ΕΥ ΖΗΝ

Αστρολογικές προβλέψεις Μάιος 2023, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου

Spread the love

Αλεξάνδρα Καρακοπούλου

Κριός 

Αν θέλετε η τύχη να διαρκέσει, μην εστιάζετε στο τι είναι λάθος. 

Εδώ και μερικούς μήνες, επωφελείστε από τα θετικά κύματα του τυχερού Δία, μαχητικοί μου Κριοί. Σας προσφέρει ευκαιρίες που αποσκοπούν στη βελτίωση της καθημερινότητάς σας ή σε μια νέα αρχή. Στις 16 του μήνα, ολοκληρώνει την παραμονή του στον Κριό. Αυτός ο μήνας είναι η στιγμή να αξιοποιήσετε όλους τους πόρους και όλα τα οφέλη που σας προσφέρει ο τυχερός Δίας και η εξέλιξη που φέρνει με όλα αυτά. Αφιερώστε χρόνο για να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Από την άλλη, για να τις συγκεκριμενοποιήσετε, θα πρέπει να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις που σας επιβάλλουν οι ενέργειες του δυναμικού Άρη που προέρχονται από τον ευαίσθητο Καρκίνο. Έτσι, αν νιώθετε ότι χάνετε χρόνο, μην απελπίζεστε, γιατί δεν θα κρατήσει πολύ αυτό το συναίσθημα. Από τις 21 του μήνα, ο  δυναμικός Άρης στον λαμπερό Λέοντα πια τακτοποιεί τις υποθέσεις σας. Αυτό που σας φαινόταν συμβιβασμένο, τώρα επιτυγχάνεται με τις καλύτερες συνθήκες.

Στις 5 του μήνα έχουμε την Πανσέληνο των λουλουδιών ή αλλιώς της μητέρας αλλά και σεληνιακή έκλειψη, στον μυστικοπαθή Σκορπιό. Δίνουμε έμφαση στις διαπροσωπικές μας οικογενειακές σχέσεις και στον τρόπο που εκφράζουμε την αγάπη μας, τα συναισθήματά μας. Τα οικονομικά επίσης -και ιδιαίτερα φόροι, τόκοι, μετοχές, ασφάλειες, συντάξεις και χρηματοδοτήσεις- επηρεάζονται περισσότερο. 

Μέχρι την 7η, όλα είναι καλά! Τότε τα πράγματα περιπλέκονται! Η γλυκιά Αφροδίτη στον Καρκίνο κάνει τη φλόγα του πάθους, που είχε αναζωπυρωθεί τις προηγούμενες εβδομάδες, να τρεμοπαίζει ξανά. Πώς; Επιβάλλοντάς σας περιορισμούς, τους οποίους από τη φύση σας δυσκολεύεστε να αντιμετωπίσετε.

Εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεστε σε δράση! Αυτό το μήνα, η σχέση σας χρειάζεται ηρεμία και να κατασταλάξει στη ρουτίνα. Αντί να πιέζετε τα πράγματα, κατευνάστε τον θρυλικό σας ακτιβισμό. Το άλλο σας μισό θα σας ανταμείψει εκατονταπλάσια.

Τώρα είναι η ώρα να επωφεληθείτε από τις υπέροχες ευκαιρίες και την ενέργεια που εκπέμπει ο Δίας στον Κριό. Αν κάποια από αυτές σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα, μπείτε σε αυτήν και θα οργανωθείτε στη συνέχεια. Ωστόσο, αν δυσκολεύεστε λίγο περισσότερο να ξεκινήσετε ή αν νιώθετε ότι έχετε κολλήσει στη μέση, μην πανικοβάλλεστε. Βρείτε έναν συμβιβασμό και θα φτάσετε στον στόχο σας χωρίς να χάσετε πολύτιμο χρόνο. Από τις 17 του μήνα, ο Δίας μπαίνει στον Ταύρο και δρα σε έναν άλλο τομέα: τα οικονομικά. Η τύχη χαμογελά από αυτή την πλευρά, αλλά υπό την προϋπόθεση ότι θα είστε πιο προσεκτικοί από ό,τι συνήθως.

Στις 19 του μήνα έχουμε Νέα Σελήνη στον υπέροχο, σταθερό Ταύρο. Ευνοούνται θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά, την καθημερινότητα, τον τρόπο ζωής μας γενικότερα.

Ταύρος 

Οτιδήποτε κάνεις να το κάνεις με σύνεση και να επικεντρώνεσαι στο αποτέλεσμα.

Οβίδιος , 43 π.Χ.-17 μ.Χ., Ρωμαίος ποιητής

Οι ενέργειες που πηγάζουν από τους ονειροπόλους Ιχθύες και τον ευαίσθητο Καρκίνο δίνουν νόημα στην ύπαρξή σας γενικότερα, σταθερέ μου Ταύρε. Οι δεσμοί με αυτούς που μοιράζονται τις αξίες σας σφίγγουν. Ωστόσο, του λείπει αυτό το μικρό κάτι που κάνει ένα υπέροχο σύνολο!

Ενσαρκώνεται όμως από τον Δία που εγκαθίσταται στο ζώδιό σας από τις 17 του μήνα. Το τυχερό αστέρι και η εξέλιξη θα προωθήσουν την προσωπική σας επέκταση. Θα σας δώσει ευκαιρίες που θα σας επαναφέρουν σε καλό δρόμο ή θα αποκαταστήσουν την ισορροπία που έχει διακυβευτεί. 

Στις 5 του μήνα έχουμε την Πανσέληνο των λουλουδιών ή αλλιώς της μητέρας αλλά και σεληνιακή έκλειψη, στον μυστικοπαθή Σκορπιό. Η ενέργεια είναι έντονη. Τα οικονομικά είναι ένα θέμα και ο τρόπος διαβίωσης γενικότερα. Θίγονται συνεταιρισμοί, σχέσεις και συνεργασίες. Με προσοχή ότι κάνετε. 

Από τις 8 Μαΐου, με την γλυκιά Αφροδίτη στον ευαίσθητο Καρκίνο, τα πράγματα δείχνουν καλά, καλύτερα. Με τον επικοινωνιακό Ερμή τώρα, που δεν πρέπει να ξεχνάμε πως μέχρι και τις 14 είναι ανάδρομος, οι ανταλλαγές και τα συναισθήματα είναι γεμάτα τρυφερότητα και κατανόηση, όσο και να υπάρχουν ακόμη μικρές καθυστερήσεις στον αέρα. Οι έρωτές σας εγκαθίστανται σε μια περιβάλλουσα και στοργική ατμόσφαιρα. Όμως γενικότερα αυτό το διάστημα δοκιμάζει την αντοχή ενός παραπαίοντος γάμου ή µιας σχέσης.

Η σχέση σας αποκαθίσταται σε μια ρουτίνα που την καθησυχάζει και την προβάλλει στο μέλλον. Είστε ένας βράχος στον οποίο το άλλο σας μισό βασίζεται με αυτοπεποίθηση. Στο τέλος του μήνα, για να διατηρήσετε την ειρήνη, αφήστε τα συναισθήματά τους.

