ΕΥ ΖΗΝ

Αστρολογικές Προβλέψεις για τον Νοέμβρη 2022, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου

Spread the love

Αλεξάνδρα Καρακοπούλου

Κριός

Βρείτε τη δύναμη μέσα σας!

Ο Νοέμβριος σας δυσκολεύει, παρορμητικά μου Κριάρια. ο δυναμικός Άρης, ο κυβερνήτης σας, ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και αυτή θα συνεχιστεί μέχρι τον Ιανουάριο. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αναθεωρήσεις πολλά και κάποια πράγματα δεν θα εξελιχθούν όπως νομίζεις. Αυτό θα επηρεάσει το εργασιακό σας περιβάλλον. Ωστόσο, η επέκταση της επιχείρησής σας πηγαίνει καλά. Ο Νοέμβριος είναι ένας δύσκολος μήνας για εσάς σε οικονομικό επίπεδο. Θα πρέπει να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Πρόκειται για απροσδόκητα έξοδα. Η προσωπική σας ζωή έχει πολλές ξαφνικές αλλαγές. Εξακολουθείτε να εργάζεστε για τη βελτίωση της καθημερινότητάς σας, καταβάλλοντας την καλύτερη δυνατή προσπάθεια. Οι σχέσεις με τους συγγενείς είναι επίσης προβληματικές. Μπορεί να αντιμετωπίσετε και μια δύσκολη κατάσταση με το σύντροφό σας στο τέλος του μήνα. Έχετε κατά νου ότι θα πρέπει να αποφύγετε προς το παρόν τα σκληρά λόγια. Αφού αντιμετωπίζετε θέματα στη δουλειά σας, αυτό επηρεάζει και την υγεία σας. Δεν αισθάνεστε τόσο ενεργητικοί. Η Πανσέληνος και η Έκλειψη στις 7 έως τις 9 Νοεμβρίου στον σταθερό Ταύρο σας ρίχνει λιγάκι το ηθικό. Αποφύγετε τυχόν κρυολογήματα, μην παίρνετε ρίσκα, να είστε προσεκτικοί όταν οδηγείτε τέλος προσπαθήστε να αναπνέετε και να εκπνέετε. Η Νέα Σελήνη στις 24 του μήνα στον ταξιδιάρη Τοξότη σου θυμίζει όλα τα ταξίδια που δεν έχεις κάνει μέχρι σήμερα… 

Ταύρος

Κάντε ένα σχέδιο!

Αποφύγετε λάθη και δυσάρεστες συναντήσεις τον Νοέμβριο, σταθερά μου Ταυράκια. Επαγγελματικά, αυτός δεν είναι ο ευκολότερος μήνας. Πρέπει να αντιμετωπίσεις τον ανταγωνισμό και τους συνεργάτες που δουλεύουν πίσω από την πλάτη σου. Μπορεί επίσης να έχετε κάποια νομικά ζητήματα. Μπορεί να επανασυνδεθείς με ανθρώπους που είναι σημαντικοί για σένα και βρίσκονται σε υψηλές θέσεις. Μπορείτε να βασιστείτε σε αυτούς τώρα. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου είναι η πιο δύσκολη περίοδος για εσάς σε όλα τα επίπεδα. Προσέξτε τα έξοδά σας και τον τρόπο που παίρνετε αποφάσεις. Οικονομικά, δεν είναι η καλύτερη περίοδος για εσάς. Αν είστε τραπεζίτης ή χρηματιστής ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος δεν είναι οι καλύτεροι μήνες για εσάς. Η προσωπική σας ζωή δεν είναι επίσης τόσο ευνοημένη. Βρίσκεστε σε οριακό σημείο και το πρόβλημα μπορεί να μη λυθεί. Ο απρόβλεπτος πλανήτης Ουρανός βρίσκεται στο ζώδιό σας από τον Μάιο του 2018 και αυτό διαταράσσει συνεχώς την αρμονία. Επανεξετάζετε τις σχέσεις σας και με αυτή την Έκλειψη και την Πανσέληνο στις 8 Νοεμβρίου στο ζώδιό σας τώρα τίποτα δεν μπορεί να το σταματήσει. Είστε από την φύση σας τόσο ενεργητικοί. Η Νέα Σελήνη στις 24 του μήνα στον ταξιδιάρη Τοξότη, σου βάζει ιδέες. Οι 25 και 26 Νοέμβρη θα είναι οι πιο δύσκολες μέρες για εσάς. Αποφύγετε κάθε υπερβολική ενέργεια. Ηρεμήστε ακόμα και αν νιώθετε πιο δεν έχετε τίποτα να σας απασχολεί.

