ΕΥ ΖΗΝ

Αστρολογικές προβλέψεις Ιούλιος 2020, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου

Spread the love

Αλεξάνδρα Καρακοπούλου

Πρόεδρος Δρ Δέσποινα Κατσώχη
Ογκολόγος-Ακτινοθεραπευτής

Κριός

Κλείσε τα μάτια και κολύμπα.

Δεν είναι και ο πιο «στρωτός» μήνας αυτός ο Ιούλιος, παρορμητικέ μου Κριέ. Και ανάδρομους πλανήτες έχει και μια σεληνιακή έκλειψη στις 5 του μήνα στον Αιγόκερω έχει και προβληματισμούς φέρνει. Μάλλον νιώθεις έτοιμος να εκραγείς, φυλακισμένος σε μια κατάσταση που δεν σου αρέσει, έχοντας την αίσθηση πως δεν αλλάζει τίποτα. Διοχέτευσε όλη αυτή την αρνητική ενέργεια σε κάποιο σπορ… Προσοχή στις εξαπατήσεις σε ότι αφορά τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Ο επικοινωνιακός Ερμής στον εσωστρεφή Καρκίνο δεν σου κάνει καμία χάρη εντωμεταξύ και έτσι η ασυνεννοησία είναι ένα επαναλαμβανόμενο φαινόμενο μες τον μήνα. Εντάσεις και με την οικογένεια αλλά μην σκας. Μικροπράγματα. Αφού το καλοκαιράκι είναι εδώ, οι παραλίες αμέτρητες και οι φίλοι σου σε περιμένουν για να ξεχυθείς και να φλερτάρεις, να ερωτευθείς και να χαλαρώσεις τελικά μετά τις 12 Ιουλίου.

Ταύρος

Ελπίζω άρα υπάρχω.

Όσο ο απρόβλεπτος Ουρανός βρίσκεται στο ζώδιό σου, ανήκεις στους ευνοημένους αυτής της περίεργης χρονικής περιόδου, σταθερέ μου Ταύρε. Πλανήτες ανάδρομοι και μια σεληνιακή έκλειψη στις 5 του μήνα στον Αιγόκερω, δεν τον λες και ήρεμο τον Ιούλιο. Θα έχεις άγχος, τα σχέδιά σου μπορεί να αντιμετωπίσουν μικρές αναβολές και μπερδέματα. Ο ανάδρομος επικοινωνιακός Ερμής δεν βοηθάει και πολύ τις συζητήσεις και εσύ δεν μπορείς να εκφραστείς όπως θα ήθελες. Δυσκολεύεσαι. Άσε τις σημαντικές συζητήσεις και τα σημαντικά ραντεβού για το τέλος του μήνα. Με τον δυναμικό Άρη να φωτίζει τον Οίκο του παρασκηνίου και των ιατρικών θεμάτων θέλει ξεκούραση και να κοιτάζεις και την υγεία σου που και που. Μακριά από ότι παράνομο και κρυφό. Από τις 12 του μήνα καλυτερεύει το κλίμα, κάνε λιγάκι υπομονή… στο τέλος του μήνα χαλαρώνεις, κάνεις διακοπές στο χωριό και χαμογελάς περισσότερο.

Δίδυμοι

Είμαι ανεβασμένος, στα σύννεφα πετάω!

Πολύ κοινωνικό σε βρίσκει ο Ιούλιος, επικοινωνιακό μου Διδυμάκι. Μπλοκάρουν βέβαια διάφορα θεματάκια, ερωτικά, οικονομικά, κάτι άλλα μπλεξίματα… έτσι για να έχεις να ασχολείσαι. Ο ανάδρομος κυβερνήτης σου Ερμής σου δημιουργεί μερικά προβληματάκια στην επικοινωνία και στις συναλλαγές. Πρόσεχε στις αγορές που κάνεις, ίσως σου βγει κάτι προβληματικό. Έχεις και μια αναβλητικότητα και το μυαλό είναι λίγο πέρα βρέχει, οπότε προσοχή! Η έκλειψη της Σελήνης στις 5 του μήνα αναστατώνει τα οικονομικά σου και οι εξαπατήσεις όπως και τα ανούσια έξοδα είναι ένας κίνδυνος που ίσως αντιμετωπίσεις. Τα επαγγελματικά σου δεν ευνοούνται στο πρώτο μισό του μήνα, οπότε άσε τις σημαντικές υποθέσεις για το τέλος. Η Αφροδίτη από την άλλη σε βοηθάει να καλύπτεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Ο δυναμικός Άρης στον παρορμητικό Κριό, που θα μείνει μέχρι τέλος της χρονιάς, σε ωθεί στο να κάνεις πιο συλλογικά πράγματα. Αυτό θα σε αναζωογονήσει και ίσως να φέρει στην ζωή σου καινούργια πρόσωπα και καινούργια ξεκινήματα.

