ΕΥ ΖΗΝ

Αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2023 , της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου

Spread the love

Αλεξάνδρα Καρακοπούλου

Καθώς χορεύουμε προς την κορύφωση του καλοκαιριού, ο Αύγουστος του 2023 υπόσχεται διασκέδαση, πάθος και μια δόση μαγείας. Ωστόσο, θα νιώσουμε επίσης μια έντονα νοσταλγική αύρα, καθώς θα βρεθούμε να αναλογιζόμαστε το παρελθόν, ιδίως όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο χτίσαμε την ερωτική μας ζωή και τις σχέσεις μας τα τελευταία οκτώ χρόνια. 

Οι καρμικές συνδέσεις, οι δίδυμες φλόγες και “αυτός που ξέφυγε” μπορεί να διασταυρώσουν τα μονοπάτια μας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καθώς βρισκόμαστε στην κοσμική καταιγίδα που είναι γνωστή ως ανάδρομη Αφροδίτη. 

Ο ανάδρομος Ερμής πραγματοποιείται επίσης αυτόν τον μήνα, ο οποίος θα επιβραδύνει περαιτέρω τα σχέδιά μας, θα μας κάνει να συνδεθούμε με ανθρώπους και καταστάσεις από το παρελθόν, καθώς και θα μας ενθαρρύνει να στραφούμε προς τα μέσα μας για να καταλάβουμε τι πραγματικά θέλουμε και χρειαζόμαστε στη ζωή μας για να είμαστε ευτυχισμένοι. 

Αν θέλετε να επανασυνδεθείτε με κάποιον, αυτός είναι ένας από τους καλύτερους μήνες για να το κάνετε. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι καρδιές και οι ψυχές σας ευθυγραμμίζονται επιτέλους.

Το ωροσκόπιο του Αυγούστου 2023 συμβουλεύει να μειώσετε τη δραστηριότητά σας. Ο τελευταίος καλοκαιρινός μήνας δεν υπόσχεται ξαφνικά γεγονότα, η ζωή κυλάει σύμφωνα με το συνηθισμένο σενάριο. Για κάποιους, πρόκειται για μια περίοδο ξεκούρασης, για άλλους – μια προσωρινή ηρεμία, όπως η ηρεμία πριν από την καταιγίδα. Στην προσωπική ζωή, με τον Ήλιο στον Λέοντα, που φουντώνει τη σεξουαλική όρεξη, τα σοβαρά πάθη θα βράσουν. 

Οι πιο επιτυχημένοι σε θέματα καρδιάς θα είναι τα ζώδια του Αέρα που γνωρίζουν όλη τη γκάμα των συναισθημάτων: από την απελπισία μέχρι την απόλαυση. Η ενέργεια της Πανσελήνου στον Ταύρο τον Αύγουστο θα φέρει έμπνευση: το μέλλον δεν τρομάζει, αλλά προκαλεί το ενδιαφέρον. Υπάρχει ακόμα πολύς χρόνος μπροστά σας, μπορείτε να κινηθείτε σιγά σιγά προς την επιλεγμένη κατεύθυνση. Το κυριότερο είναι να δημιουργήσετε ένα απόθεμα θετικών συναισθημάτων.

Κριός 

Πάντα με τη συντροφιά της Αφροδίτης και του Ήλιου στον Λέοντα εξελίσσεστε αυτόν τον μήνα. Αντίθετα, η όμορφη Αφροδίτη βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία και η διαδικασία είναι λίγο ενοχλητική, οι επιθυμίες σας δεν θα υλοποιούνται πλέον τόσο γρήγορα. Θα βρεθείτε αντιμέτωποι με μια προσδοκία που η ανυπομονησία σας θα δυσκολευτεί να αντέξει. Αν συμφωνείτε, μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές τις ενοχλήσεις. 

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης σας ενθαρρύνει να συνειδητοποιήσετε τι πραγματικά θέλετε. Επίσης, αν αισθάνεστε ότι χάσατε κάτι ή κάποιον, χάρη σε αυτή την ανάδρομη Αφροδίτη, θα μπορέσετε να καλύψετε το κενό σας! Αν καταπραΰνετε το θρυλικό σας πάθος, η μετάβαση του Άρη στον Ζυγό, που είναι προγραμματισμένη για τις 28 του μήνα, θα είναι πιο εύκολη.

Παρόλο που η περίοδος αυτή ευνοεί τις διακοπές και την ξεκούραση, τα άστρα απαιτούν να παρακολουθείτε προσεκτικά τη δραστηριότητά σας. Τις χειρότερες μέρες, μπορεί να καθυστερήσει ένα χαρούμενο και της τελευταίας στιγμής πρόγραμμα! Επειδή οι ενοχλήσεις δεν έρχονται ποτέ μόνες τους, τα οικονομικά ενδεχόμενα μπορεί να σας αναγκάσουν να συμμορφωθείτε αναβάλλοντας τα σχέδιά σας. 

