ΕΥ ΖΗΝ

Αστρολογικός μήνας Νοέμβριος 2023, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου

Spread the love

Αλεξάνδρα Καρακοπούλου

Το ωροσκόπιο Νοεμβρίου 2023 συνιστά να θέτεις στόχους. Αυτή η περίοδος ευνοεί τα όποια εγχειρήματα, σε όλους τους τομείς της ζωής η κατάσταση θα εξελιχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εάν κάνετε τα σωστά βήματα, τα αποτελέσματα θα διπλασιαστούν. Τον μήνα του Σκορπιού, το ενεργειακό επίπεδο αυξάνεται, ενισχύοντας τις φυσικές ιδιότητες. Τα αγαπημένα της μοίρας θα είναι ζώδια της Φωτιάς που θα μπορέσουν να πετύχουν όλα όσα είχαν προγραμματιστεί. Για να ολοκληρώσετε την εικόνα, δεν βλάπτει να αγοράσετε ένα λαχείο. Όσο για την αγάπη, η Πανσέληνος του Κάστορα τον Νοέμβριο είναι ιδανική για εξομολογήσεις, όταν οι άνθρωποι είναι όσο το δυνατόν πιο απελευθερωμένοι και ανοιχτοί σε νέα πράγματα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα συναισθήματα δεν θα μείνουν αναπάντητα: ένα φουντωμένο ειδύλλιο θα ανατρέψει τη ζωή.

Οι οικονομικές υποθέσεις στις αρχές Νοεμβρίου αφήνουν πολλά περιθώρια. Τίποτα τρομερό δεν θα συμβεί, αλλά θα πρέπει να ανησυχείτε λίγο. Το ωροσκόπιο πιστεύει ότι οι επιχειρηματικοί εταίροι θα σας απογοητεύσουν ή θα δημιουργηθεί μια δυσμενής κατάσταση στην αγορά εργασίας. Είναι απαραίτητο να μειώσετε προσωρινά τα έξοδα εγκαταλείποντας τις περιττές αγορές. Σύντομα όλα θα αλλάξουν, τα εισοδήματα θα αυξηθούν δραματικά. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη στην Παρθένο εξορθολογίζει τη ζωή, θα είναι πιο εύκολο να ολοκληρώσετε αυτό που ξεκινήσατε. Χάρη σε αυτό, θα είναι δυνατό να γίνει αυτό που ονειρευόμασταν από καιρό, αλλά δεν έφτασαν όλα τα χέρια. Ήρθε η ώρα να πετάξετε τα σκουπίδια από το σπίτι, να αναζωπυρώσετε τις διαλυμένες σχέσεις και να αναλάβετε την υγεία σας. Αν δείξεις μια σταγόνα επιμονής, κάτι νέο και σίγουρα καλό θα έρθει στη ζωή.

Η διάθεση στα μέσα του μήνα θα εξαρτηθεί από το περιβάλλον, πρέπει να είστε ανάμεσα σε ευχάριστα άτομα. Για κάποιους, είναι συνάδελφοι. για άλλους είναι συγγενείς. Σύμφωνα με το γενικό ωροσκόπιο του Νοεμβρίου 2023, η τύχη είναι με το μέρος των λαμπρών ομιλητών και των επιδέξιων συνομιλητών. Η λέξη έχει μεγάλη σημασία, είναι σημαντικό να προσέχετε τι λέτε: ακόμα και μια φράση μπορεί να αλλάξει την εξέλιξη των γεγονότων. Η παρέμβαση του Ερμή στον Τοξότη εγγυάται ένα ευτυχισμένο μέλλον, προσέχοντας τα πιο σημαντικά σημεία. Χωρίς χρόνο σήμανσης, χωρίς μάσημα παλαιών προβλημάτων – όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Εάν βασανίζεστε από αμφιβολίες και είναι τρομακτικό να κάνετε ένα βήμα μπροστά, θα πρέπει να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας. Δεν έχει σημασία από πού προέρχονται οι ενδείξεις, το κύριο πράγμα είναι να μπορείτε να τις αποκρυπτογραφήσετε.

Η οικογενειακή ζωή τις τελευταίες μέρες του Νοεμβρίου αφήνει πολλά περιθώρια. Η σκληρή δουλειά και η ανάγκη για πολύ μελέτη δεν δίνουν την ευκαιρία για χαλάρωση, εξ ου και ξεσπάσματα εκνευρισμού. Σύμφωνα με το ωροσκόπιο του Νοεμβρίου, είναι επικίνδυνο να τακτοποιήσεις τα πράγματα. μπορεί να προκύψουν άσχημα γεγονότα. Είναι καλύτερα να μην ανακατεύετε τη φωλιά του σφήκα, αυτό θα επιδεινώσει την οικογενειακή κρίση. Δεδομένου ότι η θέση του Άρη στον Σκορπιό θεωρείται ευεργετική, θα μπορέσετε να βγείτε νικητές από κάθε κατάσταση. Τα προβλήματα συμβάλλουν μόνο στην προσωπική ανάπτυξη και ενισχύουν τον χαρακτήρα. Τα ζώδια της φωτιάς θα ξυπνήσουν και θα θέλουν να κατακτήσουν ολόκληρο τον κόσμο. Είναι καλύτερο να ξεκινήσετε από χαμηλά υψόμετρα: για να μην φύγετε πρόωρα από τον αγώνα, πρέπει να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

Κριός

Στο ωροσκόπιο του Κριού για τον Νοέμβριο του 2023, υπάρχει μια ανεβαστική αίσθηση. Οι προσπάθειες που καταβλήθηκαν αρχίζουν να φέρνουν αποτελέσματα, τα σχέδια παίρνουν πραγματική μορφή. Για να εδραιώσετε την επιτυχία, πρέπει να επεξεργαστείτε τακτικές για περαιτέρω ενέργειες. Ο αρνητικός Ήλιος στον Σκορπιό κλίνει τον Κριό σε ανάρμοστες πράξεις, αναγκάζοντάς τον να ξεχάσει την ευπρέπεια. Δεν πρέπει να μπείτε στον πειρασμό να αποκτήσετε τα πάντα ταυτόχρονα, η φαινομενική ευκολία αυτής της προσέγγισης είναι παραπλανητική. Προσπαθήστε να σκεφτείτε μπροστά. Όσον αφορά την ευεξία, ο Κριός ξεχειλίζει από ενέργεια, οπότε διεγείρουμε εύκολα. Η κορύφωση της δραστηριότητας πέφτει στην Πανσέληνο του Beaver τον Νοέμβριο, αν αφιερώσετε αυτόν τον χρόνο σε πνευματικές πρακτικές, θα μπορέσετε να απαλλαγείτε από αρνητικές συμπεριφορές.

Ο ρυθμός της ζωής στις αρχές Νοεμβρίου θα είναι έντονος, αλλαγές στον επιχειρηματικό χώρο είναι πιθανές. Αν και τα εργασιακά προβλήματα μπορεί να εξασθενίσουν στο πλαίσιο των προσωπικών εμπειριών. Το ωροσκόπιο του Κριού συμβουλεύει να μην σπαταλάτε ενέργεια σε αρνητικά συναισθήματα, είναι καλύτερα να τα κατευθύνετε για να πετύχετε. Εάν προσεγγίσετε ένα δύσκολο έργο με ενθουσιασμό, θα τα καταφέρετε με μια ελάχιστη δαπάνη πόρων. Κάτω από την επιρροή της Αφροδίτης στην Παρθένο, μπορεί να αναπτυχθεί ένα αίσθημα αστάθειας για το τι συμβαίνει. Για τον γεννημένο ηγέτη και μαχητή του Κριού, η αβεβαιότητα είναι αφόρητη έως και μοιραία. Για να μην κάνετε αυτοκριτική, πρέπει να μετατρέψετε την ενέργεια των εμπειριών σε κάτι συγκεκριμένο. Ένα σύντομο ταξίδι θα σας βοηθήσει να ταρακουνήσετε τα πράγματα και να ρίξετε μια νέα ματιά στα πράγματα.