Δίδυμοι 

Κάντε κάποια προσπάθεια!

Αν μπορείς να το ονειρευτείς, μπορείς να το κάνεις το Νοέμβριο, επικοινωνιακέ μου Δίδυμε. Ναι, μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα, αν το επιθυμείς. Υπάρχουν κάποια σοβαρά καθήκοντα που πρέπει να αναλάβεις βέβαια. Ο Νοέμβριος θα σου φέρει επίσης πολλά προβλήματα προς επίλυση. Επαγγελματικά, θα κάνει πιο δύσκολες τις σχέσεις σου με τους συναδέλφους σου. Απλά ζητήστε υποστήριξη από όλους τους φίλους και τις διασυνδέσεις σου. Προσέξτε τα κουτσομπολιά στη δουλειά σας. Οικονομικά, αυτή είναι μια καλή περίοδος. Έχετε πολλές ρομαντικές ιδέες, αλλά μπορείτε να τις ακολουθήσετε; Μην απογοητεύσετε το σύντροφό σας. Προσέξτε τα δύσκολα θέματα με συγγενείς, ιδιαίτερα τους καβγάδες και τα λόγια που δεν μπορείτε να πάρετε πίσω. Ακόμη και αν κάποιος από την οικογένειά σας είναι άρρωστος, θα πρέπει να κάνετε ό,τι μπορείτε για να τον στηρίξετε στις δύσκολες στιγμές. Να είστε προσεκτικοί με τη γλώσσα σας. Η Πανσέληνος και Σεληνιακή έκλειψη στις 8 Νοέμβρη  στον σταθερό Ταύρο αποδοκιμάζει τις σχέσεις σε όλα τα επίπεδα. Νιώθετε την ενέργειά σας χαμηλή και η υγεία σας δεν είναι τόσο καλή. Φροντίστε περισσότερο το σώμα σας και αποφύγετε τυχόν κρυολογήματα και λοιμώξεις. Να τρώτε καλά, να κοιμάστε καλά και να οδηγείτε προσεκτικά. Η Νέα Σελήνη στις 24 του μήνα στον ταξιδιάρη Τοξότη σου θυμίζει το παιδί μέσα σου. Με σύνεση. 

Καρκίνος

Μη βιάζεστε!

Ο Νοέμβριος σου υπενθυμίζει τα οφέλη της ισορροπίας, ευαίσθητε Καρκίνε μου. Είναι καλύτερα να χαλαρώνεις παρά να δουλεύεις. Αν εργάζεσαι ως καλλιτέχνης και ηθοποιός ή γενικά ως δημιουργός, μπορείς να περιμένεις νέα επίπεδα επιτυχίας και δημοτικότητας. Κατά το δεύτερο μισό του Νοεμβρίου, μπορείς να κάνεις ένα σημαντικό επαγγελματικό ταξίδι. Υπάρχει επίσης μια σκοτεινή πλευρά σε αυτόν τον μήνα, η οποία φέρνει στην επιφάνεια όλα τα κρυμμένα ζητήματα. Πάρτε λίγο ελεύθερο χρόνο και περάστε τον με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Να είστε προσεκτικοί όταν υπογράφετε οποιαδήποτε έγγραφα. Αυτό έχει να κάνει με την Πανσέληνο και την Έκλειψη στις 7 έως τις 9 Νοεμβρίου στον σταθερό Ταύρο. Δύσκολες μέρες, αλλά με καλή παρέα και την οικογένεια όλα μοιάζουν πιο ομαλά. Οικονομικά, δεν είναι και ο καλύτερος μήνας από όλους. Ο τραπεζικός σας λογαριασμός φαίνεται κόκκινος στο τέλος του μήνα. Η υγεία σας είναι καλή πάραυτα  και η ενέργειά σας είναι υψηλή. Η Νέα Σελήνη στις 24 του μήνα στον ταξιδιάρη Τοξότη, σου δίνει ώθηση και νέες ιδέες. Ζήτα και την γνώμη των αγαπημένων σου…

Λέων

Κάντε το τώρα!