Αυτόν τον μήνα, αν σας κατακλύζουν αμφιβολίες, μην πανικοβάλλεστε! Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να αναθεωρήσετε τον τρόπο με τον οποίο κάνετε τα πράγματα. Σκεφτείτε τον καλύτερο τρόπο για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

Αν και το πρόγραμμα αυτό δεν είναι πολύ ευχάριστο, θα σας βοηθήσει να λύσετε ένα ακανθώδες πρόβλημα. Από οικονομικής πλευράς, ο τομέας αυτός μπορεί να προκαλέσει κάποιες ανησυχίες. Αλλά να είστε σίγουροι, θα κατασταλάξουν όταν καταλάβετε από πού προέρχονται. αν οι άλλοι κάνουν ένα βήμα πίσω, είναι επειδή πρέπει να σκεφτούν. Κάντε το ίδιο πράγμα. Θα είναι πιο παραγωγικό από το να επαναστατήσετε ενάντια στον ουρανό και τα αστέρια.

Ταύρος 

Αν και οι πλανήτες είναι ανάδρομοι, δεν είναι κάτι σημαντικό για εσάς. Αντιθέτως, μπορεί να είναι μια χαρά για σας, γιατί θα μπορέσετε να πάρετε το χρόνο σας χωρίς να σας κατηγορήσει κανείς. Αν χρειάζεται να σκεφτείτε πριν πάρετε μια απόφαση ή να μελετήσετε μια πρόταση, κάντε το! 

Εν τω μεταξύ, ο Άρης και ο Δίας συνεχίζουν να υποστηρίζουν τη διεύρυνση της κατάστασής σας, φέρνοντάς σας την άνεση που τόσο απολαμβάνετε. Από την άλλη πλευρά, οι διαφωνίες ενσαρκώνονται και πάλι από την Αφροδίτη και τον Ήλιο στον Λέοντα. Προσέξτε την κτητικότητά σας γιατί μπορεί να στραφεί εναντίον σας. Γιατί; Επειδή η ανάδρομη Αφροδίτη σας κάνει πολύ ευάλωτους και μπορεί να σας βάλει σε μια ανεπιθύμητη κατάσταση. 

Όσο περιμένετε την Αφροδίτη να είναι πιο ευνοϊκή, μείνετε ζεν. η κατάσταση υπόσχεται να είναι περίπλοκη με τις ασυμφωνίες και την ανάδρομη Αφροδίτη! Ωστόσο, αν συμφωνήσετε, μπορείτε να διαγράψετε όλες αυτές τις ενοχλήσεις. Αυτό το μήνα, ήρθε η ώρα να μετριάσετε την αδιαλλαξία σας. Καταπραΰνετε τη θρυλική κτητικότητά σας και όταν τα πράγματα περιπλέκονται, αφήστε τα. οι πλανήτες σε φιλικά ζώδια σας μεταφέρουν προς την επιτυχία.

Έτσι, δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα. Η ανάγκη σας για χρόνο για να κάνετε πράγματα υποστηρίζεται από πλανήτες που βρίσκονται σε ανάδρομη πορεία. Έχετε την ευχάριστη αίσθηση ότι σας χαρίζεται η απόλυτη ηρεμία! 

Δυστυχώς, αυτή η αξιέπαινη πρόθεση μπορεί να ανατραπεί από κάποιον που δεν βλέπει αυτόν τον μήνα από την ίδια οπτική γωνία με εσάς. Στον οικονομικό τομέα, είστε αποφασισμένοι να είστε προσεκτικοί και σκοπεύετε να πετύχετε τους στόχους σας. Αν κάποιος σας κατηγορήσει ότι είστε τσιγκούνης, το λαμβάνετε υπόψη σας ή όχι. ένας τομέας της ύπαρξής σας βρίσκεται στο δρόμο της ανόδου. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να ασχοληθείτε με τους αγαπημένους σας, γιατί χρειάζονται την προσοχή σας και μια μικρή αμφισβήτηση.

Δίδυμος

Οι παραφωνίες του Κρόνου περιπλέκουν τη ζωή σας και ο Άρης στην Παρθένο ενισχύει αυτό το φαινόμενο. Αυτό το μήνα, είστε εντελώς κολλημένοι. Προς το παρόν, οι στόχοι σας είναι απρόσιτοι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ανέφικτοι. Αν θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας, ο Άρης σας ενθαρρύνει να δράσετε με τάξη και μεθοδικότητα. 

Ο Ερμής, ο οποίος βρίσκεται επίσης στην Παρθένο, απαιτεί από εσάς να δώσετε σημασία στις λεπτομέρειες. Όσο για τον Κρόνο, σας ψιθυρίζει ότι με τον καιρό θα πετύχετε τον στόχο σας. Αντί να πιέζετε τη μοίρα ή τα γεγονότα, χρησιμοποιήστε τις ενέργειες που προέρχονται από τον Λέοντα. Επικοινωνήστε με τους συναδέλφους σας, τους φίλους σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εκθέστε τις ιδέες σας και ακούστε τις ιδέες των άλλων.