Μέχρι τα μέσα του μήνα, ο ανταγωνισμός μπορεί να ενταθεί, θα πρέπει να αποδείξετε τον επαγγελματισμό σας. Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλούν οι σχέσεις με τους συναδέλφους, υπάρχει κίνδυνος να γίνετε θύμα ίντριγκας. Σύμφωνα με το γενικό ωροσκόπιο του Κριού τον Νοέμβριο του 2023, δεν πρέπει να βασίζεται κανείς στην ομάδα, είναι απίθανο να υπάρξουν σύμμαχοι. Ο καλύτερος τρόπος για να επιτύχετε υψηλή θέση είναι μια καλή δουλειά. Η θετική εξέλιξη των γεγονότων καθορίζεται από τον Ερμή στον Τοξότη, ο οποίος προσθέτει μια νότα αταξίας σε αυτό που συμβαίνει. Τυχερά παιχνίδια Ο Κριός έχει συνηθίσει να παίρνει ρίσκα, οπότε θα πάει με χαρά σε μια περιπέτεια. Παρά το γεγονός ότι είστε απασχολημένοι, είναι πολύ πιθανό να βρείτε λίγες μέρες για να πάτε κάπου. Επιπλέον, δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερα προβλήματα με τα οικονομικά.

Οι τελευταίες μέρες του Νοεμβρίου θα γίνουν μια εποχή ήσυχης θλίψης, το φθινόπωρο σταδιακά δίνει τη θέση του στον χειμώνα. Ωστόσο, υπάρχει λόγος να επαινείτε τον εαυτό σας, ο μήνας πέρασε γόνιμα: η επαγγελματική επιτυχία είναι εμφανής. Το ωροσκόπιο Νοεμβρίου για τον Κριό συμβουλεύει να επικεντρωθείτε στην προσωπική ζωή. Την παραμονή των διακοπών της Πρωτοχρονιάς, το θέμα των χειμερινών διακοπών είναι σχετικό, πρέπει να βρείτε έναν σύντροφο. Χάρη σε έναν δυνατό Άρη στον Σκορπιό, ιδιότητες όπως το θάρρος και η ειλικρίνεια γίνονται έντονες. Ο Κριός περίμενε την ευκαιρία να υπερασπιστεί την υπόθεσή του. Η προσφυγή στις αρχές και η συμμετοχή σε νομικές διαδικασίες θα πραγματοποιηθεί χωρίς επιπλοκές, θα είναι δυνατή η επίτευξη των απαιτούμενων παροχών και πληρωμών. Ωστόσο, είναι καλύτερο να συντονίσετε τις ενέργειές σας με έναν ειδικό.

Ταύρος 

Το ωροσκόπιο του Ταύρου για τον Νοέμβριο του 2023 σας συμβουλεύει να δώσετε προσοχή στο περιβάλλον σας. Το αίσθημα της μοναξιάς και της αχρηστίας υποδηλώνει έλλειψη υποστήριξης από αγαπημένα πρόσωπα. Είναι απαραίτητο να βρείτε κοινό έδαφος με όσους βρίσκονται κοντά. Τον μήνα του Σκορπιού είναι δύσκολο να ελέγξεις τις εγωιστικές παρορμήσεις, τα θέλεις όλα με τη μία. Ο Ταύρος είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στον εαυτό του, δεν ανέχεται αντιρρήσεις, που μπορεί να επιδεινώσουν τις διαφωνίες στην οικογένεια. Δεν μπορείτε να σταματήσετε τα πράγματα. Ένας σοφός Ταύρος ξέρει πώς να βρει μια ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και την προσωπική ζωή. Ενδεικτική από αυτή την άποψη θα είναι η Πανσέληνος του  κάστορα τον Νοέμβριο, με κλίση στον προβληματισμό. Εάν έχετε την ευκαιρία να πετύχετε στην καριέρα σας, πρέπει οπωσδήποτε να την εκμεταλλευτείτε.

Οι συνθήκες των πρώτων ημερών του Νοεμβρίου θα πιέσουν για αλλαγή. Μπορεί να υπάρξει μια συνάντηση με ένα καταπληκτικό άτομο, που θα οδηγήσει σε επανεξέταση πολλών πραγμάτων. Σύμφωνα με το ωροσκόπιο του Ταύρου, ο άνεμος της αλλαγής θα είναι τόσο δυνατός που θα αλλάξει εντελώς την κοσμοθεωρία. Ο διαλογισμός θα βοηθήσει στον καθαρισμό του χώρου και στην προετοιμασία του για μια νέα ζωή. Αν και ο Ταύρος είναι εξωτερικά συγκρατημένος, στην πραγματικότητα είναι πολύ παρορμητικός και απρόβλεπτος στις αντιδράσεις του. Η Αφροδίτη στην Παρθένο εξομαλύνει τις συναισθηματικές εκρήξεις, εστιάζοντας την προσοχή σε συγκεκριμένες εργασίες. Για να ανακουφίσετε την ένταση και να μετατρέψετε την αρνητική ενέργεια σε κάτι χρήσιμο, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια απλή μέθοδο: μια αλλαγή στο συνηθισμένο περιβάλλον.

Κερδίστε μια καλή φήμη στα μέσα του μήνα δεν είναι δύσκολο, οι συνάδελφοι θα κρέμονται σε κάθε λέξη. Αυτό είναι συνέπεια της στρατηγικής που παίζεται σαν ρολόι για την κατάκτηση της ηγεσίας στην ομάδα. Σύμφωνα με το γενικό ωροσκόπιο του Ταύρου τον Νοέμβριο του 2023, θα πρέπει κανείς να είναι ευγενικός και ευαίσθητος με τους ανθρώπους. Εάν δείχνετε σεβασμό προωθώντας επιδέξια τις σωστές σκέψεις, η έγκριση είναι εγγυημένη. Υπό την αιγίδα του Ερμή στον Τοξότη, η ζωή εμφανίζεται με θετικό πρίσμα, επομένως οι αποτυχίες γίνονται αντιληπτές ήρεμα. Επιπλέον, η πιθανότητα τους είναι τόσο μικρή που οι Ταύροι δεν θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες στην επίτευξη των στόχων τους. Τα πράγματα θα πάνε σαν ρολόι, ακόμη και τα πειράματα με την εμφάνιση θα είναι επιτυχημένα: ένα νέο χτένισμα θα προκαλέσει παγκόσμιο θαυμασμό.

Προσωπικά ενδιαφέροντα και χόμπι τις τελευταίες μέρες του Νοεμβρίου θα χάσουν την ελκυστικότητά τους. Πιθανότατα, ο λόγος είναι στα μπλουζ του φθινοπώρου: ο κόσμος έχει γίνει θαμπό και γκρίζο. Σύμφωνα με το ωροσκόπιο του Νοεμβρίου, η οικογένεια θα είναι η σωτηρία για τον Ταύρο. Οι διακοπές στο σπίτι, οι συναντήσεις με συγγενείς είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να ενισχύσουμε τα θεμέλια πάνω στα οποία χτίζεται όλη η ζωή. Με τον Άρη στον Σκορπιό στο ζενίθ της δύναμής του, τα πράγματα πρόκειται να σοβαρευτούν. Προς έκπληξη των γύρω τους, ο Ταύρος θα αρχίσει να δείχνει ταλέντα που κανείς δεν ήξερε ότι είχε. Και αυτό δεν είναι απλώς μια προσπάθεια προσέλκυσης της προσοχής, αλλά μια εφαρμογή επιτυχίας. Μπορείτε να οργανώσετε προσφορές, εκθέσεις και master classes – θα σας μείνουν αξέχαστα.

Δίδυμος 

Στο ωροσκόπιο των Διδύμων Νοεμβρίου 2023 υπάρχει διάθεση για νίκη. Αυτή η περίοδος ευνοεί κάθε επιχείρηση. Ως αποτέλεσμα των βημάτων που έγιναν, η οικονομική κατάσταση θα αρχίσει να βελτιώνεται, οι σχέσεις με τους συναδέλφους θα γίνουν πιο σταθερές. Η θέση του Ήλιου στον Σκορπιό δίνει μια ισχυρή ώθηση ενέργειας, ο Δίδυμος κοιτάζει με τόλμη στο μέλλον. Η ζωή γίνεται αντιληπτή θετικά, υπάρχει επανεκτίμηση αξιών. Μπορείτε να ακολουθήσετε τις επιθυμίες σας και να κάνετε ό,τι θέλετε. Για τους δυστυχισμένους ερωτευμένους Διδύμους, η Πανσέληνος του Κάστορα τον Νοέμβριο θα είναι η σωτηρία, εστιάζοντας σε σημαντικά πράγματα. Οι καλές σχέσεις είναι δυνατές εάν οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να κάνουν παραχωρήσεις. Πιθανώς, θα είναι δυνατή η επανέναρξη του διακοπτόμενου ρομαντισμού.