Οι ενέργειες στα φιλικά ζώδια δημιουργούν συνθήκες ευνοϊκές και για μια συνάντηση, για τους αδέσμευτους. Ένα ειδύλλιο μπορεί να ξεκινήσει αυτόν τον μήνα! Από την άλλη, αν θέλεις να πάει παραπέρα, στο τέλος του μήνα, συμφιλιωθείς με αυτό που λάμπει.

Οι πολυαναμενόμενες ευκαιρίες σας παρουσιάζονται, χάρη σε ανθρώπους που σας γνωρίζουν εδώ και καιρό. Αν, λοιπόν, ένα από αυτά σας κάνει μια συναρπαστική πρόταση, ρίξτε μια προσεκτική ματιά, γιατί έχει όλες τις δυνατότητες να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας. Επίσης, από τις 21 Μαΐου και μετά μην ξενερώνεις κάποιον με το πρόσχημα ότι τον βρίσκεις επιφανειακό. Από οικονομικής πλευράς, αυτός ο τομέας εξακολουθεί να πηγαίνει καλά, ακόμα κι αν επιδεικνύετε έναν μέτριο τρόπο ζωής που είναι προσανατολισμένος στα βασικά.

Αυτό τον μήνα, η σύνοδος του τυχερού Δία με τον επικοινωνιακού Ερμή επανεφευρίσκει την καλοσύνη, τον σεβασμό και την ευκολία στην καθημερινότητά σας. Ωστόσο, από τις 21 και μετά αν συμφωνήσετε να συνεργαστείτε με τον δυναμικό Άρη στον φλογερό Λέοντα, θα μπορέσετε να κερδίσετε περισσότερα από όσα νομίζετε.

Αυτός ο μήνας Μάιος υπόσχεται να είναι ικανοποιητικός και εποικοδομητικός. Για να λειτουργήσει η μαγεία, σκεφτείτε τις προηγούμενες εμπειρίες. Αυτό θα σας αποτρέψει από το να κάνετε ξανά τα ίδια λάθη.

Δίδυμοι

Σβήνοντας ένα κομμάτι από το παρελθόν είναι σαν να σβήνεις και ένα αντίστοιχο κομμάτι από το μέλλον.

Γιώργος Σεφέρης , 1900-1971, Έλληνας ποιητής, Νόμπελ 1963

Αυτό το μήνα, ο τυχερός Δίας τελειώνει την κούρσα του στον μαχητικό Κριό, επικοινωνιακέ μου Δίδυμε. Έχετε λοιπόν χρόνο μέχρι και τις 16 Μαΐου για να γεμίσετε ευκαιρίες και να συμπληρώσετε το βιβλίο διευθύνσεών σας! Μετά όλα θα συμβαίνουν με την υποστήριξη του δυναμικού Άρη στον λαμπερό Λέοντα και του Ήλιου στο ζώδιό σας που θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε όλα αυτά τα οφέλη. Αν και σας ενθαρρύνουν οι δυναμικές και επιχειρηματικές ενέργειες, αφιερώστε χρόνο για να σκεφτείτε. Ταξινομήστε όλα όσα έχετε μαζέψει για να διατηρήσετε μόνο ό,τι είναι ρεαλιστικό και εφικτό. Έχετε χρόνο εξάλλου με τον Κυβερνήτη σας Ερμή που είναι ανάδρομος μέχρι και τις 14 Μαΐου. Μην ξεχνάτε ότι οι παραφωνίες του «δασκάλου» Κρόνου σας παρακολουθούν στενά. Δεν είναι εκεί για να σε κάνουν να δυστυχείς, το αντίθετο. Σου έβαλαν μπαστούνια στους τροχούς για να σε αποτρέψουν από το να ξεκινήσεις σχέδια που δεν θα εξυπηρετούσαν τα συμφέροντά σου.

Στις 5 του μήνα έχουμε την Πανσέληνο των λουλουδιών ή αλλιώς της μητέρας αλλά και σεληνιακή έκλειψη, στον μυστικοπαθή Σκορπιό. Επειδή εκεί συµµετέχει και ο Άρης, θα χρειαστεί µμεγαλύτερη προσοχή στις γύρω ημέρες, σε αποφάσεις γύρω από συνεργασίες και σχέσεις και στην υγεία. Δοκιμάζονται σχέσεις και συνεργασίες, ενώ προσοχή θα πρέπει να δοθεί σε οικονομικές σχέσεις και στην υγεία.

Μέχρι τις 7 Μαΐου οι έρωτές σας ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Τότε η ατμόσφαιρα θα μπορούσε να αμαυρώσει και να χάσει αυτή τη ζωντάνια που σε μαγεύει. Αν θέλετε να αποφύγετε αυτές τις ταλαιπωρίες, προσπαθήστε, όσο το δυνατόν περισσότερο, να βρείτε γοητεία ή ρομαντισμό στα δείπνα υπό το φως των κεριών.

Η ατμόσφαιρα είναι λίγο δροσερή αυτόν τον μήνα. Αν και έχετε τους πόρους για να παραμείνετε στην πορεία, δεν είναι σίγουρο ότι αυτό είναι αρκετό. Για να σπάσετε τον πάγο, καθησυχάστε το άλλο σας μισό για τις προθέσεις και τα συναισθήματά σας.

Δεν ξεχνάμε βέβαια πως ο επικοινωνιακός Ερμής είναι ακόμη ανάδρομος μέχρι τις 14 Μαΐου.

Αυτό το μήνα, κάποιες συναντήσεις παίρνουν απόσταση και άλλες δημιουργούνται. Αυτή η διαδικασία μπορεί να δημιουργήσει μια στιγμή δισταγμού ή μοναξιάς. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να κάνετε έναν απολογισμό για το εάν θέλετε να ζήσετε μια μόνιμη σχέση ή όχι.

Αυτός ο μήνας Μάιος φαίνεται καλός. Συναντάτε καθημερινή ευκολία. Πετυχαίνεις τους στόχους σου άψογα. Αλίμονο, από τις 17, μπορείτε να νιώσετε μια απροσδόκητη στάση. Υπό αυτές τις συνθήκες, μην προχωρήσετε. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε όλα όσα έχετε αναλάβει τους τελευταίους μήνες. Μόλις το κάνετε αυτό, μπορείτε να εστιάσετε στα βασικά και τα σχέδιά σας θα πάνε μέχρι το τέλος, αντί να καταρρέουν. Από οικονομικής πλευράς, οι έρωτές σας μπορεί να σας κοστίσουν ακριβά. Επομένως, μην είστε άπληστοι με τα χρήματά σας, αλλά προσπαθήστε να περιορίσετε τη γενναιοδωρία και την ευφορία σας.

Ο Ερμής, ο αγαπημένος σας πλανήτης, σας ενθαρρύνει να κάνετε απολογισμό όλων όσων έχουν συμβεί τους προηγούμενους μήνες. Αν και αυτό είναι βαρετό, κάντε το. Θα είναι ανταποδοτικό.

Καρκίνος 

Τα αδύνατα γίνονται δυνατά. Γιατί μπορείτε. 