Στις 28 του μήνα, με τη μετάβαση του Άρη στον Ζυγό, η κατάσταση ηρεμεί. το πεδίο δράσης σας είναι ευχάριστο, αλλά λίγο περιορισμένο. Τα πράγματα εξακολουθούν να αγωνίζονται για να εξελιχθούν. Αυτό το μήνα, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να βγείτε έξω και να συναντήσετε κόσμο. Δείτε τους φίλους σας. Αποδεχτείτε προσκλήσεις και πηγαίνετε εκδρομές ή διακοπές το Σαββατοκύριακο. Στο τέλος του μήνα, τα εμπόδια διαλύονται.

Αν και η περίοδος είναι ευνοϊκή για ξεκούραση και αδράνεια, ο τομέας αυτός σας ανησυχεί. Έχετε την αίσθηση ότι τίποτα δεν κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση. Τις χειρότερες ημέρες, αντιλαμβάνεστε ότι η κατάσταση είναι μπλοκαρισμένη. Δεδομένου ότι ένα πρόβλημα δεν συμβαίνει ποτέ μόνο του, τα κρίσιμα πνεύματα σας λένε τι να κάνετε. Δυστυχώς, οι συμβουλές τους δεν έχουν απήχηση σε εσάς. Μην ανησυχείτε. 

Ένας φίλος θα σας κάνει μια συναρπαστική πρόταση. Στον οικονομικό τομέα, η καθημερινότητα είναι εξασφαλισμένη, αλλά από την άλλη πλευρά, αν σκοπεύετε να προχωρήσετε σε μια σημαντική επένδυση, αφιερώστε χρόνο για να σκεφτείτε τα ερωτήματα. προς το παρόν, τα άστρα στον Λέοντα βελτιώνουν την καθημερινότητά σας. Ως εκ τούτου, η προσπάθεια να αλλάξετε τα πράγματα είναι πρόωρη. Περιμένετε ενώ αλλάζετε τις ιδέες σας.

Καρκίνος 

Σταδιακά, συνειδητοποιείτε τις δυνατότητές σας, εσωστρεφή μου Καρκινάκια τον Αύγουστο. Τα ταλέντα σας αποκαλύπτονται. Η τύχη είναι να κάνεις τα πράγματα σωστά και την κατάλληλη στιγμή. Αν το επιθυμείτε, έχετε τους πόρους για να κάνετε τη ζωή σας εμπλουτισμένη με ευημερία και άνεση. Για να πετύχετε αυτό το μικρό θαύμα, τα αγαπημένα σας πρόσωπα αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες, χωρίς να χρειάζεται να τους το ζητήσετε. Τα σχέδιά σας υποστηρίζονται από ανθρώπους που έχουν τη δύναμη να τα πραγματοποιήσουν. Μέσα σε αυτό το μαγευτικό κλίμα, μπορεί να αναρωτιέστε πού βρίσκεται το πρόβλημα. Ενσαρκώνεται ακόμα από τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που βρίσκονται σε ανάδρομη πορεία. 

Ως εκ τούτου, παρόλο που όλα πάνε προς το καλύτερο, σας ωθεί να ανησυχείτε για το τίποτα. Αυτόν τον μήνα, να είστε σίγουροι ότι δεν θα υπάρξουν κακές εκπλήξεις από το πουθενά. Όλα είναι μια χαρά. Η Αφροδίτη φωτίζει το σεξαπίλ σας. Η αύρα σας ακτινοβολεί ένα φως που προσελκύει την προσοχή. Ενεργεί στις επιθυμίες σας που γίνονται πιο απαιτητικές. Αυτόν τον μήνα, δεν θέλετε να συμβιβαστείτε με τίποτα. Θέλετε το καλύτερο. Ο/η σύζυγός σας ή το περιβάλλον σας μπορεί να αργήσει να καταλάβει. 

Κρατηθείτε γερά! Ώστε να πάτε διακοπές με το μυαλό σας ήσυχο. Παρόλο που η ατμόσφαιρα σας ενθαρρύνει να ξεκουραστείτε, δεν σηκώνεστε εντελώς. Σκέφτεστε την έναρξη της σχολικής χρονιάς γιατί θέλετε να είστε έτοιμοι. Έτσι, ενώ ξαπλώνετε στην αγαπημένη σας ξαπλώστρα, μαθαίνετε για τον κλάδο σας και το μέλλον του. Από οικονομικής πλευράς, ο τομέας αυτός λειτουργεί σαν να είναι μια χαρά. Τα χρήματα έρχονται και δεν κοιτάτε τα έξοδα. Παρόλο που έχετε την οικονομική δυνατότητα, ο μύθος λέει ότι όταν η Αφροδίτη είναι ανάδρομη, είναι καλύτερα να αναβάλλετε τις ακριβές αγορές! 