Οι κρίσεις στις αρχές Νοεμβρίου είναι απίθανο, η ηρεμία θα κυριαρχήσει στην οικογενειακή ζωή. Οι σύντροφοι θα είναι προσεκτικοί μεταξύ τους, κάτι που θα επηρεάσει θετικά το επίπεδο εμπιστοσύνης στη σχέση. Σύμφωνα με το ωροσκόπιο των Διδύμων, θα είναι δυνατό να διευθετηθούν μακροχρόνιες διαφορές. Έχοντας φτάσει σε αρμονία, μερικά ζευγάρια μπορεί να αποφασίσουν να κάνουν μωρό, αλλά θα πρέπει να είναι καλά μελετημένη. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη στην Παρθένο έχει μια ανασταλτική επίδραση, μπορεί να προκύψει εσωτερική ένταση. Οι Δίδυμοι που αγαπούν την ελευθερία δεν είναι έτοιμοι να ανεχτούν περιορισμούς, οπότε ο εκνευρισμός θα συσσωρευτεί. Για να ομαλοποιήσετε την κατάσταση, μπορείτε να καταφύγετε στην αρωματοθεραπεία: τα αιθέρια έλαια μέντας και λεβάντας καταπραΰνουν, δημιουργώντας μια αίσθηση γαλήνης.

Η εξοικονόμηση στα μέσα του μήνα δεν είναι απαραίτητη, αλλά δεν αναμένεται αφθονία. Η κατάσταση είναι αρκετά κατανοητή: πόσοι έφτασαν, τόσοι έφυγαν. Σύμφωνα με το γενικό ωροσκόπιο των Διδύμων τον Νοέμβριο του 2023, πρέπει να σκεφτείτε την αύξηση του εισοδήματος. Έρχονται μεγάλα έξοδα σύντομα, τα διαθέσιμα χρήματα σαφώς δεν επαρκούν. Για να μην πέσετε σε οικονομική παγίδα, θα πρέπει να αρχίσετε να ψάχνετε για δουλειά μερικής απασχόλησης. Χάρη στον Ερμή στον Τοξότη, οι δυσκολίες βιώνονται πιο εύκολα, κάτι που δεν εξαλείφει την ανάγκη επαγρύπνησης. Τα δίδυμα μπορεί να αντιμετωπίσουν εξαπάτηση όταν κάνουν πληρωμές, αναζητούν υπηρεσίες ή επεξεργάζονται έγγραφα. Συνιστάται να χρησιμοποιείτε μόνο αξιόπιστες πηγές και πόρους: είναι πολύ πιο εύκολο να αποτρέψετε ένα πρόβλημα παρά να το διορθώσετε αργότερα.

Το αβίαστο τέλος Νοεμβρίου μαρτυρά την αρμονία που έχει εγκατασταθεί στην ψυχή. Θέλετε να επιβραδύνετε, να κοιτάξετε γύρω σας και να σκεφτείτε πώς πάει η ζωή. Σύμφωνα με το ωροσκόπιο του Νοεμβρίου, είναι σημαντικό για τους Δίδυμους να καταλάβουν ποιες είναι οι προοπτικές που θα ακολουθήσουν. Για να γίνει ξεκάθαρη η εικόνα του μέλλοντος, θα πρέπει να εξεταστεί το ενδεχόμενο περαιτέρω εκπαίδευσης. Σε ένα αρνητικό σύνολο περιστάσεων, ένας δυνατός Άρης στον Σκορπιό θα σώσει το πρόσωπο. Τα δίδυμα θα μπορούν να υπερασπιστούν τα συμφέροντά τους, και θα το κάνουν τόσο χαριτωμένα που θα αποκτήσουν νέους θαυμαστές. Οι θετικές δονήσεις που πηγάζουν από αυτά θα σας γεμίσουν δύναμη, θα θέλετε να προσπαθήσετε ακόμα περισσότερο. Η ενεργός συμμετοχή στη ζωή της κοινωνίας θα φέρει άξια αποτελέσματα.

Καρκίνος 

Το ωροσκόπιο για τον Καρκίνο για τον Νοέμβριο του 2023 προειδοποιεί για την καχυποψία. Άλυτα προβλήματα ή άνθρωποι από το παρελθόν μπορεί ξαφνικά να θυμίζουν τον εαυτό τους. Μην υπερβάλλετε τη σημασία της στιγμής, αυτό είναι απλώς ένα επεισόδιο σε μια ατελείωτη σειρά γεγονότων. Ο ισχυρός Ήλιος στον Σκορπιό έχει μια συναρπαστική επίδραση στον Καρκίνο, πιέζοντας για ενδοσκόπηση. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, τα συναισθήματα υπερισχύουν της λογικής. η διαίσθηση παίζει σημαντικό ρόλο στη λήψη αποφάσεων. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να αποφύγετε μοιραία λάθη. Το αποκορύφωμα της συναισθηματικής αστάθειας πέφτει στην Πανσέληνο του κάστορα τον Νοέμβριο, όταν οποιοδήποτε μικρό πράγμα αναστατώνεται. Λόγω εμπειριών, οι ασθένειες του γαστρεντερικού σωλήνα μπορεί να επιδεινωθούν. Ο καρκίνος πρέπει να ακολουθεί αυστηρή δίαιτα.

Η επαγγελματική ζωή στις αρχές Νοεμβρίου θα είναι ενδιαφέρουσα και γεμάτη γεγονότα. Μια σειρά από εκδηλώσεις, συναντήσεις και συναντήσεις θα οδηγήσουν στην κορυφή της καριέρας. Το ωροσκόπιο για τον Καρκίνο υπόσχεται ότι η μετάβαση σε μια νέα θέση θα είναι άνετη και ανώδυνη. Χάρη στον υψηλό επαγγελματισμό και την ικανότητα διαπραγμάτευσης, θα είναι δυνατό να ενισχύσετε γρήγορα τη θέση σας στην ομάδα. Δεδομένου ότι η επιρροή της Αφροδίτης στην Παρθένο εκδηλώνεται μέσω της σύνεσης, θα είναι δυνατό να μείνετε εντός του προϋπολογισμού. Ο Καρκίνος θα μπορεί να διακρίνει τον δόλο και δεν θα επενδύσει σε αμφίβολα έργα. Όσον αφορά το κόστος της εκπαίδευσης και την αγορά επαγγελματικής βιβλιογραφίας, εδώ δεν χρειάζεται εξοικονόμηση. Αυτές οι επενδύσεις θα είναι κερδοφόρες μακροπρόθεσμα.

Στα οικονομικά τα μέσα του μήνα θα είναι κάπως τεταμένα. Έρχονται εντυπωσιακά έξοδα στο άμεσο μέλλον, οι οικονομίες μπορεί να μην είναι αρκετές. Σύμφωνα με το γενικό ωροσκόπιο για τον Καρκίνο τον Νοέμβριο του 2023, είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε μια υπεύθυνη προσέγγιση στις δαπάνες. Συνιστάται να αναβάλλετε μεγάλες αγορές, η κατάσταση θα αλλάξει σύντομα προς το καλύτερο, θα είναι δυνατό να αγοράσετε όλα όσα χρειάζεστε χωρίς δάνειο. Η επιρροή του Ερμή στον Τοξότη θα βοηθήσει στην εξομάλυνση των αιχμηρών γωνιών, χάρη στις οποίες ο Καρκίνος θα επιλύσει αμφιλεγόμενα ζητήματα χωρίς να ρίξει την αξιοπρέπειά του. Η λήψη σημαντικών πληροφοριών, η συμφωνία για αλλαγή των όρων της συναλλαγής δεν είναι δύσκολη. Είναι απαραίτητο να πιστεύει κανείς στο δίκιο του και να διεξάγει διάλογο με εποικοδομητικό τρόπο, τότε σε όλες τις προτάσεις θα δοθεί το πράσινο φως.

Η κίνηση προς την εκπλήρωση ενός ονείρου τις τελευταίες μέρες του Νοεμβρίου θα επιταχυνθεί, γίνεται σχεδόν απτή. Τα μέτρα αποταμίευσης έχουν αποφέρει αποτελέσματα, επομένως η οικονομική κατάσταση δυναμώνει κάθε μέρα. Σύμφωνα με το ωροσκόπιο του Νοεμβρίου, στον Καρκίνο ανοίγονται καλές ευκαιρίες για ακίνητα. Θα εμφανιστεί μια κερδοφόρα επιλογή για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης. Αν και ο Άρης στον Σκορπιό είναι μια περίοδος μέγιστης δραστηριότητας, ορισμένοι Καρκίνοι μπορεί να παραπονιούνται για έλλειψη ενέργειας. Οι γυναίκες που σχεδιάζουν εγκυμοσύνη είναι οι πιο ευάλωτες: το άγχος προκαλεί ασθένειες του αναπαραγωγικού συστήματος. Για να μειώσετε τους κινδύνους, πρέπει να εγκαταλείψετε τις κακές συνήθειες και να εισαγάγετε νέους κανόνες: υγιεινή διατροφή, συχνή ανάπαυση και ποιοτικός ύπνος.

