Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Ασταμάτητα περιοδεύει ο Δήμαρχος Ρόδου κος Χατζηδιάκος με τον συνδυασμό “Ρόδος Δύναμη Πολιτών” στις υπηρεσίες

Spread the love

https://rhodes2019.gr/

ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΤΟΥ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΔΟΥ ΦΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ.

 

Με επισκέψεις στις δημοτικές, δημόσιες  υπηρεσίες  και τους φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα, συνεχίστηκαν οι περιοδείες του  δημάρχου  Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου και επικεφαλής του συνδυασμού «Ρόδος Δύναμη Πολιτών».

Αναλυτικότερα ο Δήμαρχος Ρόδου, παρακολούθησε την Κυριακή 12 Μαΐου  τη διήμερη γαστρονομική 12η γιορτή Φράουλας στο Παραδείσι  και σήμερα, συνοδευόμενος από αντιδημάρχους και στελέχη του συνδυασμού του, επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίες Ρόδου, την Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου, τις Οικονομικές Υπηρεσίες του Δήμου Ρόδου και τα Γραφεία της ΔΕΡΜΑΕ.

Ειδικότερα ο κ. Χατζηδιάκος και οι συνεργάτες, στη συνάντηση που προηγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και στη συνάντηση που ακολούθησε με τον Πύραρχο Ρόδου  κ. Γιάννη Τσιτσικά, συζήτησαν το θέμα της αξιοποίησης του κτιριακού πλούτου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου , μέσω προγραμματικής σύμβασης του δήμου Ρόδου με το αρμόδιο Υπουργείο. Με τον ίδιο τρόπο δημοπρατήθηκε   στις 14/3/2018, το έργο « Επιδιόρθωση και συντήρηση του Λιμεναρχείου Ρόδου, των  Κρατητηρίων και του Σταθμού της Λίνδου».

Ακολούθως συναντήθηκε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Δωδεκανήσου κ. Μιχάλη Καλληωράκη, που  επιβεβαίωσε την καλή συνεργασία των δύο πλευρών,  με γνώμονα την εξυπηρέτηση του πολίτη στην καθημερινότητα του και τη διατήρηση του αισθήματος ασφάλειας στο νησί.  Παράλληλα ο Δήμαρχος Ρόδου, επιθεώρησε τις συνθήκες κράτησης στα κρατητήρια Ρόδου και τα γραφεία των αξιωματικών της ΕΛΑΣ και ενημέρωσε τον Διοικητή της Τροχαίας Ρόδου κ. Γιώργου Στέργου για τις  νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν στην πόλη, για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού ζητήματος

Στη συνάντηση που ακολούθησε στις οικονομικές υπηρεσίες του Δήμου Ρόδου, ο κ. Χατζηδιάκος αναφέρθηκε στην πορεία ολοκλήρωσης των έργων στη νέα πτέρυγα του παλιού Νοσοκομείου Ρόδου. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, στο τέλος του επόμενου εξαμήνου θα ολοκληρωθεί η μετεγκατάσταση στα νέα γραφεία και η συστέγαση τεσσάρων υπηρεσιών του δήμου για τη διευκόλυνση των πολιτών.

ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ»

  Φώτης Χατζηδιάκος        

   Υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου

SHARE
RELATED POSTS
Η κακοποίηση των παιδιών και εμείς, του Αντγου (εα) Θεόκλητου Ρουσάκη
Σαμαράς: “Εμείς δημιουργούμε τη νέα Ελλάδα”
«Κλινοσκεπάσματα»!, του Γιώργου Σαράφογλου-George Sarafoglou

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.