Μια συμβουλή: Η ικανοποίηση των επιθυμιών σας έγκειται στην ικανότητά σας να εκφράζετε με σαφήνεια αυτό που θέλετε και την κατάλληλη στιγμή. Ο Ερμής και ο Δίας σας ενθαρρύνουν, οπότε κάντε το!

Λεών

Αν και οι παραφωνίες που προέρχονται από τον Ταύρο σας βάζουν στη θέση του οδηγού, ο Ήλιος στον Λέοντα σας ωθεί να στοχεύσετε ψηλά και μακριά. Δεν τους απογοητεύετε! Συνεχίζετε να αναλαμβάνετε με αυτή τη λογική και την ευφυΐα που σας χαρακτηρίζει. Χωρίς να το κάνεις επίτηδες, ξέρεις πώς να βγάζεις τον εαυτό σου μπροστά όταν σου δίνεται η ευκαιρία. Καταφέρνετε να καθησυχάσετε και τα πιο συντηρητικά μυαλά. 

Παρόλο που είναι πιο περίπλοκα από ό,τι συνήθως, αναλαμβάνεις τις προκλήσεις με πάθος! Στο τέλος του μήνα, η μεταφορά του Άρη στον Ζυγό σας δίνει μια μικρή βοήθεια που θα είναι ευπρόσδεκτη. Η μόνη σκιά στον πίνακα είναι η Αφροδίτη στον Λέοντα. Μια ανάδρομη πορεία δεν είναι κατάρα, αλλά καθώς σας αφορά ιδιαίτερα, μην πιέζετε τα πράγματα. 

Περιμένετε μέχρι τα πράγματα να ξαναβρούν τις αισθήσεις τους. η ευφορία και η επιτυχία των προηγούμενων εβδομάδων αντικαθίστανται από αβεβαιότητες. Οι έρωτές σας θα περάσουν μια περίοδο αβεβαιότητας. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να πιέσετε τα πράγματα. Δυστυχώς, αυτό δεν θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να κάνετε έναν απολογισμό των συναισθημάτων και των επιθυμιών σας. Η ανάπτυξη αυτού του τομέα σας ανησυχεί, επειδή αισθάνεστε ότι κάποιος την εμποδίζει. 

Ξαφνικά, αυτό σας δημιουργεί κακή διάθεση. Λέων, μην βλέπεις παντού το κακό! Αν και τα εμπόδια στέκονται μπροστά σου, δεν έχουν σκοπό να σε κάνουν δυστυχισμένο, αλλά να σε ωθήσουν να ξεπεράσεις τον εαυτό σου! Σταματήστε λοιπόν να φωνάζετε και αναλάβετε τις προκλήσεις που σας στέλνουμε. Στα οικονομικά, πριν δηλώσετε ότι είστε απένταροι, ελέγξτε την κατάσταση των λογαριασμών σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα διαπιστώσετε ότι είστε κυρίως απαλλαγμένοι από ελλείψεις. αν διαπιστώσετε ότι οι επιθυμίες σας αντιμετωπίζουν ασυνήθιστη βραδύτητα, μην πιέζετε τίποτα. Εκμεταλλευτείτε αυτή την παύση που επιβάλλει η Αφροδίτη για να κάνετε έναν απολογισμό των συναισθημάτων σας.

Παρθένος

Εδώ και αρκετό καιρό, ο Κρόνος σας λέει ότι οι σχέσεις σας δεν θα σας αποφέρουν πολλά. Οι ανταλλαγές σας είναι λιγότερο ενδιαφέρουσες. Μια απόσταση εγκαθίσταται με άτομα που γνωρίζετε εδώ και χρόνια. Οι δεσμοί φθείρονται λόγω του χρόνου. 

Σε αντάλλαγμα, ο Ουρανός και ο Δίας σας στέλνουν ευκαιρίες να γνωρίσετε νέους ανθρώπους. Σας προτείνουν να εξελιχθείτε σε ένα διαφορετικό σύμπαν σχέσεων, βεβαίως, αλλά που σας αντιστοιχεί από εδώ και πέρα. Αυτό το μήνα, αν συμφωνήσετε, η ζωή σας μπορεί να βγει από αυτή την πλήξη που σας κουράζει. Για να πετύχεις αυτό το μικρό θαύμα, ο Άρης, με την παρουσία του στο ζώδιό σου, σου δίνει θάρρος και τόλμη να δεχτείς αυτό που σου προσφέρεται. 

