Ανοιχτή πόρτα ΕΥ ΖΗΝ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Νοέμβριο 2018, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου

Spread the love

Κριός

Αυτός ο μήνας ρίχνει άπλετο φως στους πιο σημαντικούς τομείς της ζωής. Όταν η αισθησιακή Αφροδίτη επιστρέφει στην ορθή της πορεία στις 16 Νοέμβρη μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου, στον 7ο Οίκο, το σπίτι των σχέσεων, το άγχος που έχεις μέχρι σήμερα φεύγει, παρορμητικέ μου Κριέ. Τώρα μπορείς να βάλεις σε τάξη τα προσωπικά σου και τα οικονομικά σου, να βάλεις μπροστά τον γάμο που μέχρι τώρα ανέβαλλες, να συγκατοικήσεις με τον άνθρωπό σου, να κάνεις παιδιά, να δοθείς ολοκληρωτικά στον σύντροφό σου. Με την Νέα Σελήνη στις 7 του μήνα στον μυστικοπαθή Σκορπιό, στον 8ο Οίκο σου, στο σπίτι των υπαρξιακών ερωτημάτων και των οικονομικών πόρων, πρέπει να είσαι προσεκτικός αφού θα βγουν στην επιφάνεια όλα αυτά που δεν πρόλαβες να «τακτοποιήσεις» ως τώρα. Ίσως να κλείσεις «κοινούς λογαριασμούς» και με όπλο την αγάπη να επανεξετάσεις τα καθήκοντά σου και να ξεκαθαρίσεις τις υποχρεώσεις σου.

 

Φράση κλειδί: Πρόσεχε τι ζητάς, γιατί μπορεί και να σου συμβεί τελικά…

 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στις 7 Νοέμβρη στον μυστικοπαθή Σκορπιό ανοίγει την αυλαία αυτού του κατά τα άλλα καλού μήνα για σένα, σταθερέ μου Ταύρε. Η αισθησιακή Αφροδίτη επιστρέφει στην ορθή της πορεία από τις 16 του μήνα μέχρι και τις 2 Δεκέμβρη, κάτι που σε κάνει να φροντίσεις τα ψυχοσωματικά σου, την ενέργειά σου, αλλά και την εργασία σου γενικότερα. Μην ξεχνάς να ξεκουράζεσαι που και που. Ο επικοινωνιακός Ερμής γυρίζει ανάδρομος από τις 17 του μήνα μέχρι και την 1η Ιανουαρίου, στον τυχοδιωκτικό Τοξότη, και ταράζει τα νερά στα προσωπικά αλλά και στα οικονομικά σου. Μπορεί να έχεις αποφασίσει να συμπορευτείς με τον εκλεκτό σου, αλλά χρειάζεται να σε κατανοεί πλήρως σε αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύεις. Βάλε στην άκρη τους εγωισμούς και μίλα ξεκάθαρα για τα συναισθήματά σου αν θέλεις να κρατήσεις την σχέση σου. Ίσως να αποκαλυφθούν καλά κρυμμένα μυστικά, που να προκαλέσουν ρήξη. Η Πανσέληνος στις 23 Νοέμβρη ρίχνει φως στα οικονομικά σου. Τώρα μπορείς να ζητήσεις αυτή την αύξηση που είχες στο μυαλό σου…

Φράση κλειδί: Αποκάλυψη τώρα.

Δίδυμοι

Η αισθησιακή Αφροδίτη επιστρέφει στην ορθή της πορεία στις 16 του μήνα μέχρι και τις 2 Δεκέμβρη, στον διπλωματικό Ζυγό, στον 5ο σου Οίκο, το σπίτι των παιδιών και του έρωτα, επικοινωνιακέ μου Δίδυμε. Αυτό σε βοηθάει να ξεπεράσεις οποιαδήποτε προβλήματα στις σχέσεις σου. Γίνεσαι ακόμη πιο γοητευτικός, ακαταμάχητος. Καιρός να γιορτάσεις την αγάπη και να απολαύσεις τον θαυμασμό των άλλων! Αν αλλάξεις τρόπο επικοινωνίας με τους αγαπημένους σου, ίσως και να κερδίσεις περισσότερα από ότι πιστεύεις. Με τον επικοινωνιακό Ερμή ανάδρομο από τις 17 Νοεμβρίου μέχρι και την 1η Ιανουαρίου, πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός σε συμφωνίες και επαγγελματικές συναλλαγές. Μια παλιά σου σχέση μπορεί να κάνει την επανεμφάνισή της, αλλά πριν πάρεις τις αποφάσεις σου σκέψου το πολύ καλά! Με την Πανσέληνο στις 23 Νοέμβρη στο ζώδιό σου, νιώθεις σαν να έχεις κερδίσει στο λαχείο. Ήρθε η ώρα να πάρεις την ζωή στα χέρια σου.

