ΕΥ ΖΗΝ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Φεβρουάριο 2023 – Αναλυτικά για τα ζώδια, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου

Spread the love

Αλεξάνδρα Καρακοπούλου

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Φεβρουάριο 2023 

Σε γενικές γραμμές θα έλεγα πως τον Φεβρουάριο θα επικρατήσει σταθερότητα. Τα γεγονότα εξελίσσονται πιο αργά και είναι αρκετά προβλέψιμα, γεγονός που αφήνει μεγάλα περιθώρια ελιγμών. Μπορείτε να σκεφτείτε σιγά σιγά τα κοντινότερα σχέδια, κάνοντας προσαρμογές σε αυτά, αν χρειαστεί. 

Ο αρμονικός Ήλιος στον καινοτόμο Υδροχόο καθιστά δυνατή την επανεξέταση των απόψεών σας για τη ζωή. Τα καθηλωμένα και ορθολογικά ζώδια της Γης θα μπορέσουν να ανοιχτούν από μια νέα πλευρά. Η επιθυμία να αλλάξετε την εικόνα, τον τόπο διαμονής φαίνεται να περνάει από την θεωρία σιγά σιγά στην πράξη.  

Σημαντική στιγμή είναι η Πανσέληνος του Χιονιού, στις 5 Φεβρουαρίου στο λαμπερό Λιοντάρι, η ενέργεια της οποίας μπορεί να αλλάξει την πορεία των γεγονότων. Είναι απαραίτητο να εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία για να καταλήξετε σε συμφωνία. Η προθυμία για συμβιβασμό θα παίξει βέβαια καθοριστικό ρόλο.

Οι πρώτες 10 ημέρες του μήνα είναι πιο δύσκολες για τυχόν σημαντικές συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Ότι είναι πιο σημαντικό καλό θα ήταν να το τακτοποιήσετε και να το κυνηγήσετε μετά τις 20 του μήνα. 

Κατά τα άλλα η γλυκιά Αφροδίτη βρίσκεται ήδη στους ονειροπόλους Ιχθύες μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η υποστήριξη από τους ανθρώπους γύρω σας θα είναι αρκετά ευχάριστη. Το μυαλό σας είναι ανοιχτό, οπότε είναι πολύ εύκολο να επικοινωνήσουν μαζί σας. Από την άλλη πλευρά, δεν θα είστε σε θέση να παίρνετε αντικειμενικές αποφάσεις και, επομένως, μπορεί να επηρεάζεστε εύκολα. Σε ακραίες περιπτώσεις, μπορεί ακόμη και να χτίσετε εμπιστοσύνη για ένα άτομο που θα σας προδώσει αργότερα.

Ο επικοινωνιακός Ερμής θα βρίσκεται στον εργασιομανή Αιγόκερω μέχρι και τις 10 του μήνα. Σε αυτό το διάστημα, επιθυμείτε πιο πολύ να σας σέβονται. Χάρη σε αυτή τη θέση, μπορεί να σκέφτεστε πιο συντηρητικά από ότι συνήθως αλλά έχει και αυτό τον λόγο του. 

Ο δυναμικός Άρης συνεχίζει να βρίσκεται στους επικοινωνιακούς Διδύμους, μια θέση που έχει αναλυθεί παντοιοτρόπως αφού έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Θα μείνει εκεί μέχρι και τις 24 Μαρτίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα σας αρέσει να ενημερώνεστε περισσότερο, να διαβάζετε, να παρακολουθείτε σεμινάρια, σπουδές. Γενικά θα αποζητάτε νέες πληροφορίες που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αργότερα. Τα επιχειρήματά σας θα γίνουν πιο ισχυρά έτσι, ώστε να μπορείτε να ξεφύγετε από τα πάντα αν γίνετε. Ωστόσο μπορεί να φέρει εσωτερικές συγκρούσεις μέσα σας. Όταν είστε αγχωμένοι, θα χρησιμοποιήσετε τον σαρκασμό και την τρυφερότητα ως μηχανισμό άμυνας. 

Κριός

Φράση του μήνα: Κάνε ότι νομίζεις ότι πρέπει να κάνεις και μην ξεχνάς να ακολουθείς την καρδιά σου!