Λέων

Το ωροσκόπιο του Λέοντα για τον Νοέμβριο του 2023 προειδοποιεί για περιττή φασαρία. Με την προσέγγιση του κρύου καιρού, η έλλειψη αγάπης είναι ιδιαίτερα έντονη. Δεν πρέπει να χάνετε χρόνο για να τακτοποιήσετε τη σχέση, είναι καλύτερα να τον αφιερώσετε στην ενίσχυση των οικογενειακών δεσμών. Ο ατίθασος Ήλιος στον Σκορπιό αυξάνει την έλξη, αναγκάζοντάς σας να ξεχάσετε τη σύνεση. Η οικογένεια Λέων θα πρέπει να περάσει τη δοκιμασία της πίστης. Το πάθος που δραπετεύει από τον έλεγχο μπορεί να προκαλέσει προδοσία, θα πρέπει να περιορίσετε τον εαυτό σας. Η Πανσέληνος του Κάστορα τον Νοέμβριο κατευθύνει τις σκέψεις προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση: ένα στήθος στα χέρια είναι καλύτερο από έναν γερανό στον ουρανό. Πριν κατακτήσει τα ύψη της καριέρας του, ο Λέων πρέπει να δημιουργήσει γερά θεμέλια περιβάλλοντας τον εαυτό του με πιστούς, ομοϊδεάτες ανθρώπους.

Επικοινωνιακά, οι αρχές Νοεμβρίου θα είναι τεταμένες. Συνιστάται να αρνηθείτε να συμμετάσχετε σε σημαντικές διαπραγματεύσεις, ακόμη και η παρακολούθηση ψυχαγωγικών εκδηλώσεων μπορεί να εξελιχθεί σε προβλήματα. Το ωροσκόπιο του Λέοντα υπόσχεται ότι η απομόνωση δεν θα διαρκέσει πολύ. Σύντομα η διάθεση θα αλλάξει, το ποτήρι θα γίνει ξανά μισογεμάτο. Απλά πρέπει να ξεπεράσεις αυτή τη στιγμή. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη στην Παρθένο σημαίνει οικονομία, ακόμη και οι μικρές αγορές θα είναι επιτυχημένες. Επιρρεπής στη σπατάλη, ο Λέων θα αποδειχθεί ισχυρό στέλεχος της επιχείρησης: ούτε μια δεκάρα δεν θα πάει χαμένη. Σε ικανά χέρια, απελπιστικά ξεπερασμένα πράγματα μπορούν να βρουν μια νέα ζωή. Ήρθε η ώρα να καθαρίσετε το σπίτι, να κάνετε επισκευές με ελάχιστους πόρους.

Η διάθεση στα μέσα του μήνα θα εξαρτηθεί από την τοποθεσία των αρχών. Έρχεται μια στιγμή που όλα μπαίνουν στη θέση τους. Το γενικό ωροσκόπιο του Λέοντα για τον Νοέμβριο του 2023 υπόσχεται συμμετοχή σε κερδοφόρα έργα. Ωστόσο, ο δρόμος προς την επιτυχία θα πάρει λίγο χρόνο και δεν αποκλείεται η τριβή με την ηγεσία. Είναι σημαντικό να μην χάσετε την καρδιά σας και να πιστέψετε στο αστέρι σας, η γραμμή τερματισμού είναι ήδη πολύ κοντά. Λόγω του γεγονότος ότι κάτω από τον Ερμή στον Τοξότη επικρατεί η παράλογη σκέψη, ο Λέων αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα με ελαφρώς παραμορφωμένη μορφή. Η επιθυμία να υπερβάλλουμε τόσο τις χαρές όσο και τις κακοτυχίες μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα. Αντί να χάνετε χρόνο σε φαντασιώσεις, είναι καλύτερα να κάνετε κάτι κοινωνικά σημαντικό, αυτό θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε τη θέση σας στην κοινωνία.

Το ήρεμο τέλος Νοεμβρίου θα δώσει τέλος σε αμφιλεγόμενα ζητήματα. Η κατάσταση θα σταθεροποιηθεί, οι συγκρούσεις θα παραμείνουν στο παρελθόν, κάτι που θα επηρεάσει θετικά τη διάθεση. Σύμφωνα με το ωροσκόπιο Νοεμβρίου για τον Λέοντα, η ζωή είναι μια μεγάλη περιπέτεια. Θα εμφανιστεί η αυτοπεποίθηση, θα μαζευτεί πλήθος ομοϊδεατών, οπότε όλες οι αντιξοότητες είναι στον ώμο. Δεδομένου ότι ο Άρης στον Σκορπιό ενθαρρύνει την ανάληψη κινδύνων, μια ζωή χωρίς συγκινήσεις χάνει το νόημά της. Επιδιώκοντας την ευχαρίστηση, οι Λέοντες μπορεί να χάσουν την επαφή με την πραγματικότητα, κάτι που θα επηρεάσει πρωτίστως την υγεία. Σε μια προσπάθεια να δείχνουμε θεαματικές, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα ρούχα πρέπει να προστατεύουν από την κακοκαιρία. Η υποθερμία θα ξεκινήσει μια αλυσίδα χρόνιων ασθενειών.

Παρθένος 

Το ωροσκόπιο της Παρθένου για τον Νοέμβριο του 2023 προμηνύει καλή τύχη στην αγάπη. Είναι αλήθεια ότι ο δρόμος προς την ευτυχία δεν είναι εύκολος. Πρέπει να θυμόμαστε ότι ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα εξαρτάται από την προσωπική αποφασιστικότητα. Εάν το συναίσθημα είναι πραγματικό, θα είναι δυνατό να το υπερασπιστούμε. Τον μήνα του Σκορπιού, κάθε μικρό πράγμα αναστατώνει, ακόμα και η ήρεμη Παρθένος είναι επιρρεπής σε εκρήξεις επιθετικότητας. Η βύθιση στον δικό σας κόσμο δεν σας επιτρέπει να αξιολογήσετε νηφάλια την κατάσταση, εξ ου και ο εκνευρισμός. Πρέπει να δείξετε ενδιαφέρον για αυτό που συμβαίνει. Η πρόοδος στις επιχειρήσεις θα έρθει μετά την Πανσέληνο του κάστορα τον Νοέμβριο, η ενέργεια της οποίας προωθεί την αλλαγή. Ο Παρθένος θα μπορέσει να δείξει τα καλύτερα προσόντα που δεν θα διαφύγουν της προσοχής της ηγεσίας. Μπορείτε να βασιστείτε σε οικονομικά κίνητρα.

Οι πρώτες μέρες του Νοεμβρίου θα σας ενθουσιάσουν με νέες ανακαλύψεις και ευχάριστες συναντήσεις. Γνωριμίες θα γίνουν εύκολα και φυσικά, η επικοινωνία θα φέρει πολλές πληροφορίες. Σύμφωνα με το ωροσκόπιο της Παρθένου, για να δημιουργήσετε μια σχέση εμπιστοσύνης, πρέπει να εξασκείτε συνεχώς τη δικτύωση. Ακόμη και η εικονική επικοινωνία μπορεί να έχει μεγάλο όφελος: είναι σημαντικό να μπορείς να ευχαριστείς τους ανθρώπους. Δεδομένου ότι ο Παρθένος είναι συγκρατημένος και εξωτερικά ψυχρός, είναι δύσκολο να καταλάβεις τη δική του διάθεση. Κάτω από την Αφροδίτη στην Παρθένο, αυτές οι ιδιότητες διπλασιάζονται, επομένως η δημόσια ομιλία, οι παρουσιάσεις και οι διαπραγματεύσεις θα πραγματοποιούνται σε υψηλό επίπεδο. Οι ανταγωνιστές θα καταλάβουν ότι βρίσκονται αντιμέτωποι με έναν δυνατό αντίπαλο και είναι απίθανο να θέλουν να βάλουν μια ακτίνα στον τροχό. Θα είναι δυνατό να βγούμε νικητής από ένα επικίνδυνο παιχνίδι.