Σταδιακά, οι ενέργειες που εκπορεύονται από τον Δία στον Κριό μειώνονται για να εξαφανιστούν στις 16. Από τις 17, η ζωή σας ξεκινά ξανά στο δεξί πόδι χάρη στα καλά κύματα που έρχονται από τον Δία στον Ταύρο. Η θετική και εποικοδομητική όψη που συνδέει τη μια πλευρά με τον Κρόνο στους Ιχθύς και την άλλη με τον Άρη στον Καρκίνο, προμηνύει ότι θα νιώσετε πολύ καλύτερα! Η αίσθηση ότι η μοίρα σε χτυπάει για σκοτεινούς λόγους εξαφανίζεται. Αντικαθίσταται από την αίσθηση ότι έχετε ένα τυχερό αστέρι πάνω από το κεφάλι σας. Σε αυτή την ατμόσφαιρα κατανόησης, καλού χιούμορ και τύχης, η ύπαρξή σας παίρνει άλλη διάσταση. Σας ανοίγει σε άλλες προοπτικές που θα σας επιτρέψουν να εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα, τις δεξιότητές σας και την εμπειρία σας.

Στις 5 του μήνα έχουμε την Πανσέληνο των λουλουδιών ή αλλιώς της μητέρας αλλά και σεληνιακή έκλειψη, στον μυστικοπαθή Σκορπιό.

Συμφωνείτε με αυτό, αλλά σιγά σιγά τα πράγματα βελτιώνονται. Από τις 8 η μεταφορά της Αφροδίτης στον Καρκίνο προαναγγέλλει βελτίωση. Αυτό του Δία στον Ταύρο ξεκινά μια θετική αλλαγή! Σε αυτό το κλίμα εμπιστοσύνης και κατανόησης, τελικά βγαίνεις από την εφεδρεία σου.

Σιγά σιγά, αλλά σταθερά, η ένωσή σας ανακτά το νόημά της. Οι καθησυχαστικές επιδράσεις του Ερμή αποκαθιστούν τους δεσμούς. Η Αφροδίτη, από την 8η, αναβιώνει τα συναισθήματα. Από τις 16 μπορείς να κάνεις προτάσεις στο άλλο σου μισό χωρίς να σε αρνηθούν.

Αυτόν τον μήνα, ό,τι ήταν αδύνατο γίνεται δυνατό! Τα αστέρια σε φιλικά ζώδια δημιουργούν μια σύνδεση με κάποιον που θα μπορούσε να σας εκπλήξει με την καλοσύνη και τη διαθεσιμότητά του. Για τη συνέχεια, εσείς αποφασίζετε!

Καρκίνε, ψηλά το κεφάλι! Λίγες μέρες ακόμα για να αντέξετε το άγχος του Δία στον Κριό, και μετά, μπορείτε να αναπνεύσετε! Οπότε κρατηθείτε ακόμα κι αν θέλετε να ρίξετε πετσέτα. Από τις 17 θα νιώσετε πολύ καλύτερα. Χάρη σε έναν χαρούμενο συνδυασμό περιστάσεων, οι εγκαταστάσεις θα αντικαταστήσουν τις δυσκολίες και τις εντάσεις. Θα ανακαλύψετε ξανά την ευχαρίστηση να κάνετε τη δουλειά σας σε μια ατμόσφαιρα όπου κυριαρχεί η κατανόηση και η γαλήνη. Από οικονομικής πλευράς, αυτός ο τομέας πάει καλά, αλλά με την προϋπόθεση να παραμείνετε λογικοί στα έξοδά σας.

Εξελίσσεσαι σε ένα σύμπαν που σου ταιριάζει και σε βολεύει. Αφιερώστε χρόνο για να καλωσορίσετε τις ευκαιρίες που εμφανίζονται. Θα αποδειχθούν πολύ πιο ωφέλιμα από όσο φαντάζεστε.

Λέων

Το ακούω και το ξεχνώ. Το βλέπω και το θυμάμαι. Το κάνω και το καταλαβαίνω.

Κομφούκιος , 551-479 π.X., Κινέζος φιλόσοφος

Μέχρι τις 16, ο καλός Δίας στον μαχητικό Κριό συνεχίζει να σας προσφέρει ευκαιρίες που έχουν σκοπό να διευρύνουν το πεδίο δράσης σας, λαμπερά μου Λιοντάρια. Ο Τυχερός Δίας ενώνει τον Ουρανό, τον Ερμή και τον Ήλιο στον σταθερό Ταύρο. Αυτή η μεταφορά μπορεί να σας φανεί βάναυση, γιατί σίγουρα θα σταματήσει αυτή την όμορφη παρόρμηση που σας ωθεί να αλλάξετε αυτό που πρέπει να αλλάξει. Αντί να τα παρατάτε ή να επαναστατείτε ενάντια στις αποτυχίες, κάντε ένα βήμα πίσω. Επωφεληθείτε από τις καθυστερήσεις που συσσωρεύονται για να τελειοποιήσετε αυτό που σας έχει προταθεί τελευταία. Κανονίστε τα έργα σας να γίνουν αποδεκτά από αυτούς που τα απορρίπτουν. Για να το κάνετε αυτό, δώστε τους χρόνο αντί να συμπεριφέρεστε σαν να ήταν μια ολοκληρωμένη συμφωνία. Όσο περισσότερο ακούτε τις απόψεις των άλλων, τόσο περισσότερο θα είστε στο σωστό δρόμο.

Στις 5 του μήνα έχουμε την Πανσέληνο των λουλουδιών ή αλλιώς της μητέρας αλλά και σεληνιακή έκλειψη, στον μυστικοπαθή Σκορπιό. Πέφτει φως στα οικογενειακά, στα θέματα του σπιτιού, στην σχέση των μελών μεταξύ τους. Συναίσθημα και λιγάκι προβληματισμός είναι στον αέρα, αλλά όλα όπως πάντα αντιμετωπίσιμα. 

Μέχρι τις 7 όλα καλά για τους αδέσμευτους ή και τους ερωτευμένους. Τότε η φλόγα του πάθους τρεμοπαίζει. Εμφανίζεται βέβαια και ένα αίσθημα μοναξιάς. 

Μετά από μια πολλά υποσχόμενη ανάκαμψη, η σχέση σας πρόκειται να περάσει μια λιγότερο εορταστική περίοδο. Μπορείτε να κερδίσετε το άλλο σας μισό πίσω. Ωστόσο, αν θέλετε η μαγεία να λειτουργήσει, κανονίστε να εκπληρώσετε τις επιθυμίες τους αντί να τους υποσχεθείτε θαύματα.

Μέσα από γεγονότα και συνθήκες, μπορείτε να βρεθείτε μόνοι. Ωστόσο, να είστε σίγουροι, δεν θα κρατήσει για πάντα! Στο τέλος του μήνα, οι επιχειρήσεις συνεχίζονται προς όφελός σας, με την προϋπόθεση ότι είστε πιο συναισθηματικοί.

Όλα καλά μέχρι τις 16. Μετά γίνεται πολύπλοκο! Στις 21, ο δυναμικός Άρης στο ζώδιό σας, σας ωθεί να αναλάβετε πρωτοβουλίες. Δυστυχώς, τα αποτελέσματα μπορεί να μην ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας όμως αν δεν αλλάξετε τακτική. Λιοντάρια μου, τα αστέρια δεν σας κάνουν να μιζεριάζετε. Σας στέλνουν προκλήσεις που είστε απόλυτα ικανοί να ανταποκριθείτε. Αντί λοιπόν να παλεύετε με την κακή τύχη, συγκεντρώστε τις θετικές σας ενέργειες και βρείτε λύσεις! Εάν ένα έργο σταματήσει στην πορεία του, αδράξτε την ευκαιρία για να κάνετε κάποιες αλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο, θα εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα και την επιτυχία που θα επιτύχετε. Από οικονομικής πλευράς, αν και η καθημερινότητα είναι εξασφαλισμένη, αυτή η περίοδος δεν είναι ευνοϊκή για σημαντικές επενδύσεις. Περιμένετε λίγο και εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να τελειοποιήσετε το έργο σας.

