ΕΥ ΖΗΝ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάρτιο 2023, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου

Spread the love

Αλεξάνδρα Καρακοπούλου

Κριός 

Με μια μαγική ματιά προς το μέλλον 

Αυτός ο μήνας σου λέει πως να έρθεις σε επαφή με τους στόχους σου και τα οράματά σου, αγωνιστή μου Κριέ. Καλό θα ήταν να αφήσεις όλα τα άγχη πίσω σου, να απελευθερωθείς, για να κατανοήσεις και να αναγνωρίσεις τις λύσεις όταν τις δεις μπροστά σου. Να μην τις προσπεράσεις δηλαδή. Μην χαλάς πολύ ενέργεια για να μιλάς αριστερά δεξιά και συγκεντρώσου στα σημαντικά. Η ενέργειά σου πρέπει να είναι πραγματικά συγκεντρωμένη. Σου δίνεται μια καταπληκτική μοναδική ευκαιρία να καταλάβεις τι γίνεται. Το μυστήριο της ζωής απλώνεται μπροστά σου και εσύ καλείσαι να το δεχτείς και να το υπολογίσεις. 

Ο πλανήτης μαθημάτων ζωής Κρόνος που μπαίνει στους ονειροπόλους Ιχθύες στις 7 Μαρτίου, σας παροτρύνει να απελευθερωθείτε από ό,τι σας κρατάει πίσω και ο μεταμορφωτικός Πλούτωνας δίνει το έναυσμα για ένα νέο σχέδιο ζωής, ιδιαίτερα εκεί στις 23 του μήνα που μπαίνει στον αέρινο και καινοτόμο Υδροχόο. Οι έξυπνες λύσεις έχουν την τιμητική τους. Η βοηθητική Αφροδίτη παρέα με τον τυχερό Δία σχηματίζουν όμορφες όψεις και ευνοούν και τα προσωπικά αυτόν τον μήνα. 

Είναι καλή χρονική στιγμή για να ξεκινήσετε μια σχέση, μια συνεργασία, ένα ρομάντζο. Ακόμη και τα ταξίδια ευνοούνται, και όχι μόνο. Αν έχετε σχέση από απόσταση ή σκέφτεστε να ξεκινήσετε… μην το σκεφτείτε και πολύ.. κάντε την αρχή και όλα τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν. Ακόμη και να μην είναι το ιδανικό σενάριο, θα γίνει μια καλή αρχή και να είστε σίγουροι, πως αξίζει τον κόπο το ταξίδι… Προσοχή λιγάκι με τον Κυβερνήτη σας Άρη που κάνει κάτι δύσκολες όψεις με τον παραπλανητικό Πλούτωνα, όπου εκεί θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το ένστικτό σας περισσότερο. Οι ευκαιρίες πάντως δεν θα λείψουν αυτόν τον μήνα. 

Στις 7 Μαρτίου έχουμε την Πανσέληνο στην οργανωτική Παρθένο, όπου καλό θα ήταν να ξεκουράσουμε το κορμί και την ψυχή μας από την έντονη καθημερινότητα και να δώσουμε ένα τέλος σε ότι κουτσομπολιό μπορεί να κυκλοφορεί εν άγνοιά μας. 

Στις 21 Μαρτίου έχουμε μια όμορφη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, κάτι που σου δίνει ακόμη περισσότερη φόρα, για καινούργια ξεκινήματα, για δουλειές και για να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου γενικότερα. Μην ξεχνάς να μην αφήνεις τον παρορμητισμό σου να σε καβαλάει, και να κρατάς την δυναμικότητά σου για όλα αυτά που καλείσαι να καταφέρεις και να φέρεις εις πέρας.. δεν είναι και λίγα? Να είστε τολμηροί όταν σκέφτεστε να τελειοποιήσετε τις στρατηγικές σας και να εκμεταλλευτείτε την πρωτοτυπία σας.

Ταύρος 

Εμπιστεύομαι το σύμπαν και τα δώρα της ζωής

Ο πλανήτης μαθημάτων ζωής Κρόνος που μπαίνει στους ονειροπόλους Ιχθύες στις 7 Μαρτίου σας καλεί να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια χωρίς βιασύνη σταθεροί μου Ταύροι. Το επόμενο επίκεντρο του Κρόνου θα είναι ο οίκος των φίλων, των κοινωνικών δικτύων, των ηλεκτρονικών, των κοινοτήτων, του αλτρουισμού, της τεχνολογίας και της κυβέρνησης. Σε γενικές γραμμές, ο Κρόνος θέλει να εξετάσει και να διορθώσει το κοινωνικό σας περιβάλλον καθώς και το ψηφιακό σας περιβάλλον. Ναι, αυτό ακούγεται περίεργο, αλλά ο οίκος των φίλων είναι επίσης ο οίκος του μέλλοντος και της τεχνητής νοημοσύνης. Ίσως αυτός είναι ο τρόπος της αστρολογίας να προβλέψει ότι μια μέρα οι ψηφιακές μας συσκευές θα γίνουν οι φίλοι μας. Αυτός ο μήνας φέρνει αλλαγές για όλους, αλλά σκεφτείτε τις στρατηγικές σας προτού μπείτε στη διαδικασία να δουλέψετε για τους στόχους σας. Θέλει σκέψη το πράγμα και όχι επιπολαιότητα ή βιασύνες… ο Κρόνος θέλει πειθαρχεία, στρατηγική, αντοχή και διάρκεια. 

Ο Κυβερνήτης σου, η γλυκιά Αφροδίτη, σου ζητάει αυτόν τον μήνα να κάνεις ένα βήμα πίσω και να πάρεις τις αποστάσεις σου από τα συναισθήματά σου. Να δεις την μεγάλη εικόνα και να σκεφτείς σαν να συμβαίνει σε κάποιον άλλον. Τι βλέπεις ? Ο Ουρανός μπορεί να είναι εκεί , σταθερά, που βρίσκεται στο ζώδιό σας από το 2018 και θα παραμείνει εκεί μέχρι το 2026, να σου κουνάει το μαντήλι λέγοντάς σου να συνηθίσεις επιτέλους στις αλλαγές, αλλά εντάξει, δεν θα μείνεις και τελείως στο έλεος του Θεού. Θα έχεις συμμάχους και αρκετή βοήθεια αυτόν τον μήνα. Μην ντραπείς να ζητήσεις βοήθεια όμως.. μην σε πιάνουν οι περηφάνειες σου. 

Στις 7 Μαρτίου έχουμε την Πανσέληνο στην οργανωτική Παρθένο, όπου πέφτει φως στην καθημερινότητα, στα παιδιά , στις ερωτικές σου σχέσεις με μια μικρή τάση φυγής όμως. Πάραυτα θα θελήσεις να οργανώσεις τα ανοργάνωτα και να προλάβεις το κακό, όπου και αν είναι αυτό. Αφού είσαι διατεθειμένος/ -η να κάνεις τα πάντα για να πετύχεις. Μην φοβάσαι τίποτα. Απλά μην ξεχνάς τον πραγματικό σου σκοπό, μην παρασύρεσαι.

