ΕΥ ΖΗΝ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιανουάριο 2022, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου

Spread the love

Αλεξάνδρα Καρακοπούλου

Κριός

Να είσαι τολμηρός!

Φαίνεται ότι κάνεις μια νέα αρχή στη νέα χρονιά, παρορμητικό μου Κριαράκι. Φιλίες, ταξίδια, άτομα από το εξωτερικό, ανανεωμένες σχέσεις και νέα σχέδια είναι μερικά από τα θέματα που θα σε κρατήσουν σε δράση όλο τον Ιανουάριο. Ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής θα είναι ανάδρομος από τις 14 έως το τέλος του μήνα, οπότε αναμένονται κάποια προβλήματα σε συζητήσεις, συμβόλαια και στην λήψη αποφάσεων. Τα εμπόδια είναι εδώ όμως για να τα ξεπεράσεις. Η ερωτική σου ζωή δεν είναι στα καλύτερά της, επομένως δεν έρχονται μεγάλες αλλαγές ακόμα. Με την αισθησιακή Αφροδίτη στον εργασιομανή Αιγόκερω ανάδρομη για ολόκληρο τον μήνα, μην ενθουσιάζεσαι υπερβολικά με τις νέες γνωριμίες, μπορεί να μην κρατήσουν για πολύ. Η Νέα Σελήνη στις 2 του μήνα στον εργασιομανή Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει μερικά εμποδιάκια στα επαγγελματικά.

Η Πανσέληνος στις 18 Ιανουαρίου στον ευαίσθητο Καρκίνο ρίχνει φως στα οικογενειακά θέματα και σε ότι συμβαίνει μέσα στο σπίτι σου.

Ταύρος

Σκέψου πριν δράσεις!

Ο Ιανουάριος θα σου δώσει την ευκαιρία να ξανασκεφτείς τα πάντα στην ζωή σου, σταθερέ μου Ταύρε. Φίλοι ή άτομα σε υψηλά μέρη σε βοηθούν να βρεις νέες ευκαιρίες εργασίας αν το επιθυμείς. Τα χρήματα θα είναι μια σταθερή αξία και όλα τα άλλα φαίνεται να κινούνται λογικά γύρω από αυτό. Οι έρωτες που ίσως δημιουργηθούν στο εξωτερικό μπορεί να ανθίσουν και να ευνοηθούν. Ωστόσο, ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής περνάει ανάδρομος από τις 14 έως το τέλος του μήνα και μαζί με την αισθησιακή Αφροδίτη στον εργασιομανή Αιγόκερω, που είναι ήδη ανάδρομη, και έτσι τα πράγματα θα σταματήσουν για κάποιο χρονικό διάστημα. Παλιοί φίλοι, προβλήματα και σκιές του παρελθόντος θα εμφανιστούν και θα πρέπει να έρθεις αντιμέτωπος με όλα αυτά. Μην ανησυχείς όμως. Βάλε σαν κορυφαία προτεραιότητα την υγεία σου! Η Νέα Σελήνη στις 2 του μήνα στον εργασιομανή Αιγόκερω ευνοεί τα νέα ξεκινήματα. Η Πανσέληνος στις 18 Ιανουαρίου στον ευαίσθητο Καρκίνο σε κάνει ακόμη πιο αγαπητό στους γύρω σου.

Δίδυμοι

Η οικογένεια έχει σημασία!

Η αβεβαιότητα είναι στον αέρα τον Ιανουάριο, επικοινωνιακέ μου Δίδυμε. Είναι ένας μήνας προετοιμασίας, οπότε καλό θα ήταν να κάτσεις και να ξανασκεφτείς όλες τις δυνατότητες που δίνονται. Με τον πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή ανάδρομο από τις 14 έως το τέλος του μήνα, μαζί με την αισθησιακή Αφροδίτη στον εργασιομανή Αιγόκερω, πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες καθυστερήσεις στα σχέδιά σου. Ο χρόνος είναι με το μέρος σου. Μην πιέζεις πράγματα για να συμβούν. Να έχεις περισσότερη πίστη. Οικονομικά μπορείς να βασιστείς στην οικογένειά σου, τους συγγενείς ή τα άτομα που μπορείς να αποκαλείς «οικογένεια» για να σε βοηθήσουν σε δύσκολες στιγμές. Προσοχή σε κάποιες συγκρούσεις μετά τα μέσα του μήνα. Πρόσεξε την υγεία σου και αφιέρωσε χρόνο για ξεκούραση. Να οδηγείς προσεκτικά! Η Νέα Σελήνη στις 2 του μήνα στον εργασιομανή Αιγόκερω μπορεί να σε ανακουφίσει προσωρινά στα οικονομικά και να φέρει ευνοϊκές αλλαγές. Η Πανσέληνος στις 18 Ιανουαρίου στον ευαίσθητο Καρκίνο είναι όμως μάλλον απογοητευτική και σκληρή. Με προσοχή και σύνεση!

