Αθλητικά/Αθλητισμό

Γενναία απόφαση!, του Γιώργου Αρκουλή

Spread the love

Γιώργος Αρκουλής

Γιώργος Αρκουλής

Ο υφυπουργός των σπορ Λ. Αυγενάκης, είναι φορές που θυμίζει τους παλιούς διαιτητές ποδοσφαίρου οι οποίοι χαρακτηρίζονταν από τον Τύπο ΑΡΙΣΤΟΙ, όταν ευνοούσαν φανερά τις «μεγάλες» ομάδες στις αναμετρήσεις τους με τους «μικρομεσαίους». Ας θυμηθούμε την κυβερνητική ενεργοποίηση και την (ν)τροπολογία «εν τω μέσω της νυκτός» με την οποία ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη απέφυγαν τον υποβιβασμό  από την σούπερ λιγκ για την γνωστή ιστορία (που ακόμη δεν έχει λήξει…) Ήταν ενέργεια η οποία πολύ ενόχλησε το «αντίπαλο δέος» του πρωταθλήματος, άσχετα αν ο κουρνιαχτός «κάθισε» με την αστεία αφαίρεση επτά επτά βαθμών από τον ΠΑΟΚ και δώδεκα από την Ξάνθη (που έφερε τον «Θρύλο» σε θέση ισχύος και φαβορί.

Σήμερα, η…αδικία φαίνεται πως θα αποκατασταθεί, αφού ο κ. Αυγενάκης δήλωσε πως «είναι κυβερνητική απόφαση» να πάνε οι εκλογές των αθλητικών Ομοσπονδιών το Φθινόπωρο. Αυτό, σύμφωνα με τους…αντικειμενικούς παρατηρητές, δεν ευνοεί το σημερινό σχήμα της ΕΠΟ το οποίο σαφέστατα πρόσκειται στην…Βόρειο Ελλάδα, οπότε πάμε για πιθανή αλλαγή χρώματος…

Δύο παρατηρήσεις. Όταν λέει ο υφυπουργός πως η απόφαση αφορά ΟΛΕΣ τις αθλητικές Ομοσπονδίες, είναι για να προσθέσει πινελιά μειδιάματος, αφού ουδείς ασχολείται με τις…λοιπές Ομοσπονδίες πλην της ΕΠΟ. Για παράδειγμα, ποιος ενδιαφέρεται για το  τι θα συμβεί στις Ομοσπονδίες του μπάσκετ και των λεγόμενων υγρών αθλημάτων; Εκεί, δηλαδή,  όπου «δεν χτυπιούνται» οι «ισόβιοι» ηγέτες Βασιλακόπουλος και Διαθεσόπουλος…

Η δεύτερη παρατήρηση αφορά την φράση «είναι κυβερνητική απόφαση» τα της αναβολής των εκλογών κλπ. Κάτι ανάλογο, θυμάμαι έλεγε ο  Γ. Κατρούγκαλος όταν «μαχαίρωνε» τις συντάξεις των απόμαχων της εργασίας. Για την ακρίβεια δήλωνε πως «πρόκειται για αριστερή απόφαση». Και με κάτι τέτοια «αριστερά» τσιτάτα, οδήγησαν την χώρα στα «δεξιά» και άντε να βρούμε άκρη με το τι θα συμβεί στο μέλλον.

ΥΓ1: Και μέσα σε όλα, ιδού ο υπουργός του πολύ μοντέρνου τομέα  «Ψηφιακής Διακυβέρνησης» κ. Πιερρακάκης, ο οποίος ετοιμάζοντας αυτές τις μέρες την αντικατάσταση του ΑΦΜ, ΑΜΚΑ κλπ. με έναν μοναδικό αριθμό για τον κάθε πολίτη, δήλωσε (με καμάρι;) ότι «η αλλαγή αυτή θα μειώσει την γραφειοκρατία και –προσέξτε- θα αυξήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών προς το Κράτος».

ΥΓ2: Βρε μπας και έχει δίκιο ο άνθρωπος;

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Όσο υπάρχουν ονειροπόλοι!, του Γιώργου Αρκουλή
Κολοσσός Ρόδου H Hotels: Νέο Γήπεδο-Νέα Εποχή! – Αγορά εισιτηρίων διαρκείας
Ο Βέλλιος ξεχωρίζει και μπράβο του!, του Γιώργου Αρκουλή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.