Όλες αυτές οι προκλήσεις που έμελλε να πάρεις πάνω σου το 2022, φαίνεται πως σιγά σιγά φτάνουν σε ένα αίσιο τέλος, μαχητικοί μου Κριοί. Ο καλός και τυχερός Δίας στο ζώδιό σου ανοίγει πόρτες και φέρνει λύσεις. Σαν να έχεις την υποστήριξη από περισσότερο κόσμο, να ξεχωρίζεις επιτέλους τον σωστό κόσμο, καινούργιους συνεργάτες και να ανανεώνεις τους παλιούς δεσμούς τον Φεβρουάριο. Ακόμη και τυχόν δύσκολες σχέσεις με τους συνεργάτες σου μπορεί να τις αποφύγεις πριν είναι αργά. Η καλύτερη περίοδος για δουλειές και συνεργασίες είναι μεταξύ 1 και 23 του μήνα. Η Πανσέληνος στις 5 του μήνα στον λαμπερό Λέοντα σας καθιστούν πιο γενναιόδωρους και εξαιρετικά εκφραστικούς. Μπορεί να κουραστείτε όμως και εκεί θα αρχίσετε να αποφεύγετε τα συνήθη καθήκοντά σας. Στην πρώτη θέση βρίσκονται οι απλές ανθρώπινες χαρές: η οικογένεια, τα χόμπι, το σπίτι. Η τελευταία εβδομάδα του μήνα θα είναι λιγότερο ευνοϊκή για να βάλεις μπροστά τυχόν σχέδια, οπότε εκμεταλλεύσου αυτές τις τελευταίες μέρες για να κάνεις την ανασκόπησή σου. Προσοχή στα λόγια και στις μικροπαρεξηγήσεις τις πρώτες 10 ημέρες του μήνα. Η γλυκιά Αφροδίτη είναι εκεί στο ζώδιό σου και ρίχνει όλα τα φώτα στις καρδιές… Εκεί, γύρω στις 14 του μήνα, ο Άγιος Βαλεντίνος έρχεται και μπορεί να φέρει μια κοσμική γνωριμία, ένα πεπρωμένο, κάτι που μπορεί να συμβεί καθώς ταξιδεύετε ή είστε με ανθρώπους από άλλες κουλτούρες. Το πράσινο φως έχει έρθει για σας και εσείς δεν έχετε παρά να το εκμεταλλευτείτε και να δείξετε την πιο προστατευτική σας πλευρά και να ανοίξετε τους συναισθηματικούς ορίζοντες, αφήνοντάς τον έρωτα να κάνει τα μαγικά του μέρες που είναι. Μην ξεχνάτε πως η λέξη κλειδί αυτού του μήνα είναι η «χαλάρωση», σε όλα τα επίπεδα. Η Νέα Σελήνη στις 20 Φεβρουαρίου στους εσωστρεφείς Ιχθύες μπορεί να φέρει καρμικές αλλαγές και όμορφα συναισθήματα, έμπνευση και διορατικότητα. 

Ταύρος

Φράση του μήνα: Η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη. Δες τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου, αλλά μην ξεχνάς να ανοίγεις και την καρδιά σου!

Ο Φεβρουάριος είναι ένας από τους πιο πολυάσχολους μήνες για εσάς, σταθεροί μου Ταύροι. Θα έχετε να αναδιαμορφώσετε καταστάσεις, να πιάσετε την δουλειά από τα μαλλιά και να φέρετε εις πέρας ότι δεν προχωρούσε μέχρι σήμερα. Κρατηθείτε λιγάκι τις πρώτες και τις τελευταίες 10 μέρες του μήνα. Αν το παρακάνετε, μπορεί και να παρεξηγηθείτε. Η Πανσέληνος στις 5 του μήνα στον λαμπερό Λέοντα σας ωθεί να σκεφτείτε το νόημα της ζωής, να σχεδιάσετε το κοντινό μέλλον. Το πιο σημαντικό βέβαια είναι να αποφύγετε τις συγκρούσεις με κάθε τρόπο. Σχέδια κάνετε και τα βλέπετε να πραγματοποιούνται σιγά σιγά, αλλά οι πλανήτες δεν υπόσχονται θαύματα. Η Σύνοδος του Θεού Ήλιου με τον πλανήτη μαθημάτων ζωής Κρόνο στον αέρινο Υδροχόο βάζει την καριέρα σας και την κοινωνική σας ζωή στο προσκήνιο. Τις πρώτες και τις τελευταίες εβδομάδες του μήνα, θέλει μια περισσότερη προσοχή στα έξοδα θα έλεγα. Με μέτρο. Θα σας απασχολήσουν σίγουρα δουλειές του σπιτιού, μικρές ανακαινίσεις και μερεμέτια. Όσο για τον αγαπημένο Άγιο Βαλεντίνο που καραδοκεί και σας περιμένει να τον γιορτάσετε, όσο και αν δεν έχετε τα μεγαλύτερα κέφια, αν αποφασίσετε να χαρίσετε την καρδιά σας ή να κάνετε ένα όμορφο δώρο στην αγαπημένη σας/ στον αγαπημένο σας, μην κολλάτε στο παρελθόν και δοκιμάστε κάτι καινούργιο. Η Νέα Σελήνη στις 20 Φεβρουαρίου στους εσωστρεφείς Ιχθύες θα σας ταρακουνήσει προς το καλύτερο και ίσως να σας φύγει η προκατάληψη και η επιμονή και να γίνεται ακόμη πιο ευέλικτοι στα καινούργια δεδομένα.