Επικεντρώσου σε σοβαρά θέματα τον Νοέμβριο, λαμπερέ μου Λέοντα. Επαγγελματικά, ο Νοέμβριος δεν είναι ο καλύτερος μήνας για τον χειρισμό σοβαρών θεμάτων. Οργανώστε την επιχείρησή σας ή επεκταθείτε αργότερα. Οικονομικά, θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα. Ίσως χρειαστεί να επανεξετάσετε τον προϋπολογισμό σας. Όχι, δεν θα χάσετε όλα τα χρήματά σας, αλλά είναι σημαντικό να οργανωθείτε περισσότερο. Η προσωπική σας ζωή θα γίνει καλύτερη. Πράγματα από το παρελθόν θα λυθούν σιγά σιγά. Αν έχετε έναν πρώην σύζυγο μπορεί να εμφανιστεί ξανά και να σας απασχολήσει με κάποια νομικά ζητήματα. Αν ο σύντροφός σας αρρωστήσει, κάτι που δεν το εύχομαι, θα πρέπει να τον στηρίξετε με κάθε τρόπο. Δεν είναι εύκολος μήνας για την ενέργειά σας αλλά και για την υγεία σας. Όλα όσα συμβαίνουν σας επηρεάζουν. Πρέπει να χαλαρώσετε και να μην σκέφτεστε υπερβολικά τα πάντα. Η Πανσέληνος και Έκλειψη Σελήνης στις 8 Νοέμβρη στον σταθερό Ταύρο δυσκολεύει την καθημερινότητα. Το σώμα σας πρέπει να το φροντίσετε για να αποφύγετε οποιαδήποτε γρίπη ή κρυολόγημα. Μετά τις 23 του μήνα νιώσετε καλύτερα…επιτέλους. Η Νέα Σελήνη στις 24 του μήνα στον ταξιδιάρη Τοξότη σε κάνει να ξεχάσεις τα δύσκολα, έστω για λίγο.

Παρθένος

Πείστε πρώτα τον εαυτό σας!

Ο Νοέμβριος είναι ένας ταραχώδης μήνας για σένα, οργανωτικέ Παρθένε μου. Ωστόσο, επαγγελματικά αυτό λειτουργεί μια χαρά για σένα. Διαπραγματεύσεις, σοβαρές συζητήσεις και οικονομικές επενδύσεις είναι σχεδόν σε καθημερινή βάση στη δουλειά. Υπάρχουν μεγάλες αλλαγές στον ορίζοντα. Κάντε ένα σχέδιο και πιάστε δουλειά. Έχετε σημαντικές διασυνδέσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Οικονομικά, αυτός είναι ένας ουδέτερος μήνας για εσάς. Δεν έχετε μεγάλα έσοδα και δεν έχετε μεγάλα έξοδα. Προσωπικά, έχετε μεγάλη ανάγκη για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, την οικογένειά σας, το σύντροφό σας και τους συγγενείς σας. Θέλετε να έχετε μια ισορροπία με όλους αυτούς, κάτι που δεν είναι εφικτό στον βαθμό που το επιθυμείτε. Ξέρω ότι θέλετε να λύσετε τα ζητήματα, αλλά δεν μπορείτε να τα επιβάλλετε. Κάποιος μπορεί να έχει σοβαρή επιρροή σε ένα πολύ σημαντικό ζήτημα για εσάς. Αν προγραμματίζετε διακοπές προκειμένου να βελτιώσετε τη σχέση σας, προγραμματίστε το για τον επόμενο μήνα. Η ενέργειά σας είναι υψηλή και η υγεία σας δεν είναι σε καλή κατάσταση. Κατά το πρώτο μισό του μήνα να είστε προσεκτικοί με τα ταξίδια. Η Πανσέληνος και Έκλειψη Σελήνης στις 8 Νοέμβρη στον σταθερό Ταύρο φέρνει σύννεφα παντού. Αποφύγετε τυχόν διαφωνίες γιατί σας επηρεάζει το μυαλό και την ψυχή στο έπακρο. Η Νέα Σελήνη στις 24 του μήνα στον ταξιδιάρη Τοξότη, σου χαρίζει ανάσες χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς. 