 Στις 21 Μαρτίου έχουμε μια όμορφη Νέα Σελήνη και δυναμική στον αγωνιστή Κριό, και καλό θα ήταν να έχουμε τα μάτια και τα αυτιά μας ανοιχτά. Βέβαια όλα τα καλά συναισθήματα συνήθως έρχονται από εκεί που δεν τα περιμένεις. Ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα και οι δουλειές. Σε γενικές γραμμές είναι ένας μήνας γεμάτος χαρά και καλή διάθεση. Ένα σχέδιο γεννιέται, υποστηρίζεστε από αυτούς που πρέπει να παίξουν τον ρόλο τους για εσάς και το τέλος του μήνα επιφυλάσσει γοητευτικές εκπλήξεις. Μπορεί να βρεθεί αυτό που περιμένατε.. σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο. Είπαμε, εμπιστευόμαστε το σύμπαν και τι έχει να μας δώσει… 

Δίδυμοι

Η αγάπη θέλει δυο, για να ζεσταθεί.

Όποιες κι αν είναι οι προσπάθειές σας, ο καλός ο πλανήτης μαθημάτων ζωής Κρόνος σας περιμένει να γυρίσετε σελίδα, επικοινωνιακοί μου Δίδυμοι. Μην ξεχνάμε πως αλλάζει «χέρια» και μπαίνει στους ονειροπόλους Ιχθύες από τις 7 Μαρτίου, στο σπίτι της καριέρας σας, όπου θα παραμείνει για τρία χρόνια. 

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Μεγάλος Δάσκαλος θα σας ζητήσει να ρίξετε μια βαθιά ματιά στην επαγγελματική σας ζωή. 

Η τελευταία φορά που συνέβη αυτή η διέλευση ήταν από το 1993 έως το 1996. Θα ήταν χρήσιμο αν μπορούσατε να προσδιορίσετε τι σας συνέβη τότε, ειδικά σε σχέση με την καριέρα σας ή τι σας οδήγησε στην επαγγελματική σας πορεία. Αυτό ισχύει επίσης για τη σχέση σας με τον πατέρα σας, τα αφεντικά ή τα πρόσωπα εξουσίας. Εν τω μεταξύ, κινητοποιείστε για να πετύχετε τις φιλοδοξίες σας αφού ο δυναμικός Άρης είναι εκεί σταθερά στο ζώδιό σας και σας βάζει φωτιά στα παντζάκια σας. Αν δεν έχετε αρχίσει να τρέχετε εδώ και καιρό, τι κάνετε? Δεν γίνεται να τα καταφέρετε όλα μόνοι σας, πάρτε το απόφαση. Ρίξτε τους τόνους και ζητήστε συμπαράσταση από καλούς συνεργάτες, φίλους και γνωστούς. Πρέπει να μοιραζόμαστε. Μεγάλο μάθημα ζωής αυτό, αυτόν το μήνα. Ακόμη και αν έχετε εκατό προτάσεις για να ξεσαλώσετε ή να βγείτε έξω σαν να μην υπάρχει αύριο, σκεφτείτε πως «οι σχέσεις είναι το κλειδί» .Δυο μυαλά είναι πιο δυνατά από ότι ένα μόνο του. 

Στις 7 Μαρτίου έχουμε και την Πανσέληνο στην οργανωτική Παρθένο, και θέλει λιγάκι παραπάνω προσοχή στους οικονομικούς χειρισμούς και τις συναλλαγές. Κάνε ένα μικρό διαλειμματάκι και ξανασκέψου πως διαχειρίζεσαι ανθρώπους, λεφτά, καταστάσεις, καθημερινότητα. Είναι αναγκαίο. 

Στις 21 Μαρτίου έχουμε μια όμορφη Νέα Σελήνη και δυναμική στον αγωνιστή Κριό, δίνει ώθηση στα επαγγελματικά. Γενικά και τα αισθηματικά σας ευνοούνται αυτόν τον μήνα, αφού η γλυκιά Αφροδίτη βάζει το χεράκι της όπου μπορεί και την παίρνει. Νιώθετε πως θέλετε να εκφραστείτε περισσότερο και πιο ανοιχτά? Να το τολμήσετε. Μπορεί βέβαια να χαλάσεις περισσότερα χρήματα για τις εξόδους σου, να πας πιο πολύ θέατρο από ποτέ, αλλά χαλάλι. Βάλε ένα ποτηράκι κρασί, ένα προσέκο, απόλαυσέ την στιγμή και άσε τον ρομαντισμό να σε διαπεράσει. Αυτός είναι ένας μήνας για να τον απολαύσετε και να τον μεγιστοποιήσετε, μέχρι εκεί που δεν πάει βέβαια. Εκφράστε ανοιχτά την επιθυμία σας να ανοίξετε το μέλλον και τους ορίζοντές σας και μεταδώστε τον ενθουσιασμό σας στους άλλους. Θα τους πάρει η μπάλα και θα ακολουθήσουν τελικά. 

Όταν ο Κρόνος εγκαταλείψει τον οίκο της εκπαίδευσης, των ταξιδιών και της αλήθειας στα τέλη Μαρτίου, ο Πλούτωνας θα αναλάβει να καλύψει το κενό. Ο Πλούτωνας είναι το πιο αργά κινούμενο ουράνιο σώμα, επομένως τα αποτελέσματά του είναι μακροπρόθεσμα. Αυτό θα σας επιτρέψει να μεταμορφωθείτε καθώς και να εμβαθύνετε τη σύνδεσή σας με την εκπαίδευσή σας. Αυτή η διέλευση που επηρεάζει το μυαλό μπορεί να σας ζητήσει να αλλάξετε εντελώς τη φιλοσοφία σας, τον τρόπο που βλέπετε τον κόσμο, ίσως ακόμη και τη χώρα όπου ζείτε. Μπορεί να μάθετε μια νέα γλώσσα ή να αποκτήσετε ένα νέο πτυχίο. Θα μπορούσαν επίσης να υπάρξουν κάποιες μάχες εξουσίας.

Καρκίνος

Έχω μεγάλη έμπνευση!