Δίδυμοι

Φράση του μήνα: Ψάχνοντας το φως και την αληθινή αγάπη, βρίσκεις την θέση σου στον κόσμο. 

Η κοινωνικότητά σας θα σας χαρακτηρίσουν αυτόν τον μήνα, επικοινωνιακοί μου Δίδυμοι. Ίσως να χρειαστεί να δείτε το όλο, την συλλογικότητα και την ομαδικότητα τον Φεβρουάριο. Δουλειά, πολύ δουλειά σας περιμένει. Αντέχετε και ελίσσεστε, δεν σας φοβάμαι. Σαν να έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις, οι συζητήσεις και οι διακανονισμοί για καινούργιες ιδέες ή δουλειές, ή σχέδια που είχατε βάλει στον πάγο μέχρι σήμερα. Αυτά θα τα δείτε να εξελίσσονται μέσα στους επόμενους μήνες, αλλά από κάπου θα πρέπει να ξεκινήσετε. Σχέσεις με εξωτερικό και ίσως κάποια ταξίδια με επαγγελματικό χαρακτήρα ευνοούνται. Απλά κοιτάξτε να τα οργανώσετε προς το τέλος του μήνα. Η περίοδος μεταξύ 2 και 7 Φεβρουαρίου δεν ενδείκνυται. Η Πανσέληνος στις 5 του μήνα στον λαμπερό Λέοντα θέλει την προσοχή της. Για να μην διαταραχθεί η εσωτερική σας ισορροπία, συγχωρήστε νοερά όλους τους παραβάτες. Αν είναι δυνατόν, εκφράστε τα παράπονά σας αυτοπροσώπως, αλλά με τον σωστό τρόπο. Ξέρετε εσείς. Και πάλι θα συμβαδίζετε με τα πάντα: στο σπίτι και στη δουλειά. Η αρμονία κυριαρχεί στην προσωπική ζωή και διαμορφώνεται μια νέα αντίληψη για τις οικογενειακές αξίες. Μικρές λεκτικές διαμάχες φαίνονται ίσως στον ορίζονται μεταξύ 21 και 23 του μήνα. Ας προσέχουμε περισσότερο τι λέμε και πως το λέμε. Οι φίλοι παίζουν σταθερά σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις σας και σας επηρεάζουν θετικά. Ο Άγιος Βαλεντίνος, εκεί στις 14 του μήνα σας καλεί να κάνετε μια μικρή απόδραση, ακόμη και αν δεν μπορείτε να ταξιδέψετε, βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει, βάλτε τα καβγαδάκια στην άκρη και ξεχαστείτε παρέα με τον σύντροφο/ την σύντροφο για να θυμηθείτε και να δημιουργήσετε καινούργιες αναμνήσεις. Η Νέα Σελήνη στις 20 Φεβρουαρίου στους εσωστρεφείς Ιχθύες σας ωθεί να κάνετε όμορφα νέα ξεκινήματα και να δείτε πιο μακριά.

Καρκίνος

Φράση του μήνα: Όσο ξέρω να αγαπώ, θα επιβιώνω!