Φράση κλειδί: Η τύχη βοηθάει τον τολμηρό.

Καρκίνος

Ήρθε η στιγμή για να πετάξεις κάθετί παλιό. Με την Νέα Σελήνη στις 7 Νοεμβρίου στον μυστικοπαθή Σκορπιό και την Πανσέληνο στους επικοινωνιακούς Δίδυμους στις 23 του μήνα, φαίνεται πως πέφτει φως στις σχέσεις και σε ότι δεν έχει πάει καλά ως τώρα. Η αγάπη δεν φτάνει μόνο, ευαίσθητό μου Καρκινάκι. Η αισθησιακή Αφροδίτη επιστρέφει στην ορθή της πορεία στις 16 του μήνα μέχρι και τις 2 Δεκέμβρη, στον διπλωματικό Ζυγό, και ρίχνει φως στο σπίτι και στην οικογένεια. Ίσως πρέπει να επαναπροσδιορίσεις τον χώρο σου και αυτούς που κατοικούν μέσα ή γύρω σε αυτό. Όταν η ενέργεια των κοντινών σου ανθρώπων δεν είναι θετική, όταν οι πληγές είναι ακόμη ανοιχτές και τα τραύματα ακόμη νωπά, θέλει σκέψη και ενδοσκόπηση. Τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να ζήσεις ελεύθερος, μακριά από φόβο, κατάθλιψη, αρνητισμό. Με την δύναμη του φεγγαριού θα δεις ξεκάθαρα όλα τα θετικά και θα πάρεις την μεγάλη απόφαση να προχωρήσεις την ζωή σου, χωρίς να κοιτάζεις πίσω. Μπορεί μια ριζική αλλαγή να σου κάνει καλό…

 

Φράση κλειδί: Σημασία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός.

 

Λέων

Λαμπερό μου Λιοντάρι, δεν είναι η ευκολότερη περίοδος της ζωής σου αυτή που διανύεις. Έχεις ήδη ξεκινήσει να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και σιγά σιγά βάζεις τάξη. Αισθάνεσαι πολλά βέβαια και παίρνεις λίγα, σίγουρα όχι αυτά που θέλεις. Η αισθησιακή Αφροδίτη επιστρέφει στην ορθή της πορεία στις 16 του μήνα μέχρι και τις 2 Δεκέμβρη, στον διπλωματικό Ζυγό και σου στέλνει καινούργιες γνωριμίες. Ετοιμάσου για έναν αρκετά κοινωνικό μήνα. Ο δυναμικός Άρης κάνει την εμφάνισή του στους ονειροπόλους Ιχθύες, από τις 16 Νοέμβρη μέχρι την 1η Ιανουαρίου, στον 8ο Οίκο σου, στο σπίτι των «γενικών μετασχηματισμών» και έρχεσαι αντιμέτωπος με τους πιο σοβαρούς σου φόβους. Καβγάδες, πάθος, κουβέντες που μένουν στον αέρα. Με την Νέα Σελήνη στις 7 του μήνα βέβαια, οι οικογενειακές σας σχέσεις καλυτερεύουν. Ο επικοινωνιακός Ερμής γυρίζει ανάδρομος από τις 17 του μήνα μέχρι την 1η Ιανουαρίου και ίσως κάνει την επανεμφάνισή της μια αγάπη παλιά, που θα φέρει τα πάνω κάτω στην ζωή σου. Είσαι σίγουρος πως έχεις κλείσει τις παρτίδες με το παρελθόν σου; Αν όχι, κάντο τώρα που είναι καιρός… μόνο εσύ έχεις τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Φράση κλειδί: «Ο χρόνος δίνει όλες τις απαντήσεις χωρίς να χρειάζεται καν τις ερωτήσεις.» (Ευριπίδης, 480-406 π.Χ.)