Η επιτυχία σας έγκειται στην ικανότητά σας να ακούτε τις απόψεις των άλλων. Αναλαμβάνοντας αυτήν την πρόκληση, θα εκπλαγείτε ευχάριστα από τις ιδιότητες που διαθέτουν ορισμένοι άνθρωποι.

Παρθένος 

Όταν πραγματικά ακούς κάποιον άλλο από τη δική του άποψη και ανταποκρίνεσαι με βάση αυτήν την κατανόηση, είναι σαν να του δίνεις συναισθηματικό οξυγόνο.

Stephen Covey , 1932-2012, Αμερικανός συγγραφέας αυτοβοήθειας

Ο «δάσκαλος» Κρόνος συνεχίζει να σας σπρώχνει στις περιχαρές σας, ενώ προσπαθεί να σας ανοίξει σε ένα άλλο όραμα ζωής, οργανωτικοί μου Παρθένοι. Ως αποτέλεσμα, μερικές φορές αισθάνεστε καλά και άλλες φορές, η αποθάρρυνση μπορεί να σας κυριεύσει. 

Οι επιρροές του Κρόνου σας ενθαρρύνουν να εστιάσετε σε αυτό το μητρώο. Ως αποτέλεσμα, βλέπεις την κατάσταση με μια λιτή, απαισιόδοξη και μερικές φορές επικριτική ματιά. Ευτυχώς, οι ενέργειες σε φιλικούς πλανήτες είναι μια εκτροπή! Σε κάνουν να γνωρίσεις ανθρώπους που έχουν τη δύναμη να σε κάνουν να αλλάξεις γνώμη.

Στις 5 του μήνα έχουμε την Πανσέληνο των λουλουδιών ή αλλιώς της μητέρας αλλά και σεληνιακή έκλειψη, στον μυστικοπαθή Σκορπιό. Η επικοινωνία θέλει προσοχή, τι λέμε, πως το λέμε και με ποιόν το συζητάμε. Επίσης οι μετακινήσεις , οι μικρές μετακινήσεις θέλουν προσοχή και επαναπροσδιορισμό. Σίγουρα οι βαθιές επιλογές και τα πιο βαθιά μας συναισθήματα βγαίνουν στην επιφάνεια. 

Η ατμόσφαιρα μπορεί είναι λίγο βαριά καμιά φορά στα συναισθηματικά, αλλά να είστε σίγουροι, δεν είναι όλα χάλια! Έχετε όλους τους πόρους που χρειάζεστε για να κάνετε τα πράγματα πιο εύκολα. Μη διστάσετε να το χρησιμοποιήσετε και το άλλο σας μισό θα χαμογελάσει ξανά.

Τα άστρα για τους αδέσμευτους προσφέρουν να κάνετε μια συνάντηση γεμάτη γοητεία και λιχουδιά. Για να λειτουργήσει η μαγεία, αφήστε τα πράγματα να συμβούν χωρίς να κάνετε χίλιες ερωτήσεις. Όταν το νιώσεις, πήγαινε!

Δεν ξεχνάμε βέβαια πως ο επικοινωνιακός Ερμής είναι ακόμη ανάδρομος μέχρι τις 14 Μαΐου.

Ασφαλίζεστε αρκετά καλά σε αυτόν τον τομέα. Ωστόσο, μια μικρή βοήθεια δεν θα σας βλάψει, το αντίθετο! Φτάνει στις 17, ενώ ενσαρκώνεται από τον Δία στον Ταύρο. Παρθένε, αν θέλεις να αλλάξουν τα πράγματα, τώρα είναι η ώρα να είσαι σε επιφυλακή για το τι συμβαίνει.

Για να σας βοηθήσουμε να κρατηθείτε, λαμβάνετε την καλοπροαίρετη και ρεαλιστική υποστήριξη των ενεργειών που προέρχονται από τον σταθερό Ταύρο και τον ευαίσθητο Καρκίνο. Σας βοηθούν να βρείτε τους κατάλληλους πόρους για να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις του Κρόνου. Σου φέρνουν αυτή τη σταθερότητα που σε σώζει από τη λήψη κακών αποφάσεων. Ωστόσο, μια προνοητική βοήθεια θα ήταν ευπρόσδεκτη! Την ενσαρκώνει ο τυχερός Δίας, το τυχερό αυτό αστέρι, ο πλανήτης που όλοι θέλουμε κοντά μας και η εξέλιξη, που εγκαθίσταται στον σταθερό Ταύρο στις 17 Μαΐου. Ανοίγει την πόρτα σε νέες δυνατότητες που γίνονται αισθητές εδώ και αρκετό καιρό.

Αν λοιπόν κάποιος σας κάνει μια συναρπαστική προσφορά, σκεφτείτε το. Και μην πιστεύετε ότι δεν είστε στο ύψος του, γιατί αυτό δεν είναι αλήθεια. Από οικονομικής πλευράς, τα χρήματα και τα μικρά δώρα καταπραΰνουν τις συγκρούσεις, αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να σπάσετε τον κουμπαρά σας. Να είστε γενναιόδωροι, αλλά με φειδώ.

Όταν νιώσετε τα γεγονότα να αποκρυσταλλώνονται, κάντε ένα βήμα πίσω. Αυτό θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τη σημασία τους και τι πρέπει να κάνετε για να ηρεμήσετε.

Ζυγός 

Η πιο αποτελεσματική θεραπεία είναι η φιλία και η αγάπη.

Hubert Humphrey , 1911-1978, Αμερικανός πολιτικός, αντιπρόεδρος ΗΠΑ

Αυτό το μήνα, η κατάσταση είναι ακόμα περίπλοκη, αλλά να είστε σίγουροι, δεν είναι απελπιστική, διπλωματικοί μου Ζυγοί ! 

Αν και το DNA του τυχερού Δία είναι ευεργετικό, δημιούργησε κάποια ένταση κατά την παραμονή του στον παρορμητικό Κριό. Η αποχώρησή του επαναφέρει την ηρεμία και βρίσκεις το μυαλό σου. Αγνοώντας τα παράπονα του Καρκίνου, μπορείτε να ξεκινήσετε καλά. Πως? Γνωρίζοντας ανθρώπους διαφορετικούς από τις συνήθειές σου.

Η αναχώρηση του Δία καταπραΰνει τις συγκρούσεις. Από την άλλη, οι παρορμήσεις στον Καρκίνο ξυπνούν παλιά παράπονα. Αν θέλετε να βγάλετε τη σχέση σας από αυτή την κολασμένη σπείρα, αλλάξτε γνώμη. Πως? Κάνοντας μια μικρή απόδραση, μόνο οι δυο σας.