Οι πλανήτες έχουν ευθυγραμμιστεί και ο καθένας από αυτούς έχει κάτι να σας δώσει, ευαίσθητοί μου Καρκίνοι. Βέβαια καλό θα ήταν να προετοιμαστείτε ψυχολογικά και πνευματικά όλο τον Φεβρουάριο. Ένας μήνας που ενδείκνυται για να χαλαρώσετε και να διαχειριστείτε διαδικαστικά, διοικητικά θέματα. Μπορείτε κάλλιστα να τακτοποιήσετε τις διαπροσωπικές και όχι μόνο σχέσεις με ηρεμία και να αφήσετε τα πιο δύσκολα και πολύπλοκα για μια πιο πολυάσχολη περίοδο, που θα ξεκινήσει τέλος του μήνα αρχές Μαρτίου. Ίσως κάνουν την επανεμφάνισή τους θεματάκια από το παρελθόν τις πρώτες δέκα ημέρες του Φεβρουαρίου.  Η Πανσέληνος στις 5 του μήνα στον λαμπερό Λέοντα φέρνει μικρές αναταράξεις και τονίζει το εγώ αλλά των άλλων πιο πολύ και όχι τόσο το δικό σας. Θα αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και όρεξη για ζωή. Αν θέλετε, μπορείτε να κάνετε όλα όσα φοβόσασταν να σκεφτείτε πριν. Ο καλός Άγιος Βαλεντίνος στις 14 Φεβρουαρίου ευνοεί τα προσωπικά σας και χρωματίζει την ημέρα ανάλογα. Σχέσεις από απόσταση ή καινούργιες, τυχαίες γνωριμίες όταν ταξιδεύετε, ή όταν βγείτε έξω γενικά μπορεί να δώσουν μια ρομαντική πνοή στην ζωή σας. Ακόμη και οι μακροχρόνιες σχέσεις έχουν την τιμητική τους. Όσοι δε ασχολείστε με τα καλλιτεχνικά, αυτός ο μήνας δίνει έμπνευση, και τροφή για να κάνετε έρευνα για ότι σας απασχολεί. Μόνο που πρέπει πάντα να ρωτάτε τις σωστές ερωτήσεις. Η Νέα Σελήνη στις 20 Φεβρουαρίου στους εσωστρεφείς Ιχθύες φέρνει όμορφα συναισθήματα και όνειρα, πολλά όνειρα.

Λέων

Φράση του μήνα: Μένουμε μαζί, τα καταφέρνουμε όλα καλύτερα. Μια καρδιά, μια ψυχή. 

Η ισορροπία και η ομαδική δουλειά είναι πολύ σημαντικά για εσάς τον Φεβρουάριο, λαμπερά μου Λιοντάρια. Ξέρω, προτιμάτε να δουλεύετε μόνοι σας και να είστε εσείς ο αρχηγός, αλλά ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε κάτι άλλο. Παρατηρείστε τι έχετε και που υστερείτε από τους άλλους και πως θα μπορούσατε να κερδίσετε από αυτό. Σαν να μπαίνεις σιγά σιγά στο επίκεντρο των πραγμάτων, σαν να φεύγουν τα εμπόδια ένα προς ένα. Συναντήσεις και διαπραγματεύσεις έχει μπόλικες ο μήνας για εσάς. Βέβαια όλες οι σχέσεις θα έχουν μια μικρή δυσκολία τις πρώτες δέκα ημέρες του Φεβρουαρίου και έτσι μην χάνετε το χρόνο σας άδικα την ψυχραιμία σας. Τώρα παραμένετε όσο μπορείτε χαλαροί και δίνετε παραπάνω έμφαση και δυναμική τον Απρίλιο και τον Μάιο. Η Πανσέληνος στις 5 του μήνα στο ζώδιό σας ρίχνει φως σε πολλά σημεία και προκαλεί μικρές αναστατώσεις και μικροπαρεξηγήσεις και ίσως τονώνει λίγο παραπάνω από όσο πρέπει τον εγωισμό σας. Θα αισθάνεσθε τόσο ακαταμάχητοι και επιθυμητοί που θα φλερτάρετε ολίγον απερίσκεπτα. Ο παθιασμένος Άγιος Βαλεντίνος ανάβει τα αίματα, και ο δυναμικός Άρης συμμετέχει σε όλο αυτό δημιουργώντας ζήλειες και παρεξηγήσεις. Μην ανησυχείτε όμως, κρατείστε τα σταθερά σας και μην κουράζετε το υπέροχο μυαλό σας. Απολαύστε την στιγμή, περάστε καλά με αυτούς που επιλέγετε και μακριά από κάθε μορφής τοξικότητα. Δεν σας κάνει πουθενά καλό… και σας ρουφάει όλη σας την ενέργεια χωρίς να το καταλαβαίνετε. Η Νέα Σελήνη στις 20 Φεβρουαρίου στους εσωστρεφείς Ιχθύες σας κάνει να νιώθετε πως θέλετε να μείνετε μόνοι σας, αλλά αυτό είναι μόνο για καλό. Στην τελική, σας κάνει πιο δυνατούς. 

Παρθένος

Φράση του μήνα: Στο κυνήγι της αγάπης, όλοι έχουν δικαιώματα. 

