ΕΥ ΖΗΝ

Αστρολογικές Προβλέψεις για τον Ιούνιο 2022, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου

Spread the love

Αλεξάνδρα Καρακοπούλου

Κριός

Ακολουθήστε τα σημάδια!

Ο Ιούνιος κρύβει μια σειρά από σημαντικές αλλαγές, παρορμητικά μου Κριάρια. Επαγγελματικά έχετε κάποιες νέες ευκαιρίες. Ο τυχερός Δίας είναι πλέον στο ζώδιό σας και σας προσφέρει προστασία και καλή τύχη. Κάνετε ένα βήμα μπροστά. Μην προγραμματίζετε τίποτα σημαντικό πριν από τις 10 Ιουνίου. Οικονομικά είστε σταθεροί. Τα έξοδα είναι για καλό λόγο. Η προσωπική σας ζωή φαίνεται επίσης καλή. Ίσως να πάτε για ένα υπέροχο ταξίδι, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να επανασυνδεθείτε με παλιούς φίλους. Αποδεχτείτε την κατάσταση ως έχει. Η υγεία σας είναι καλή και η ενέργειά σας είναι επίσης σε υψηλά επίπεδα. Το χάρισμά σας δεν κρύβεται πια. Η Πανσέληνος στο ταξιδιάρικο ζώδιο του Τοξότη στις 14 του μήνα θα σας δώσει φτερά και θα σας κάνει να ονειρεύεστε περισσότερο και περισσότερα. Προσοχή όμως, λίγος ρεαλισμός δεν βλάπτει. Η Νέα Σελήνη στον ευαίσθητο Καρκίνο στις 29 Ιουνίου μπορεί να σας φέρει αλλαγές στο σπίτι και στον χώρο σας γενικά. Μετακομίσεις, επιδιορθώσεις, ρεκτιφιέ «παιδιά της αλλαγής, ενωθείτε!».

Κήπος Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου Αθηνών (Πατησίων 44), ώρα 7:30 μμ

Ταύρος

Συλλέξτε τα κομμάτια!

Ο Ιούνιος πρέπει να είναι πιο ξεκούραστος για εσάς, σταθερά μου Ταυράκια. Φαίνεται ότι όλη η σκληρή δουλειά που έχετε κάνει τα τελευταία χρόνια φτάνει στο τέλος της. Μαζεύετε τις δυνάμεις σας, τα ταλέντα και όλα όσα έχετε μάθει καθώς διεκδικείτε τη θέση σας στο εργασιακό περιβάλλον. Χαλαρώστε τώρα και απολαύστε, γιατί το 2023 θα φέρει ξανά μεγάλες αλλαγές. Οικονομικά είστε σταθεροί. Χωρίς μεγάλες απώλειες και χωρίς μεγάλα έξοδα. Ωστόσο, η προσωπική σας ζωή έχει αλλαγές για εσάς, πάλι, το ξέρω. Ένα νέο σπίτι, ένα νέο διαμέρισμα, μια νέα πόλη; Αυτός ο μήνας είναι γενικά ένας χαλαρός μήνας κατά τα άλλα. Η υγεία σας είναι καλή και η ενέργειά σας επίσης. Μετά το δεύτερο εξάμηνο του 2022, θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί και να προσέχετε παλιά θέματα υγείας. Εκείνο το τσεκάπ που λέγαμε; Η Πανσέληνος στο ταξιδιάρικο ζώδιο του Τοξότη στις 14 του μήνα θα δώσει έμφαση στα οικονομικά. Βάλτε όρια στις συνεργασίες ή στα έξοδα γενικά για να μην σας πάρει η κάτω βόλτα και δεν μαζεύεστε! Η Νέα Σελήνη στον ευαίσθητο Καρκίνο στις 29 Ιουνίου σας κάνει πιο επικοινωνιακούς, σας βγάζει έξω και σας κάνει πιο ομιλητικούς από το κανονικό. Μήπως ήρθε η ώρα να λύσετε τις διαφορές σας;

Δίδυμοι

Αλλάξτε το προς το καλύτερο!