Στις 5 του μήνα έχουμε την Πανσέληνο των λουλουδιών ή αλλιώς της μητέρας αλλά και σεληνιακή έκλειψη, στον μυστικοπαθή Σκορπιό. Πέφτει φως στα οικονομικά, και στα θέματα ασφάλειας, συναισθηματικής και υλικής. Καλούμαστε να ακούσουμε περισσότερο το σώμα μας, τι αισθανόμαστε, τι μας κάνει χαρούμενους, τι δίνει αρμονία στην ζωή μας και στην καθημερινότητά μας. Δεν είναι απαραίτητο να αρέσει σε όλους, φτάνει να αρέσει σε εσάς. 

Αυτό το μήνα σας περιμένουν συναντήσεις. Από την άλλη, για να πάνε τα πράγματα παρακάτω, θα πρέπει να περιμένεις πιο ευνοϊκές μέρες. Εκτός κι αν βρεις γοητεία σε μια ερωτική ζωή γεμάτη ηρεμία και ρομαντισμό.

Στις 16, με την αποχώρηση του τυχερού Δία από τον μαχητικό Κριό, δεν σας επιτίθενται πλέον αμφιβολίες και βεβαιότητες. Αντίθετα, οι παραφωνίες που προέρχονται από τον εσωστρεφή Καρκίνο είναι ακόμα ενεργές. Δυσκολεύεσαι να εμπιστευτείς τον εαυτό σου. Οι έμφυτες δυσκολίες σας, για να πάρετε μια απόφαση, ενισχύονται. Μπροστά στο πρώτο εμπόδιο, έχεις την τάση να πνίγεσαι σε ένα ποτήρι νερό! Για να αποφύγετε το ναυάγιο, μπορείτε να βασιστείτε στις ενέργειες που προέρχονται από τους Διδύμους και τον Λέοντα. Σας βοηθούν να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε περισσότερους πόρους από ό,τι νομίζετε. Πως? Κάνοντάς σας να γνωρίσετε ανθρώπους που έχουν τη δύναμη να σας βοηθήσουν.

Μέχρι τις 20, η ικανότητά σας να παίρνετε αποφάσεις δέχεται σοβαρό πλήγμα. Αλίμονο, αν διστάσετε πολύ, αυτό που έχετε αναλάβει θα καταρρεύσει! Ζυγοί, αν και δεν είναι στη φύση σας, πάρε το κουράγιο σου και στα δύο χέρια και πάρε μια απόφαση. Δεν έχει σημασία αν είναι καλό ή κακό. Με αυτόν τον τρόπο, θα αφαιρέσετε ένα αγκάθι από την πλευρά σας και θα δείτε πιο καθαρά. Από οικονομικής πλευράς, αν χρειάζεστε λίγο περισσότερο κεφάλαιο από το συνηθισμένο, είναι στο τέλος του μήνα που μπορείτε να το αποκτήσετε, αλλά με την προϋπόθεση ότι είστε πραγματιστές.

Για να αποφύγετε να διασχίσετε μια περιοχή αναταράξεων, αποδεχτείτε αυτή τη ρουτίνα που υπονομεύει το ηθικό σας. Πως? Διατηρώντας τακτική επαφή με μια αστραφτερή σχέση.

Σκορπιός

Σε δύσκολους καιρούς, οι άνθρωποι της δράσης είναι πιο πολύτιμοι από τους ανθρώπους της αρετής. 

Από τον περασμένο μήνα, οι δυσκολίες στις διαπροσωπικές σχέσεις που προέρχονται από τον απρόβλεπτο Ουρανό και τον επικοινωνιακό Ερμή στον σταθερό Ταύρο, σηματοδοτούν ότι θα υπάρξει αλλαγή, μυστικοπαθή μου Σκορπιουδάκια. Πραγματοποιείται στις 17 με τη μεταφορά του τυχερού  Δία στον Ταύρο. Η αντίθεση που συνδέει το τυχερό αστέρι και την εξέλιξη με το ζώδιό σας προμηνύει ότι η ειρήνη σας θα κλονιστεί. Πως? Με απροσδόκητες ευκαιρίες, φυσικά, αλλά που ελπίζουμε σιωπηλά. Αυτόν τον μήνα, μπορείτε να αλλάξετε τα πράγματα, αλλά μόνο εάν αυτό δεν είναι εις βάρος των επιτευγμάτων σας. Για να πετύχετε σε αυτό το μικρό θαύμα, αφιερώστε χρόνο για να μελετήσετε αυτό που σας προτείνεται. 

Οι έρωτές σας, αν συμφωνείτε, μπορούν να πάρουν άλλη διάσταση. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να καλωσορίσετε την τύχη με ένα χαμόγελο αντί να την απορρίψετε. Για να πραγματοποιήσετε αυτό το μικρό θαύμα, αγνοήστε τις εξωτερικές επιρροές. Αυτό θα σας κάνει να δείτε καταστάσεις ή ανθρώπους πέρα από τα φαινόμενα.

Με τις ενέργειες που προέρχονται από τον Ταύρο, η αρμονία δεν είναι πάντα εύκολο να διατηρηθεί. Η άφιξη του Δία μπορεί να τακτοποιήσει τα πράγματα όσο να τα περιπλέξει! Εάν έχετε νέα να ανακοινώσετε, κάντε το ευγενικά. Αυτό θα αποτρέψει την υπερχείλιση.

Στις 5 του μήνα έχουμε την Πανσέληνο των λουλουδιών ή αλλιώς της μητέρας αλλά και σεληνιακή έκλειψη, στον μυστικοπαθή Σκορπιό. Στα οικονομικά, γύρω στις 5 μην μπερδεύετε τις ταμειακές εισπράξεις με τα έξοδα. Να είστε πολύ διαυγείς και να ελέγξετε πού βρίσκεστε ακριβώς. Πολλά τα συναισθήματα και μάλλον θα αναρωτηθείς τι μέλλει γένεσθε. 

Τα πράγματα φαίνονται καλά. Θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον ή ένας δεσμός θα μπορούσε να γίνει πιο επίσημος. Ξεκινώντας στις 21, ο Άρης σας προκαλεί! Εάν συμφωνήσετε να το αναλάβετε, η αγάπη σας θα πάρει την αναμενόμενη τροπή.

Η πολυαναμενόμενη εξέλιξη αρχίζει να παρουσιάζεται με το καλύτερο φως της. Ωστόσο, η απόφαση είναι δική σας. Σκορπιέ, αν το επιθυμείς, η τρέχουσα κατάστασή σου μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά, αλλά μόνο αν συμφωνήσεις να εργαστείς ομαδικά. Αν αυτό σας ενοχλεί, αφιερώστε χρόνο να το σκεφτείτε, γιατί το έχετε. Επομένως, μην πείτε όχι μέχρι το άλλο μέρος να ολοκληρώσει τη φράση του. Ακούστε το μέχρι το τέλος και ζητήστε μια περίοδο προβληματισμού. 

Να είστε πιστοί στις συνήθειές σας παραμένοντας διακριτικοί ως προς τα έργα σας. Από τις 21, με τον Άρη στον Λέοντα, παρακολουθήστε προσεκτικά τι λάμπει αντί να το απορρίψετε.

Με διαφορετικά μέσα, ο Δίας και ο Άρης επανεισάγουν την κίνηση στην ύπαρξή σας. Αντί να το απορρίψετε, αφιερώστε χρόνο για να το τιθασεύσετε. Δεν θα το μετανιώσεις.