Η ικανοποίησή σας όταν κάνετε την δουλειά σας καλά είναι πολύ σημαντική τον Φεβρουάριο, οργανωτικοί μου Παρθένοι. Για να πετύχετε τους στόχους σας πρέπει να παραμένετε στο σωστό τέμπο, να κρατάτε τις αποστάσεις και να αρπάζετε την ευκαιρία όταν παρουσιαστεί. Η υπομονή είναι σημαντικό αγαθό. Οι αλλαγές δεν σταματούν εδώ, το χάος είναι κάπου πιο μακριά από εσένα τώρα και όλα μοιάζουν πιο ήρεμα. Ο Φεβρουάριος είναι ένας γρήγορος μήνας, ένας όμορφα και έντονα ενεργειακός μήνας και εσείς προετοιμάζεστε για διάφορες επαγγελματικές αλλαγές, που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις μελλοντικές σας επιτυχίες. Σίγουρα είναι ιδιαίτερα βοηθητικό να είστε απόλυτα ειλικρινείς με τον εαυτό σας. Όσοι από εσάς έχετε να κάνετε με δουλειές στο εξωτερικό ή επαφές με διαφορετικές κουλτούρες, είναι ευκαιρία τώρα. Η Πανσέληνος στις 5 του μήνα στον λαμπερό Λέοντα δεν υπόσχεται επαγγελματική επιτυχία. Για να πετύχετε, πρέπει να επεξεργαστείτε προσεκτικά κάθε λεπτομέρεια, βήμα προς βήμα για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες. Δεν είναι όλοι ικανοί να επιτύχουν μεθοδικά αποτελέσματα. Θα θελήσετε να καθαρίσετε το σπίτι εντωμεταξύ. Αφού ξεκινήσετε μια γενική καθαριότητα, θα προσπαθήσετε να προσελκύσετε όλα τα μέλη της οικογένειας σε αυτήν… όσοι πιστοί προσέλθετε. Στην πανσέληνο του Φεβρουαρίου, καλό είναι να μην διαφωνήσετε μαζί τους. Ο τιμημένος Άγιος Βαλεντίνος στις 14 Φεβρουαρίου σας ωθεί να δείξετε περισσότερη συμπόνια και κατανόηση στον σύντροφο/ την σύντροφό σας. Όσο και αν σας προλαβαίνει ο έμφυτος «ρεαλισμός» σας, αφήστε τον στην άκρη για λίγο και απολαύστε την ζεστασιά και την παρέα. Δεν χρειάζεται να δίνετε πάλι συμβουλές, μέρα που είναι. Η Νέα Σελήνη στις 20 Φεβρουαρίου στους εσωστρεφείς Ιχθύες σας βγάζει το παιδί από μέσα σας και ευνοεί σημαντικές αποφάσεις και νέα ξεκινήματα. 

Ζυγός

Φράση του μήνα: Μια δέσμη φωτός, ένας Θεός και ένα όραμα. 

Η αποφυγή των δυσκολιών και της καταστροφής που μπορεί να δημιουργηθεί από μέσα προς τα έξω, είναι θέματα που θα σας απασχολήσουν τον Φεβρουάριο, διπλωματικοί μου Ζυγοί. Καλό θα ήταν να δυναμώσετε, να σκληρύνετε συναισθηματικά περισσότερο και να προκαλέσετε τον εαυτό σας να γίνει λιγάκι πιο ανταγωνιστικός από το συνηθισμένο. Δύσκολο; Ναι, είναι, αλλά μπορείτε τώρα να κυνηγήσετε τα κρυφά σας πάθη, πιο δημιουργικά χόμπι και γενικότερα τις πιο δημιουργικές επαγγελματικές σας πλευρές.  Οι πρώτες δέκα ημέρες του μήνα δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για δουλειά, αφού αναμένονται μικρές διαφωνίες, που θα τις ξεπεράσετε αργότερα. Μην ανησυχείτε πάντως, θα φτιάξουν τα πράγματα. Προσοχή στις σχέσεις με τους ανώτερους σας αν έχετε γιατί ίσως να έρθετε σε σύγκρουση. Αν δείτε ότι αυτό δεν σας βγάζει πουθενά, απλά πάρτε την παραπάνω δουλειά πάνω σας, και όταν είναι πάλι ο καλύτερος καιρός, θα τα τακτοποιήσετε. Η Πανσέληνος στις 5 του μήνα στον λαμπερό Λέοντα φέρνει θέτει τον εαυτό σας σε δοκιμασία, οπότε επικεντρωθείτε στο προπαρασκευαστικό στάδιο: φτιάξτε ένα χρονοδιάγραμμα εργασιών, επανεξετάστε τα έγγραφα. Ενδιαφέρεστε για οτιδήποτε σχετίζεται με την τέχνη. Η λαχτάρα για αισθητικές απολαύσεις αυξάνεται, καθώς θέλετε να περιβάλλετε τον εαυτό σας με όμορφα πράγματα. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να πάτε για ψώνια, να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας. Ο καλός Άγιος Βαλεντίνος στις 14 Φεβρουαρίου μπορεί να σας δώσει την αίσθηση πως χάνετε την ελευθερία σας και πως θέλετε να παίζετε σε πολλά ταμπλό, να φλερτάρετε περισσότερο, αλλά όταν επιθυμείτε κάποιον / κάποια το κάνετε με όμορφους τρόπους. Αγαπημένα παιδιά της Αφροδίτης. Η Νέα Σελήνη στις 20 Φεβρουαρίου στους εσωστρεφείς Ιχθύες ευνοεί τα νέα ξεκινήματα και τα μεγαλεπήβολα ομαδικά κυρίως σχέδια.