Τα μέσα του μήνα θα είναι φασαριόζικα, φταίει ο αυξημένος φόρτος εργασίας. Αν και για κάποιους, η βιασύνη δεν θα είναι πρόβλημα, καθώς εξαρτάται από τη στάση απέναντι στην κατάσταση. Το γενικό ωροσκόπιο της Παρθένου για τον Νοέμβριο του 2023 πιστεύει ότι η μοίρα δίνει την ευκαιρία να δείξουν τον επαγγελματισμό τους. Αν το αφεντικό εμπιστευτεί την πιο δύσκολη δουλειά, σημαίνει ότι εμπιστεύεται άνευ όρων. Ο Ερμής στον Τοξότη μπορεί να φέρει κάποια ένταση όταν οι άνθρωποι τείνουν να υπερβάλλουν. Ο ευθύς Παρθένος θα είναι ανυπεράσπιστος απέναντι στην επίθεση ψεύτων και ραδιουργών. Είναι απαραίτητος ο διπλός έλεγχος οποιασδήποτε πληροφορίας, συμπεριλαμβανομένων των προωθητικών προσφορών. Υπάρχει κίνδυνος να λάβετε μια κακής ποιότητας υπηρεσία ή να γίνετε ο πρωταγωνιστής του κουτσομπολιού.

Το ενοχλητικό τέλος Νοεμβρίου δεν θα σας δώσει την ευκαιρία να αναπνεύσετε. Την παραμονή των εορτών της Πρωτοχρονιάς, όλες οι προσπάθειες στοχεύουν στην επίτευξη υλικής ευημερίας. Το ωροσκόπιο Νοεμβρίου για την Παρθένο συνιστά να αναζητήσετε εργασία μερικής απασχόλησης. Παρά τον αυξημένο φόρτο εργασίας, η σκέψη της αποταμίευσης θα ζεστάνει την ψυχή: υπάρχουν εντυπωσιακά έξοδα. Δεδομένου ότι η θέση του Άρη στον Σκορπιό θεωρείται ευεργετική για τη λήψη αποφάσεων, οι Παρθένοι δεν θα στραβώσουν στην επιλογή τους. Όποιους τομείς της ζωής και αν αφορούν οι αλλαγές, θα είναι θετικές, ακόμα κι αν με την πρώτη ματιά δεν προκαλούν τέτοια εντύπωση. Μερικές φορές μπορεί να φαίνεται ότι οι περιστάσεις πάνε άσχημα, αλλά δεν είναι έτσι: το φωτεινό σερί θα διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ζυγός 

Το ωροσκόπιο του Ζυγού για τον Νοέμβριο του 2023 συμβουλεύει να επικεντρωθείτε σε προσωπικά ενδιαφέροντα. Σύντομα η προεορταστική φασαρία θα σκάσει στη ζωή, δεν θα υπάρχει χρόνος για ευχάριστα πράγματα. Ψώνια, χόμπι, περιποιήσεις ομορφιάς – και η διάθεση είναι σε τέλεια τάξη. Δεδομένου ότι η ευημερία στον μήνα του Σκορπιού εξαρτάται άμεσα από την εσωτερική διάθεση, ο Ζυγός πρέπει να προγραμματίσει τον εαυτό του για θετικά. Ας μην είναι ακόμη δυνατό να φτάσουμε σε υψηλότερο επίπεδο εισοδήματος, αλλά δεν υπάρχουν μεγάλα χρέη. Αναμένονται ευχάριστες εκπλήξεις στην οικογενειακή ζωή. Η Πανσέληνος του Κάστορα τον Νοέμβριο διδάσκει μια ευγενική και στοργική στάση ο ένας προς τον άλλον, ο Ζυγός θα χαρεί να ευχαριστήσει τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ήρθε η ώρα να κάνετε ένα συναρπαστικό ταξίδι με όλη την οικογένεια.

Σταθερές θα είναι οι ταμειακές ροές τις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου, κάτι που θα επηρεάσει θετικά τη διάθεση. Τα νέα μιας προαγωγής θα έχουν ως αποτέλεσμα μια έκρηξη βόμβας, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για αυξημένο φόρτο εργασίας. Ταυτόχρονα, το ωροσκόπιο του Ζυγού υπόσχεται αύξηση των μισθών, οπότε τα προηγουμένως απρόσιτα οφέλη αρχίζουν να παίρνουν πραγματική μορφή. Για τους Ζυγούς, ως σπουδαίους γνώστες της ομορφιάς, είναι σημαντικό να δείχνουν τέλειοι σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Χάρη στην προστασία της Αφροδίτης στην Παρθένο, θα είναι δυνατό να επιτευχθεί η τελειότητα και με ελάχιστη επένδυση. Ήρθε η ώρα να κανονίσετε μια μεγάλη αγορά, το αποτέλεσμα θα σας ευχαριστήσει: ένα ολόκληρο σωρό ρούχα σε γελοίες τιμές. Μια νέα εικόνα θα προσελκύσει νέους ανθρώπους στη ζωή.

Η επίτευξη στόχων στα μέσα του μήνα δεν θα είναι εύκολη, θα πρέπει να παλέψετε για την ευτυχία σας. Η ικανότητα ελιγμών μεταξύ των περιστάσεων και η προθυμία για συμβιβασμό θα οδηγήσει στην επιτυχία. Το γενικό ωροσκόπιο του Ζυγού για τον Νοέμβριο του 2023 προτείνει να αγνοηθούν οι προκλήσεις των ανταγωνιστών. Η άμεση αντιπαράθεση δεν θα δώσει κανένα αποτέλεσμα, πρέπει να ζητήσετε την υποστήριξη ανθρώπων με επιρροή. Ένας εξίσου αποτελεσματικός τρόπος διατήρησης της σταθερότητας είναι η ισχυρή αυτοπεποίθηση. Αν και κάτω από τον Ερμή στον Τοξότη, τα συναισθήματα επισκιάζουν το μυαλό, αναγκάζοντάς τα να ενεργούν αντίθετα με τη λογική, αλλά αυτό μπορεί να ξεπεραστεί. Σε μια στιγμή απόγνωσης, όταν τα χέρια πέφτουν, ο Ζυγός θα πρέπει να σβήσει για λίγο από τη ζωή. Λίγα μόνο λεπτά χαλάρωσης θα σας βοηθήσουν να ανακάμψετε γρήγορα.

Προς τα τέλη Νοεμβρίου, η ζωή θα επιβραδυνθεί και θα εμφανιστεί ένα αίσθημα στασιμότητας. Η ανάγκη επίλυσης καθημερινών ζητημάτων μπορεί να προκαλέσει διχόνοια στις οικογενειακές σχέσεις. Το ωροσκόπιο Νοεμβρίου για τον Ζυγό συνιστά να αναζητήσετε παρηγοριά σε κάτι ευχάριστο για την ψυχή. Εάν τίποτα δεν προσελκύει την προσοχή, δεν μπορείτε να παρασυρθείτε, μπορείτε να αναβιώσετε ένα ξεχασμένο χόμπι. Ένα επιπλέον επιχείρημα υπέρ της θετικής εξέλιξης των γεγονότων είναι η θέση του Άρη στον Σκορπιό, όταν η διαίσθηση προστίθεται στη σιδερένια συγκράτηση. Οι Ζυγοί δεν πρέπει να βασίζονται στο έλεος της μοίρας. πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Η μεγαλύτερη επιτυχία θα επιτευχθεί σε τομείς που σχετίζονται με την ιατρική, τη νομική, τη μεταλλουργία και τις κατασκευές.

Σκορπιός 

Σύμφωνα με το ωροσκόπιο του Σκορπιού τον Νοέμβριο του 2023, η διαίσθηση θα είναι ιδιαίτερα έντονη. Χάρη σε αυτήν, θα είναι δυνατό να επιλέξετε το καλύτερο σενάριο για την εξέλιξη των γεγονότων, αποκλείοντας επικίνδυνες στιγμές από αυτό. Για δίχτυ ασφαλείας, μπορείτε να συμβουλευτείτε άτομα με γνώση. Η αρωματοθεραπεία θα βοηθήσει στην εξισορρόπηση της εσωτερικής κατάστασης. Τον μήνα του Σκορπιού είναι δύσκολο να συγκρατήσετε αρνητισμό, είναι πιθανές εκρήξεις ζήλιας και επιθετικότητας. Για να πετύχει αρμονία, ο Σκορπιός πρέπει να χρησιμοποιήσει τα έλαια πορτοκαλιού και γαρύφαλλου. Κατά τη διάρκεια της Πανσέληνου του Κάστορα τον Νοέμβριο, το κεφάλι του Σκορπιού είναι απασχολημένο με πιεστικά ζητήματα. Μάλλον πρέπει να κάνετε μια προσπάθεια για να αυξήσετε το εισόδημα. Μια νέα δουλειά μπορεί να απαιτεί σημαντική επένδυση χρόνου και προσπάθειας, αλλά θα αποδώσει.

