια.

Συμμετέχω στη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ γιατί πέρα από κόμματα και πολιτικούς σχηματισμούς, κάθε όνομα, κάθε πρόσωπο που συμπορεύεται μαζί μας είναι ένας ισχυρός συμβολισμός για το ποιοι είμαστε, που θέλουμε να πάμε, πως θα προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας όπου και όπως μας ζητηθεί, όπου και όπως μπορούμε να προσφέρουμε για την περιφέρεια του Νοτίου Αιγαίου, για τις Μικρές μας Πατρίδες.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ στη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ επειδή εμπιστεύομαι τον Μανώλη Γλυνό, με τον οποίο με συνδέει ένα όνομα βαρύ στην ιστορία την προσωπική μου, του τόπου μου και της Ελλάδας… ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΜΑΝΔΗΛΑΡΑΣ. Αυτός ο μεγάλος Δημοκράτης και αγωνιστής,ο σπουδαίος δικηγόρος που γεννήθηκε στην Κόρωνο της Νάξου, ο πρώτος δολοφονηθείς απ’τη χούντα των συνταγματαρχών Νικηφόρος Μανδηλαράς, ήταν επιστήθιος, αδελφικός φίλος του αείμνηστου πεθερού μου δικηγόρου Γιώργου Κοντοπίδη αλλά και του πεθερού του Μανόλη Γλυνού αείμνηστου Γιώργου Χιωτάκη , δικηγόρου, μεγάλου αγωνιστή, δημοκράτη και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ της Δωδεκανήσου.

Είναι τιμή μου να αγωνιστώ με τους συνυποψήφιούς μου στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.

Είναι τιμή μου να βρίσκομαι στο ψηφοδέλτιο του ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΥΝΟΥ και να ζητώ τη στήριξή σας..

Οι αξίες μας, μας καλούν και πάλι… και με τη ΝΙΚΗ!!!

Νάξος 7.5.2019

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

 

SHARE
RELATED POSTS
Μια παλιά ιστορία…, του Γιώργου Αρκουλή
Το ιστορικό πλαίσιο της παράδοσης της Δωδεκανήσου από την Μ.Βρετανία, του Φώτη Χατζηδιάκου [Δήμαρχος Ρόδου]
ΠΡΟΣΟΧΗ: Γιορτή Μητέρας: ποιοι ΔΕΝ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ, του Κωστή Α. Μακρή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.