Τοξότης

Το να αγνοείς τα γεγονότα, δεν αλλάζει τα γεγονότα.

Με τον τυχερό Δία στον παρορμητικό Κριό εξελίσσεσαι σε μια ατμόσφαιρα που σου αρέσει και σου ταιριάζει, ταξιδιάρικέ μου Τοξότη. Η μεταγραφή του Δία στον σταθερό Ταύρο πάντα θα γίνει αισθητή, γιατί ο ρυθμός θα είναι πιο στατικός και λιγότερο ενθουσιώδης. 

Στις 5 του μήνα έχουμε την Πανσέληνο των λουλουδιών ή αλλιώς της μητέρας αλλά και σεληνιακή έκλειψη, στον μυστικοπαθή Σκορπιό. Βαθιά ενδοσκόπηση και φως σε ότι παρασκηνιακό και κρυφό ρίχνει αυτό το φεγγάρι.

Οι αντιφάσεις εξαφανίζονται στις 8 και μπορούν να επιστρέψουν στις 22. Για να το αποφύγετε αυτό, ο Άρης στον Λέοντα σας ενθαρρύνει να εξωραΐσετε τη σχέση σας και να πείσετε το άλλο σας μισό. Πώς; Γεμίζοντάς τα με φωτεινές, φωτεινές μικρές πινελιές.

17 Μαΐου: Ο Δίας εισέρχεται στον Ταύρο μετά από 12 χρόνια.

Ο Δίας στον Κριό σε κάνει να ξεχνάς τους περιορισμούς που επιβάλλει ο Κρόνος. Η αποχώρησή του στις 17, τους κάνει να επανεμφανιστούν. Έρχεται μια λιγότερο εορταστική περίοδος, αλλά να είστε σίγουροι ότι είναι σύντομη., μέχρι και τις 24 του μήνα. Μετά την αναχώρηση του Δία στον Κριό, οι έρωτές σας μπορούν να περάσουν ένα άδειο πέρασμα. Να είστε σίγουροι, είναι μόνο βραχυπρόθεσμα! Ο  δυναμικός Άρης στον λαμπερό Λέοντα σας βοηθά να βρείτε μια ρύθμιση που διατηρεί τους έρωτές σας και την εξέλιξή τους. Από τις 17, αν θέλετε να διατηρήσετε την ίδια πορεία, προσαρμοστείτε σε γεγονότα και συνθήκες, ακόμα κι αν δεν σας βολεύει.

Οι αντιφάσεις εξαφανίζονται στις 8 και μπορούν να επιστρέψουν στις 22. Για να το αποφύγετε αυτό, ο Άρης στον Λέοντα σας ενθαρρύνει να εξωραΐσετε τη σχέση σας και να πείσετε το άλλο σας μισό. Πως? Γεμίζοντάς τα με φωτεινές, φωτεινές μικρές πινελιές.

Περιμένετε, γιατί δεν μπορείτε να κάνετε πολλά άλλα ή περισσότερα. Στις 21, η άφιξη του δυναμικού Άρη στον Λέοντα, φέρνει ξανά αυτή την αισιοδοξία και αυτή τη σιγουριά που ανατρέπει τα εμπόδια. Σε ωθεί να ταρακουνήσεις αυτές τις συμβάσεις που χάνουν χρόνο. Ο Άρης σας ενθαρρύνει να αλλάξετε τακτική για να διατηρήσετε ή να ανακτήσετε την ευημερία σας. Ως αποτέλεσμα, αυτό που διακυβεύτηκε από απαισιόδοξα μυαλά είναι και πάλι επίκαιρο. Ο Άρης στον Λέοντα σας ωθεί να πιάσετε αυτό που χάσατε μετά από μια παρεξήγηση.

Ο καλός ο Δίας συνεχίζει να σας παρασύρει στο πέρασμά του. Είστε επιχειρηματικοί. Βλέπετε τον επαγγελματικό σας τομέα πολύχρωμα. Δυστυχώς, τα προειδοποιητικά σημάδια που ταράζουν εδώ και λίγες μέρες θα γίνουν πιο εμφανή. Αν νιώθετε ότι η κατάσταση δεν είναι τόσο καλή όσο αναμένεται, μην πανικοβληθείτε. Προσαρμόσου στα γεγονότα και γίνε καλύτερος με αυτές τις υποχρεώσεις που σε τρομάζουν. Με αυτόν τον τρόπο, θα βρείτε τη θεμελιώδη σταθερότητα που χρειάζεστε. Από οικονομικής πλευράς, αυτός ο τομέας πάει καλά, αλλά δεν θα διαρκέσει αν βοηθήσετε κάποιον που έχει πρόβλημα. Οπότε βοήθησε αν θέλεις, αλλά μην ξεραθείς.

Αυτός ο μήνας ξεκινάει καλά και τελειώνει με τον ίδιο τρόπο. Ωστόσο, πρέπει να χειριστείτε ένα διάλειμμα που διαρκεί λίγες μέρες. Παρακολουθήστε τα γεγονότα. Τότε θα συνεχίσετε εύκολα από εκεί που σταματήσατε.

Αιγόκερως 

Η αισιοδοξία είναι απαραίτητη για την επιτυχία. Είναι επίσης θεμελιώδης για το θάρρος και την πραγματική πρόοδο.

Nicholas Butler , 1862-1947, Αμερικανός πανεπιστημιακός

Οι ταραχώδεις ενέργειες του «δάσκαλου» Κυβερνήτη σας Κριού χάνουν την έντασή τους σιγά σιγά, εργασιομανή μου Αιγόκεροι. Αν και δεν είστε εντελώς διαθέσιμοι για τους έρωτές σας, αρχίζετε να τους δίνετε περισσότερο ενδιαφέρον. Σε αυτή τη νοητική κατάσταση, οι σχέσεις σας με τους άλλους ή με το άλλο σας μισό παίρνουν μια ευχάριστη τροπή. Για να πετύχετε κάτι εποικοδομητικό, εστιάστε στις ιδιότητες.

Στις 5 του μήνα έχουμε την Πανσέληνο των λουλουδιών ή αλλιώς της μητέρας αλλά και σεληνιακή έκλειψη, στον μυστικοπαθή Σκορπιό. Πέφτει φως στα κοινωνικά σας, στην θέση σας, σε αυτό που θέλετε να δείξετε και ίσως συναισθηματικά δεν σας καλύπτει ακόμη με την μορφή που έχει πάρει. Βαθιές ανάσες και αν το ψάξιμο έχει αρχίσει να γίνεται έντονο όπως και ο προβληματισμός, μια μεγαλύτερη ανάσα είναι απαραίτητη. 

Οι εντάσεις ηρεμούν. Ως αποτέλεσμα, νιώθετε όλο και καλύτερα. Αυτό το μήνα, είναι πιο πιθανό να περάσετε χρόνο με το άλλο σας μισό, όσοι είστε δεσμευμένοι. Για να συνεχιστεί η συμφωνία, κάντε κομπλιμέντα αντί να κάνετε συστάσεις.

Μετά από μια περίοδο αστάθειας για τους αδέσμευτους, οι έρωτές σας προχωρούν προς την κανονικότητα. Οι ανταλλαγές είναι όλο και πιο συχνές όπως και τα ραντεβού. Για να οδηγήσουν όλα αυτά σε μια σχέση που διαρκεί, μην εστιάζετε σε αυτά που σας ενοχλούν.