Ζυγός 

Είναι μια νέα αυγή, είναι μια νέα μέρα!

Ο Νοέμβριος φαίνεται ότι κάνει τα όνειρά σου πραγματικότητα, διπλωματικέ μου Ζυγέ. Θα είσαι απασχολημένος στη δουλειά σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Έχετε κάποιες διοικητικές εργασίες. Να έχετε υπόψη σας κάποιες αντιπαραθέσεις που μπορεί να προκύψουν. Οικονομικά ο Νοέμβριος δεν είναι ένας κακός μήνας. Πολλοί από εσάς θα έχετε κάποια ωραία έσοδα που έρχονται. Αν αντιμετωπίσετε κάποια ξαφνικά έξοδα, αυτά θα έχουν να κάνουν με τα οικογενειακά σας ή με τη στήριξη του συντρόφου σας. Σε προσωπικό επίπεδο, το κλίμα δείχνει συναισθηματικό και ταραχώδες. Ίσως δεν θα έχετε το χρόνο να ασχοληθείτε με αυτό, αλλά φαίνεται ότι πρέπει να τον βρείτε. Αν έχετε ξεκινήσει να βγαίνετε, τότε θα είναι δύσκολο γιατί δεν θα βλέπεστε τόσο συχνά όσο θα θέλατε. Αν αυτό είναι σημαντικό για εσάς τότε πρέπει να μάθετε να συμβιβάζεστε. Οι συγγενείς θα είναι ένα ζήτημα. Τα επίπεδα ενέργειάς σας δεν θα είναι τόσο υψηλά, οπότε θα πρέπει να γυμνάζεστε περισσότερο. Η Πανσέληνος και Έκλειψη Σελήνης στις 8 Νοέμβρη στον σταθερό Ταύρο κάνει δύσκολες τις μέρες και τις νύχτες, αλλά με λίγη υπομονή όλα περνάνε. Όσοι από εσάς έχετε χρόνιες παθήσεις παρακαλείστε να φροντίζετε περισσότερο τον εαυτό σας. Η Νέα Σελήνη στις 24 του μήνα στον ταξιδιάρη Τοξότη σας δίνει ώθηση για νέα ξεκινήματα… με μέτρο, πάντα.

Σκορπιός

Είστε έτοιμοι γι’ αυτό;

Διατήρησε την εσωτερική σου ισορροπία τον Νοέμβριο, μυστικοπαθή Σκορπιέ μου. Θέσε υπό έλεγχο τη δουλειά σου. Αν ασχολείσαι με νομικά ζητήματα, θα υπάρξουν κάποιες βελτιώσεις με τον καιρό. Οι σχέσεις σου με τους συναδέλφους σου είναι έντονες. Κατά κάποιο τρόπο υπάρχει μια διαφωνία εκεί. Αν εργάζεσαι στον δημιουργικό τομέα, τότε μπορείς να βελτιώσεις τη δημοτικότητα της δουλειάς σου. Οικονομικά, έχετε δει και καλύτερες μέρες. Έχετε πολλά έξοδα, περισσότερα από τα έσοδά σας. Να είστε προσεκτικοί στο τέλος του μήνα. Η προσωπική σας ζωή είναι υπερβολική, όπως και εσείς. Περνάτε δύσκολες μέρες και συνεχίζετε τις μάχες. Τα άστρα είναι με το μέρος σας. Δεν είναι όμως κακή περίοδος για τα ζευγάρια. Παλιές φλόγες και έρωτες μπορεί να έρθουν ξανά στην επιφάνεια. Η ενέργειά σας είναι μεγάλη και η γοητεία σας ακόμα μεγαλύτερη. Η υγεία σας είναι σε καλά χέρια. Η Πανσέληνος και Έκλειψη Σελήνης στις 8 Νοέμβρη στον σταθερό Ταύρο φέρνει τα πάνω κάτω, αλλά είστε συνηθισμένοι στα δύσκολα… Τα πράγματα θα είναι καλύτερα μετά τη Νέα σελήνη στις 23 Νοεμβρίου στον ταξιδιάρη Τοξότη και ο επόμενος μήνας θα είναι πολύ καλύτερος.

Τοξότης

Ενεργήστε προσεκτικά!