Καρκίνος

Ου μπλέξεις!

Ενδιαφέρον μήνας ο Ιούλιος, ευαίσθητό μου Καρκινάκι. Οι προκλήσεις δεν είναι λίγες αλλά φαίνεται να ηρεμούν τα πνεύματα σιγά σιγά. Η σεληνιακή έκλειψη στις 5 του μήνα στον Αιγόκερω επηρεάζει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και ίσως και να τις ταρακουνήσει λιγάκι. Οι μπόλικοι ανάδρομοι πλανήτες κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Καθυστερήσεις, παρεξηγήσεις και αναβολές είναι μέσα στο πρόγραμμα. Το παρελθόν μπορεί και να κάνει έντονη την επιστροφή του, κάτι που είναι σίγουρα το χειρότερο σενάριο. Προσπάθησε να κρατηθείς γερά, να δείξεις χαρακτήρα και να μην εξιδανικεύεις καταστάσεις. Μετά τα μέσα του μήνα και όταν ο επικοινωνιακός Ερμής περάσει στην ορθή του πορεία θα μπορέσεις να μιλήσεις, να συζητήσεις ξανά, να κάνεις τις συναλλαγές σου, να προγραμματίσεις τα έξοδά σου, τις δουλειές σου. Η Νέα Σελήνη στις 20 του μήνα σου φέρνει νέα ξεκινήματα και καλοτυχία.

Λέων

Ναι, δεν σας ακούω καλά…

Ο Ιούλιος έχει ποικιλία, λαμπερό μου Λιοντάρι. Ασυνεννοησία, αρνητικό κλίμα και κάτι παγίδες ξεγυρισμένες. Και τι σε νοιάζει τώρα εσένα θα μου πεις. Αφού έχεις φίλους, αγαπημένα πρόσωπα που σε στηρίζουν και ένα καλοκαίρι μπροστά σου. Θα πάρεις ανάσα και θα αφήσεις το παρελθόν πίσω σου. Μην βιάζεσαι! Ο πλανήτης μαθημάτων ζωής Κρόνος περνάει επιτέλους στον παρορμητικό Κριό και όλα μοιάζουν να εξελίσσονται με πιο γρήγορους ρυθμούς από ότι είχες συνηθίσει. Όταν βάλεις εσύ κάτι στο μυαλό σου γίνεται. Πρόσεχε τις ζήλιες και το παρασκήνιο που ακόμη τρέχει. Οι περισσότεροι πλανήτες είναι ανάδρομοι και η επικοινωνία έχει τα θέματά της. Μείνε μακριά από κουτσομπολιά και πληροφορίες που δεν έχεις διασταυρώσει ή δεν έχεις δει εσύ με τα μάτια σου. Πρόσεχε την υγεία σου γύρω στις 5 του μήνα που έχουμε την σεληνιακή έκλειψη. Μετά τις 20 του μήνα, με την Νέα Σελήνη, μπορείς να χαρείς και να προγραμματίσεις (γιατί όχι) διακοπές!

Παρθένος

Όλα είναι επιλογές!