Η ζωή συνεχίζεται γρήγορα τον Ιούνιο, επικοινωνιακά μου Διδυμάκια. Με τον Ερμή να αλλάζει θέση τις πρώτες 10 μέρες του μήνα, όλα εξομαλύνονται. Παλιοί φίλοι ή άτομα-κλειδιά θα έρθουν στο δρόμο σας για να σας βοηθήσουν όταν τους χρειαστείτε πιο επαγγελματικά. Ωστόσο, τον Ιούνιο, τα χρήματα θα είναι θέμα. Μπορεί να έχετε περισσότερα έξοδα από ό,τι συνήθως. Στην προσωπική και οικογενειακή σας ζωή, η εστίαση είναι στο σπίτι σας, μια μεγάλη επισκευή ίσως ή στην αλλαγή των επίπλων. Οι σχέσεις είναι γενικά αρμονικές. Για όλα όσα ξεχωρίζετε εκεί, προσέξτε τους φίλους… μπορεί να κρύβεται ο κύριος Τέλειος. Η υγεία σας είναι καλή και η ενέργειά σας ανεβαίνει. Η Πανσέληνος στο ταξιδιάρικο ζώδιο του Τοξότη στις 14 του μήνα ρίχνει όλο το φως πάνω στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Τι θέλετε, πως το θέλετε και με ποιον θα σας απασχολήσει αρκετά. Η Νέα Σελήνη στον ευαίσθητο Καρκίνο στις 29 Ιουνίου φέρνει χέρια βοηθείας από αγαπημένους σας και σε ψυχολογικό και σε οικονομικό επίπεδο, κάτι που έχετε ανάγκη, έτσι δεν είναι;

Καρκίνος

Αποδεχθείτε την πραγματικότητα!

Ενθουσιασμό κρύβει ο Ιούνιος για εσάς, ευαίσθητά μου Καρκινάκια. Ο τυχερός Δίας εμφανίζεται στην πορεία σας και σας ευνοεί. Δεν έχετε δει τόσα πολλά όμορφα πράγματα να συμβαίνουν ταυτόχρονα εδώ και πολύ καιρό. Επαγγελματικά, ακόμη και αυτές οι προβληματικές σχέσεις φαίνονται καλύτερες. Νέα έργα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Ψάχνετε για μια νέα θέση εργασίας; Μπορεί να συμβεί. Οικονομικά είστε σε καλή θέση. Καταφέρνετε να διατηρήσετε την επαγγελματική και την προσωπική σας ζωή σε ισορροπία, αν και είστε εξαιρετικά απασχολημένοι τον Ιούνιο. Ξεκινάτε ένα νέο ειδύλλιο τώρα; Γιατί όχι. Ψάξτε για κάτι λιγότερο περίπλοκο, δοκιμάστε κάποιον που ενδιαφέρεται πραγματικά για εσάς. Απολαύστε μια ζεστή οικογενειακή ζωή και αφήστε την αγάπη να κυριαρχήσει. Ωστόσο, η ενέργειά σας δεν είναι τόσο υψηλή. Κοιμηθείτε περισσότερο, κάντε μια βόλτα στη φύση και φροντίστε την υγεία σας πιο εντατικά. Η Πανσέληνος στο ταξιδιάρικο ζώδιο του Τοξότη στις 14 του μήνα ρίχνει φως στην φυσική σας κατάσταση, οπότε ξέρετε καλά τι έχετε να κάνετε! Η Νέα Σελήνη ζώδιό σας στις 29 Ιουνίου σηματοδοτεί την έναρξη μια καινούργιας δραστηριότητας. Τι θα διαλέξετε να ακολουθήσετε; Είναι στο χέρι σας.

Λέων

Υπάρχει ένα φως στην άκρη του τούνελ!

Η επιτυχία θα έρθει στον δρόμο σας τον Ιούνιο, λαμπερά μου Λιοντάρια. Επαγγελματικά καλά πράγματα συμβαίνουν. Ακόμα κι αν κάποια προβλήματα εμφανιστούν τις πρώτες 10 μέρες του μήνα, θα τα λύσετε. Μπορεί να βρείτε νέες ευκαιρίες για συνεργασία με άτομα στο εξωτερικό. Πίστεψε περισσότερο στο μέλλον που σίγουρα θα έρθει. Τα οικονομικά φαίνονται καλύτερα. Στην προσωπική σας ζωή συμβαίνουν πολλά. Αν θέλετε να συμφιλιωθείτε με τις παλιές φλόγες, αυτή είναι η ώρα να το κάνετε. Ναι, υπάρχουν μερικά δύσκολα ζητήματα που πρέπει να χειριστείτε και θα πρέπει να ενεργήσετε με σύνεση. Κάντε το πρώτο βήμα. Η υγεία σας είναι καλή και το ίδιο και η ενέργειά σας. Η Πανσέληνος στο ταξιδιάρικο ζώδιο του Τοξότη στις 14 του μήνα ρίχνει άπλετο φως στην δημιουργία. Νέα σχέδια, νέες σχέσεις και ίσως το μεγάλωμα της οικογένειας; Όλα μπορεί να συμβούν. Η έμπνευση είναι μεγάλη και ασταμάτητη. Η Νέα Σελήνη στον ευαίσθητο Καρκίνο στις 29 Ιουνίου ίσως να φέρει επιστροφές από το παρελθόν προς επανεξέταση. Όλα αυτά έρχονται με ευκαιρίες για ταξίδια, για επαναπροσδιορισμό και επιτυχίες.