Παρθένος

Ο επικοινωνιακός Ερμής βρίσκεται στον τυχοδιωκτικό Τοξότη, σε ανάδρομη πορεία, από τις 17 Νοέμβρη μέχρι την 1η Ιανουαρίου, στον 4ο Οίκο, το σπίτι της οικογένειας. Οργανωτικέ μου Παρθένε, ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσεις το τοπίο και να αλλάξεις ταχύτητες. Να μιλήσεις με αυτούς που δεν μιλάς εδώ και καιρό, που έχεις παρεξηγηθεί, που δεν ξέρεις τι γίνεται. Μήπως έχεις τσακωθεί με την οικογένειά σου για κάτι που δεν άξιζε τελικά; Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να ελευθερώσεις τον εαυτό σου από τα δεσμά του παρελθόντος. Ο δυναμικός Άρης εισέρχεται στους ονειροπόλους Ιχθείς από τις 16 του μήνα μέχρι την 1η Ιανουαρίου, στον 7ο Οίκο, το σπίτι των σχέσεων, που σε ωθεί να ψάξεις σε βάθος αυτή την σχέση που σε απασχολεί. Υπάρχει λόγος να την κρατήσεις; Μήπως πρέπει να την αφήσεις πίσω σου και να προχωρήσεις; Η Νέα Σελήνη στις 7 Νοεμβρίου θα σε κρατήσει βέβαια απασχολημένο, αφού η επικοινωνία θα είναι έντονη. Νέες γνωριμίες αλλά και παλιές καλές φιλίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο όλο τον μήνα. Η Πανσέληνος στις 23 του μήνα, ρίχνει φως στις φιλοδοξίες σου και αν σκέφτεσαι να αλλάξεις δουλειά και να πας παρακάτω, ετοίμασε βιογραφικό και τόλμησέ το!

Φράση κλειδί: «Όταν η σκέψη δεν μπορεί να γιατρέψει το φόβο, η δράση θα το κάνει.» (W. Clement Stone, 1902-2002)

Ζυγός

Αυτός ο μήνας φαίνεται να είναι με το μέρος σου διπλωματικέ μου Ζυγέ. Με τον πλανήτη σου, την αισθησιακή Αφροδίτη σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου από τις 16 Νοέμβρη μέχρι και τις 2 Δεκέμβρη, στον 9ο Οίκο, στο σπίτι της ιδεολογίας, των μακρινών ταξιδιών και των απόψεων ζωής, φαίνεται να απελευθερώνεσαι. Η ανεξάρτητή σου πλευρά κάνει το «μπαμ». Αρχίζεις να αντιμετωπίζεις κατάμουτρα όλα αυτά που σου φαίνονται «μικρά» και ανούσια. Άσε την διπλωματία και σκέψου τι θα κάνεις για να αλλάξεις την σχέση σου προς το καλύτερο. Ο δυναμικός Άρης εισέρχεται στους ονειροπόλους Ιχθύες από τις 16 του μήνα μέχρι την 1η Ιανουαρίου, και σου φέρνει λίγες ανακατωσούρες στην δουλειά σου, αλλά θα περάσουν γρήγορα. Με τον επικοινωνιακό Ερμή στον τυχοδιωκτικό Τοξότη, σε ανάδρομη πορεία, από τις 17 Νοέμβρη μέχρι την 1η Ιανουαρίου να είσαι λίγο προσεκτικός στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Αν είσαι μόνος σου, ψάξε να βρεις ομοιούς σου, που σε καταλαβαίνουν, που έχουν τον ίδιο ελεύθερο τρόπο σκέψης με σένα και δες τι έχεις να κερδίσεις από αυτό. Που ξέρεις, μπορεί να προκύψει κάτι σοβαρό… μην κάνεις πίσω τώρα.

Φράση κλειδί: «Το σύνθημα των επιτυχημένων ανθρώπων είναι: Τώρα!»

Σκορπιός

Αγαπημένε μου μυστικοπαθή Σκορπιέ, τα αστέρια είναι με το μέρος σου. Η αισθησιακή Αφροδίτη επιστρέφει στην ορθή της πορεία στις 16 του μήνα μέχρι και τις 2 Δεκέμβρη, στον διπλωματικό Ζυγό και σε βοηθάει να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου. Ανανεώνεσαι ψυχικά και σωματικά. Ακόμη και ο πλανήτης σου, ο δυναμικός Άρης, που βρίσκεται στον 5ο Οίκο, το σπίτι των παιδιών και του έρωτα, από τις 16 του μήνα μέχρι και τις 2 Δεκέμβρη, συνωμοτεί και σου υπενθυμίζει πως έχεις όσο μαγνητισμό χρειάζεται για να κάνεις το αντίθετο φύλο να αναστενάζει πρωί βράδυ. Τι περιμένεις; Η Νέα Σελήνη στις 7 Νοέμβρη στο ζώδιό σου και η Πανσέληνος στις 23 του μήνα στους επικοινωνιακούς Διδύμους, σου χαρίζουν ενέργεια και εξωστρέφεια, όλοι οι δρόμοι σου δείχνουν τον δρόμο της αγάπης. Κάπου εκεί έξω, βρίσκεται αυτό που περιμένεις εδώ και καιρό, αφού ακόμη και το πιο απίθανο φαίνεται να πραγματοποιείται. Βάλε τα όριά σου, κράτα μακριά όσους δεν συμβαδίζουν με στην προσωπική σου ζωή και θα δεις. Όταν θα βρεις την αγάπη… όλα τα υπόλοιπα, θα μοιάζουν παιχνιδάκι.