Περίεργος ο Ιούλιος αλλά όχι και τόσο τραγικός, οργανωτικέ μου Παρθένε. Πολλοί οι ανάδρομοι πλανήτες και μια σεληνιακή έκλειψη στις 5 του μήνα που σε αφορά. Δεν είναι εύκολη η επικοινωνία, δεν συνεννοείσαι εύκολα ούτε με τους δικούς σου ανθρώπους και το αποτέλεσμα είναι άσχημο πολλές φορές. Εμπόδια και παρεξηγήσεις μέχρι τις 12 του μήνα που γυρίζει ο επικοινωνιακός Ερμής στην ορθή του πορεία. Ο δυναμικός Άρης έχει ήδη περάσει στον παρορμητικό Κριό (μέχρι τέλος της χρονιάς) και θα δρομολογήσει τα οικονομικά σου. Τώρα είναι κατάλληλη περίοδος για να τακτοποιήσεις φορολογικά, κληρονομικά και δάνεια. Πρόσεχε όμως τις εντάσεις και δείξε υπομονή και ψυχραιμία. Η αισθησιακή Αφροδίτη σε κάνει πιο αγαπητό στο περιβάλλον σου και αυτό καλό θα ήταν να το εκμεταλλευτείς προς όφελός σου. Η Νέα Σελήνη στις 20 του μήνα μπορεί να σε κάνει να αναμασήσεις το παρελθόν και να σου φέρει λάθος πρόσωπα στην ζωή σου. Δεν πρέπει να ξεχνάς τι ήταν αυτό που πήγε στραβά!

Ζυγός

Όπου γάμος και χαρά…

Αντιφατικός ο Ιούλιος, διπλωματικέ μου Ζυγέ. Με τόσους ανάδρομους πλανήτες και μια σεληνιακή έκλειψη στις 5 του μήνα πως να μην είναι! Βέβαια εσύ θα πέσεις με τα μούτρα στον έρωτα, στην αγάπη, θα πιστέψεις ξανά στην καλοσύνη των ανθρώπων και θα γεμίσεις την ψυχή σου με θετικά μηνύματα. Ο κυβερνήτης σου η αισθησιακή Αφροδίτη σε ορθή πορεία πια σε ηρεμεί και σου χαρίζει γοητεία και γαλήνη, που τόσο πολύ αναζητάς. Ναι, μπορείς να κάνεις και πάλι όνειρα, σπουδές και σεμινάρια. Ο δυναμικός Άρης στον παρορμητικό Κριό σου φέρνει μικροεμπόδια και προβληματάκια στις δραστηριότητές σου μέχρι το τέλος της χρονιάς, αλλά εσύ θα διοχετεύσεις την ενέργειά σου σωστά. Η κοινωνική σου ζωή θα είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις όλη αυτή την αναμπουμπούλα και μέσα σε αυτό το κλίμα χαράς θα περάσει και ο μήνας πιο ευχάριστα. Μετά τις 12 Ιουλίου μπορείς να επικοινωνήσεις καλύτερα και να τακτοποιήσεις τις δουλειές που εκκρεμούν.

Σκορπιός

Σκάει ο τζίτζικας!

Η θερμοκρασία ανεβαίνει θεαματικά τον Ιούλιο, μυστικοπαθή μου Σκορπιέ! Ο δυναμικός παραδοσιακός κυβερνήτης σου Άρης, μπαίνοντας στον παρορμητικό φλογερό Κριό μέχρι το τέλος της χρονιάς, σηματοδοτεί ενέργεια και δυναμική σε όλο της το μεγαλείο. Θέματα εργασίας, υγείας και εξωτερικής εμφάνισης ευνοούνται. Προσοχή τις υπερβολές όμως. Οι τόσοι ανάδρομοι πλανήτες δεν περνούν απαρατήρητοι και ιδιαίτερα ο επικοινωνιακός Ερμής που εμποδίζει συζητήσεις, φέρνει αναβολές και εμπόδια στις μετακινήσεις. Αν έχεις πολλές υποχρεώσεις αυτό το διάστημα καλά θα κάνεις να επαναπροσδιορίσεις τους χρόνους σου. Το παρελθόν όσο και να κάνει την επιστροφή του, εσύ τώρα θα είσαι σε θέση να το κλείσεις μια και καλή. Από τις 10 Ιουλίου ευνοούνται οι συζητήσεις και οι επαφές, ακόμη και οι συμφιλιώσεις. Η αισθησιακή Αφροδίτη από την άλλη σε κάνει λίγο παραπάνω ζηλιάρη και καχύποπτο από ότι θα έπρεπε. Η σεληνιακή έκλειψη στις 5 του μήνα στο γήινο ζώδιο του Αιγόκερου μπορεί να φέρει μικρό εκνευρισμό με ανθρώπους που συναναστρέφεσαι καθημερινά. Δείξε ψυχραιμία και κλείσε και λίγο τα αυτιά σου αν χρειαστεί…

Τοξότης

Βίρα τις άγκυρες!