Παρθένος

Κρατηθείτε γερά!

Ο Ιούνιος είναι ένας πολύ ενδιαφέρον μήνας, οργανωτικά μου Παρθενάκια. Επαγγελματικά μπορεί να βιώσετε κάποια σκαμπανεβάσματα, καθώς οι διαπραγματεύσεις θα είναι πιο δύσκολες από ότι συνήθως. Μην αποφασίσετε τίποτα σημαντικό μέσα στις πρώτες 10 ημέρες του μήνα. Κάντε σχέδια και σκεφτείτε νέα έργα, αλλά μην περιμένετε θαύματα. Οικονομικά είναι μια δυνατή περίοδος για εσάς. Η τάση είναι ανοδική. Προσωπικά, έχετε πολλά σχέδια, αλλαγές στον τρόπο που ζείτε, στο σπίτι που μένετε. Σκοπεύετε να κάνετε περισσότερα παιδιά; Μετακομίζετε σε μικρότερη πόλη; Ο Ιούνιος ευνοεί τις σπουδές και τα σεμινάρια. Προσέξτε το σώμα σας και την ενέργειά σας. Όσοι από εσάς πάσχετε από χρόνιες ασθένειες θα πρέπει να κάνετε περισσότερα. Η Πανσέληνος στο ταξιδιάρικο ζώδιο του Τοξότη στις 14 του μήνα μπορεί να φέρει απότομες αλλαγές στο σπίτι ή στην οικογένεια περισσότερα, στην δουλειά και στον χώρο που κινείστε γενικότερα. Με προσοχή όλα αυτά πάντα. Η Νέα Σελήνη στον ευαίσθητο Καρκίνο στις 29 Ιουνίου θα σας βοηθήσει όμως με την σειρά της να πραγματοποιήσετε νέα ξεκινήματα!

Ζυγός

Υπέρ και κατά!

Ο Ιούνιος έχει σχεδόν τα πάντα για εσάς, διπλωματικοί μου Ζυγοί. Επαγγελματικά ανοίγουν νέες πόρτες. Ίσως ένας νέος ρόλος; Νέοι συνάδελφοι; Μην συζητάτε τίποτα για τις πρώτες 10 ημέρες του μήνα, αλλά στη συνέχεια ακούστε μερικές ιδέες και δυνατότητες για το μέλλον, ίσως αξίζει τον χρόνο σας. Οικονομικά όλα δείχνουν σταθερά. Η προσωπική σας ζωή είναι στο επίκεντρό σας. Είναι καιρός να επανασυνδεθείτε με τους αγαπημένους σας και να απολαύσετε περισσότερο ο ένας την παρέα του άλλου. Για τους ελεύθερους ανθρώπους εκεί έξω, μπορεί να υπάρχει μια νέα αγάπη στον ορίζοντα. Τα ταξίδια ευνοούνται. Η υγεία σας είναι καλή, όπως η ενέργειά σας. Ακόμα κι αν αισθάνεστε διαφορετικά, απλά ξεχάστε το και ζήστε. Απολαύστε. Η Πανσέληνος στο ταξιδιάρικο ζώδιο του Τοξότη στις 14 του μήνα ανοίγει πόρτες προς νέες κατευθύνσεις και σχέδια που ίσως ακουστούν τολμηρά για πολλούς, αλλά εσείς ξέρετε καλύτερα. Τολμήστε το. Η Νέα Σελήνη στον ευαίσθητο Καρκίνο στις 29 Ιουνίου σιγοντάρει τις αλλαγές και στα επαγγελματικά, αλλά και στα προσωπικά και το συνεχίζει. Εκμεταλλευτείτε το.

Σκορπιός

Δείξε μου την αγάπη σου!