Σκορπιός

Φράση του μήνα: Για να προχωρήσω στην ζωή μου και να ευτυχήσω, πρέπει να δίνω προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια. 

Ο Φεβρουάριος είναι ο κατάλληλος μήνας για να το πάρετε λιγάκι περισσότερο χαλαρά, μυστικοπαθή μου Σκορπιοί. Είναι έντονος μήνας και έχει αρκετή ενέργεια που νιώθετε πως θέλετε να σπαταλήσετε, και ίσως λιγάκι άσκοπα. Επικοινωνήστε περισσότερο, αντιληφθείτε την διαφορετικότητα και ψάξτε για την πληροφορία. Καλό θα ήταν να κρατάτε ημερολόγιο ή σημειώσεις, σαν τον παλιό καλό καιρό, για να θυμάστε μετά τι κάνατε, τι ιδέες κρατάτε και τι πετάτε. Όσοι από εσάς είστε εθισμένοι στην δουλειά , είναι σίγουρα ο μήνας σας και θα σας ανταμείψει στο άμεσο μέλλον εκεί γύρω στον Μάρτιο, Απρίλιο. Ταξίδια για επαγγελματικούς λόγους ή για να δείτε την εκτεταμένη οικογένειά σας είναι μέσα στο πρόγραμμα. Η Πανσέληνος στις 5 του μήνα στον λαμπερό Λέοντα σας ωθεί να αφήσετε τους γύρω σας να σας θεωρούν μυστικοπαθή ή ακόμη και δύσπιστο άτομο. Το κυριότερο είναι να παραμείνετε πιστοί στις δικές σας αρχές. Επαγγελματική επιτυχία, ερωτικές νίκες – και τίποτα λιγότερο. Αν και θα πρέπει να ξεπεράσουν τους φόβους τους: ο δρόμος προς την ευτυχία είναι ακανθώδης. Ακολουθήστε τις αλήθειες της ψυχής σας και μην μετανιώσετε για τίποτα. Στις 14 Φεβρουαρίου, ο Άγιος Βαλεντίνος σας λέει πως όλα θα μπουν στην θέση τους όπως πρέπει. Το ένστικτό σας, σας καθοδηγεί σωστά αν το αφήσετε να σας δείξει τον δρόμο. Μην αρνηθείτε μια έντονη πνευματική εμπειρία με τον σύντροφο / την σύντροφό σας, μπορεί να σας ενώσει συναισθηματικά όσο δεν το είχατε ποτέ φανταστεί. Η Νέα Σελήνη στις 20 Φεβρουαρίου στους εσωστρεφείς Ιχθύες σας γεμίζει συναίσθημα και όμορφες εικόνες. Προσοχή χρειάζεται όταν αποφασίσετε να ανοίξετε για άλλη μια φορά το κουτί της Πανδώρας. Γιατί μπορείτε..

Τοξότης

Φράση του μήνα: Άνοιξε την καρδιά σου, αυτό είναι το κλειδί.