Όσο για τον Ερμή, ο οποίος βρίσκεται επίσης στην Παρθένο, ενισχύει την εγρήγορσή σου που δημιουργεί κοινωνικούς, φιλικούς ή άλλους δεσμούς. παρόλο που τα αγαπημένα σου πρόσωπα ή οι συναντήσεις σου αποδεικνύουν το αντίθετο, έχεις όλο και περισσότερες αμφιβολίες για τη δύναμη της αποπλάνησης που διαθέτεις. Γίνετε λιγότερο απαιτητικοί με τον εαυτό σας και δείτε τη ζωή από τη θετική της πλευρά. Αυτό θα σας κάνει να δεχτείτε τις προσκλήσεις και τις φιλοφρονήσεις που σας γίνονται. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να σκεφτείτε τι θέλετε. 

Ενώ το κάνετε, ρίξτε μια ματιά στις αλλαγές που σας έχουν προταθεί. Μελετήστε τις προσεκτικά και χωρίς προκαταλήψεις. Πάνω απ’ όλα, μην σκέφτεστε ότι δεν είναι για εσάς. Παρθένος, μια ασυγκράτητη αλλαγή ξεκινάει! Σε αντίθεση με ό,τι πιστεύετε, είναι πολύ θετική για εσάς. Γιατί; Γιατί θα σου ανοίξει άλλες προοπτικές και το έχεις μεγάλη ανάγκη. 

Στον οικονομικό τομέα, με την αποταμίευση, μένεις στα βασικά. Όσο για τη ματαιότητα, τη βρίσκετε επιφανειακή. Ξαφνικά, τα οικονομικά σας είναι σε εξαιρετική κατάσταση!!! Αργά αλλά σταθερά, μια νέα σχέση γλιστράει στην ύπαρξή σας. Αν θέλετε να αποφύγετε να ακούσετε κριτική, μείνετε διακριτικοί προς το παρόν και όλα θα πάνε καλά.

Ζυγός 

Οι χαρισματικές επιρροές της Αφροδίτης και του Ήλιου στον Λέοντα κάνουν θαύματα. Παρόλο που δεν παίρνετε πρωτοβουλίες, προσελκύετε σχέσεις, νέους φίλους και ανθρώπους που δεν γνωρίζετε. Ο κοινωνικός σας κύκλος διευρύνεται χάρη στον τρόπο που το κάνετε. 

Η αίσθηση των αποχρώσεων και η εγκαρδιότητά σας δημιουργούν ευτυχισμένους και πολλά υποσχόμενους δεσμούς. Αυτό το μήνα, η σχέση σας, οι προσκλήσεις και οι προτάσεις σας έχουν τη δύναμη να ελαφρύνουν έναν τομέα της ύπαρξής σας που βρίσκεται κάτω από το ζυγό του Κρόνου. Από την άλλη πλευρά, δεν μπορούν να το διαγράψουν. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να πάρετε μια απόφαση. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να καταθέσετε την άποψή σας, ώστε από τις 28 του μήνα, με τη μεταφορά του Άρη στον Ζυγό, να μπορέσετε να τοποθετηθείτε πιο ξεκάθαρα. είστε επιτυχημένοι και αυτό είναι καλό. 

Ωστόσο, θα ήταν φρόνιμο να ξεκαθαρίσετε τις συναντήσεις σας, τα συναισθήματά σας και τις επιθυμίες σας. Η ανάδρομη Αφροδίτη σας προσφέρει τον τρόπο για να το κάνετε. Πώς; Δημιουργώντας, κατά καιρούς, στιγμές μοναξιάς και αμφιβολίας. η ατμόσφαιρα είναι ζοφερή σε αυτόν τον τομέα. Έχετε την αίσθηση ότι κάθε μέρα είναι ίδια. Πρέπει να καταβάλλετε προσπάθεια για να κρατήσετε τη θέση σας. Με λίγα λόγια, βαριέστε! 

Τον Αύγουστο, μπορεί να σκέφτεστε να δώσετε τέλος σε αυτή την παραλυτική κατάσταση. Ζυγέ, πριν στείλεις την παραίτησή σου, σκέψου το καλά! Αν και η δουλειά σας δεν είναι συναρπαστική, σας προσφέρει αξιόλογη ασφάλεια. Στον οικονομικό τομέα, αν περιμένετε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, αυτό μπορεί να καθυστερήσει. Περιμένετε, λοιπόν, και αν χρειαστεί, προσπαθήστε ξανά, ώστε να μην τραβήξει ο χρόνος.

Οι κυμαινόμενες περίοδοι δεν υπάρχουν για να σας κάνουν δυστυχισμένους. Αποδεχτείτε τις με χάρη. Έτσι, θα καταλάβετε γιατί παρεισέφρησαν στην ύπαρξή σας.

Σκορπιός

Ο Δίας και ο Ουρανός προσπαθούν να σας κάνουν να αποδεχτείτε κοινωνικές ή συναισθηματικές δεσμεύσεις. Μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με μια πρόταση για επαγγελματική συνεργασία ή μια πρόταση γάμου. 

Δυστυχώς, με τις παραφωνίες που προέρχονται από τον Λέοντα, είναι πιθανό να μην συμφωνήσετε. Στις χειρότερες μέρες σας, βλέπετε αυτές τις προοπτικές ως κατάρες. Όταν είστε πιο ζωηροί, επιδεικνύετε μια στάση που υποδηλώνει ότι δεν σας ενδιαφέρει. 