Ο Μάρτιος είναι γεμάτος έμπνευση για σένα, ευαίσθητέ μου Καρκίνε. Φιλοδοξείτε να ζήσετε τη ζωή που σας αρέσει και διεκδικείτε τις φιλοδοξίες σας. Είτε σε επαγγελματικό, κοινωνικό ή συναισθηματικό επίπεδο, παίρνετε την αναγνώριση που σας αξίζει. Αποπλανείτε αυτούς που σας αρέσουν και αυτούς που χρειάζεστε για να πετύχετε. Προσδιορίζετε τα όρια που δεν πρέπει να ξεπεράσετε για να μην βλάψετε τη φήμη σας. Δεν νομίζω να βαρεθείτε καθόλου αυτόν τον μήνα. Σαν να βγαίνεις από το «καβούκι» σου, μιλάς με τον κόσμο, επικοινωνείς περισσότερο και καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς αυτές τις καλές πλανητικές συγκυρίες αυτόν τον μήνα και να κάνεις βήματα μπροστά. Μεγαλύτερα βήματα σε όλα τα επίπεδα. 

Στις 7 Μαρτίου έχουμε και την Πανσέληνο στην οργανωτική Παρθένο, και σας θυμίζει πως η ζωή είναι γεμάτη θεϊκά μηνύματα αλλά και υλικά. Πρέπει να βρείτε την χρυσή τομή και να συνδυάσετε το καλύτερο από όλα όσα έχετε μάθει μέχρι σήμερα, και να προχωρήσετε παρακάτω. 

Εξάλλου, ο  πλανήτης μαθημάτων ζωής Κρόνος που μπαίνει στους ονειροπόλους Ιχθύες στις 7 Μαρτίου και σας θυμίζει πως πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με τους μελλοντικούς σας στόχους, με την εδραίωση της φιλοσοφίας σας ως προς την ζωή γενικότερα και τους άλλους βέβαια. 

Εκμεταλλευτείτε τις ευνοϊκές επιρροές για να συσσωρεύσετε επιτυχίες. Οτιδήποτε πρέπει να αποχαιρετήσετε, πρέπει να το αποδεσμεύσετε πριν από τις 7 Μαρτίου, όταν ο Κρόνος θα μετακινηθεί στον οίκο σας των ταξιδιών, των ξένων πολιτισμών, της εκπαίδευσης, των μέσων μαζικής ενημέρωσης και της αλήθειας. Για τα επόμενα τρία χρόνια, θα κληθείτε να γίνετε φοιτητής και εκπαιδευτικός, εξερευνητής, ταξιδιώτης και τυχοδιώκτης. Ξέρω, δεν είναι εύκολο για εσάς, καθώς τα περισσότερα από αυτά τα πράγματα θα απαιτήσουν να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και να πάτε με τόλμη εκεί όπου κανένας Καρκίνος δεν είχε πάει πριν. Αλλά είναι για καλό σκοπό, καθώς θα πρέπει να αποφασίσετε τι πρέπει να μάθετε προκειμένου να βελτιώσετε την καριέρα και την επαγγελματική σας ζωή. 

Στις 21 Μαρτίου έχουμε μια όμορφη Νέα Σελήνη και δυναμική στον αγωνιστή Κριό, όπου αφού έχετε βάλει τις σωστές προτεραιότητες, σας βοηθάει στα επαγγελματικά και σε ότι έχει να κάνει με μόρφωση, μακρινά ταξίδια, φιλόδοξα σχέδια και σχέσεις με το εξωτερικό. Αν μπορείς και έχεις και την συναισθηματική συμπαράσταση που χρειάζεσαι, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Είτε στην κοινωνία είτε στον ιδιωτικό σας χώρο, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία σας. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να ενισχύσετε τις ερωτικές και επαγγελματικές σας σχέσεις, να αποπλανήσετε και να λάμψετε. 

Ο μεταμορφωτικός Πλούτωνας μεταπηδά μετά από πολύ καιρό στον αέρινο Υδροχόο στις 23 του μήνα και σκοπεύει να φέρει πολύ φρέσκο αέρα στις διαπροσωπικές σχέσεις. Είστε έτοιμοι για αλλαγές? Μπορεί να δημιουργήσει κάποιες προκλήσεις με τους συνεργάτες σας στη δουλειά και στη ζωή, αν και η μεταμόρφωσή σας θα περάσει στο επόμενο επίπεδο. Ήρθε η ώρα να τιμήσετε την ανάγκη σας για οικειότητα και ιδιωτικότητα, ώστε να μπορέσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στις πραγματικές σας δυνατότητες. Ο Πλούτωνας θα παραμείνει στον οίκο των θεμάτων ζωής και ύπαρξης γενικότερα μέχρι τον Ιανουάριο του 2044. 

Λέων

Σκέφτομαι θετικά και αλλάζω το πεπρωμένο μου. 

Ο πλανήτης μαθημάτων ζωής Κρόνος που μπαίνει στους ονειροπόλους Ιχθύες στις 7 Μαρτίου, σας ενθαρρύνει να φτιάξετε τον κόσμο σας από την αρχή, αν έχετε αμφισβητήσει τον κόσμο των σχέσεων σας ιδιαίτερα, λαμπερά μου Λιοντάρια. Θα πρέπει να εγκαταλείψετε τις ευκολίες του παρελθόντος και να αντιμετωπίσετε πραγματικές ή συμβολικές απώλειες που θα σας αναγκάσουν να δείτε τη ζωή με άλλο μάτι. Ναι, ξανά και ξανά, αλλά τώρα θα αρχίσουν οι ριζικές αλλαγές.. από τα λόγια περνάμε στις πράξεις σιγά σιγά. Αυτή η εξέλιξη σας επιτρέπει να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, δηλαδή , αυτό που περιμένατε τόσον καιρό. Θα πρέπει να ακολουθήσετε τον Κρόνο στον πιο «μεταφυσικό» Κόσμο, τον οίκο της μεταμόρφωσης, όπου θα σας βοηθήσει να κάψετε το κάρμα μέσω της αποδέσμευσης και της μεταμόρφωσης του εαυτού σας και να εξετάσετε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε την αποδέσμευση, τον αποχαιρετισμό και τον αποχωρισμό. 

Ακούγεται χειρότερο απ’ ό,τι είναι. Αλλά κάθε επίσκεψη στον οίκο της μαγείας, της σεξουαλικότητας, του πάθους και της έρευνας θα απαιτήσει να αφήσετε την ηλιόλουστη διάθεσή σας και να μπείτε βαθιά -πραγματικά βαθιά- στα οριακά πεδία του αποκρυφισμού. Η τελευταία φορά που ο Κρόνος βρισκόταν σε αυτόν τον οίκο ήταν από το 1993 έως το 1996, οπότε θυμηθείτε εκείνα τα χρόνια και δείτε τι σας ζητήθηκε να “θυσιάσετε” για να αναστηθείτε, όπως ο Ασλάν, το λιοντάρι στα Χρονικά της Νάρνια. 

Θα μάθετε πώς να συνδεθείτε με το πάθος σας, την οικειότητα και να ανακαλύψετε τι προσελκύετε και τι σας ελκύει. Όσο περισσότερο συνδεθείτε με τα αληθινά σας πάθη, τόσο πιο εύκολο θα είναι να μάθετε από τον Κρόνο. Ο Κρόνος θα σας ζητήσει επίσης να εστιάσετε στα ταλέντα και τα χρήματα των άλλων ανθρώπων και ίσως σας συνδέσει με παραγωγές και κοινές καλλιτεχνικές και οικονομικές υποθέσεις. 