Οι οικονομικές υποθέσεις στις αρχές Νοεμβρίου δεν θα είναι ιδιαίτερα επιτυχημένες. Μπορεί να συμβεί ότι οι εταίροι ακυρώσουν τη συμφωνία ή η διοίκηση περικόψει μισθούς, αυτό θα γίνει ένα είδος δοκιμής δύναμης. Το ωροσκόπιο του Σκορπιού υπόσχεται γρήγορη επίλυση της κατάστασης, αλλά προς το παρόν πρέπει να σφίξετε τη ζώνη σας. Συνιστάται να περιμένετε αυτή τη στιγμή χωρίς να χρεωθείτε. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη στην Παρθένο χαρακτηρίζεται από κάποια ξηρότητα και αναισθησία, είναι δύσκολο να περιμένουμε ισχυρές συναισθηματικές εκρήξεις. Ένας ερωτευμένος Σκορπιός μπορεί ξαφνικά να γίνει ντροπαλός και να νιώσει ανασφάλεια. Η ελαφρότητα και το παιχνίδι θα εξαφανιστούν από τη σχέση, η έλξη μεταξύ των συντρόφων θα εξασθενήσει. Ένα ραντεβού σε ένα ασυνήθιστο σκηνικό θα βοηθήσει να επιστρέψουν τα πάντα στη θέση τους.

Τα μέσα του μήνα θα δώσει μια ευκαιρία χαλάρωσης σε όσους στερήθηκαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Οι περιστάσεις ευνοούν τα ταξίδια, το οποίο είναι το πιο ευχάριστο πράγμα – οι αρχές δεν θα παρεμβαίνουν σε αυτό. Σύμφωνα με το γενικό ωροσκόπιο του Σκορπιού τον Νοέμβριο του 2023, θα είναι δυνατό να ρίξετε μια νέα ματιά σε κάποια πράγματα. Το νόημα της ζωής είναι μόνο στη δουλειά; Τα ταξίδια το γεμίζουν με έντονα χρώματα και συναισθήματα. Η ενέργεια του Ερμή στον Τοξότη δίνει στη δράση μια επιπλέον ώθηση. Όλα όσα αναβάλλει ο Σκορπιός εδώ και καιρό, δικαιολογώντας την έλλειψη θέλησης με έλλειψη χρόνου, αποκτούν ιδιαίτερη σημασία. Το καλύτερο μέρος είναι ότι θα υπάρχουν αρκετά χρήματα για την υλοποίηση των πιο χρονοβόρων και δαπανηρών ιδεών. Οι μεγάλες οικονομικές εισπράξεις θα σας επιτρέψουν να κάνετε χωρίς εξωτερική βοήθεια.

Οι τελευταίες μέρες του Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν με το σύνθημα: η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο. Τα οικονομικά και εργασιακά προβλήματα έχουν ήδη χαλάσει λίγο το αίμα, οπότε όλα τα θέματα στην άκρη. Σύμφωνα με το ωροσκόπιο του Νοεμβρίου, η προετοιμασία για το νέο έτος έρχεται πρώτη για τον Σκορπιό. Είναι απαραίτητο να σκεφτείτε την εορταστική εικόνα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια: η στολή θα γίνει ένα φυλακτό φέρνοντας ευτυχία και καλή τύχη. Όσο για την τύχη, η θέση του Άρη στον Σκορπιό θεωρείται εξαιρετικά ευεργετική, υπόσχεται καλή τύχη σε όλα τα θέματα. Μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι υπάρχει ένας ευγενικός προστάτης κοντά σας που προβλέπει όλες τις επιθυμίες σας. Ωστόσο, οι Σκορπιοί δεν πρέπει να απογοητεύσουν. Εάν πρέπει να δώσουν εξετάσεις, δεν μπορούν να βασίζονται σε cheat sheets και συμβουλές από συμπαθούντες.

Τοξότης 

Το ωροσκόπιο του Τοξότη για τον Νοέμβριο του 2023 υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία. Δεν θα χρειαστεί να μείνετε αδρανείς, είναι πιθανά ταξίδια για επαγγελματικά και προσωπικά θέματα. Μακριά από το σπίτι, μπορείτε να βρείτε απαντήσεις σε σημαντικές ερωτήσεις και να κάνετε χρήσιμες επαφές. Η ισχυρή ενέργεια του Ήλιου στον Σκορπιό έχει θετική επίδραση στην προσωπική ζωή. Ο αυξημένος μαγνητισμός του Τοξότη προσελκύει την προσοχή του αντίθετου φύλου, δεν θα έχουν τέλος στα κομπλιμέντα. Ωστόσο, αυτό μπορεί να προκαλέσει διαφωνία στις οικογενειακές σχέσεις. Όσο για την υγεία, η Πανσέληνος του Κάστορα τον Νοέμβριο θα την προβληματίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Τοξότης είναι γεμάτος ενέργεια, επομένως μπορεί να αντέξει εύκολα κάθε φορτίο. Ήρθε η ώρα να φροντίσετε τον εαυτό σας: οι θεραπείες φυσικής κατάστασης και ομορφιάς θα κάνουν θαύματα.

Η μετρημένη πορεία των πρώτων ημερών του Νοεμβρίου θα σας επιτρέψει να συγκεντρώσετε δυνάμεις για μια σημαντική ανακάλυψη. Μην βάζετε τον εαυτό σας σε άγχος, αναλάβετε δύσκολη δουλειά. Το ωροσκόπιο του Τοξότη συμβουλεύει να εξοικονομήσετε πόρους για σημαντικά πράγματα, τα οποία σύντομα θα είναι σε αφθονία. Στο μεταξύ, μπορείτε να κάνετε κάτι για την ψυχή, όπως φιλανθρωπία. Αυτό θα σας βοηθήσει να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία. Για τον συναισθηματικό και κοινωνικό Τοξότη, ο έπαινος είναι ένα κίνητρο για περαιτέρω ανάπτυξη. Κάτω από την Αφροδίτη στην Παρθένο, προικισμένη με ακεραιότητα και σχολαστικότητα, η επιθυμία να δικαιωθούν οι προσδοκίες των αγαπημένων προσώπων θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο. Ήρθε η ώρα να αντιμετωπιστεί το στεγαστικό πρόβλημα, η επίλυση του οποίου αναβάλλεται συνεχώς. Μπορεί να εμφανιστεί μια πολύ κερδοφόρα επιλογή.

Τα γεγονότα του μέσου του μήνα θα σας νευριάσουν, αλλά ο ενθουσιασμός θα είναι μάταιος. Πολλά προβλήματα θα πέσουν ξαφνικά, σαν να αποφάσισε η μοίρα να κανονίσει μια δοκιμή. Το γενικό ωροσκόπιο του Τοξότη για τον Νοέμβριο του 2023 προτείνει να βάλετε τη ζωή σε παύση. Δεν θα λειτουργήσει ακόμα να διχάζεστε ανάμεσα σε δουλειές του σπιτιού, αιτήματα από αγαπημένα πρόσωπα και προσωπικές υποθέσεις, είναι καλύτερα να τα αφήσετε όλα όπως είναι. Δεδομένου ότι ο Ερμής στον Τοξότη δίνει μια τάση για υπερβολή, η κατάσταση μπορεί να γίνει αντιληπτή με παραμορφωμένο τρόπο. Οι συνήθεις συμπεριφορές θα αποδειχθούν απαράδεκτες, θα πρέπει να σπάσετε τον εαυτό σας. Για τον Τοξότη, η εσωτερική αναδιάρθρωση δεν θα είναι πρόβλημα: η αλλαγή είναι ο κινητήρας της ζωής. Οι διαλογιστικές πρακτικές θα έχουν μεγάλο όφελος σε αυτό το θέμα.