Ερωτικά ξεκινάει ο Ιούλιος, ταξιδιάρικο Τοξοτάκι. Ο δυναμικός Άρης και η αισθησιακή Αφροδίτη ανεβάζουν την θερμοκρασία και ευνοεί τις διαπροσωπικές σχέσεις, συνεργασίες και το φλέρτ. Με τόσους ανάδρομους πλανήτες βέβαια και μια σεληνιακή έκλειψη στις 5 του μήνα δεν χαλαρώνεις απόλυτα. Βρίσκεσαι σε μια συνεχή εγρήγορση. Καλό είναι να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα το πρώτο μισό του μήνα και να κάνεις τις διαπραγματεύσεις και τις δύσκολες δουλειές σου μετά τις 12 Ιουλίου. Όταν περνάει δε ο λαμπερός Ήλιος στον εξίσου εντυπωσιακό Λέοντα τότε όλα μοιάζουν πιο φωτεινά και μαγικά. Οι ευκαιρίες αυξάνονται, η διάθεσή σου καλυτερεύει, κάνεις σχέδια για διακοπές ή απλά μπορεί να βρίσκεσαι στο αγαπημένο σου μέρος σταθερά και να απολαμβάνεις. Οι μελαγχολίες, οι μαυρίλες και οι ενδοιασμοί σου μένουν πίσω και ξεχωρίζεις χωρίς πολύ προσπάθεια. Απόλαυσέ το!

Αιγόκερως

Παράλογο άρα λογικό!

Όλοι οι πλανήτες είναι σε σένα και το επίκεντρο είσαι εσύ, εργασιομανή μου Αιγόκερε. Ο Ιούλιος σε προκαλεί παντοιοτρόπως. Με τόσους ανάδρομους πλανήτες και μια σεληνιακή έκλειψη στις 5 του μήνα στο ζώδιό σου, οι δυσκολίες θα είναι αρκετές και οι προβληματισμοί άλλοι τόσοι. Επανεξετάζεις σχεδόν καθημερινά τις διαπροσωπικές και οικογενειακές σχέσεις και ίσως να αναθεωρείς τις αποφάσεις που ήδη είχες πάρει. Αυτό εκπλήσσει σίγουρα τους δικούς σου ανθρώπους αφού δεν σε έχουν συνηθίσει έτσι. Μην αφήνεις το άγχος σου να σε αποπροσανατολίζει και χάσεις και αυτά που έχεις! Μην εκνευρίζεσαι με το παραμικρό, αφού έτσι δεν θα καταφέρεις παρά να θολώσεις. Κράτα τις μπερδεμένες σκέψεις για τον εαυτό σου. Μετά τις 12 του μήνα, όταν ο επικοινωνιακός Ερμής θα γυρίσει στην ορθή του πορεία, οι παρεξηγήσεις σταματούν και οι σχέσεις φτιάχνουν σταδιακά. Η ερωτική σου διάθεση ανεβαίνει και τα επαγγελματικά σου ευνοούνται. Ο δυναμικός Άρης στον παρορμητικό Κριό μέχρι το τέλος της χρονιάς,  μπορεί να αυξήσει τις οικογενειακές σου υποχρεώσεις και εδώ θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Μην είσαι ξερόλας και μην αρπάζεσαι με το παραμικρό. Προσοχή και στα ατυχήματα στο σπίτι!

Υδροχόος

Αέρα πατέρα!