Η καλή σύνοδος του τυχερού Δία με την βοηθητική Αφροδίτη καθιστά αυτόν τον μήνα, έναν από τους καλύτερους μήνες για τα αισθηματικά θέματα. Ναι, καλά ακούσατε. Έχετε κάνει την έρευνά σας. Θα ξεμπλοκάρει το σύστημα και θα αρχίσετε να κάνετε πράγματα, και όχι μόνο να βλέπετε ή να φαντάζεστε από μακριά.. η δραστηριότητα θα ενταθεί. Στις 7 Μαρτίου έχουμε και την Πανσέληνο στην οργανωτική Παρθένο, η οποία ρίχνει φως σε θέματα με την ακίνητή σας περιουσία, τις διατροφικές σας συνήθειες αλλά και το θέμα της ασφάλειας γενικότερα. Προσέξτε λιγάκι περισσότερο τα θέματα αυτά, και μην χαλάτε την ζαχαρένια σας με το παραμικρό.  Την ενέργειά σας να κοιτάξετε μόνο, γιατί όσο να ναι η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς, απλά μην το παρακάνετε, γιατί την έχετε την τάση όσο να ναι. 

Στις 21 Μαρτίου έχουμε μια όμορφη Νέα Σελήνη και δυναμική στον αγωνιστή Κριό, ευνοεί τα ταξίδια στο εξωτερικό, τα νέα ξεκινήματα, την εκπλήρωση των στόχων. Πάντως οι προσκλήσεις σε πάρτι δεν θα λείψουν, κόσμος και κακό, όμως εσείς ξέρετε πως να τραβάτε τα βλέμματα πάνω σας… Αναπτύσσετε τεράστια δημιουργικότητα που σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Διαθέτετε ένα αδιαμφισβήτητο ταλέντο που κάνει την κατάστασή σας να εξελίσσεται. 

Στο τέλος του μήνα, οι διαπραγματεύσεις θα καταλήξουν σε επιτυχή κατάληξη. Θα κλείσετε τον μήνα με ένα καλό τέλος, με ένα απροσδόκητο γεγονός να σας γεμίζει. Από τις 24 Μαρτίου, ο Πλούτωνας, εγκαταλείπει τον οίκο της εργασίας και της υγείας σας, όπου σας βοηθούσε να περάσετε μια βαθιά μεταμόρφωση από το 2008, και μετακινείται στον οίκο των σχέσεων σας μέχρι και τον Ιανουάριο του 2044. Έχετε όλο τον χρόνο στην διάθεσή σας… 

Παρθένος

Μην παίζεις μόνος σου. Συνεργασία είναι η λέξη κλειδί. 

Ο καλός πλανήτης μαθημάτων ζωής Κρόνος, που μπαίνει στους ονειροπόλους Ιχθύες στις 7 Μαρτίου, επηρεάζει τις σχέσεις σας σε όλα τα επίπεδα οργανωτικοί μου Παρθένοι.  Σας ενθαρρύνει να δημιουργήσετε ισχυρότερους δεσμούς και σας αναγκάζει να αναλύσετε τη λειτουργία σας. Δεν τίθεται θέμα διατήρησης σχέσεων που δεν σας αποφέρουν τίποτα- πρέπει να αλλάξετε τα πράγματα. Αν νομίζετε πως θέλετε να το ξανασκεφτείτε ή να το ξανασυζητήσετε , προτιμήστε τις πρώτες 10 και τις τελευταίες 10 ημέρες του μήνα. Από τον Μάρτιο και μέχρι το 2026, ο Κρόνος θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από μη ισορροπημένες συνεργασίες, λάθος σχέσεις και μοτίβα που σας εμποδίζουν να βρείτε το πραγματικό σας ταίρι.

Η τελευταία φορά που ο Κρόνος διόρθωνε τη σχέση και το γάμο σας ήταν μεταξύ 1993 και 1996. Συνιστάται να ανατρέξετε σε εκείνα τα χρόνια και να δείτε τι προσπάθησε να σας διδάξει τότε ο Κρόνος. Ο Κρόνος θα τοποθετήσει μπροστά σας καθρέφτες – ανακλαστήρες με τη μορφή συνεργατών στη δουλειά ή στη ζωή, καθώς και έναν περιστασιακό εχθρό ή ανταγωνιστή – προκειμένου να κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας και να βελτιώσετε τη ζωή σας.

Αν έχετε σύντροφο, θα επανεκτιμήσετε τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεστε τη σχέση σας. 

Κάποιοι από εσάς τους Παρθένους θα τερματίσετε συνεργασίες, άλλοι θα βρείτε ευκαιρίες σε αυτές τις προκλήσεις για να ενισχύσετε το δεσμό και να ανεβάσετε τη σχέση σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Αν δεν έχετε σύντροφο στη δουλειά ή στη ζωή, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρείτε κάποιον σημαντικό, αλλά η σχέση μπορεί να απαιτήσει πολλή δουλειά για να πετύχει.

Στις 7 Μαρτίου έχουμε και την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, κάτι που σας επηρεάζει, και ρίχνει φως στις σχέσεις σας, στα προσωπικά σας, στις φιλίες και στις συνεργασίες και σας θυμίζει πως ωραία η οργάνωση και η τακτική αλλά καλό θα κάνει να αφεθείτε και περισσότερο στο συναίσθημα. Αφήστε τις παρατηρήσεις για άλλη ώρα. Αν νιώθετε βέβαια λιγάκι εξασθενημένοι και κουρασμένοι, πάρτε τον χρόνο σας και χαλαρώστε ακούγοντας την μουσική που σας αρέσει, δείτε μια ταινία που είχατε να δείτε καιρό.. κάντε πράγματα για τον εαυτό σας. 

Στις 21 Μαρτίου έχουμε μια όμορφη Νέα Σελήνη και δυναμική στον αγωνιστή Κριό, ευνοεί τα νέα ξεκινήματα, ακόμη και τις νέες συνεργασίες ή διαπροσωπικές σχέσεις γενικότερα. Προσοχή στα λόγια και στην αυστηρή κριτική που μπορεί να σας «ξεφύγει» γιατί πραγματικά τώρα δεν είναι το καταλληλότερο τάιμινγκ. Τα ταξίδια ευνοούνται επίσης αλλά προς το τέλος του μήνα. Ο μήνας γενικότερα ευνοεί την προσωπική, ρομαντική και κοινωνική σας ανάπτυξη. Ακούτε τους άλλους και καθώς μοιράζεστε τις ιδέες και τις απόψεις σας, αυτοί καταλαβαίνουν με την σειρά τους πως ότι λέτε το εννοείται. Αυτά είναι προτερήματα, ευνοϊκές όψεις,  που πρέπει να καλλιεργήσετε, να εκμεταλλευτείτε για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και τους ορίζοντες των άλλων αν το θέλετε βέβαια. 