Καρκίνος

Αναμείνατε στο ακουστικό σας!

Ανάμεικτα συναισθήματα έχει ο Ιανουάριος για σένα, ευαίσθητε μου Καρκίνε. Θα είσαι απασχολημένος σχεδόν όλο τον μήνα, θα συναντάς κόσμο, θα συζητάς ενδιαφέροντα πράγματα και θα προσπαθείς να λύσεις δύσκολα οικονομικά ζητήματα. Κάποια απροσδόκητα έξοδα θα έρθουν γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός με τη λίστα αγορών σας. Ξέρω, θέλεις να ξεκινήσεις από την αρχή, αλλά δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο ακόμη. Εν τω μεταξύ ευνοείται η προσωπική σου ζωή. Ίσως συναντήσεις τον έρωτα της ζωής σου ή έναν πολύ ενδιαφέροντα σύντροφο. Οι παλιές αγάπες έχουν περισσότερες δυνατότητες να αναζωπυρωθούν. Η μετακόμιση σε ένα νέο σπίτι ή η αλλαγή χώρας είναι δυνατή. Πρόσεξε την υγεία και την ενέργειά σου, καθώς το άγχος εισχωρεί πολύ βαθιά. Χαλάρωσε όσο μπορείς! Η Νέα Σελήνη στις 2 του μήνα στον εργασιομανή Αιγόκερω φέρνει αλλαγές στα προσωπικά σου. Η Πανσέληνος στις 18 Ιανουαρίου στο ζώδιό σου μπορεί να φέρει απροσδόκητες εξελίξεις και σε κάνει παρορμητικό. Προσοχή στις απροσεξίες.

Λέων

Δεν υπάρχει χρόνος για χαλάρωση!

Δουλειά, δουλειά και δουλειά έχει ο Ιανουάριος για σένα, λαμπερό μου Λιοντάρι. Ακόμα κι αν πρέπει να ληφθούν αποφάσεις, ακόμα κι αν οι συνάδελφοι δεν κάνουν τη δουλειά που έπρεπε, θα βρεις τρόπο να τα διορθώσεις όλα αυτά. Ναι, η συμπεριφορά των περισσότερων ανθρώπων γύρω σου είναι απροσδόκητη και σε κάνει λίγο έξαλλο, αφού η αβεβαιότητα πλανάται στον αέρα. Φαίνεται ότι σύντομα θα πάρεις μια πολύ δύσκολη απόφαση. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα αυτόν τον μήνα. Ίσως λάβεις αυτό το μπόνους που περίμενες τόσο καιρό! Ωστόσο, η προσωπική σου ζωή δεν είναι στα καλύτερά της. Μην συζητάς σοβαρά θέματα προς το παρόν. Βρες λίγο χρόνο για τον εαυτό σου και κάνε χώρο στο σώμα και την ψυχή να ηρεμήσεις, να απολαύσεις, να ισορροπήσεις. Η Νέα Σελήνη στις 2 του μήνα στον εργασιομανή Αιγόκερω φέρνει αλλαγές μέσα έξω. Η Πανσέληνος στις 18 Ιανουαρίου στον ευαίσθητο Καρκίνο σε κάνει πιο εσωστρεφή και έτσι ανακτάς τις δυνάμεις σου.

Παρθένος

Απόλαυσε τη σιωπή!