Ενεργητικός και δραστήριος ο μήνας Ιούλιος, αέρινέ μου Υδροχόε. Με τόσους πλανήτες ανάδρομους για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, κάπου έχεις συνηθίσει αυτό το ολίγον αλλοπρόσαλλο κλίμα. Ο επικοινωνιακός Ερμής όσο βρίσκεται ανάδρομος δυσκολεύει την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, σε ταλαιπωρεί με θέματα υγείας και οργάνωσης της καθημερινότητας. Η σεληνιακή έκλειψη στις 5 του μήνα έχει και αυτή τις δυσκολίες της. Ανεβάζεις τους ρυθμούς σου σιγά σιγά και ιδιαίτερα μετά τις 12 του μήνα όπου αρχίζεις και επικοινωνείς καλύτερα. Ίσως να πρέπει να κάνεις χώρο, συναισθηματικό και όχι μόνο για την οικογένειά σου, για την συντροφικότητα στην ζωή σου. Η ανασφάλειες που είχες στο παρελθόν επιστρέφουν και εσύ πρέπει τώρα να κάνεις κάτι για αυτό. Μάθε να προφυλάσσεσαι από άτομα που αισθάνεσαι πως δεν αποτελούν την παρέα της επιλογής σου. Ο δυναμικός Άρης στον παρορμητικό Κριό (μέχρι το τέλος τις χρονιάς) σου προσφέρει δυναμικότητα, ενεργητικότητα και δράση. Πολλές οι συζητήσεις και πολλές οι μετακινήσεις. Προσοχή στην υπερβολή και στα ατυχήματα στην οδήγηση, στα ταξίδια… οργάνωσε σωστά όλες τις λεπτομέρειες και θα είσαι ασφαλής.

Ιχθύες

Άκου την καρδιά σου.

Προβληματισμούς και μικροεμπόδια σου στέλνει αυτός ο Ιούλιος, ονειροπόλο μου Ψαράκι. Οι ανάδρομοι πλανήτες είναι μπόλικοι και η σεληνιακή έκλειψη στις 5 του μήνα σε αναστατώνει μέσα έξω. Μην κάνεις σοβαρές συζητήσεις και μην παίρνεις σοβαρές αποφάσεις εκεί τριγύρω.  Έχεις μάθει όμως να ελίσσεσαι και να κολυμπάς με το ρεύμα ή αντίθετα. Δεν σε φοβάμαι. Όσα και αν είναι τα επικοινωνιακά σου θέματα, δεν θα λείψει το φλερτ, η χαρά, οι ευχάριστες εκπλήξεις. Πρόσεχε τις παρανοήσεις και τα υπερβολικά λόγια. Μην κάνεις άσκοπα έξοδα. Ο δυναμικός Άρης μπαίνει στον παρορμητικό Κριό μέχρι το τέλος της χρονιάς και σε κάνει φουλ καταναλωτικό. Μετά τις 12 του μήνα, όπου ο επικοινωνιακός Ερμής γυρίζει στην ορθή του πορεία, οι συζητήσεις ευνοούνται και το κλίμα χαλαρώνει. Τώρα μπορείς να φροντίσεις την οικογένειά σου, να κάνεις αλλαγές, να καλυτερεύσεις την καθημερινότητά σου. Προς το τέλος του μήνα μπορεί να επαναπροσδιορίσεις τα επαγγελματικά σου, αλλά θα την βρεις την άκρη. Δώσε χώρο και χρόνο.

Catering-Συνέδρια-Γάμοι-Βαπτίσεις-Εκδηλώσεις

Απ.Παύλου 50 (Ανάληψη)-Βενετοκλέων (Στ.Διαγόρας)-Ρόδου-Λίνδου (ΙΚΑ)-Λεωφ.Κρεμαστής-Πηγές Καλλιθέας (Μάϊος-Οκτώβριος)

 

SHARE
RELATED POSTS
«Όταν τρώμε ΔΕΝ…τραγουδάμε»! – “NO singing while eating…and NO dancing in the aisles”!, by George Sarafoglou – του Γιώργου Σαράφογλου
12200830_1052240474800871_1566670608_n.jpg
Αλλάζει η διάθεση; Στείλε την δική σου γιορτινή πρόταση!
19366286_230042784179493_1520330749103395308_n.jpg
Πρόσκληση θεατρικής παράστασης από το Σύλλογο Ρουμελιωτών Ρόδου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.