Ζυγός

Δεν θα ξέρεις αν δεν το ξεκινήσεις!

Ο καλός πλανήτης μαθημάτων ζωής Κρόνος, που μπαίνει στους ονειροπόλους Ιχθύες στις 7 Μαρτίου επηρεάζει την καθημερινή σου ζωή, διπλωματικέ μου Ζυγέ. Καταφέρνετε να αναλάβετε τις ευθύνες σας, με επιτυχία μάλιστα στο σπίτι της δουλειάς, της υγείας, της ρουτίνας και της υπηρεσίας σας. Θα παραμείνει εκεί για τρία χρόνια, προσπαθώντας να προσαρμόσει, να διορθώσει, να διορθώσει και να αναδιαρθρώσει το χώρο εργασίας σας, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεστε το χρόνο, το πρόγραμμα και τη ρουτίνα σας. 

Ο Κρόνος σας εκπαιδεύει να γίνετε μια μαγική Μαίρη Πόπινς, κάποιος που είναι μάστορας της υπηρεσίας, οργανωτής, τέλειος εργάτης, διορθωτής και εκτελεστής. Βασιστείτε στην ικανότητά σας να ακούτε τους άλλους για να διατηρήσετε την ερωτική σας σχέση εκεί που θέλετε και όπως την θέλετε, αλλά και την καλή σας διάθεση για να κερδίσετε τους άλλους αν το χρειάζεστε. Εν μέσω μιας εσωτερικής μεταμόρφωσης, δεν θέλετε να αναμειχθείτε με τα θέματα των άλλων.

 Πρέπει να ακολουθήσετε τις διαισθήσεις σας όμως και να ξεφύγετε από το παρελθόν της εξάρτησης και της υποταγής. Μπορεί να θέλετε να αποκτήσετε μεγαλύτερη αυτονομία και ελευθερία τώρα και να υπογράψετε το συμβόλαιο του αιώνα που ίσως είναι και η λύση στα περισσότερα προβλήματά σας μέχρι σήμερα. Αυτό μπορεί να είναι ένα συμβολικό γεγονός ή μια πραγματικότητα. 

Στις 7 Μαρτίου έχουμε και την Πανσέληνο στην οργανωτική Παρθένο, που ρίχνει αρκετό φως στα καθημερινά, σε αυτά που κινούν την ζωή μας. Καλείστε να κρατήσετε τις ισορροπίες στην δουλειά και στην φυσική σας κατάσταση. Δεν πρέπει να το παρακάνετε, ούτε στο ένα αλλά ούτε και στο άλλο. Μην σας πιάσει τρέλα να τα τακτοποιήσετε όλα τώρα. Πάρτε τον χρόνο σας. Αν αισθανθείτε πως σας «ρουφάνε» την ενέργειά σας οι συνάδελφοί σας, οι άνθρωποι που συναναστρέφεστε καθημερινά, τότε κάτι πρέπει να κάνετε και να το κάνετε «τώρα» ! 

Στις 21 Μαρτίου έχουμε μια όμορφη Νέα Σελήνη και δυναμική στον αγωνιστή Κριό, και ευνοεί τις καινούργιες σχέσεις και συνεργασίες. 

Ο μήνας πάντως γενικότερα ευνοεί τη σχεσιακή και συναισθηματική σας άνθιση και σας προσφέρει ευκαιρίες να κάνετε ένα βήμα προς τον άλλον αφού η βοηθητική Αφροδίτη, ο Κυβερνήτης σας και ο τυχερός Δίας είναι εκεί μαζί, σε σύνοδο στον 7ο ηλιακό σας Οίκο, στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων και σας καλεί, να συνδεθείτε, να γίνεται ένα, να έρθετε πιο κοντά από ποτέ με τον άνθρωπό σας ή το άτομο του ενδιαφέροντος σας, σεβόμενοι πάντα την ανάγκη για την ανεξαρτησία σας.

Σκορπιός

Η τύχη είναι με το μέρος σας, ήρθε η ώρα!

Ο πλανήτης μαθημάτων ζωής Κρόνος, που μπαίνει στους ονειροπόλους Ιχθύες στις 7 Μαρτίου σας καλεί να εξετάσετε πώς λειτουργείτε στον έρωτα και πώς εκφράζετε τη δημιουργικότητά σας γενικότερα, μυστικοπαθή μου Σκορπιουδάκια. Μην αποφεύγετε τα ευαίσθητα θέματα. Αντιμετωπίστε τα κατά μέτωπο. Σκοπός είναι να φτιάχνετε τις σχέσεις σας για να εξελίσσεται η καθημερινότητά σας εποικοδομητικά. Ανοίξτε τα μάτια σας. Σας προσφέρονται ευκαιρίες για να κερδίσετε πόντους, μια προαγωγή, μια πιο αποδοτική δουλειά και αναγνώριση των ταλέντων σας. Προκαλείτε το ενδιαφέρον των συνομιλητών σας καλώντας τους να εγκαταλείψουν μαζί σας τη ζώνη άνεσής τους, να σας τα εκμυστηρευθούν όλα, να μάθετε δηλαδή όλα τους τα μυστικά.

Από τον αέρα στο νερό, μέχρι το 2026. Δεδομένου ότι ο Κρόνος κολυμπά σε ένα άλλο ζώδιο του νερού, η διέλευσή του θα είναι πολύ πιο εύκολη για εσάς. Αυτή η διέλευση του Κρόνου θα επικεντρωθεί στον οίκο σας της αγάπης, της ευτυχίας, της δημιουργικότητας και των παιδιών. Θα ενθαρρυνθείτε να δουλέψετε πάνω στη σχέση σας με τα “μωρά” σας, είτε πρόκειται για παιδιά είτε για έργα.

Ο Κρόνος στον οίκο της αγάπης σας θέτει κάποια θεμελιώδη ερωτήματα και σας δίνεται τρία χρόνια για να απαντήσετε. Είστε ευτυχισμένοι; Τι χρειάζεστε για να βρείτε την ευτυχία; Είστε συνδεδεμένοι με το εσωτερικό σας παιδί ή με τα παιδιά γενικότερα; Είστε ερωτευμένοι με τη ζωή; Σας προτείνω να ασχοληθείτε με το νέο παράδειγμα της θετικής ψυχολογίας και να βρείτε κάποιες απαντήσεις σε αυτόν τον τομέα, καθώς, ως Σκορπιός, εκτιμάτε την έρευνα και την έρευνα. Τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι μια εξαιρετική περίοδος για να αποκτήσετε ένα παιδί, να συνδεθείτε με τα παιδιά γενικά και να εστιάσετε το χρόνο, την πίστη και την ενέργειά σας στα χόμπι και τις ψυχαγωγικές σας δραστηριότητες. Είναι δικαίωμά σας να επιδιώξετε την ευτυχία! 