Αυτός ο τομέας εξακολουθεί που είναι αγχωτικός, αλλά είναι διαχειρίσιμος, είναι σίγουρα τα επαγγελματικά αλλά και τα προσωπικά. Καθώς η πίεση μειώνεται, οι άνθρωποι είναι λιγότερο ανυπόμονοι. Βρίσκεις τη θέση σου. Από τις 17 , που ο Δίας αλλάζει ζώδιο μετά από 12 χρόνια, και πάει στον σταθερό Ταύρο, οι εισηγήσεις μετατρέπονται σε συγκεκριμένες προτάσεις. Η ευτυχία δεν έρχεται ποτέ μόνη της. Ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Αιγόκερε, αν σου προσφερθεί κάτι, πες στον εαυτό σου ότι αυτή είναι η ευκαιρία σου. Με αυτόν τον τρόπο, θα εξελιχθείς σε ένα σύμπαν που σου ταιριάζει. Από οικονομικής πλευράς, είναι στο τέλος του μήνα που το εισόδημά σας μπορεί να αλλάξει ταχύτητα! Ξαφνικά, μπορείς να προσφέρεις στον εαυτό σου αυτό που σε κάνει ευτυχισμένο.

Αν και εξακολουθείτε να νιώθετε υποχρεωμένοι να αναμετρηθείτε με τις ενέργειες του εσωστρεφή Καρκίνου, η ύπαρξή σας φωτίζεται από μια νέα μέρα. Είστε περισσότερο διατεθειμένοι στη συζήτηση. Το επίπεδο της υπομονής σας εκτοξεύεται! Οι αποφάσεις σας διέπονται από τη λογική. Να είστε καθησυχασμένοι, οι ευκαιρίες που εμφανίζονται δεν είναι πλέον πηγές ανυπομονησίας και έντασης! Οι κίνδυνοι που αναμενόταν εξαφανίζονται. Αυτό το μήνα, αυτό που σας προσφέρει ο Δίας στον Ταύρο είναι σύμφωνο με τις αρχές και τις αξίες σας. Εάν συμφωνείτε, μπορείτε να το κάνετε!

Αυτό το μήνα, κάντε κομπλιμέντα και να είστε αισιόδοξοι! Αυτό θα έχει ευεργετικά αποτελέσματα στις σχέσεις σας γιατί θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες σας.

Υδροχόος

Ένα όνειρο είναι μονάχα ένα όνειρο. Ένας στόχος είναι ένα όνειρο με σχέδιο και προθεσμία.

Harvey Mackay , 1932-, Αμερικανός συγγραφέας αυτοβοήθειας

Αν και η πρόοδός σας είναι αργή με τον αγαπημένο «δάσκαλο» Δία στον μαχητικό Κριό, αρπάζετε ευκαιρίες, αέρινοί μου Υδροχόοι. Σου δίνει θέληση για να μην αποθαρρύνεσαι μπροστά σε αναποδιές. 

Αν θέλετε οι έρωτές σας να προβάλλονται με τον καιρό, μην είστε όλα ή τίποτα. Δείτε τις αρετές μιας πιο ήρεμης ζωής αντί να την κατακλύσετε με όλα τα κακά και τα περίεργα.

Στις 5 του μήνα έχουμε την Πανσέληνο των λουλουδιών ή αλλιώς της μητέρας αλλά και σεληνιακή έκλειψη, στον μυστικοπαθή Σκορπιό. Πέφτει φως στα κοινωνικά σας θέλω, στα επαγγελματικά, σε θέματα θέσης και καταξίωσης. Τα συναισθήματα είναι πολλά, αλλά έχουν νόημα ύπαρξης. Ακούμε τα θέλω μας, και τα καταγράφουμε για το μέλλον. 

Υποστηριζόμενοι από την καλή Αφροδίτη μέχρι τις 7, νιώθετε άνετα παντού και με όλους. Η τύχη σου χαμογελάει. Έχεις την αίσθηση ότι είσαι τυχερός!

Το χάρισμά σας κάνει θαύματα. Συναντάς ανθρώπους με μια ανησυχητική ευκολία, αλλά είναι εφήμερες οι συναντήσεις αδέσμευτοι μου. Αν θέλετε να έχετε μια διαρκή σχέση, προσπαθήστε να είστε πιο εκδηλωτικοί συναισθηματικά. Και αν μπορείτε, αποδεχτείτε τους περιορισμούς με ένα χαμόγελο.

Αν θέλεις να κάνεις αυτό που σου αρέσει, τον Μάιο, ήρθε η ώρα να αδράξεις την ευκαιρία που περνάει, ειδικά μεταξύ 1ης και 7ης. Μετά τα πράγματα παίρνουν τον δρόμο τους, αλλά μετά τις 16 θα περιπλέκονται, με τον Δία που περνάει στον σταθερό Ταύρο. Ωστόσο, αυτές οι επιπλοκές δεν είναι ανυπέρβλητες. Εάν είστε πραγματιστές όταν οι συνθήκες το επιβάλλουν, όλα θα πάνε καλά. Αν, από την άλλη, παλεύεις να επιβάλεις τα ιδανικά σου, θα ζήσεις απογοητεύσεις. Από οικονομικής πλευράς, αυτός ο τομέας εξακολουθεί να μην είναι στενός. Προσπάθησε λοιπόν, αν γίνεται, να είσαι λίγο πιο καλός με την διαχείριση των οικονομικών. Με αυτόν τον τρόπο, θα επιστρέψετε γρήγορα στο παιχνίδι. Λοιπόν, μπορείτε να μειώσετε την ένταση. Πως? ‘Ή τι? Επιδιώκοντας έναν στόχο τη φορά.

Αλίμονο, από τις 17, με τη μεταφορά του Δία στον Ταύρο, η ατμόσφαιρα αλλάζει. Οι άνθρωποι είναι πιο απαιτητικοί μαζί σου. Το να πας για δύναμη δεν θα σου εξοικονομήσει χρόνο, το αντίθετο. Αντίθετα, επωφεληθείτε από αυτούς τους κινδύνους για να εντοπίσετε τι είναι λάθος για να το διορθώσετε. Από τις 21, με τον Άρη στον Λέοντα, αντιδρώντας με θετικό τρόπο θα υποχωρήσουν οι εντάσεις και οι αρνήσεις.

Η συμβίωση με τις ενέργειες του Ταύρου δεν είναι απλή. Ωστόσο, αν θέλετε, μπορείτε να μειώσετε την ένταση. Πως? Επιδιώκοντας έναν στόχο τη φορά.

Ιχθύς

Ελευθερία είναι η δυνατότητα του ανθρώπου να πάρει ο ίδιος στα χέρια του τη δική του εξέλιξη. Είναι η δυνατότητα να πλάσουμε τον εαυτό μας.

Rollo May , 1909-1994, Αμερικανός ψυχολόγος

Χάρη στις καθησυχαστικές και καλοπροαίρετες ενέργειες του σταθερού Ταύρου και του ευαίσθητου Καρκίνου, οι δεσμοί σας ανακαλύπτουν ξανά το νόημά τους και την ειλικρίνεια προέλευσής τους, ονειροπόλα μου Ψαράκια. Οι άνθρωποι που έχουν φύγει θα μπορούσαν να επιστρέψουν σε εσάς. Οι σχέσεις σας είναι επιλεγμένες και αξιόπιστες. 