Νιώστε τις καλές δονήσεις τον Ιούνιο, μυστικοπαθή μου Σκορπιουδάκια. Επαγγελματικά βλέπω πολλές καλές αλλαγές. Νέα δουλειά? Νέα κατεύθυνση; Ο τυχερός Δίας σας ευνοεί και σας προσφέρει νέους τρόπους. Να είστε πιο σίγουροι και να ρισκάρετε. Τα καλύτερα ραντεβού για εσάς είναι μεταξύ 4 και 16 του μήνα. Οικονομικά είστε σταθεροί. Απλά προσέξτε τα ξαφνικά έξοδα. Η προσωπική σας ζωή είναι επίσης σε πολύ καλή θέση. Η αγάπη, η φιλία και η οικογένεια ευνοούνται. Ένα νέο ειδύλλιο; Φαίνεται να βιώνετε οικειότητα, εμπιστοσύνη και κατανόηση, κάτι που είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτο. Προσέξτε όμως για κάποιες εναλλαγές της διάθεσης. Θυμηθείτε να φροντίζετε καλά την υγεία και την ενέργειά σας. Ασκηθείτε, κοιμηθείτε καλά, τρώτε καλά. Η Πανσέληνος στο ταξιδιάρικο ζώδιο του Τοξότη στις 14 του μήνα ρίχνει το φως στα οικονομικά και σας καλεί να κάνετε καλύτερη διαχείριση. Η Νέα Σελήνη στον ευαίσθητο Καρκίνο στις 29 Ιουνίου μπορεί να φέρει ενδιαφέρουσες επαγγελματικές αλλαγές και να σας δείξει το μέλλον. Ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε το.

Τοξότης

Οι ευχές γίνονται πραγματικότητα!

Χαμογελάτε περισσότερο τον Ιούνιο και υπάρχει λόγος να το κάνετε, ταξιδιάρικα Τοξοτάκια. Επαγγελματικά, συμβαίνουν πολλά θετικά. Τελειώνετε κάποια παλιά έργα για να ξεκινήσετε με νέα. Θα έρθουν εμπνευσμένες συναντήσεις και όμορφοι άνθρωποι. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί τις πρώτες 10 μέρες του μήνα. Στα οικονομικά, η τύχη είναι με το μέρος σας. Ένα μπόνους, ένα εισόδημα από μια απρόσμενη πηγή, όμορφες εκπλήξεις γενικότερα. Η προσωπική σας ζωή ευνοείται και τον Ιούνιο. Κατά κάποιο τρόπο είστε το επίκεντρο της προσοχής, με πολύ κόσμο να σας κοιτάζει. Για εσάς που ξεχωρίζετε εκεί, είναι μια πολύ ωραία περίοδος για συναρπαστικές γνωριμίες. Μην ξεχνάτε, ότι εξαρτάται πάντα από εσάς. Η ενέργειά σας είναι πολύ σέξι και σε απόλυτο εξαιρετικό επίπεδο. Η υγεία σας είναι επίσης καλή, αλλά προσέξτε περισσότερο στις 29 και 30 του μήνα με τη Νέα Σελήνη. Ακόμα κι αν νιώθετε κουρασμένοι, απλώς χαλαρώστε περισσότερο. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 14 του μήνα ρίχνει άπλετο φως στις διαπροσωπικές σχέσεις και καλό θα ήταν να ασχοληθείτε περισσότερο με το τι θέλετε ακριβώς από τον σύντροφό σας, από τους φίλους σας, από τους γύρω σας. Η Νέα Σελήνη στον ευαίσθητο Καρκίνο στις 29 Ιουνίου, μπορεί να φέρει όμορφα οικονομικά νέα.

Αιγόκερως

Αναλάβετε τις ευθύνες σας!

Θα είναι περισσότερη η δουλειά ή η προσωπική ζωή τον Ιούνιο για εσάς, εργασιομανή  μου Αιγοκεράκια; Αυτό είναι το βασικό δίλημμα του μήνα. Δεν θα γίνει λιγότερο επαγγελματικά. Ανοιχτές εργασίες, νέα και συνεχιζόμενα έργα, επέκταση των επιχειρήσεων και νέοι στόχοι είναι υπεραρκετά. Οικονομικά είστε σταθεροί. Η προσωπική σας ζωή θα είναι επίσης πολύ ενεργή, όπως η δουλειά. Λάβετε υπόψη κάποια ζητήματα με την ακίνητη περιουσία σας ή τα παιδιά σας. Τα ερωτικά ενδιαφέροντα μπορεί να μην είναι ανεπτυγμένα και στάσιμα, αλλά έχετε αρκετό χρόνο για να το ξανασκεφτείτε. Θα νιώσετε την ενέργειά σας λιγότερο από το συνηθισμένο, αλλά μην φοβάστε. Ασκηθείτε περισσότερο, τρώτε ένα καλό πρωινό και κοιμηθείτε καλά. Η Πανσέληνος στο ταξιδιάρικο ζώδιο του Τοξότη στις 14 του μήνα μπορεί να ρίξει φως σε ότι παρασκηνιακό λαμβάνει χώρα εδώ και καιρό και σας απασχολεί. Καιρός να τους «πιάσετε στα πράσα». Η Νέα Σελήνη στον ευαίσθητο Καρκίνο στις 29 Ιουνίου μπορεί να φέρει αυτή τη καινούργια συνεργασία που περιμένατε. Έτσι θα πάτε παρακάτω.