Στις 7 Μαρτίου έχουμε και την Πανσέληνο στην οργανωτική Παρθένο που ρίχνει όλο της το φως στα θέματα της καθημερινότητας και σε όλες τις δραστηριότητες, που δεν έχετε και λίγες εδώ και κάμποσο καιρό. Θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε τις ιδέες σας παραπάνω από ότι κάνατε μέχρι σήμερα. Αυτό δεν συμβαίνει και κάθε μέρα, γιαυτό εκμεταλλευτείτε τα καλά πλανητικά σκηνικά και βουρ στο παρασύνθημα. Πάντα κοιτάμε μπροστά και δεν πρέπει ούτε λεπτό να σκεφτείτε αλλιώς. Προσοχή σε τυχόν ανασφάλειες που μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους, γιατί μπορεί να γυρίσουν σε ζήλεια. Μην προβάλλετε προβλήματα του παρελθόντος στο παρόν και στους ανθρώπους του ενδιαφέροντος σας. Η λίμπιντο πάντως είναι στα ύψη. Όσοι είστε μόνοι/ μόνες εκεί έξω, δεν αποκλείεται να περάσετε ιδιαιτέρως καλά αυτόν τον μήνα…

Στις 21 Μαρτίου έχουμε μια όμορφη Νέα Σελήνη και δυναμική στον αγωνιστή Κριό που ευνοεί και αυτή με την σειρά της τα νέα ξεκινήματα και τις συνεργασίες, αλλά ίσως και να φτιάχνει το εργασιακό κλίμα. Δεν ξεχνάμε να φροντίζουμε τον εσωτερικό αλλά και τον εξωτερικό μας κόσμο. Διαβάζουμε βιβλία, αλλά δεν ξεχνάμε και την διατροφή μας και να περιποιηθούμε τον εαυτό μας όπως πρέπει, … ένα κομμωτήριο, μια έξτρα περιποίηση.. κάνει την διαφορά. Πολλοί από εσάς πάντως θα ξαναβρούν την χαρά του κρυφού και του μυστηρίου γενικότερα, αφού είναι και η δεύτερή μας φύση. Αν ανοίξουμε το μυαλό μας και βάλουμε πίσω τα μπλοκαρίσματα που έχουμε μαζέψει από προηγούμενα βάρη, τότε θα νιώσουμε πιο ελεύθεροι και πιο ανάλαφροι από ποτέ. Μην το πολυσκεφτείτε… τολμήστε το. 

Τοξότης 

Η ζωή είναι μικρή, τι περιμένεις…

Ο πλανήτης μαθημάτων ζωής Κρόνος, που μπαίνει στους ονειροπόλους Ιχθύες στις 7 Μαρτίου σας ενθαρρύνει να ερευνήσετε όλα τα θέματα που βαραίνουν την οικογένεια. Έχετε ευθύνες βέβαια, μπόλικες, και δουλειές με φούντες, αλλά έχετε και την ευκαιρία να χτίσετε τις οικογενειακές σας σχέσεις σε στέρεες βάσεις. Πέφτει αρκετό βάρος στα οικογενειακά τον Μάρτιο. Για τα επόμενα τρία χρόνια, θα διέρχεται από τους Ιχθείς, το ζώδιο που κυβερνά τον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Ως μεταβλητό ζώδιο της φωτιάς, δεν σας είναι εύκολο να χειριστείτε μια διέλευση του Κρόνου από τους Ιχθύς, καθώς θα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο σας, αναγκάζοντάς σας σε ενέργειες που θα προτιμούσατε να μην κάνετε.

Εν τω μεταξύ, υπολογίστε στην βοηθητική Αφροδίτη για να ενισχύσει τη δύναμη της αποπλάνησης. Ο πλανήτης αυτός θα μεγαλώσει και τη θέλησή σας να υπηρετήσετε και τον κοινό σκοπό ιδιαίτερα αν είστε ανακατεμένος, -η με τα κοινά. Οι πλανήτες σας δίνουν δύναμη και ώθηση για να λύσετε θεματάκια και να ασχοληθείτε με προσωπικά θέματα. Βέβαια, και για αυτούς που δεν μπορούν να φανταστούν την ζωή τους χωρίς δουλειά, κάτι γίνεται. 

Στις 7 Μαρτίου έχουμε και την Πανσέληνο στην οργανωτική Παρθένο ρίχνει φως σε θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό. Τις πρώτες 10 ημέρες του μήνα πάντως, θα έχετε το ένα μίτινγκ μετά το άλλο… Στις 21 Μαρτίου έχουμε μια όμορφη Νέα Σελήνη και δυναμική στον αγωνιστή Κριό που συνεχίζει να δίνει βάρος στα θέματα σπιτιού και οικογένειας, αλλά και της καθημερινότητας γενικά. Αν νιώθετε πως θέλετε να κάνετε μια καινούργια αρχή, να το τολμήσετε. Αν πάλι όχι, μπορείτε να συμφιλιωθείτε και να θέσετε τα όριά σας. Μπορεί ακόμη και να γιορτάσετε το γεγονός του ερχομού ενός διάδοχου στην οικογένεια.  

Ο Πλούτωνας, ο Κύριος του Μετασχηματισμού, θα μετακομίσει σε αυτόν τον οίκο της επικοινωνίας, μετά τις 23 του μήνα για πρώτη φορά μετά από 250 χρόνια. Ο μετασχηματισμός και η εστίαση στα λόγια σας συνεχίζεται. Ωστόσο, πρόκειται για μια μακρά μετάβαση που θα λάβει χώρα κατά τη διάρκεια δύο δεκαετιών. Με τον Κρόνο στον οίκο του σπιτιού σας και τον Πλούτωνα στον οίκο των συγγενών σας, καλείστε να εστιάσετε στην οικογένειά σας. Ο Πλούτωνας στον οίκο της επικοινωνίας σας μπορεί να σας βάλει στον πειρασμό να ελέγξετε ή να χειραγωγήσετε τα μηνύματα και τις λέξεις. Να είστε προσεκτικοί.

Τα καλά νέα είναι ότι ο Πλούτωνας θα εγκαταλείψει τον οίκο των χρημάτων και της αυτοεκτίμησής σας, όπου βρισκόταν από τη Μεγάλη Ύφεση, οπότε τα οικονομικά πράγματα μπορούν να γίνουν πιο σταθερά.

Ο μήνας πάντως έχει γιορτές, γενέθλια, καλέσματα και εξόδους. Είναι γενικά ένας ικανοποιητικός μήνας για να τον «καταβροχθίσετε», να τον ευχαριστηθείτε χωρίς πολλές επιφυλάξεις. Εκμεταλλευτείτε τις επιτυχίες σας, δίνοντάς σας καθημερινά περισσότερη ελευθερία κινήσεων. 