Στις 5 του μήνα έχουμε την Πανσέληνο των λουλουδιών ή αλλιώς της μητέρας αλλά και σεληνιακή έκλειψη, στον μυστικοπαθή Σκορπιό. Πέφτει φως σε όλα τα μακρινά ταξίδια, στην φιλοσοφία της ζωής, σε αυτά που ονειρεύεσαι να κατακτήσεις περισσότερο, στις πιο βαθιές σου επιθυμίες.

Μέχρι την 7η, η γλυκιά κατά τα άλλα Αφροδίτη στους επικοινωνιακούς Διδύμους σπέρνει μικρή σύγχυση. Ευτυχώς, οι ενέργειες του Ταύρου και του Καρκίνου σας εμπνέουν να επιλέξετε την ηρεμία και την ασφάλεια. Από τις 22, αυτή η απόφαση αμφισβητείται από τον Ήλιο στους Διδύμους εκτός και αν δεν ακούτε πλέον το τραγούδι της σειρήνας.

Η σχέση σας, για τους δεσμευμένους, βρίσκει τον προσανατολισμό και την ειλικρίνειά της. Καταφέρνεις να γίνεις κατανοητός. Ανακτάς τον έλεγχο της κατάστασης. Ωστόσο, μέχρι τις 7 και από τις 22 θα πρέπει να επιβληθείς, αν θέλεις να αποφύγεις τις υπερχειλίσεις.

Περιτριγυρίζεστε από ανθρώπους που είναι γεμάτοι καλές προθέσεις απέναντί σας, αλλά μια κακιά ιδιοφυΐα προσπαθεί, πάλι, να σας μπερδέψει. Αν θέλετε να τους απομακρύνετε από το δρόμο σας, μην παραιτηθείτε από τις θέσεις σας.

Από τις 17, η μεταφορά του Δία στον Ταύρο δίνει συνέπεια στις προτάσεις που οδηγούν τις ανταλλαγές σας εδώ και μερικές εβδομάδες. Σας ενθαρρύνει να τα μελετήσετε πιο προσεκτικά. Εάν συμφωνείτε, σας προτρέπει να τα αποδεχτείτε. Το τυχερό αστέρι και η εξέλιξη σάς προσφέρει να βελτιώσετε τη ζωή σας φέρνοντας περισσότερη άνεση και ασφάλεια σε αυτήν. Η μόνη σκιά στο ταμπλό ενσαρκώνεται, φευγαλέα, από την Αφροδίτη και τον Ήλιο στους Διδύμους. Είναι αποφασισμένος ότι θα το διώξεις οριστικά.

Εάν το κίνητρό σας έχει χτυπήσει, θα πρέπει να βρει ένα χαμόγελο! Αυτό το μήνα, οι ανταλλαγές επικεντρώνονται στην εμπειρία και την επαγγελματική σας εξέλιξη. Κάποιοι καυχιούνται για τα ταλέντα σας. Οι άλλοι αναζητούν τις ικανότητές σας. Αν νιώθετε ότι τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί καλά, περιμένετε. Όσο περνούν οι μέρες, οι σύντροφοί σας θα είναι πιο συγκεκριμένοι. Ιχθύες, αν κάποιος σας κάνει μια συναρπαστική προσφορά, μην ψάχνετε άλλο. Σκεφτείτε το σοβαρά και κάντε τη σωστή επιλογή. Από οικονομικής πλευράς, αυτός ο τομέας τα πάει ιδιαίτερα καλά, γιατί αντικατοπτρίζει όλες τις προσπάθειες που έχετε κάνει για να φτάσετε εκεί.

Η ύπαρξή σας βελτιώνεται μέρα με τη μέρα, αλλά οι κακές ιδιοφυΐες είναι και  πεισματάρες. Με το να είσαι ψυχρός και απόμακρος θα τους απομακρύνεις από το πεδίο δράσης σου.

 Με αγάπη, 

ΑΚ

15 Μαΐου 2023, Άρης 27° 07’ Καρκίνου τρίγωνο με Ποσειδώνα 27° 07’ Ιχθύων

Αποκάλυψη παρασκηνιακών ή παράνομων πράξεων, υδραυλικές ή αποχετευτικές εργασίες, καταπολέμηση μιας ασθένειας, αποτοξίνωση, εκπλήρωση ερωτικών φαντασιώσεων, θαλάσσια σπορ.

Όλα καλά μέχρι τις 16. Μετά γίνεται πολύπλοκο! Στις 21, ο δυναμικός Άρης στο ζώδιό σας, σας ωθεί να αναλάβετε πρωτοβουλίες. Δυστυχώς, τα αποτελέσματα μπορεί να μην ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας όμως αν δεν αλλάξετε τακτική. Λιοντάρια μου, τα αστέρια δεν σας κάνουν να μιζεριάζετε. Σας στέλνουν προκλήσεις που είστε απόλυτα ικανοί να ανταποκριθείτε. Αντί λοιπόν να παλεύετε με την κακή τύχη, συγκεντρώστε τις θετικές σας ενέργειες και βρείτε λύσεις! Εάν ένα έργο σταματήσει στην πορεία του, αδράξτε την ευκαιρία για να κάνετε κάποιες αλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο, θα εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα και την επιτυχία που θα επιτύχετε. Από οικονομικής πλευράς, αν και η καθημερινότητα είναι εξασφαλισμένη, αυτή η περίοδος δεν είναι ευνοϊκή για σημαντικές επενδύσεις. Περιμένετε λίγο και εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να τελειοποιήσετε το έργο σας.

20 Μαΐου 2023, Άρης 00° 16’ Λέοντα αντίθεση με Πλούτωνα 00° 16’ Υδροχόου

Κρυφές δράσεις, μυστικές ενέργειες, εκδικητικές τάσεις, «χτυπήματα κάτω από τη ζώνη», «σκοτεινές δυνάμεις», εξολόθρευση, οριστικό τέλος μιας κατάστασης, δυσάρεστα γεγονότα.

23 Μαΐου 2023, Άρης 01ο 28’ Λέοντα τετράγωνο με Δία 01ο 28’ Ταύρου

Αψυχολόγητη ενέργεια, ένα μεγάλο ρίσκο που μπορεί να οδηγήσεις σε φιάσκο, μια γκάφα ολκής, εκρηκτικές καταστάσεις, αναταραχή, φωτιές, «πυροτέχνημα», αναμπουμπούλα.

Η επιτυχία σας έγκειται στην ικανότητά σας να ακούτε τις απόψεις των άλλων. Αναλαμβάνοντας αυτήν την πρόκληση, θα εκπλαγείτε ευχάριστα από τις ιδιότητες που διαθέτουν ορισμένοι άνθρωποι.

SHARE
RELATED POSTS
11959978_1096363717064216_9171828007562969989_n.jpg
Το μήνυμα της ημέρας, του Χρήστου Βασιλείου
pappou_logo_350.png
Ευχές από το Super Market Πάππου
ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ στο CHRISTMAS THEATER Σάββατο 18 & Κυριακή 19 Μαρτίου- Το αγαπημένο παραμύθι σε μια ονειρεμένη παράσταση κλασικού μπαλέτου!

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.