Πόρτα στην Πολιτική

Γεωργιάδης και Μπογδάνος: πολιτικοί μισάνθρωποι, περιφερόμενοι με ανοχή Μητσοτάκη…, της Ωραιοζήλης Δαβιλά-Δαμασκηνού

Spread the love

 

Ωραιοζήλη Δαβιλά-Δαμασκηνού

…εξαπολύοντας την υποκριτική ανθρωπιά τους προς την Έλενα Ακρίτα και κάθε Έλενα Ακρίτα ανερυθρίαστα υποτιμώντας και ασχημονώντας στους ασθενείς, ψυχικά και σωματικά εν γένει.

Τους μόνους, όμως, αληθινά ασθενείς βλέπω τους κυρίους που εξέλαβαν εξουσία και …μπιπ τους άλλους. Διότι κάτω από άλλες συνθήκες, αν δεν είχαν πολιτική παρουσία, θα έκαναν ανιαρές εκπομπούλες  για τηλεπωλήσεις και προς εντυπωσιασμόν του κοινού με καλεσμένους από την Χρυσή Αυγή. Opportunists. Καιροσκόποι. 

Άτομα συμπλεγματικά που χωρίς τις πλάτες του Πρωθυπουργού τους αλλά και την ανοχή μιας …αχαρακτήριστης  κοινωνίας πολιτών που ξεχνούν, παραμερίζουν, αδιαφορούν, καταπίνουν αμάσητη την κάθε ηλιθιότητα για να μην μπλέξουν στη νέα μόδα των αυτόφωρων συλλήψεων και των μηνύσεων για συκοφαντική δυσφήμιση που κάνει ο κάθε κομπλεξικός κατατρεγμένος που θέλει να παραστήσει τον σπουδαίο και θιγμένο , μα επι της ουσίας παραμένει ένας πολιτικός ντενεκές . Ψυχικά τραυματισμένος, αλλά φανερά πολιτικός τυχοδιώκτης. Κυρίως, οι “αλλού πατώ-αλλού βρίσκομαι” μεθυσμένοι από την εξουσία, τους τίτλους και τις θέσεις, είναι δικομανείς και έχουν σημαία τη συκοφαντική δυσφήμιση. Οι οποίοι, βεβαίως, αρνούνται οποιασδήποτε ψυχιατρικής ή έστω ψυχολογικής γνωμάτευσης. 

Κατ’ευφημισμόν, κύριοι Γεωργιάδη και Μπογδάνο, ούτε κατά διάνοια δεν αντιμετωπίζουν έναν μηνυόμενο κατ’αυτό τον τρόπο. Κανείς εχέφρων που ζητεί το δίκαιό του δεν κάνει πίσω όταν μάλιστα ο μηνυόμενος δεν ζητεί τη διαφορετική αντιμετώπιση λόγω κατάθλιψης ή άλλης νόσου.

Είστε τόσο ανεύθυνα θιγόμενοι που και δίκιο -λέμε τώρα επί αυταρχισμού συμπεριφορές το δίκιο το ψάχνουμε με το μικροσκόπιο και πάλι άφαντο είναι — και δίκιο να είχατε, το χάσατε. Ευτελίσατε εαυτούς και  όχι την μηνυόμενη Έλενα Ακρίτα. Της οποίας δεν είμαι φίλη, σπάνια, δε, αναγιγνώσκω τα γραφόμενα της.

Λυπάμαι που ζω σ’έναν παθητικό  τόπο όπου ο αυταρχισμός που ανεμίζετε, δεν σας περιορίζει κάπου για να μην καταστρέψετε τις ψυχές, για να μην μολύνετε τα μυαλά των νέων ανθρώπων που μεγαλώνουν με αρχές, αξίες και ιδανικά από τις οικογένειές τους έχοντας ψηλά την Αλληλεγγύη, τη Δικαιοσύνη, την Ελευθερία, τον Σεβασμό στον συνάνθρωπο.

Παραμένετε βασανιστικοί, καταστροφείς συνειδήσεων και ψυχών και προκαλείτε αποστροφής και αηδίας συναισθήματα σε όσους δεν  υποστέλλουμε τη σημαία της Ανθρωπιάς και της Αλληλεγγύης. Ακόμη και στους ψηφοφόρους σας.

Εάν είχαμε μια σοβαρή Κυβέρνηση, θα έπρεπε να σας έχει ήδη απομονώσει στα σπίτια σας  γιατί είστε επικίνδυνοι, να σκαλίζετε  τους κήπους σας και να ελέγχεστε ψυχικά αν η συσσωρευμένη μισανθρωπία σας, η μεγαλομανία σας και η εμμονική καταδίωξη όσων δεν κουμαντάρετε, εκτονώνεται με το σκάψιμο, το σκάλισμα, το πότισμα, την κηπουρική.

Προσβάλλετε τον τόπο μου και τους ανθρώπους που σέβονται τις ψυχικές ασθενείες, τις νεοπλασίες και τα αυτοάνοσα νοσήματα.

Προσβάλλετε την Ρωμιοσύνη.

Ντρέπομαι, ντρέπομαι για λογαριασμό σας .

Εσείς φυσικά θεωρείτε ότι έχετε πράξει το πρέπον.

Και ο Χίτλερ το ίδιο πίστευε.

 29 Ιουλίου 2020

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
18 Οκτωβρίου 1981 και τα αντανακλαστικά της σημερινής κοινωνίας, του Γιάννη Παπανικολάου
Giannis Sideris
Επισπεύδεται η εκλογή αρχηγού της Κεντροαριστεράς, του Γιάννη Σιδέρη
Μεγάλοι έρωτες, της Άννας Κοντοπίδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.