Φράση κλειδί: Εμπιστεύσου το Σύμπαν.

Τοξότης

Τυχοδιωκτικέ μου Τοξότη, ο Νοέμβριος συνεχίζει να σε δοκιμάζει. Με τον επικοινωνιακό Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σου, από τις 17 Νοέμβρη μέχρι και την 1η Ιανουαρίου, πρόσεχε τις αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις στον τομέα των σχέσεων πάνω από όλα. Σκέψου πρώτα καλά πριν μιλήσεις, μην κάνεις μεγάλα σχέδια και μην υπογράφεις εύκολα συμφωνίες. Μπορεί να μην είναι ξεκάθαρα τα πράγματα στο μυαλό σου. Καλύτερα να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην διαλύσεις αυτά που με τόσο κόπο έφτιαξες. Η αισθησιακή Αφροδίτη επιστρέφει στην ορθή της πορεία στις 16 του μήνα μέχρι και τις 2 Δεκέμβρη, στον διπλωματικό Ζυγό  και τονίζει την σημασία της ομαδικότητας. Ο δυναμικός Άρης εισέρχεται στους ονειροπόλους Ιχθύες από τις 16 του μήνα μέχρι την 1η Ιανουαρίου και σου δημιουργεί εντάσεις στο σπίτι, στην οικογένεια και σε αγχώνει. Η ψυχή σου θέλει να ηρεμήσει, αλλά έχει δρόμο ακόμη. Ψυχραιμία. Η Πανσέληνος στις 23 του μήνα στους επικοινωνιακούς Διδύμους ρίχνει και άλλο φως στις σχέσεις σου και σε οπλίζει με το θάρρος και τον ενθουσιασμό που έχεις ανάγκη για να προχωρήσεις.

Φράση κλειδί: «Πρώτα βεβαιώσου ότι είσαι σωστός. Μετά προχώρα μπροστά.» (Davy Crockett, 1786-1836)

Αιγόκερως

Εργασιομανή μου Αιγόκερε, μην κολλάς στο παρελθόν! Ξέρω, με τόσα που έχεις τραβήξει πως να μην τρομάζεις. Ήρθε η στιγμή για το «πάρεις αλλιώς».  Η αισθησιακή Αφροδίτη επιστρέφει στην ορθή της πορεία στις 16 του μήνα μέχρι και τις 2 Δεκέμβρη, στον διπλωματικό Ζυγό και η καριέρα σου οδηγείται σε μεγάλα επιτεύγματα και πάλι. Η επιρροή σου είναι σημαντική και το ξέρεις. Οι ιδέες θα είναι πολλές και εσύ θα τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με τον επικοινωνιακό Ερμή ανάδρομο από τις 17 του μήνα μέχρι και την 1η Ιανουαρίου, στον 12ο Οίκο σου, το Σπίτι του παρασκηνίου και της μυστικότητας, φρόντισε να δώσεις περισσότερη έμφαση στην ζωή σου, στις συνθήκες διαβίωσης, στην καθημερινότητά σου. Τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να γιατρέψεις τις πληγές σου, να δεις μέσα σου τι θέλεις πραγματικά και να δεις την ζωή με ένα πιο αισιόδοξο μάτι. Όποιος δεν σου κάνει, μακριά και αγαπημένοι. Μην συμβιβαστείς ποτέ με ανθρώπους που δεν μοιράζονται τα δικά σου πιστεύω και τις πεποιθήσεις σου. Η Πανσέληνος στις 23 Νοέμβρη θα ρίξει φως σε θέματα υγείας και διατροφής, οπότε φρόντισε να ξεκινήσεις επιτέλους αυτό το γυμναστήριο που τόσο καιρό έχεις αφήσει στην άκρη…

Φράση κλειδί: «Δεν πειράζει να διστάζεις, αν μετά προχωράς μπροστά.» (Μπέρτολντ Μπρέχτ, 1898-1956)