Ευτυχώς, ο Άρης και ο Ερμής στην Παρθένο σας ενθαρρύνουν να σκεφτείτε πιο προσεκτικά αυτό που σας προσφέρεται. Σας καλούν να δείτε τη θετική πλευρά αντί να εστιάζετε σε όσους είναι λιγότερο θετικοί. Αυτόν τον μήνα, αν δεν θέλετε να χάσετε μια ευκαιρία, ξεπεράστε τις πεποιθήσεις σας. η Αφροδίτη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Λέοντα και επιπλέον είναι ανάδρομη! Αν θέλετε να αποφύγετε περιττές σφαγές, για τις οποίες θα μετανιώσετε, μην ερμηνεύετε έναν δισταγμό ή ένα ατύχημα ως προάγγελο προδοσίας. 

Η ψυχραιμία και η αντικειμενικότητα θα είναι πιο αποδοτικές. Αυτόν τον μήνα, τα αστέρια συμφωνούν! Πρέπει να δώσετε προσοχή σε μια πρόταση συνεργασίας και, ως μπόνους, πρέπει να την αποδεχτείτε. Σκορπιέ, μην εστιάζετε σε συγκεκριμένες λεπτομέρειες με το πρόσχημα ότι, στο παρελθόν, έχετε αντιμετωπίσει απογοητεύσεις. Αντίθετα, χρησιμοποιήστε αυτή την εμπειρία προς όφελός σας. Πώς; “Ή” τι; 

Επαναδιαπραγματευόμενοι τις μικρές γραμμές και ενισχύοντας τις δεξιότητές σας. Βρείτε λοιπόν το χαμόγελό σας και το επιχειρηματικό σας αισθητήριο και σκεφτείτε τα συμφέροντά σας. Στα οικονομικά, ο τομέας αυτός πάει καλά και θα πάει ακόμα καλύτερα αν δεχτείτε αυτά που σας προσφέρονται. ακούστε προσεκτικά τι σας λένε οι άνθρωποι και γίνετε πιο διαθέσιμοι σε όσους αγαπάτε. Αυτό θα σας γλιτώσει από την ταλαιπωρία, η οποία μειώνει το ηθικό σας.

Τοξότης

Οι παραφωνίες που πηγάζουν από τους Ιχθύς και την Παρθένο εμποδίζουν την πραγματοποίηση των φιλοδοξιών σας. Σας εμποδίζουν να ζήσετε όπως σας ταιριάζει, ενώ σας αλυσοδένουν με πρότυπα του παρελθόντος. 

Η πρόκληση σύγκρουσης με κάθε ενόχληση δεν θα σας απαλλάξει από αυτές τις υποχρεώσεις. Αντίθετα, θα τους ενισχύσει. Το να ξεχάσεις να αλλάξεις τα πράγματα δεν είναι επίσης η απάντηση. Με την επίγνωση των ταλέντων και των δυνατοτήτων σας θα αλλάξουν. Επίσης, η συνάντηση με ανθρώπους διαφορετικούς από τις συνήθειες της σχέσης σας θα σας δώσει τη μικρή ώθηση που χρειάζεστε. Αξιοποιήστε στο έπακρο τα ταλέντα σας. 

Εμπλουτίστε τις σκέψεις και τις γνώσεις σας. Γιατί; Επειδή η επίλυση των προβλημάτων σας έγκειται στην ικανότητά σας να πειραματίζεστε με διαφορετικές λύσεις. Εξελίσσεσαι σε ένα άκαμπτο, περιοριστικό και ύποπτο περιβάλλον. Έτσι, είστε στα άκρα, γιατί η φύση σας δεν αντέχει να παγιδεύεται στις ραφές. Η Αφροδίτη σας προσφέρει να αλλάξετε τα πράγματα. Πως? Βρίσκοντας, ή για άλλη μια φορά, βρίσκοντας έναν στόχο. 

Έτσι, η θρυλική αισιοδοξία σας θα κάνει τα υπόλοιπα. Ο ενθουσιασμός των προηγούμενων μηνών έχει εξαφανιστεί. Έτσι, η δουλειά και η καθημερινότητά σου φαίνονται περιοριστικά. Τις χειρότερες μέρες, βαριέσαι άκαμπτο! Οι αποφάσεις που παίρνετε σας φαίνονται ανιαρές. Το επαγγελματικό σας περιβάλλον είναι πολύ απαιτητικό. Τοξότη, πριν κάνεις απότομη στροφή, σκέψου το! Μην παρασυρθείτε για λάθος λόγους, καθώς αυτές οι μικρές ταλαιπωρίες είναι απλώς παροδικές. Έτσι, περιμένοντας το καλύτερο, αλλάξτε τις ιδέες σας μετά τη δουλειά. Από οικονομικής πλευράς, η ισορροπία είναι εξασφαλισμένη, αλλά με την προϋπόθεση ότι κάνετε τους λογαριασμούς σας με μεγάλη διορατικότητα. 