Για να νιώσετε ασφαλείς πρέπει να επιστρέψετε στις ρίζες σας τον Φεβρουάριο, ταξιδιάρικά μου Τοξοτάκια. Σκεφτείτε τι είναι σημαντικό για εσάς, ποια άτομα παίζουν τον σημαντικότερο ρόλο στην ζωή σου. Αυτή είναι και μια περίοδος που αντικατοπτρίζονται πολλές θετικές ευκαιρίες. Αν κοιτάξετε βαθιά μέσα σας, θα δείτε πράγματα που έστω και ασήμαντα για τους άλλους είναι σημαντικά για εσάς. Η ζωή σας δεν θα σταματήσει να είναι γεμάτη χρώματα και εικόνες. Οι πρώτες δέκα ημέρες θα είναι πιο δύσκολες για κάθε είδους συναλλαγές. Κρατήστε τα εύκολα και όλα αυτά που σας απασχολούν για τις 20 τελευταίες ημέρες του Φεβρουαρίου. Η Πανσέληνος στις 5 του μήνα στον λαμπερό Λέοντα έχει λίγες εντάσεις, παρεξηγήσεις και λόγια που κρύβουν εγωισμό. Δεν θα αποθαρρυνθείτε, δεν είναι στην φύση σας να είστε λυπημένοι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ακόμη και αν υπάρχουν πολλά προβλήματα προς επίλυση, υπάρχει χρόνος για διασκέδαση. Ταυτόχρονα, η προτεραιότητα μετατοπίζεται προς την οικογένεια: αντί για ένα τρελό πάρτι, ένα ήσυχο πάρτι στο σπίτι. Ο Άγιος Βαλεντίνος στις 14 Φεβρουαρίου μπορεί να φέρει εκτός από σοκολατάκια και μικρές διαφωνίες στο τραπέζι, αλλά με την διαφορετικότητα και την παιδικότητα που σας χαρακτηρίζει, θα βρείτε τον τρόπο να περάσετε υπέροχα. Η Νέα Σελήνη στις 20 Φεβρουαρίου στους εσωστρεφείς Ιχθύες, σας φέρνει εικόνες από το υποσυνείδητο και σας καλή να δουλέψετε πάνω σε αυτές. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι μετακινήσεις από εδώ και στο εξής. 

Αιγόκερως

Φράση του μήνα: Τα χρήματα δεν αγοράζουν την αγάπη!

Ναι, ο Φεβρουάριος σας υπενθυμίζει πως είστε αρχηγοί, πως έχετε πολλά ταλέντα και πως ότι βάλετε στόχο το πετυχαίνετε, εργασιομανή μου Αιγοκεράκια. Ότι σας κάνει να νιώθετε πιο δυνατοί και πιο ενεργητικοί το υιοθετείτε και πολύ καλά κάνετε. Είτε ανήκετε στους ντροπαλούς και συνεσταλμένους, είτε ανήκετε στους πιο εξωστρεφείς, ήρθε η στιγμή να εξωτερικεύσετε και να διατυμπανίσετε σε τι είστε τόσο καλοί και γιατί ξεχωρίζετε. Οι πρώτες δέκα μέρες του μήνα είναι λιγάκι πιο δύσκολες, και έχουν μικρές διαφωνίες και εμποδιάκια. Αλλά μετά αλλάζει το κλίμα. Η Πανσέληνος στις 5 του μήνα στον λαμπερό Λέοντα θα σας κάνει να νιώσετε τη δύναμη να ξεκινήσετε πιο φιλόδοξα σχέδια. Ωστόσο, δεν πρέπει να βιαστείτε να πάρετε την πρωτοβουλία, πρέπει να προετοιμαστείτε κατάλληλα για τα μελλοντικά επιτεύγματα, που θα έρθουν.  Μην ξεχνάς τα όριά σου και να είσαι πιστός στα θέλω σου και τα πιστευτώ σου. Ο Άγιος Βαλεντίνος, στις 14 Φεβρουαρίου, σας ανοίγει περισσότερο τα μάτια αλλά και την καρδιά και σας καλεί να αισθανθείτε την καρδιά σας περισσότερο και λιγότερο ρεαλιστικά. Εξάλλου εσείς είστε ο κυρίαρχος του πεπρωμένου σας… αυτό τουλάχιστον πιστεύετε και μου αρέσει που το λέτε χωρίς φόβο και πάθος, σας ταιριάζει απόλυτα! Η Νέα Σελήνη στις 20 Φεβρουαρίου στους εσωστρεφείς Ιχθύες, ευνοεί τα νέα ξεκινήματα, τα σχέδια και τονίζει την πιο ευαίσθητή σου πλευρά.  Μπορείτε ακόμη και να αρχίσετε ένα χόμπι που είχατε καιρό στο μυαλό σας και δεν το τολμούσατε. 

Υδροχόος

Φράση του μήνα: Πάρε τα ηνία και δείξε μας τον δρόμο. 