Αιγόκερως 

Τα λόγια είναι όπλα!

Ο πλανήτης μαθημάτων ζωής Κρόνος, που μπαίνει στους ονειροπόλους Ιχθύες στις 7 Μαρτίου σας προτρέπει να διορθώσετε την επικοινωνία σας, ώστε να αντικατοπτρίζει την εξέλιξή σας τελικά προς τα έξω και την ανάγκη σας να διαχειριστείτε καλύτερα τις συναλλαγές σας. Δεν τίθεται θέμα να οδηγηθείτε σε επιφανειακές συζητήσεις, αλλά να προσεγγίσετε τις συζητήσεις με τους γύρω σας χωρίς να υποκύψετε στον εύκολο δρόμο. 

Για τρία χρόνια, θα διανύει τον οίκο του γραπτού λόγου, των συγγενών, των γειτόνων και των επικοινωνιών. Θα σας ζητηθεί να πάρετε όλα όσα έχετε μάθει για τον εαυτό σας από το 2020 και μετά και να τα μοιραστείτε με τον κόσμο, προωθώντας τα ταλέντα σας, επικοινωνώντας τα χαρίσματά σας και χρησιμοποιώντας τις ικανότητές σας για να συνδεθείτε και να συνδεθείτε, προκειμένου να εκδηλώσετε τις δυνατότητές σας.

Ωστόσο, μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις με τους συγκατοίκους, τους συγγενείς και τους γείτονές σας ή οι ίδιοι να δυσκολευτούν και να σας ζητήσουν να σταματήσετε αυτό στο οποίο επικεντρώνεστε και να δώσετε ένα χεράκι. Μάθετε πώς να λέτε τη γνώμη σας, να μοιράζεστε τα χαρίσματά σας και να προβάλλετε τα ταλέντα σας με τρόπο που όλοι μπορούμε να καταλάβουμε και να αποδεχτούμε.

Στις 7 Μαρτίου έχουμε και την Πανσέληνο στην οργανωτική Παρθένο ρίχνει φως σε ότι έχει να κάνει με εκπαίδευση, ίσως κάποια σεμινάρια που έχετε ξεκινήσει, μακρινά ταξίδια που ετοιμάζεστε να κάνετε, επαφές με το εξωτερικό. Μαθαίνετε νέα πράγματα και αυτό σας βοηθάει σε όλα τα επίπεδα. Διαβάστε, ενημερωθείτε. 

Βασιστείτε στην βοηθητική Αφροδίτη για να εξομαλύνετε τις κακοτοπιές με την οικογένειά σας και να εκφράσετε ανοιχτά τις επιθυμίες σας και στον έρωτα και στις σχέσεις γενικότερα. Ο τρόπος που θα επικοινωνήσετε, θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Εκεί πέφτει όλο το βάρος, από τα λόγια θα κριθούν πολλά. 

Είτε στην οικογένεια είτε στην αγάπη, κάνετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα να νιώθουν ότι έχουν σημασία για εσάς. Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία για να ζεστάνετε την ατμόσφαιρα και να κλείσετε τις γραμμές.

Στις 21 Μαρτίου έχουμε μια όμορφη Νέα Σελήνη και δυναμική στον αγωνιστή Κριό που ευνοεί τις συζητήσεις, τις διαπραγματεύσεις και ίσως και κάποιες συμφωνίες, επαγγελματικές κυρίως που θέλετε εδώ και καιρό να κάνετε. 

Με τον Πλούτωνα να εισέρχεται στον Υδροχόο στις 23 Μαρτίου μια βαθιά και μακροπρόθεσμη μεταμόρφωση των οικονομικών σας μπορεί να λάβει χώρα, επιτρέποντας την εκμετάλλευση και την ανάπτυξη των λανθανόντων ταλέντων σας. Σας ενθαρρύνουμε επίσης να κάνετε μια αλλαγή στο σύστημα αξιών σας. Αν έχετε προβλήματα με τον υλισμό ή/και την κτητικότητα, ο Πλούτωνας θα σας ζητήσει να το εξετάσετε και να κάνετε αλλαγές. Με άλλα λόγια, ο Πλούτωνας θέλει να γίνετε καλύτερος άνθρωπος. Είστε έτοιμοι για αυτό?

Υδροχόος 

Οι δυνατότητές μου ανοίγονται μπροστά μου!

Ο πλανήτης μαθημάτων ζωής Κρόνος, που μπαίνει στους ονειροπόλους Ιχθύες στις 7 Μάρτιο, και  ολοκληρώνει την πορεία του στο ζώδιό σας πλέον. Ένα στάδιο ωριμότητας τελειώνει – έχετε επαναπροσδιορίσει τις προτεραιότητές σας και τώρα σκαλίζετε τις δυνατότητές σας. Δομείτε τον υλικό σας κόσμο. Θα κερδίσετε την υποστήριξη των γύρω σας. Ανεβάζετε ταχύτητα, κάνετε φίλους και αλλάζετε την προσωπική σας ζωή αλλάζοντας το περιβάλλον και τη δομή σας.

Ο επόμενος τομέας στον οποίο επιθυμεί να σας διδάξει πολύτιμα μαθήματα είναι ο οίκος των χρημάτων, των ταλέντων και της αυτοεκτίμησης.

Η τελευταία φορά που σας ζητήθηκε να μάθετε αυτές τις διδασκαλίες ήταν μεταξύ των ετών 1993 και 1996. Πηγαίνετε πίσω σε εκείνη την περίοδο και σκεφτείτε σε ποια ταλέντα, χαρίσματα, δεξιότητες και πηγές εισοδήματος είχατε επικεντρωθεί. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε τι επιθυμεί ο Κρόνος να κατακτήσετε τα επόμενα τρία χρόνια.

Τα επόμενα τρία χρόνια, μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο βγάζετε το εισόδημά σας, καθώς και να επενδύσετε χρόνο, χρήματα, πίστη και ενέργεια στα ταλέντα σας, ώστε να τα χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και την αυτοεκτίμησή σας.

Επιπλέον, ο Κρόνος σας ενθαρρύνει να επανεκτιμήσετε τις αξίες σας. Τι σας καθορίζει, το πιστεύω σας και τη δήλωση αποστολής σας; Γιατί βρίσκεστε εδώ; Για τι είστε διατεθειμένοι να αγωνιστείτε; Γιατί; Δεδομένου ότι οι Ιχθείς είναι ένα διαισθητικό και μυστικιστικό ζώδιο, ορισμένα από αυτά τα μαθήματα μπορούν να τα μάθετε πιο εύκολα ακούγοντας την εσωτερική σας φωνή στο διαλογισμό και τα όνειρα.