Το λαμπερό τέλος Νοεμβρίου θα επιβεβαιώσει την ετοιμότητά σας για νέα επιτεύγματα. Αμφιλεγόμενα ζητήματα θα επιλυθούν με επιτυχία, θα εμφανιστούν πληροφορίες που θα οδηγήσουν σε μια πολύτιμη σκέψη. Σύμφωνα με το ωροσκόπιο του Νοεμβρίου, καλές προοπτικές για να κερδίσουν χρήματα ανοίγονται για τον Τοξότη. Τα περισσότερα από τα κέρδη θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση των επαγγελματικών δεξιοτήτων. Χάρη στην επιρροή του Άρη στον Σκορπιό, οι βελτιώσεις θα γίνουν ορατές με γυμνό μάτι. κανένα εμπόδιο δεν θα παρεμποδίσει την πρόοδο. Το μόνο που πρέπει να προειδοποιεί τον Τοξότη είναι πιθανά προβλήματα υγείας. Ακόμη και ελαφρά υποθερμία μπορεί να οδηγήσει σε φλεγμονή στο λαιμό: ο πονόλαιμος μπορεί να παραταθεί.

Αιγόκερως

Το ωροσκόπιο του Αιγόκερου για τον Νοέμβριο του 2023 προαναγγέλλει μια πολυάσχολη περίοδο. Παρά το ότι είστε απασχολημένοι, θα υπάρχει χρόνος για ευχάριστα πράγματα. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να φτιάξετε τη διάθεση σας σε ένα ζοφερό φθινόπωρο: ραντεβού, χαλάρωση στο SPA, ψώνια. Η ενέργεια του Ήλιου στον Σκορπιό πυροδοτεί τον αισθησιασμό, ο ελεύθερος Αιγόκερως παίρνει λευκή κάρτα για αγάπη. Είναι απαραίτητο να βρίσκεστε πιο συχνά δημόσια, να αναλαμβάνετε την πρωτοβουλία στην επικοινωνία. Είναι αλήθεια ότι οι ίντριγκες θα φέρουν περισσότερο πρόβλημα παρά χαρά. Δύσκολη στιγμή σε μια σχέση θα είναι η Πανσέληνος του Κάστορα τον Νοέμβριο, όταν οι σκέψεις θα πάρουν πρακτική κατεύθυνση. Ένας πραγματιστής Αιγόκερως δεν θα θέλει να θυσιάσει την καριέρα του για την προσωπική ζωή. Ευτυχώς, η περίοδος ψύξης δεν θα είναι μεγάλη.

Το να προχωρήσουμε με τη ροή στις αρχές Νοεμβρίου δεν θα λειτουργήσει, υπάρχουν πάρα πολλά γεγονότα και ειδήσεις. Η αφθονία νέων προσώπων και πληροφοριών θα ενθουσιάσει, θα σας κάνει να αναζητήσετε τρόπους για να διαφοροποιήσετε τη ζωή. Το ωροσκόπιο του Αιγόκερω συμβουλεύει να εστιάσετε στα πιο σημαντικά, για παράδειγμα, να μελετήσετε μια ξένη γλώσσα. Σύντομα αυτή η δεξιότητα θα σας φανεί χρήσιμη, θα υπάρξει ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Η ευεργετική επιρροή της Αφροδίτης στην Παρθένο θα βάλει τα πάντα στη θέση τους, η ζωή θα γίνει αρμονική και τακτική. Ένας λογικός και ενδελεχής Αιγόκερως, που βρίσκεται στο στοιχείο του, θα ξοδέψει πολύ λιγότερο χρόνο και προσπάθεια για την επίλυση προβλημάτων από ότι συνήθως. Ακόμα κι αν η μοίρα κάνει απότομη στροφή, τα προγραμματισμένα πράγματα θα ολοκληρωθούν ακριβώς σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα.

Η κατάσταση θα βελτιωθεί μέχρι τα μέσα του μήνα, θα μπορέσει να ξεκαθαρίσει τα περισσότερα κρούσματα. Τα επιτεύγματα είναι εντυπωσιακά, η οικονομική κατάσταση παραμένει σταθερή, τι άλλο χρειάζεται για την ευτυχία; Το γενικό ωροσκόπιο του Αιγόκερου για τον Νοέμβριο του 2023 σας προσκαλεί να θυμηθείτε τον εαυτό σας. Σύντομα οι διακοπές θα έρθουν στη ζωή, πρέπει να λάμψετε σε εκδηλώσεις, ήρθε η ώρα να σκεφτείτε την εικόνα της Πρωτοχρονιάς. Υπό την επιρροή του Ερμή στον Τοξότη, η κατάσταση θα εξελιχθεί στην πιο ευνοϊκή προοπτική. Ο Αιγόκερως αρχίζει ξαφνικά να βλέπει καθαρά και παύει να περπατά κυκλικά. Τα άλυτα προβλήματα κληρονομιάς, καταθέσεων ή ακίνητης περιουσίας θα πάψουν να είναι τέτοια. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ζωή θα αποκτήσει μια ευχάριστη ελαφρότητα: τα καθημερινά προβλήματα θα παραμείνουν στο παρελθόν.

Το πολύβουο τέλος Νοεμβρίου υποδηλώνει τις διακοπές που πλησιάζουν. Είναι απαραίτητο να καταλάβουμε ότι αυτή η κατάσταση είναι προσωρινή. Για να μην αποσπαστείτε από μικροπράγματα, το ωροσκόπιο Νοεμβρίου για τον Αιγόκερω συνιστά να ξεκινήσετε ένα ημερολόγιο προσέλευσης. Εκτός από πρακτικούς σκοπούς, μπορεί να χρησιμεύσει ως εσωτερική διακόσμηση. Η θέση του Άρη στον Σκορπιό θεωρείται ευεργετική και μπορεί να φέρει οφέλη. Οι Αιγόκεροι έχουν την ευκαιρία να ενισχύσουν ιδιότητες όπως η αντοχή, το θάρρος και η φιλοδοξία. Ωστόσο, υπάρχει επίσης ένα πικρό χάπι – υψηλή ευαισθησία σε φλεγμονώδεις διεργασίες, είναι σημαντικό να παρακολουθείτε την ευημερία σας. Στο παραμικρό σημάδι κρυολογήματος, πρέπει να πάρετε αναρρωτική άδεια.

Υδροχόος

Το ωροσκόπιο του Υδροχόου για τον Νοέμβριο του 2023 συμβουλεύει τον προγραμματισμό. Πιθανή επιτυχία στη δουλειά, που θα σημαδευτεί από χρηματικές ανταμοιβές. Θα πρέπει να κάνετε μια λίστα με τα έξοδα για να μην μείνετε χωρίς χρήματα πριν την Πρωτοχρονιά. Έρχονται δύσκολες στιγμές στην προσωπική ζωή. Με έναν αρνητικό Ήλιο στον Σκορπιό, η εμμονή με τον εαυτό εξελίσσεται σε ανθυγιεινό εγωισμό: Ο Υδροχόος δεν θέλει να κάνει υποχωρήσεις. Η συναισθηματική σκληρότητα μπορεί να οδηγήσει σε κατάρρευση των σχέσεων. Με την Πανσέληνο του Beaver τον Νοέμβριο, τα πάντα στον κόσμο επιδιώκουν την ισορροπία. Υποκύπτοντας σε αυτή την τάση, οι Υδροχόοι θα μπορέσουν να ξανασκεφτούν την οπτική τους για τη ζωή. Ως αποτέλεσμα, θα είναι δυνατό να απαλλαγούμε από βλαβερές συμπεριφορές, να βρούμε μια λύση στα οικογενειακά προβλήματα.

Η οικονομική κατάσταση τις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου θα εξελιχθεί με επιτυχία. Η παρουσία δωρεάν χρημάτων θα λύσει τα χέρια, θα σας επιτρέψει να ενεργήσετε πιο ελεύθερα, χωρίς περιορισμούς. Σύμφωνα με το ωροσκόπιο του Υδροχόου, οι επενδύσεις σε μετοχές και ακίνητα θα είναι επιτυχημένες. Ωστόσο, η πιθανότητα απώλειας, αν και ελάχιστη, παραμένει, καλό είναι να προβλεφθούν όλοι οι κίνδυνοι. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη στην Παρθένο προικίζει την παιδαγωγία και την προσπάθεια για το ιδανικό, ο Υδροχόος θα τα καταφέρει σε όλα, ό,τι κι αν αναλάβει. Ωστόσο, το συνεχές άγχος μπορεί να οδηγήσει σε ψυχοσωματικές ασθένειες, καθώς αυτό είναι μια φυσική αντίδραση του οργανισμού στο στρες. Δεν πρέπει να μετατρέπεσαι σε οδηγημένο άλογο, πρέπει να απολαμβάνεις όλα όσα συμβαίνουν.

Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες ανησυχίες στα μέσα του μήνα, οπότε ο χρόνος θα περάσει. Η προσωπική ζωή θα αναπτυχθεί με επιτυχία: πλήθη θαυμαστών και πολλά κομπλιμέντα. Το γενικό ωροσκόπιο του Υδροχόου για τον Νοέμβριο του 2023 προτείνει να μην ταλαιπωρηθείτε με προβλήματα, ακόμα κι αν αυτά εμφανίζονται. Αυτή είναι μια περίοδος νέων γνωριμιών, ταξιδιών και μικρών τρελών, όλα τα άλλα είναι ασήμαντα. Η προστασία του Ερμή στον Τοξότη εγγυάται ένα επιτυχημένο μέλλον, και μάλιστα πολύ σύντομο. Ο Υδροχόος θα φροντίσει να είναι ατελείωτες οι δυνατότητες, απλά πρέπει να βρεις βάση και να αρχίσεις να ξαναφτιάχνεις τον κόσμο. Εάν υπάρχει επιθυμία να αναπτυχθείτε σε μια νέα κατεύθυνση, δεν πρέπει να χάνετε χρόνο σε μικροπράγματα: ήρθε η ώρα να μελετήσετε κενές θέσεις σε ξένες πύλες αναζήτησης εργασίας.

Ο ρυθμός της ζωής θα επιταχυνθεί μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου και θα πρέπει να συμβαδίσετε με αυτόν. Ακόμα κι αν δεν λειτούργησαν όλα όπως είχε προγραμματιστεί και ακόμη και αν δεν μπορούσαν να αποφευχθούν οικονομικά προβλήματα, αυτό μπορεί να διορθωθεί. Σύμφωνα με το ωροσκόπιο του Νοεμβρίου, ο Υδροχόος έχει την ευκαιρία να λάβει καλά μπόνους. Αυτό δεν είναι μόνο μια υλική ανταμοιβή για την εργασία σας, αλλά και μια ευκαιρία να αναπληρώσετε τις γνώσεις και την εμπειρία σας. Για τον παρορμητικό Υδροχόο, η αδυναμία αντιμετώπισης των συναισθημάτων είναι μεγάλο πρόβλημα. Ωστόσο, η παρέμβαση του Άρη στον Σκορπιό θα ενισχύσει τον χαρακτήρα, ενισχύοντας ιδιότητες όπως η αντοχή και η αποφασιστικότητα. Πρέπει να εκμεταλλευτείτε αυτή τη στιγμή για να αναπτύξετε αντίσταση στο στρες. Για να γίνει αυτό, πρέπει να ομαλοποιήσετε την καθημερινότητά σας και να πίνετε βιταμίνες Β.

Ιχθύς 

Στο ωροσκόπιο των Ιχθύων για τον Νοέμβριο του 2023, υπάρχει νικηφόρα διάθεση. Τα ερωτικά προβλήματα ανήκουν στο παρελθόν. Τα παντρεμένα ζευγάρια θα βρίσκουν την ευκαιρία να είναι πιο συχνά μόνα και οι μοναχικές καρδιές έχουν κάθε ευκαιρία να συναντήσουν μια σύντροφο ψυχή. Κάτω από τον Ήλιο στο ζώδιο του Σκορπιού, που ξυπνά κρυφά πάθη, οι Ιχθύες χάνουν την ψυχραιμία τους. Κάτι που έχει θετική επίδραση στην προσωπική ζωή, αλλά μπορεί να γίνει στόπερ στις επιχειρήσεις. Υπάρχει κίνδυνος να χάσετε πολλά χρήματα, θα πρέπει να αποφύγετε τις αυθόρμητες δαπάνες. Όσον αφορά την υγεία, η Πανσέληνος του Κάστορα τον Νοέμβριο αυξάνει την αντοχή του σώματος. Οι Ιχθύες θα μπορέσουν να προσεγγίσουν προβλήματα που έχουν δηλητηριάσει τη ζωή για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η σωστή διατροφή και η άσκηση θα βοηθήσουν να φέρει το σώμα σε τέλεια φόρμα.

Στις αρχές Νοεμβρίου, θα υπάρχει η ευκαιρία να προχωρήσετε στο ίδιο μέρος ή να βρείτε μια ονειρεμένη δουλειά. Η διοίκηση θα εκτιμήσει την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά και ο νέος εργοδότης θα εκτιμήσει τον επαγγελματισμό. Σύμφωνα με το ωροσκόπιο των Ιχθύων, οι αλλαγές σταδιοδρομίας θα επηρεάσουν ευνοϊκά την οικονομική κατάσταση. Ο μισθός δεν θα απογοητεύσει, μπορείτε να ξοδέψετε χρήματα για ψώνια και ταξίδια. Η συναισθηματική αντοχή, χαρακτηριστική της Αφροδίτης στην Παρθένο, μπορεί να μεταφερθεί στους Ιχθείς, κάτι που θα σας επιτρέψει να αντέξετε τις δυσκολίες. Αν έχεις να αντιμετωπίσεις ύπουλους ανταγωνιστές, υπάρχει τρόπος να τους ηρεμήσεις. Η ικανότητα να παρατηρείς και να θυμάσαι σημαντικές λεπτομέρειες, η επιμέλεια και η στοχαστική προσέγγιση είναι ατού που κερδίζουν και πρέπει να χρησιμοποιούνται σωστά.

Η νομισματική κατάσταση στα μέσα του μήνα θα επιδεινωθεί λίγο. Αν και η καριέρα συνεχίζει να ανεβαίνει, αλλά η οικονομική κατάσταση θα κλονιστεί. Σύμφωνα με το γενικό ωροσκόπιο των Ιχθύων, οι απατεώνες κάθε λωρίδας ενεργοποιούνται τον Νοέμβριο του 2023. Με το πρόσχημα της εξοικονόμησης χρημάτων ή της συμμετοχής σε φιλανθρωπικό μαραθώνιο, οι απατεώνες μπορούν να διαγράψουν όλα τα χρήματα από την κάρτα και ακόμη χειρότερα να τους οδηγήσουν σε χρέη. Χάρη στον Ερμή στον Τοξότη, θα είναι δυνατό να σχηματιστεί μια ιδέα για το εγγύς μέλλον. Για τους ονειροπόλους Ιχθύες, η ανάγκη να σκέφτονται σε ξεκάθαρες κατηγορίες είναι δύσκολη υπόθεση. Η διαίσθηση θα σας βοηθήσει να διευκολύνετε την κατάσταση, ακούγοντας την οποία μπορείτε να δείτε κρυφές λεπτομέρειες. Είναι σημαντικό να γράψετε τις εικόνες και τις σκέψεις που προκύπτουν για να φτιάξετε ένα σχέδιο δράσης αργότερα.

Η διάθεση της βαλίτσας θα προσθέσει μια ιδιαίτερη πικάντικη διάθεση στα τέλη Νοεμβρίου. Φαίνεται ότι η δουλειά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, υπάρχει πολλή δουλειά να γίνει, γιατί ξαφνικά προκύπτουν σκέψεις για χαλάρωση; Σύμφωνα με το ωροσκόπιο του Νοεμβρίου, τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό για τους Ιχθύες από την ηρεμία. Εάν τα φορτία γίνονται συντριπτικά και το περιβάλλον είναι ενοχλητικό, ήρθε η ώρα να αποσυρθείτε για λίγο. Σε κάθε περίπτωση, οι Ιχθύες μπορούν να βασίζονται στην υποστήριξη του Άρη στον Σκορπιό, ο οποίος έχει ισχυρή δύναμη. Αν και το άτρωτο είναι επιδεικτικό, στην πραγματικότητα οι αμφιβολίες δεν έχουν εξαφανιστεί. Όπως γνωρίζετε, οι φόβοι ξεσπούν με τη μορφή ασθενειών, για παράδειγμα, ο φόβος να εκφράσει κανείς τις επιθυμίες του οδηγεί σε πονόλαιμο. Αν θέλετε κάτι, πρέπει να το κάνετε.

SHARE
RELATED POSTS
Για βότανα και συνταγές το ημερολόγιό μου για το 2019, της Κικής Τσακίρη
Πρόσκληση για υποβολή ταινιών στο Φεστιβάλ Καστελορίζου
10297582_658532920898711_7394277353455912826_n.jpg
Footwear Μιχαλάκης: δώρο ένα ζευγάρι πάνινο αέρινο υπόδημα για την υποδοχή της άνοιξης

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.