Ο Φεβρουάριος είναι ένας εξαιρετικός μήνας για εσάς, αέρινοί μου Υδροχόοι. Μπορείτε να λύσετε τα θέματα σας, προσωπικά αλλά και επαγγελματικά.  Βέβαια δείχνετε έντονα δυο πρόσωπα, τον προσωπικό και τον κοινωνικό εαυτό. Για να μπορέσετε να διαχειριστείτε όλες αυτές τις ριζικές αλλαγές, καλό θα ήταν να έρθετε σε επαφή με το εσωτερικό σας παιδί περισσότερο. Δεν χρειάζεται να τους ευχαριστείτε όλους, δεν είναι αυτός ο ρόλος σας. Η γλυκιά Αφροδίτη βοηθάει τα οικονομικά σας αυτόν τον μήνα. Ότι έξοδα έχετε, θα είναι τις πρώτες δέκα ημέρες του Φεβρουαρίου. Αυτές είναι και οι πιο προβληματικές μέρες, με τις περισσότερες πιθανότητες για παρεξηγήσεις, μικροκαβγάδες και εμπόδια. Όλα αυτά θα περάσουν σχετικά γρήγορα όμως. Η Πανσέληνος στις 5 του μήνα στον λαμπερό Λέοντα όπου είστε γεμάτοι από δημιουργικές ιδέες: η φαντασία είναι σε πλήρη εξέλιξη, και η ενέργεια απαιτεί διέξοδο. Πηγή έμπνευσης είναι η οικογένεια, όλες οι προσπάθειες ρίχνονται στη διατήρηση του σπιτιού σας. Στις 14 Φεβρουαρίου, του Αγίου Βαλεντίνου, υπάρχει ο κίνδυνος να παρεξηγήσετε τις προθέσεις του αγαπημένου / της αγαπημένης σας. Χρησιμοποιήστε την λογική σας και μην αφήνετε τα αρνητικά σας, σχεδόν αγχωτικά συναισθήματα να σας συνεπάρουν. Φχαρηστηθείτε την στιγμή και τον ρομαντισμό που μπορεί να σας προσφέρει. Η Νέα Σελήνη στις 20 Φεβρουαρίου στους εσωστρεφείς Ιχθύες, ευνοεί τα σχέδια, τα μεγάλα και διαφορετικά πλάνα στον ορίζοντα και σας καλεί να δείτε πιο μακριά ακόμη, πιο βαθιά μέσα σας. Έχετε τις απαντήσεις που χρειάζεστε. 

Ιχθύες

Φράση του μήνα: Η απάντηση φίλε μου είναι το σφύριγμα στον αέρα. 

Η ενέργεια του Φεβρουαρίου σας φέρνει ηρεμία και αποστασιοποίηση, ονειροπόλα μου Ψαράκια. Μάλλον ήρθε η ώρα να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Ο τελευταίος μήνας είχε αρκετή κούραση και στρες και μάλλον ήρθε η ώρα της χαλάρωσης. Για όλους εσάς που ασχολείστε με πνευματικές πρακτικές και εναλλακτικές μορφές θεραπείας τώρα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να βρείτε τρόπους να τις εφαρμόσετε σε διάφορους τομείς της ζωής σας που το έχουν ανάγκη. Καλό θα ήταν να νιώσετε περισσότερη αρμονία μέσα σας, αφού είναι σημαντικό να βρείτε τον ασφαλή χώρο για να προστατευτείτε όταν το χρειαστείτε. Σίγουρα οι πρώτες δέκα ημέρες του μήνα είναι οι πιο δύσκολες και οι πιο προβληματικές. Η Πανσέληνος στις 5 του μήνα στον λαμπερό Λέοντα σας ωθεί να επικεντρωθείτε στην επίλυση καθημερινών προβλημάτων. Η μονότονη δραστηριότητα είναι το καλύτερο φάρμακο για τις περιττές σκέψεις. Ο καλός γιορτινός Άγιος Βαλεντίνος στις 14 Φεβρουαρίου σας φέρνει σίγουρα πιο κοντά πνευματικά και σας δίνει την αίσθηση πως γίνεστε ένα με τον σύντροφό σας/ την σύντροφό σας. Οι τελευταίες ημέρες του Φεβρουαρίου ενδείκνυνται για όλα αυτά που δεν προχώρησαν, ιδιαίτερα από τις 21 μέχρι και τις 28 του μήνα. Έχετε όλο τον καιρό μπροστά σας για να νιώσετε τις αλλαγές. 

 

SHARE
RELATED POSTS
Σοκολάτα Γάλακτος για τους Βαλεντίνους και Βαλεντίνες!-Milk Chocolate for all Valentines! του Γιώργου Σαράφογλου-by George Sarafoglou
Οι βόλτες που πρέπει να κάνεις!
Ηλεκτροκίνηση: Η Αστυπάλαια το πρώτο “πράσινο” νησί της Μεσογείου!

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.