Υδροχόος

Αγαπημένε μου αέρινε Υδροχόε, ο Νοέμβρης σου χαμογελάει. Ότι σε κάνει να μην περνάς καλά, προσπέρασέ το. Ότι σε κάνει να βαριέσαι, «ακύρωσέ» το. Αν γκρινιάζουν οι φίλοι σου, κάνε κάτι για να τους ανεβάσεις το ηθικό. Δείξε την παιχνιδιάρική σου φύση. Θα πας επιτέλους αυτό το πολυπόθητο ταξίδι που όλο αναβάλλεις; Ο δυναμικός Άρης εισέρχεται στους ονειροπόλους Ιχθύες από τις 16 του μήνα μέχρι την 1η Ιανουαρίου και σου δημιουργεί μια μικρή οικονομική ανακατωσούρα. Ίσως να πρέπει να ψάξεις για μια νέα πηγή εισοδήματος. Με την Πανσέληνο στις 23 του μήνα στους επικοινωνιακούς Διδύμους, να ρίχνει φως στον 5ο σου Οίκο, το σπίτι των παιδιών, των χόμπι και του έρωτα, νιώσε τον αυθορμητισμό και ζήσε την περιπέτεια. Αισθάνεσαι δημιουργικός και δυναμικός. Ίσως να νιώσεις την ανάγκη να μοιραστείς τα ταλέντα σου και με το ευρύτερο κοινό. Έχεις όλη την ενέργεια που χρειάζεσαι για να φέρεις τα πάνω κάτω. Αν είσαι σε σχέση και δεν αλλάζει κάτι ή έχει μείνει μια κατάσταση στάσιμη, τότε βάλε τα δυνατά σου να την θεμελιώσεις… μπορείς.

 

Φράση κλειδί: «Η φύση δίνει την αξία και η τύχη την βάζει σε ενέργεια.» (Λα Ροσφουκώ, 1613-1680)

 

Ιχθύες

Ευαίσθητά μου Ψαράκια, ο έρωτας καραδοκεί και το πάθος παίρνει και πάλι την θέση που έλειπε στην ζωή σου. Με την αισθησιακή Αφροδίτη να επιστρέφει στην ορθή της πορεία στον Ζυγό, από τις 16 Νοέμβρη μέχρι και την 1η Ιανουαρίου, η αρμονία και η αγάπη κάνουν την ζωή σας πιο όμορφη. Θέλετε να ξεκινήσετε μια καινούργια σχέση; Θέλετε να βάλετε βάσεις στην ήδη υπάρχουσα; Μπορεί να γνωρίσετε κάποιον που νιώθετε μια διαφορετική, βαθιά σύνδεση. Δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε! Ο 8ος Οίκος σας φωτίζεται, το σπίτι των υπαρξιακών μας ερωτημάτων και έτσι έρχεστε σε άμεση επαφή με τα «Θέλω» σας, τις φιλοδοξίες σας, τα όνειρά σας. Ακόμη και αυτές τις σκοτεινές πλευρές της προσωπικότητάς σας, η σκιά του εαυτού σας βγαίνουν στην επιφάνεια, αφού είναι καιρός να θεραπεύσετε τις ανοιχτές σας πληγές! Ο δυναμικός Άρης εισέρχεται στους ονειροπόλους Ιχθύες από τις 16 του μήνα μέχρι την 1η Ιανουαρίου και δημιουργεί μικρά εμπόδια και συγκρούσεις, τίποτα όμως σοβαρό. Προσοχή με τον Ερμή ανάδρομο από τις 17 Νοεμβρίου μέχρι και την 1η Ιανουαρίου, αφού κάνει την δουλειά σας λιγάκι πιο δύσκολη. Η Πανσέληνος στις 23 του μήνα όμως, αλλάζει το σκηνικό και πάλι, και σας χαρίζει πολλά χαμόγελα.

Φράση κλειδί: «η Αγάπη είναι η ενέργεια της ζωής.» (Robert Browning, 1812-1889)

Αλεξάνδρα Καρακοπούλου

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.  Το άρθρο δηημοσιεύεται και στο liberal.gr

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

 

SHARE
RELATED POSTS
Ύψωσις του Τιμίου Σταυρού- 2019: Αγία Μαρίνα, Ανθουπόλεως Αττικής
Kostis A. Makris
Ο θυμός και το τσεκούρι, του Κωστή Α. Μακρή
Κουβέντα στο παγκάκι – «Οι Αζήτητοι»! – Talk at the park-bench – “Help (un)Wanted”!, του Γιώργου Σαράφογλου – by George Sarafoglou

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.