Αποφύγετε λοιπόν μια τυχαία προσέγγιση και να είστε ακριβείς. Το να ψάχνεις για ασφάλεια δεν πετυχαίνει καθόλου! Κάντε κάθε προσπάθεια για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Αυτό θα σας οδηγήσει σε μια πολυπόθητη ευημερία.

Αιγόκερως 

Συνεχίζεις να εξελίσσεσαι σε έναν κόσμο που σου ταιριάζει. Η πρόνοια που ενσαρκώνει ο Δίας σας στέλνει οφέλη που ενισχύουν την ύπαρξή σας. Ο Ουρανός βάζει λίγο απρόοπτα στη ζωή σου χωρίς να το αποσταθεροποιεί. Όσο για τον Κρόνο, σου δίνει χρόνο να κάνεις πράγματα. 

Όλα καλά και προς το καλύτερο. Αυτόν τον μήνα, αν συμφωνείς, μπορείς να προχωρήσεις ακόμα παραπέρα. Ο Άρης και ο Ερμής στην Παρθένο βάζουν τη σοβαρότητά σας και το αίσθημα ευθύνης σας στο επίκεντρο. Οι ιδιότητές σας τραβούν την προσοχή των ανθρώπων που έχουν τη δύναμη να σας κάνουν να εξελιχθείτε. Έχετε προθεσμία μέχρι τις 31 για να διαπραγματευτείτε. Ωστόσο, για να πάρεις μια απόφαση, θα ήταν επιθυμητό να το πάρεις πριν τις 27 γιατί ο Άρης πάει στον Ζυγό και θα γίνει πιο περίπλοκο. Αν και η Αφροδίτη δεν έχει σημαντικό αντίκτυπο πάνω σας, εξακολουθεί να έχει κάποια επιρροή. Αυτόν τον μήνα δημιουργεί αναποδιές. Μην τα βλέπετε ως προειδοποιητικά σημάδια απογοητεύσεων στην αγάπη. 

Η Αφροδίτη ενεργοποιεί μια επίγνωση που έχει σκοπό να σας ωθήσει να πάρετε αποφάσεις. Αν θέλεις να πας παρακάτω, τώρα είναι η ώρα να σκεφτείς σοβαρά τι πρότεινες πριν λίγες μέρες ή εβδομάδες, Αιγόκερε! Εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο για να διαβάσετε προσεκτικά ένα συμβόλαιο ή να μάθετε περισσότερα για το τι σας ενδιαφέρει. Θυμηθείτε να σκεφτείτε τα ενδιαφέροντά σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα πάρετε αυτό που θέλετε. 

Οι αναμενόμενες αλλαγές θα υλοποιηθούν προς όφελός σας. Από οικονομικής πλευράς, εάν ένα έργο καθυστερήσει, δείτε αυτή την προθεσμία ως ευλογία και αδράξτε την ευκαιρία να σκεφτείτε και να μάθετε εάν αυτή η επιχείρηση σας ενδιαφέρει. Σας αρέσει να αφιερώνετε χρόνο για να κάνετε πράγματα. Ωστόσο, αν θέλετε να αλλάξουν τα πράγματα, είναι τώρα. Άρπαξε λοιπόν την τύχη και φύγε!

Υδροχόος

Αυτόν τον μήνα οι δυσκολίες είναι μοιρασμένες. Ο Ουρανός και ο Δίας στον Ταύρο περιορίζουν το χώρο σας για ελιγμούς. Όσο για τον Ήλιο και την Αφροδίτη στον Λέοντα, αντιτίθενται στην εκπλήρωση των επιθυμιών σας. Αυτοί οι κίνδυνοι έχουν σκοπό να σας ωθήσουν σε συνειδητοποίηση. 

Αυτό γίνεται, θα το δείτε πιο καθαρά. Αυτό το μήνα, εάν συμφωνείτε, μπορείτε να μετριάσετε τις επιπλοκές που δημιουργούνται από αυτές τις αστρικές παραφωνίες. Πως? Αρχικά, μην επικρίνετε απόψεις που είναι πολύ συντηρητικές. Αντίθετα, αλλάξτε τον τρόπο που σκέφτεστε. 

Ενεργήστε λαμβάνοντας υπόψη τους φόβους των γύρω σας ή ακόμα καλύτερα δείξτε τον εαυτό σας καθησυχαστικό. Αυτό που έγινε, αποδεχτείτε τη βοήθεια των άλλων, γιατί παρά την απεριόριστη ενέργεια σας, δεν μπορείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας. Από την αναχώρηση του Ερμή, οι ανταλλαγές είναι πιο συμφιλιωτικές. Έχετε μεγαλύτερη τάση για συζήτηση και κατανόηση. Αντίθετα, η Αφροδίτη σε ανάδρομη θέση δημιουργεί αναταράξεις. Αυτό το μήνα, ό,τι είναι όμορφο θέτει σε αμφισβήτηση την ανεξαρτησία σας. 