Υδροχόος

Σκεφτείτε έξω από τα συνηθισμένα!

Η ευκαιρία για μεγάλες αλλαγές έρχεται τον Ιούνιο, αέρινά μου Υδροχοάκια. Εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προκλήσεις και θέματα που δεν είναι και τόσο ωραία στην επαγγελματική σας ζωή. Απλά να είστε υπομονετικοί για τις πρώτες 10 ημέρες του μήνα και μετά θα έχετε χρόνο να το λύσετε. Οικονομικά είστε σε σταθερή κατάσταση. Μπορεί να λάβετε έσοδα από επενδύσεις σε εξωτερικούς συνεργάτες. Στην προσωπική σας ζωή μπορεί να βιώσετε άτομα από το παρελθόν. Φίλους που δεν έχετε δει για πολύ καιρό ή σχέσεις που δεν έχουν τελειώσει ακόμα. Μετά τα μέσα του μήνα μπορεί να γνωρίσετε κάποιον νέο αν είστε ελεύθεροι, οπότε η περιπέτεια ξεκινά εδώ. Αν πρέπει να διορθώσετε κάποιες σχέσεις με ακανθώδεις συγγενείς, ήρθε η ώρα. Η ενέργειά σας είναι υψηλή και η υγεία σας είναι επίσης πολύ καλή. Η Πανσέληνος στο ταξιδιάρικο ζώδιο του Τοξότη στις 14 του μήνα είναι όμορφη, με ταξιδιάρικες διαθέσεις και χαρές. Γιατί να μην κάνετε μια μικρή απόδραση έτσι για το καλό; Η Νέα Σελήνη στον ευαίσθητο Καρκίνο στις 29 Ιουνίου ανοίγει την όρεξη για πιο υγιεινές συνήθειες και νέα ξεκινήματα γενικότερα.

Ιχθύες

Χρυσοδάχτυλοι!

Ο Ιούνιος σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας τυχερής περιόδου για εσάς, ονειροπόλοι Ιχθύες μου. Επαγγελματικά, μπορείτε να επεκτείνετε την επιχείρησή σας τώρα, μπορείτε να ακολουθήσετε τα όνειρα, μπορείτε να έχετε αυτόν τον χώρο που ζητούσατε. Ίσως ένα νέο έργο σε μια διαφορετική πόλη; Δείξτε περισσότερο τα ταλέντα σας και αρχίστε να παίρνετε πίσω αυτό που σας αξίζει. Τα χρήματα είναι στο μυαλό σας αυτόν τον μήνα, περισσότερο από ποτέ. Η κατάστασή σας θα βελτιώνεται συνεχώς. Μπόνους; Μια ενδιαφέρουσα προσφορά εργασίας; Οτιδήποτε μπορεί να συμβεί τώρα. Η προσωπική σας ζωή περνά επίσης από κάποιες αλλαγές που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο μέλλον. Ίσως σκέφτεστε να αγοράσετε ένα σπίτι μαζί. Ίσως θέλετε να μετακομίσετε σε ένα νέο διαμέρισμα. Όλα τα σοβαρά θέματα με την οικογένεια ή τους συγγενείς μάλλον θα λυθούν. Φροντίστε την υγεία σας, τη διατροφή σας, το πνεύμα σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε τη ζάχαρη και κάντε λίγη άσκηση. Η Πανσέληνος στο ταξιδιάρικο ζώδιο του Τοξότη στις 14 του μήνα ίσως να φέρει αλλαγές στον χώρο σας, τον επαγγελματικό και τον προσωπικό. Ευχάριστα νέα είναι αυτά… για καλό να γίνονται. Η Νέα Σελήνη στον ευαίσθητο Καρκίνο στις 29 Ιουνίου θα σας γεμίσει έμπνευση και όρεξη για καινούργιες δραστηριότητες, που σας δίνουν περισσότερη χαρά!

ΑΚ

SHARE
RELATED POSTS
‘Αγιος Λουκιανός, πέθανε καταδικασμένος σε πείνα – 15 Οκτωβρίου η μνήμη του
«Τα δύσκολα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ κοινωνικής συμβίωσης»: 61ο, της Μαρίας Γεωργαλά
Ολοκληρώθηκε η δεύτερη δράση ΑνθίΖΩ με την ΑΚΟΣ, με θέμα «Ποιος/Ποια νομίζεις ότι είσαι;»

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.