Ο Ιανουάριος φαίνεται να είναι καλός μαζί σου, οργανωτικέ μου Παρθένε. Εάν εργάζεσαι στον τομέα της ψυχαγωγίας, της δημιουργικότητας ή της επικοινωνίας, θα εργαστείς σκληρά. Αν όχι, απλώς αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στους αγαπημένους σου. Λάβε υπόψη ορισμένα νομικά ζητήματα που μπορεί να επανέλθουν από το παρελθόν. Με τον Πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή ανάδρομο από τις 14 έως το τέλος του μήνα, παρέα με την αισθησιακή Αφροδίτη στον εργασιομανή Αιγόκερω μπορεί να προκύψουν κάποιες παρεξηγήσεις. Τα οικονομικά θα έχουν κάποια σκαμπανεβάσματα. Ναι, τα έξοδα θα είναι περισσότερα το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου και θα έχουν να κάνουν περισσότερο με διακοπές, ταξίδια ή συναντήσεις με φίλους και οικογένεια. Οι τελευταίες 10 μέρες θα είναι πιο ρομαντικές από ποτέ. Προσοχή στην οδήγηση και στα μικρά ατυχήματα. Η Νέα Σελήνη στις 2 του μήνα στον εργασιομανή Αιγόκερω μπορεί να φέρει κάποιες όμορφες μικρές αλλαγές στην ζωή σου. Η Πανσέληνος στις 18 Ιανουαρίου στον ευαίσθητο Καρκίνο σε φέρνει στο προσκήνιο. Απόλαυσε την στιγμή!

Ζυγός

Μείνε ήρεμος, αυτή είναι η ζωή!

Έρχονται νέα πράγματα, διπλωματικέ μου Ζυγέ. Το πρώτο μισό του μήνα θα είναι εύκολο και ξεκούραστο. Ναι, συζητάς όλες τις πιθανότητες για αυτήν την αλλαγή που έρχεται. Πάρε μερικές συμβουλές από τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Τα έσοδα και τα έξοδα είναι ισοσκελισμένα μέχρι τον Ιανουάριο. Εάν χρειάζεσαι βοήθεια, θα τη βρείς. Ναι, θα περάσεις πολύ σημαντικό οικογενειακό χρόνο. Η αγάπη και η φροντίδα είναι εδώ για να απολαύσεις το μέγιστο. Αν θέλεις να κάνετε κάποιες μικρές επισκευές ή μεγάλες αλλαγές στο σπίτι, η ώρα είναι τώρα. Με τον Πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή ανάδρομο από τις 14 έως το τέλος του μήνα, μαζί με την αισθησιακή Αφροδίτη στον εργασιομανή Αιγόκερω μπορεί να υπάρχουν κάποιες διαφωνίες με το άλλο σου μισό. Το παρελθόν κατά κάποιο τρόπο σε στοιχειώνει. Πρόσεχε την υγεία σου και μην το παρακάνεις. Υπομονή! Η Νέα Σελήνη στις 2 του μήνα στον εργασιομανή Αιγόκερω ευνοεί τις αλλαγές στο σπίτι και οι ανακατατάξεις είναι για καλό. Η Πανσέληνος στις 18 Ιανουαρίου στον ευαίσθητο Καρκίνο σε βάζει να επιλέξεις ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια. Ξέρεις τι θες…

Σκορπιός

Οι εξαιρέσεις κάνουν τον κανόνα!

Η ενέργεια είναι επιτέλους με το μέρος σου τον Ιανουάριο, μυστικοπαθή μου Σκορπιέ. Ναι, η δουλειά είναι διασκέδαση, οι επαφές με συναδέλφους στο εξωτερικό ή κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις είναι στον αέρα. Νέο μέρος για δουλειά; Μπορεί να συμβεί. Κατά το δεύτερο μισό του μήνα, ενδέχεται να επεκτείνεις την επιχείρησή σου ή τα δημιουργικά σου σχέδια. Με τον Πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή ανάδρομο από τις 14 έως το τέλος του μήνα, μαζί με την αισθησιακή Αφροδίτη στον εργασιομανή Αιγόκερω αναμένονται καθυστερήσεις. Οικονομικά τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα. Προσωπικά, βιώνεις σκαμπανεβάσματα. Πρόσεχε τι λες. Ακόμα κι αν θέλεις να αποφασίσεις τώρα, σκέψου το ξανά και προσπάθησε ξανά στο τέλος της χρονιάς. Η υγεία σου είναι καλή, η ενέργειά σου εξίσου και το χαμόγελό σου πιο λαμπερό. Η Νέα Σελήνη στις 2 του μήνα στον εργασιομανή Αιγόκερω μπορεί να φέρει προβληματισμό σχετικά με κάτι που θα σε απασχολήσει για ολόκληρο τον μήνα. Η Πανσέληνος στις 18 Ιανουαρίου στον ευαίσθητο Καρκίνο φέρνει πάθος και μελαγχολία. Προσοχή στις εξαπατήσεις !