Ο Νοέμβριος είναι ένας αγχωτικός μήνας για σένα, ταξιδιάρη Τοξότη μου. Επαγγελματικά, δεν διανύεις την καλύτερη περίοδο της ζωής σου. Υπάρχουν κάποιες δυσκολίες στις σχέσεις με τους συναδέλφους σου. Δώστε μεγάλη προσοχή στα κουτσομπολιά και τις ιστορίες του παρασκηνίου. Αν σκοπεύετε να επεκτείνετε την επιχείρησή σας, θα πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές. Ας ελπίσουμε ότι μέχρι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς όλα θα έχουν λυθεί. Οικονομικά, αυτός δεν είναι ο κακός μήνας. Κάποιοι από εσάς θα λάβετε ένα ωραίο χρηματικό ποσό που έχει να κάνει με προηγούμενες δουλειές. Μπορεί ακόμη και να επωφεληθείτε από ακίνητα. Στην προσωπική σας ζωή θα κάνετε πολλά γύρω από το σπίτι σας. Τελικές πινελιές στο νέο σας διαμέρισμα, ένα νέο εξοχικό ή κάποιες βελτιώσεις. Οι σχέσεις με τους συγγενείς είναι δύσκολες. Προσέξτε τις συγκρούσεις το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου. Για τα ζευγάρια δεν είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου. Η Πανσέληνος και Έκλειψη Σελήνης στις 8 Νοέμβρη στον σταθερό Ταύρο βάζει το χεράκι της σε αυτό. Μην κρατάτε μυστικά. Φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας. Η υγεία σας χρειάζεται χρόνο και μην ταξιδεύετε ή οδηγείτε, να είστε προσεκτικοί. Η 6η έως και η 13η Νοεμβρίου είναι οι πιο επικίνδυνες ημερομηνίες. Με την Νέα Σελήνη στις 23 του μήνα στο ζώδιό σας, ξαλαφρώνουμε…

Αιγόκερως

Χρησιμοποιήστε την εμπειρία σας!

Ο Νοέμβριος δεν δίνει ψεύτικες υποσχέσεις, εργασιομανή Αιγόκερε μου. Επαγγελματικά, έχετε δει και καλύτερες μέρες. Ολοκληρώστε κάποια έγγραφα, δικτυωθείτε ή ό,τι άλλο πρέπει να κάνετε για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας σε μια άλλη πόλη. Δεν έχεις όλους όσους χρειάζεσαι τώρα. Πρέπει να δουλέψεις πιο σκληρά από αυτό. Ένας φίλος ή ένα άτομο σε υψηλή θέση θα σας βοηθήσει και θα σας στηρίξει στο νέο σας σχέδιο. Οικονομικά, αντιμετωπίζετε κάποιες δυσκολίες. Προσέξτε τις λανθασμένες επενδύσεις και μην ξοδεύετε τα χρήματά σας δεξιά και αριστερά. Η προσωπική σας ζωή βιώνει κάποιες ανωμαλίες αυτή την περίοδο. Η ακίνητη περιουσία αντιμετωπίζει επίσης κάποια σοβαρά ζητήματα. Αν σκοπεύετε να αγοράσετε ένα σπίτι για εσάς ή τα παιδιά σας περιμένετε μέχρι το 2023. Για εσάς που δεν είστε ελεύθεροι, οι σχέσεις τους με το σύντροφό τους είναι δύσκολες τώρα. Οι λόγοι είναι πολλοί και χρειάζονται χρόνο. Αν έχετε προγραμματίσει ταξίδι το Νοέμβριο αυτό θα εξελιχθεί καλά. Η Πανσέληνος και Έκλειψη Σελήνης στις 8 Νοέμβρη στον σταθερό Ταύρο φέρνει μικρές αλλά δύσκολες συζητήσεις στην επιφάνεια. Η ενέργειά σας είναι υψηλή και η υγεία σας είναι καλή. Η Νέα Σελήνη στις 24 του μήνα στον ταξιδιάρη Τοξότη, χαρίζει ανάσες.

Υδροχόος

Άρπαξε την ευκαιρία!