Σας ενθαρρύνει να συμφιλιωθείτε με τις αρετές της δέσμευσης. Αυτό που σου προσφέρεται δεν σου ταιριάζει; Το ίδιο ισχύει και για την επιχείρησή σας. Το επαγγελματικό σας σύμπαν και οι ηθοποιοί του φαίνονται στενοί, βαρετοί και προσεκτικοί. Παρόλο που αυτός ο τομέας είναι πράγματι ένα σπόιλερ, έχει το πλεονέκτημα να διασφαλίζει την καθημερινή ζωή. Εξάλλου, σου δίνει κάποια ασφάλεια. Πριν αποφασίσετε λοιπόν για μια ιδιοτροπία, σκεφτείτε τις συνέπειες που θα προκαλέσει. 

Από οικονομικής πλευράς, αυτός ο τομέας συγκρατεί τη δυναμική σας. Πρέπει να είσαι οικονομικός, προϋπολογισμός και να μένεις σε αυτό. Με την πρώτη ματιά, αυτές οι προοπτικές μπορεί να σας προσβάλλουν, αλλά θα αποδειχθούν πολύ ευεργετικές. Μην απομακρύνεστε από τα συναισθήματα και εμπλακείτε λίγο παραπάνω. Αυτό δεν θα αμφισβητήσει την ανεξαρτησία σας, αλλά θα ενισχύσει πολύ τις σχέσεις σας με τους άλλους.

Ιχθύς 

Συνεχίζετε να εξελίσσεστε σε μια άνετη ατμόσφαιρα. Ο Ουρανός και ο Δίας συνεχίζουν να προωθούν την επιτυχία και την επέκτασή σας διατηρώντας τα επιτεύγματά σας. 

Μπορείτε να αδράξετε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν γιατί δεν θα έχουν αρνητικές επιπτώσεις. Όσο για τον Κρόνο, σου δίνει τον χρόνο που χρειάζεσαι για να κάνεις πράγματα. Από την άλλη, η αντίθεση Άρη και Ερμή στην Παρθένο μπορεί να σας ταράξει περισσότερο από τη λογική. 

Προσοχή στην υπερβολική αποθάρρυνση και επίσης στους άκαιρους φυγάδες. Για να είναι κερδοφόρα αυτή η πτυχή για εσάς, βρείτε τη σωστή ισορροπία. Μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας, γιατί δεν είναι ανεξάντλητες. Όταν λοιπόν οι εντάσεις είναι πολύ έντονες, κάντε ένα διάλειμμα. Επίσης, μην λάβετε μέρος στις πολεμικές που θα εμψυχώσουν τις συζητήσεις. 

Η στάση σας είναι λίγο απόμακρη και υποδηλώνει ότι δεν είστε αποφασισμένοι να δεσμευτείτε. Αυτό μπορεί να προκαλέσει εκπληκτικές αντιδράσεις και έντονες συζητήσεις. Ωστόσο, μπορείτε να τα αποφύγετε. Πως? Βλέποντας τις θετικές πλευρές της ζωής μαζί αντί να εστιάζετε στους περιορισμούς σας. Οι ευεργετικές εισροές διατηρούν αυτόν τον τομέα. Μπορείτε να είστε ήσυχοι. Από την άλλη πλευρά, είναι οι αντιδράσεις σας και οι αποφάσεις σας που πρέπει να είστε επιφυλακτικοί. Αυτό το μήνα, εξωτερικά γεγονότα σας ενοχλούν και θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν σε ανεπιθύμητες επιλογές. 

Έτσι, αν θέλετε να αποφύγετε μια ατυχή απόφαση, κάντε ένα βήμα πίσω από τις απόψεις των άλλων. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και χρησιμοποιήστε την εμπειρία σας. Στο οικονομικό, είναι ο ίδιος αγώνας! Μην ακολουθείς τα γούστα των άλλων εκτός από τα δικά σου. Με αυτόν τον τρόπο, θα αγοράσετε αυτό που σας ταιριάζει και αυτό που σας αρέσει, όχι το αντίστροφο. 

Η ειρήνη σας μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο. Ωστόσο, μπορείτε να το κρατήσετε. Πώς; Βρίσκοντας έναν συμβιβασμό που καθησυχάζει το περιβάλλον σας και διαφυλάσσει την ελευθερία σας.

SHARE
RELATED POSTS
Αστρολογικές προβλέψεις για τον Νοέμβριο 2020, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου
Δεκέμβριος 2019- Αστρολογικές προβλέψεις, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου
fefe4882b51e5ac5d599c8c827393753.jpg
25 Μαΐου 1932: ο Γκούφυ “γεννιέται”!

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.