Στις 7 του μήνα έχουμε και την Πανσέληνο στην οργανωτική Παρθένο ρίχνει φως σε όλα αυτά που έχετε μέσα σας, σε αυτά που δεν έχετε εκφράσει ακόμη, σε αυτά που πιστεύετε πως θέλετε για εσάς, για την ζωή σας. Έρχονται όλα στην επιφάνεια και τα διαχειρίζεστε όπως πρέπει. 

Στις 21 Μαρτίου έχουμε μια όμορφη Νέα Σελήνη και δυναμική στον αγωνιστή Κριό και ευνοεί νέα ξεκινήματα, καινούργιες συνεργασίες, μεγαλεπίβολα σχέδια. Μην εκπλαγείτε αν έρθουν ξαφνικές όμορφες αλλαγές στον δρόμο σας. 

Ο Πλούτωνας εισέρχεται στο ζώδιό σας στις 23 Μαρτίου. Η τελευταία φορά που ο Πλούτωνας βρισκόταν στο ζώδιό σας ήταν πριν από 250 χρόνια. Θα αποχωρίζεστε, θα περνάτε από μεγάλη μεταμόρφωση, εσωτερική και εξωτερική.

Τα επόμενα δύο χρόνια, ο Πλούτωνας θα πηγαινοέρχεται ανάμεσα στον οίκο της αποδέσμευσης και τον οίκο της προσωπικότητας και του σώματός σας. Ακόμα καλείστε να αφεθείτε, να αντιμετωπίσετε κάποια απώλεια και να πείτε αντίο, αλλά αυτό θα σας επιτρέψει να ολοκληρώσετε τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε για να γίνετε ο υπερήρωας του ζωδιακού κύκλου.

Ιχθύες 

Χαμογέλα, είναι μεταδοτικό!

Ο πλανήτης μαθημάτων ζωής Κρόνος από τις 7 Μαρτίου κινείται στο ζώδιό σας. Μετά από μια μακρά περίοδο που είχε σκοπό να σας απελευθερώσει από το παρελθόν, ξεκινάτε μια ανασυγκρότηση σε νέες, πιο απαιτητικές βάσεις. Βασιστείτε στους πόρους σας για να εμπλουτίσετε τον εαυτό σας και να επικοινωνήσετε αρμονικά με τους γύρω σας. Αφού η ζωή σας χαμογελάει, εκμεταλλευτείτε το για να αφεθείτε. Τίποτα δεν θα σας σταματήσει από το να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας.

Μεγάλες αλλαγές βρίσκονται στον ορίζοντα. Ο Κρόνος κινείται στο ζώδιό σας για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια και θα παραμείνει στους Ιχθείς μέχρι τις αρχές του 2026. Αυτό είναι μνημειώδες, καθώς ο Κρόνος διορθώνει και ξαναχτίζει το αρχέτυπό σας. Τα πάντα στους Ιχθείς θα εξεταστούν, θα επιθεωρηθούν, θα διαλυθούν, θα διορθωθούν και θα ανανεωθούν, επιτρέποντάς σας να βγείτε από αυτή τη δύσκολη διαδικασία καλύτεροι. Ο Κρόνος θα αναλάβει τον έλεγχο κάθε πτυχής της ζωής σας και θα σας βοηθήσει να βρείτε μια νέα κατεύθυνση και μια νέα εικόνα για τη ζωή σας. Θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βλέπετε τον εαυτό σας και τον κόσμο και θα σας βοηθήσει να επαναφεύρετε τον εαυτό σας.

Μπορεί να υπάρχουν προβλήματα με πατρικές φιγούρες, αφεντικά, προϊσταμένους και, μερικές φορές, μπορεί να νιώθετε ότι η ζωή σας έχει μικροδιαχείριση. Αλλά όλα αυτά συμβαίνουν για να μεταμορφωθείτε από ψάρι σε δελφίνι, από πριγκίπισσα σε βασίλισσα, από πρίγκιπα σε βασιλιά. Επιπλέον, ο Κρόνος θα σας πάει σε bootcamp, κάτι σαν κατασκήνωση αναγκάζοντάς σας να συνδεθείτε με το σώμα σας και να αντιμετωπίσετε τις αντιδράσεις των προηγούμενων ενεργειών που κάνατε για καλό ή κακό με το σώμα σας. Ό,τι έχετε σπείρει, θα το θερίσετε.

Στις 7 του μήνα έχουμε και την Πανσέληνο στην οργανωτική Παρθένο ρίχνει φως στον τομέα των σχέσεων. Τι πήγε καλά, τι μπορεί να γίνει καλύτερα, τι πρέπει να οργανώσετε έτσι ώστε να μπουν πραγματάκια και υποχρεώσεις στην θέση τους. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή.

Στις 21 Μαρτίου έχουμε μια όμορφη Νέα Σελήνη και δυναμική στον αγωνιστή Κριό που ευνοεί οτιδήποτε σε απασχολεί περισσότερο, σου δίνει έξτρα δύναμη και αυτοπεποίθηση για να πετύχεις ότι βάλεις στο μυαλό σου. Προσοχή στις εξαπατήσεις και στα πολλά λόγια…

Για τα επόμενα δύο χρόνια, ο Πλούτωνας, ο Κύριος του μετασχηματισμού, θα πηγαινοέρχεται ανάμεσα στον οίκο της αποδέσμευσης και τον οίκο της κοινότητας. Φαίνεται ότι θα αναζητήσετε τους φίλους σας, τις οργανώσεις σας και την ανθρωπότητα γενικότερα για να σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε ποιοι είστε. Όπως λένε, δείξτε μου τους φίλους σας και θα σας πω ποιος είστε.

Θα υπάρξει κάποια αποδέσμευση μεταξύ των φίλων σας, της κοινότητάς σας και των εταιρειών όπου εργάζεστε. Αυτή η διαδικασία της αποδέσμευσης θα λάβει χώρα κατά τη διάρκεια δύο δεκαετιών. Το 2044, ο Πλούτωνας θα μετακινηθεί στο ζώδιό σας και μια νέα εποχή θα έρθει στην ανθρωπότητα. Μέχρι τότε, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας επιθυμούν να σφυρηλατήσουν έναν υπερήρωα από εσάς.

AK 

SHARE
RELATED POSTS
Η ΟΜΠΡΕΛΑ, Θέατρο ΑΛΚΜΗΝΗ, του Κωστή Α. Μακρή
Kostis A. Makris
Λέξεις στο τετράγωνο “Η Ντουλάπα”, του Κωστή Α. Μακρή
23559455_10214599670244585_8571053550944412456_n.jpg
Αλεξάνδρα Γκράβας & Πηγή Λυκούδη, στο Ορατόριο Προσευχής στις 9 Δεκεμβρίου 2017 στο Κολλέγιο Αθηνών

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.