Τοξότης

Λάμψε σαν διαμάντι!

Ο Ιανουάριος ξεκινά δυναμικά για σένα, ταξιδιάρικέ μου Τοξότη. Ναι, θα έχεις πολλά θέματα να αντιμετωπίσεις, από δουλειά, ακίνητα, συνεργάτες, χρήματα, νόμους, σχεδόν τα πάντα. Ακόμη και όσοι από εσάς ψάχνετε για μια νέα ευκαιρία εργασίας, αυτή είναι η στιγμή να το ξανασκεφτείτε και να αφιερώσετε χρόνο για να αποφασίσετε. Τα οικονομικά είναι καλά αυτό το μήνα. Μπορεί να βιώσεις κάποιες έντονες αλλαγές στην προσωπική σου ζωή, όπως η οικοδόμηση ενός νέου σπιτιού, η αλλαγή πόλης, συντρόφου, η επισκευή ή η εκ νέου διακόσμηση του τρέχοντος σπιτιού σας. Με τον Πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή ανάδρομο από τις 14 έως το τέλος του μήνα, μαζί με την αισθησιακή Αφροδίτη στον εργασιομανή Αιγόκερω φέρνουν κάποιες παρεξηγήσεις. Κράτα την ανάσα και το στόμα σου, όλα θα περάσουν. Όμως, πρόσεξε την υγεία σου, γιατί όλη αυτή η ενέργεια χρειάζεται και κάποια μέρα άδεια για να επανέλθει. Η Νέα Σελήνη στις 2 του μήνα στον εργασιομανή Αιγόκερω ευνοεί τα οικονομικά και ίσως ανοίξει νέες προοπτικές για έσοδα. Η Πανσέληνος στις 18 Ιανουαρίου στον ευαίσθητο Καρκίνο όμως φέρνει αρκετά έξοδα και θέλει σύνεση στην διαχείριση.

Αιγόκερως

Εμπιστεύσου το ένστικτό σου!

Ναι, ο Ιανουάριος είναι ο μήνας για νέα ξεκινήματα, εργασιομανή μου Αιγόκερε. Μπορεί να διαλέξεις τον δύσκολο τρόπο, αλλά ο στόχος είναι ακόμα μπροστά σου και απόλυτα εφικτός. Είναι πολύ σημαντικό να προγραμματίζεις αλλά και να αφιερώνεις χρόνο για σοβαρά βήματα. Με τον Πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή ανάδρομο από τις 14 έως το τέλος του μήνα, μαζί με την αισθησιακή Αφροδίτη στο ζώδιό σου, περίμενε μέχρι τον επόμενο μήνα για να λύσεις σοβαρά ζητήματα. Τα οικονομικά σου έχουν δει και καλύτερες μέρες, αλλά αυτό θα βελτιωθεί στο τέλος Ιανουαρίου. Ναι, υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Τα έξοδα είναι μπόλικα και πρέπει να μαζευτείς αρκετά. Συναισθηματικά το κλίμα είναι έντονο και οι παρεξηγήσεις δεν θα λείψουν. Δεν είναι καλή στιγμή για να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, αλλά μια τέλεια στιγμή για να επανασυνδεθείς με παλιούς φίλους και γνωστούς. Ωστόσο, η υγεία σου είναι καλή και γεμάτη ενέργεια! Η Νέα Σελήνη στις 2 του μήνα στο ζώδιό σου σε ωθεί να πάρεις ρίσκα, να κάνεις την επανάστασή σου, να βελτιώσεις τις συνθήκες ζωής σου. Η Πανσέληνος στις 18 Ιανουαρίου στον ευαίσθητο Καρκίνο φέρνει συναισθηματικά αδιέξοδα, αλλά με υπομονή και καθαρό μυαλό θα καταφέρεις να τα διαχειριστείς.