Η τύχη είναι με το μέρος σου τον Νοέμβριο, αεικίνητε Υδροχόε μου. Επαγγελματικά, αυτός μπορεί να είναι ένας από τους καλύτερους μήνες για σένα. Επιλύετε τα προβλήματά σας, προχωράτε σε νέα έργα, μπορείτε να ανεβείτε στη «σκάλα». Ακόμη και τα πιο δύσκολα ζητήματα μπορούν να λυθούν. Οικονομικά, είναι επίσης ένας από τους καλύτερους μήνες για σένα. Είναι σαν να σε άγγιξε ο βασιλιάς Μίδας και να έγινες χρυσός. Φυσικά, έχετε έξοδα, αλλά όλα αυτά είναι καλά διαχειρίσιμα. Προσωπικά, τα πράγματα φαίνονται πιο θετικά από ποτέ. Ακόμα κι αν τσακώνεστε πολύ με το σύντροφό σας εξαιτίας πολλών και διαφορετικών θεμάτων, βρίσκετε λύσεις. Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. Η Πανσέληνος και Έκλειψη Σελήνης στις 8 Νοέμβρη στον σταθερό Ταύρο κάνει αυτή την δουλειά, άλλωστε. Τα πράγματα θα φτάσουν στο τέλος τους. Περάστε το, αποφύγετε να παρασύρετε άλλους ανθρώπους σε αυτή τη σχέση και χρησιμοποιήστε το μυαλό σας. Είστε πιο υγιείς από ποτέ και πιο ενεργητικοί από πριν. Η Νέα Σελήνη στις 24 του μήνα στον ταξιδιάρη Τοξότη σας βάζει σε σκέψεις «φυγής»… δεν θα είναι και η πρώτη φορά άλλωστε. 

Ιχθύες

Συντρίψτε όλα τα εμπόδια!

Ο Νοέμβριος είναι γεμάτος σκαμπανεβάσματα για σένα, ονειροπόλε Ιχθύ μου. Επαγγελματικά δεν μπορείς να σταματήσεις να δουλεύεις. Ο τυχερός Δίας, ο πλανήτης της επιτυχίας, έρχεται στο ζώδιό σας και αυτό ανοίγει νέα εποχή για όλα όσα έχετε φανταστεί. Έρχεστε σε επαφή με περισσότερους ανθρώπους, συναντάτε σημαντικές προσωπικότητες και δουλεύετε μέσα από το νέο σας σχέδιο. Κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων εβδομάδων θα έχετε κάποια εμπόδια που θα καθυστερήσουν τα σχέδιά σας. Η Πανσέληνος και Έκλειψη Σελήνης στις 8 Νοέμβρη στον σταθερό Ταύρο δυσκολεύει τις σχέσεις. Οτιδήποτε σημαντικό αφήστε το για το δεύτερο μισό του μήνα. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το ταλέντο σας απλά περιμένετε μέχρι το δεύτερο μισό του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου. Οικονομικά, είναι λίγο εκτός ελέγχου αυτός ο μήνας. Όχι, δεν θα χάσετε όλα τα χρήματά σας, αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα έξοδά σας. Και στην προσωπική σας ζωή τα πράγματα είναι ταραχώδη. Επισκευές, μια μετακόμιση ή άλλα παρόμοια γεγονότα προκαλούν δυσκολίες στην επικοινωνία. Ελέγξτε τα νεύρα σας, ηρεμήστε και θα τα καταφέρετε. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου είναι η καλύτερη εποχή για να κάνετε ένα ταξίδι μαζί με το σύντροφό σας. Η υγεία σας είναι καλή και η ενέργειά σας επίσης υψηλή. Να είστε προσεκτικοί όταν οδηγείτε, ταξιδεύετε και αποφύγετε κάθε επικίνδυνη κατάσταση. Η Νέα Σελήνη στις 24 του μήνα στον ταξιδιάρη Τοξότη, σας σπρώχνει σε νέες περιπέτειες. Με προσοχή είπαμε!

ΑΚ

SHARE
RELATED POSTS
Η ομιλία του Αντιδημάρχου Τ. Χατζηιωάννου στην εσπερίδα για την Μεσαιωνική Πόλη Ρόδου
Σμάρω Σωτηράκη
Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 11/4/2016 – 17/4/2016, της Σμάρως Σωτηράκη
Ματίνα Δεληβού: Ξεπερνώντας τα όρια μιας σπανιότατης νόσου – Αποδοχή αιτήματος και συνδρομή του Σ.Ξ. σε πορεία προς τον Όλυμπο [23 photos]

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.