Αθλητικά/Αθλητισμό Ανοιχτή πόρτα

Αρέσει ο Μίνος!, του Γιώργου Αρκουλή

Spread the love

Γιώργος Αρκουλής

Γιώργος Αρκουλής

Επειδή δεν ήταν η πρώτη φορά στην πολυετή θητεία του ως τηλεοπτικού σχολιαστή ποδοσφαιρικών γεγονότων αποκλειστικά με εμπλεκόμενη την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Επειδή φοβάμαι πως δεν ήταν (η χθεσινή) η τελευταία στην οποία θέλησε να προσφέρει ένα καλό «μνημόσυνο» υπέρ της «ποδοσφαιρικής υγείας» των απανταχού ΠΑΟΚτζήδων αντί να αναλύσει αντικειμενικά την προσπάθεια ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ομάδων,

Τότε οφείλω να καταθέσω δύο συμπαθητικά λόγια για τον δημοφιλή στην Θεσσαλονίκη (για την ακρίβεια στους οπαδούς του ΠΑΟΚ) συνάδελφο Γιώργο Μίνο, ο οποίος πρόσφερε μια πολύ καλή νότα ευθυμίας (σε βαθμό εκνευρισμού) στους τηλεθεατές της «Αθλητικής Κυριακής», η οποία βεβαίως απευθύνεται στο πανελλήνιο.

Όταν ρωτήθηκε αν ο ΠΑΟΚ βρήκε τον μάστορά του από τον προπονητή του Άρη Σάββα Παντελίδη, ο Μίνος σαφώς εκνευρισμένος, αναφέρθηκε σε τρία λάθη των διαιτητών της αναμέτρησης (πάλι καλά, αφού επρόκειτο για Νορβηγούς ρέφερι και όχι για Ζωγράφους ή Κομίνιδες!), ενώ στηρίζοντας την δυναμική του «δικού του» προπονητή Ρουμάνου  Ρασβάν Λουτσέσκου, ανέφερε ότι το σκουφάκι του, στην μπουτίκ του ΠΑΟΚ έχει πουλήσει μπόλικες χιλιάδες κομμάτια! Αυτή κι’ αν ήταν είδηση, για έναν προπονητή του οποίου ο αντίπαλος (Σάββας Παντελίδης) στον τομέα της τακτικής τον είχε χθες για τα καλά καθηλωμένο.

Τι δεν είπε ο Μίνος προκειμένου να σχολιάσει την περίπτωση οφσάιντ στο γκολ του Άρη (κάτι που αποδείχτηκε με το σχόλιο πάνω στην εικόνα από τον ειδικό καθηγητή Βαρούχα); Ότι υπεύθυνος για το ό,τι συνέβη ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ο οποίος ξορκίζει το var, που έχει δώσει λύσεις σε όσα πρωταθλήματα έχει καθιερωθεί, αλλά εκείνος δεν το θεωρεί απαραίτητο. Προτιμά να ξοδεύονται  χιλιάδες ευρώ σχεδόν κάθε εβδομάδα για να καλούνται μέτριοι έως άγνωστοι αλλοδαποί ρέφερι.

Πάντως, η συμβολή του Μίνου έκλεισε πολύ συμπαθητικά, αφού ο δημοφιλής στην μείζονα περιοχή της  Μακεδονίας συνάδελφος ευχήθηκε στον Λάνθιμο να κερδίσει το Oscar. Πάλι καλά. Στην προηγούμενη εμφάνισή του, είχε θυμίσει το εκκλησιαστικό εορτολόγιο των ημερών, για τους απανταχού θρησκευόμενους, οι οποίοι τον απολάμβαναν εκείνη την στιγμή!

Μετά από όλα αυτά, βοήθειά μας!

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του. Δημοσιεύεται και στο zougla.gr

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Εκτός Αλήθειας, του Νίκου Βασιλειάδη 
Ηλίας Τσαβαρής-Υποψήφιος Δήμαρχος Σύμης-Κάλεσμα στο Plaza το Σάββατο 16 Μαρτίου
Kostis A. Makris
Ένα μνημείο κι εγώ, ρε παιδιά, του Κωστή Α. Μακρή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.