Υδροχόος

Νιώθω την τύχη με το μέρος μου!

Ο Ιανουάριος είναι ένας όμορφος μήνας για σένα, αέρινέ μου Υδροχόε. Πρέπει να οργανώσεις περισσότερο την καθημερινότητά σου βέβαια αφού ίσως αντιμετωπίσεις κάποια περιουσιακά θέματα. Αυτός ο μήνας θα σου προσφέρει πολλές ευκαιρίες, αλλά ο Μάρτιος και ο Απρίλιος είναι πολύ καλύτεροι μήνες για αυτό. Τα οικονομικά σου είναι σταθερά αυτή τη στιγμή. Το επίκεντρο βρίσκεται στην προσωπική, οικογενειακή σου ζωή. Ίσως χρειαστεί να χαλαρώσεις περισσότερο τις πρώτες 10 ημέρες του Ιανουαρίου. Στο τέλος του μήνα θα χρειαστείς όλη την ενέργεια που έχετε, για να αντιμετωπίσεις τα σοβαρά θέματα της ζωής. Διαζύγιο, διαπραγματεύσεις, κοινή κατοικία; Η υγεία σου χρειάζεται λίγη δουλειά, γι’ αυτό χαλάρωσε, μείνε πίσω και φρόντισε το ηλικιωμένο μέλος της οικογένειάς σου. Θα σε χρειαστεί περισσότερο. Η Νέα Σελήνη στις 2 του μήνα στον εργασιομανή Αιγόκερω ρίχνει φως σε ανασφάλειες και αισθηματικά θέματα. Η Πανσέληνος στις 18 Ιανουαρίου στον ευαίσθητο Καρκίνο μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια κάποιο θεματάκι υγείας, αλλά θα το ξεπεράσεις…

Ιχθύες

Οι άνθρωποι κλειδί στην θέση κλειδί!

Οι δουλειές είναι στο μυαλό σου όλο τον Ιανουάριο, ονειροπόλε Ιχθύ μου. Νέες ιδέες, νέα έργα και άνθρωποι σε υψηλές θέσεις που σε βοηθούν είναι δίπλα σου. Ναι, θα γνωρίσεις νέα χρήσιμα άτομα εντελώς απροσδόκητα. Ακόμα κι αν χρειαστεί να ταξιδέψεις τις πρώτες 10 μέρες του μήνα, θα επικεντρωθείς στη δουλειά. Με τον Πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή ανάδρομο από τις 14 έως το τέλος του μήνα, μαζί με την αισθησιακή Αφροδίτη στον εργασιομανή Αιγόκερω οι παρεξηγήσεις είναι σε καθημερινή βάση. Περιμένεις μέχρι τον επόμενο μήνα για σοβαρές αποφάσεις καλύτερα. Τα οικονομικά σου έχουν κάποια σκαμπανεβάσματα. Θα επιβιώσεις. Ωστόσο, βάλε κάποιες προτεραιότητες στην προσωπική σου ζωή. Προσοχή στα περιττά κουτσομπολιά στο δεύτερο μισό του Ιανουαρίου. Να είσαι προσεκτικός και με την οδήγηση και τα ταξίδια. Η υγεία σου είναι σε καλό σημείο. Η Νέα Σελήνη στις 2 του μήνα στον εργασιομανή Αιγόκερω φέρνει ελπίδα και όμορφες στιγμές. Η Πανσέληνος στις 18 Ιανουαρίου στον ευαίσθητο Καρκίνο σε φέρνει στο προσκήνιο και απολαμβάνεις το φλερτ. Με ρέγουλα…

SHARE
RELATED POSTS
Πόσο stress έχεις; Κάνε το τεστ της εικόνας!
181f88054488236c2679da41b7cf6faf_XL_1.jpg
Φεβρουάριος 2017: τα Άστρα στην Πόρτα σου, του Αλεξάνδρα Καρακοπούλου-Τσίσσερ
Το μήνυμα της ημέρας από τον Ζαν Πωλ Σαρτρ

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.