Αθλητικά/Αθλητισμό

Από την ομάδα του Βόλου ξανά στον ΠΑΟΚ ο Αμρ Ουαρντά

Spread the love

Λίγο πριν την εκπνοή του 2020, ο Αμρ Ουαρντά βρέθηκε στα γραφείο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και υπέγραψε εκ νέου συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης μέχρι τον Ιούνιο του 2022. Φαίνεται πως ο «δικέφαλος» του βορρά έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τον Αιγύπτιο εξτρέμ, αφού από το 2017 βρίσκεται μια εντός και μια εκτός ρόστερ.

Ο Ουαρντά ξεκίνησε την καριέρα του στην Ελλάδα το 2015 παίζοντας για τον Παναιτωλικό, όπου έδειξε εξαιρετικές επιδόσεις. Ως αποτέλεσμα, το 2017 έγινε μέλος της ομάδας του ΠΑΟΚ για πρώτη φορά. Την επόμενη σεζόν όμως δόθηκε δανεικός στον Ατρόμητο, σημειώνοντας 11 γκολ σε 28 αγώνες. Το καλοκαίρι του 2018 ο προπονητής των «ασπρόμαυρων» Λουτσέσκου, αποφάσισε να του δώσει μια ακόμη ευκαιρία. Μη βλέποντας τα επιθυμητά αποτελέσματα, πήγε ξανά δανεικός στον Ατρόμητο και την επόμενη χρονιά στην ΑΕΛ. Στα τέλη Σεπτεμβρίου 2020 ο Ουαρντά αποκτήθηκε από το ΝΠΣ Βόλου, για να επιστρέψει 3 μήνες μετά ξανά στον ΠΑΟΚ.

Τι συνέβαλε σε αυτή την απόφαση; Σε 10 αγώνες με τη φανέλα του Βόλου σκόραρε 2 γκολ και έδωσε μια ασίστ. Δείχνοντας ξανά αυτό το πρόσωπο, ο ΠΑΟΚ τον διεκδίκησε εκ νέου και τον απέκτησε. Για μια ακόμη φορά, το ζήτημα είναι εάν ο Ουαρντά θα καταφέρει να σταθεί αντάξιος μιας εκ των κορυφαίων ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος, δίνοντας λόγο στον ΠΑΟΚ για να τον κρατήσει.

Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με μόνο έναν πόντο διαφορά από τη 2η ΑΕΚ και 9 βαθμούς από τον Ολυμπιακό που βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα. Στην επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ σε ένα ντέρμπι που το στοίχημα Superleague 1 στη bwin  τον δείχνει νικητή. Στη 2η θέση της βαθμολογίας θα περάσει ο ΠΑΟΚ εάν νικήσει την ΑΕΚ, σε αυτή την αναμέτρηση των «δικεφάλων». Εάν ο Αιγύπτιος καταφέρει να ξεδιπλώσει το επιθετικό του ταλέντο, μιας και έχει καλά στατιστικά διείσδυσης με τη μπάλα, θα φανεί πολύ χρήσιμος στον ΠΑΟΚ για το επερχόμενο ντέρμπι.

Μπορεί αυτή τη φορά να πείσει ο Ουαρντά τον Πάμπλο Γκαρσία, ώστε να τον έχει ανάμεσα στους πιο βασικούς παίκτες της ομάδας. Όλα εξαρτώνται από τις επιδόσεις του και το να αντέξει την πίεση μιας μεγάλης ομάδας, δείχνοντας το ταλέντο που του βγαίνει στις μικρότερες. Γιατί αυτή μάλλον είναι και η τελευταία του ευκαιρία με τον ΠΑΟΚ…

SHARE
RELATED POSTS
Μια παράξενη λύπη…, του Γιώργου Αρκουλή
Θρύλος πάει το παραμύθι…, του Γιώργου Αρκουλή
Γιώργος Αρκουλής
Η εθνική ποδοσφαίρου είναι πλέον για λύπηση, του Γιώργου Αρκουλή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.