ΕΥ ΖΗΝ

Απρίλιος 2020-Αστρολογικές εναλλακτικές: Μένουμε σπίτι!, της Αλεξάνδρα Καρακοπούλου

Spread the love

 

Αλεξάνδρα Καρακοπούλου

Κριός

Το you tube σώζει ζωές!

Ο πλανήτης των μαθημάτων ζωής Κρόνος, αυτός που φημίζεται και για τις τρικλοποδιές και τα εμπόδια, σε φέρνει αντιμέτωπο με τα όριά σου, παρορμητικέ μου Κριέ. Ναι, ξέρω, είναι γενικό το κακό και δεν είσαι μόνος σου. Ο απρόβλεπτος Ουρανός στον  σταθερό Ταύρο δεν βοηθάει τα οικονομικά και οι σχέσεις περνούν δύσκολη φάση. Ο δυναμικός Άρης τουλάχιστον σε βοηθάει περισσότερο παρέα με την αισθησιακή Αφροδίτη και βρίσκεις το χιούμορ και το χαμόγελό σου, εκεί που όλα μοιάζουν μαύρα… Μην δώσεις παραπάνω σημασία στις υπαρξιακές σου ανησυχίες και προσπάθησε να αφήσεις τις ανασφάλειές σου στην άκρη. Η δύσκολη Πανσέληνος στον διπλωματικό Ζυγό στις 8 του μήνα, ρίχνει φως στα προβλήματα των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Η Νέα Σελήνη στις 23 Απριλίου στον σταθερό Ταύρο βοηθάει να βάλεις τα πράγματα που σε απασχολούν σε μια τάξη. 

Ταύρος

Τώρα ήρθε η ώρα του τσελεμεντέ! (πολλοί οι χρυσοί σκούφοι λέμε!)

Οι ισορροπίες είναι το ζητούμενο, σταθερέ μου Ταύρε. Ναι, δεν είναι εύκολη η περίοδος που διανύουμε, για κανέναν και πρέπει να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας πάση θυσία. Ο απρόβλεπτος Ουρανός στο ζώδιό σου, δεν στο κάνει πιο εύκολο. Μπορεί εύκολα να έρθεις σε αντιπαράθεση με τα αγαπημένα σου πρόσωπα για το παραμικρό. Ο δυναμικός Άρης που βρίσκεται στο Μεσουράνημά σου  χειροτερεύει τα πράγματα και τις καταστάσεις ιδιαιτέρως σε ότι έχει να κάνει με την δουλειά σου. Τα οικονομικά σου δεν έχουν βγεί εντελώς εκτός ελέγχου αλλά το επικοινωνιακό παρασκήνιο τα χαλάει. Ακόμη και αν οι συμβιβασμοί που θα κληθείς να κάνεις τέλος του μήνα θα σου ρίξουν την ψυχολογία, κράτα το κουράγιο σου και θα πάνε όλα καλά. Η δύσκολη Πανσέληνος στον διπλωματικό Ζυγό στις 8 του μήνα μπορεί να σου φέρει στην επιφάνεια ένα θέμα υγείας που είχες αμελήσει. Η Νέα Σελήνη στις 23 Απριλίου στο ζώδιό σου σε κάνει να αποζητάς πιο πολύ την απομόνωση και να φχαριστιέσαι τελικά. 

Δίδυμοι

Μην διαβάζεις ό,τι σου στέλνουν. Το κόλπο είναι ένα: φιλτράρισε!!! 

Τεράστιες αλλαγές συμβαίνουν και εσύ αντί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, φαίνεται πως αρχίζεις και τα χάνεις, επικοινωνιακέ μου Δίδυμε. Είναι οι καταστάσεις που σε φτάνουν στα άκρα, όπως και μερικά πρόσωπα που τα καταφέρνουν να σε εκνευρίζουν κάθε φορά. Ο πλανήτης των μαθημάτων ζωής και εμποδίων Κρόνος που κάνει την εντυπωσιακή του εμφάνιση στον αέρινο Υδροχόο σε κάνει απότομα ρεαλιστή. Τα ερωτικά σου από την άλλη φαίνεται να περνούν καλές στιγμές, αφού αν ανήκεις στο κλαμπ των δεσμευμένων έρχεσαι αντιμέτωπος με τον πραγματικό εαυτό του συντρόφου σου και αρχίζεις να εκτιμάς αυτό που έχεις περισσότερο. Η Πανσέληνος στον διπλωματικό Ζυγό στις 8 του μήνα ευνοεί τις σχέσεις και την δημιουγικότητά σου. Η Νέα Σελήνη στις 23 Απριλίου στον σταθερό Ταύρο θέλει την προσοχή της γιατί μπορεί να μπλεχτείς σε παρασκήνιο, χωρίς να το θες και να αισθανθείς άβολα. 

Καρκίνος 

Μην σκέφτεσαι συνέχεια τον παλιό καλό καιρό. Τα καλύτερα είναι μπροστά σου ή δίπλα σου…

Δύσκολος και αυτός ο μήνας, δύσκολες και οι συνθήκες διαβίωσης, αλλάζει ο κόσμος και εσύ μαζί, ευαίσθητό μου Καρκινάκι. Με τον σκληρό πλανήτη μαθημάτων ζωής και εμποδίων Κρόνο στον αέρινο Υδροχόο, τα οικονομικά δεν είναι σίγουρα στην καλύτερή τους φάση. Με τον απρόβλεπτο Ουρανό στον σταθερό Ταύρο, τα ζόρια εντείνονται και δεν μπορείς να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου. Θέλει πολύ προσπάθεια έτσι ώστε να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου εκκρεμότητες. Μην ξεχνάς τον άνθρωπό σου σε όλο αυτό, είναι το στηριγμά σου… όσο παραμένεις γλυκός και συγκαταβατικός, θα νιώθεις και περισσότερη δύναμη. Η Πανσέληνος στον διπλωματικό Ζυγό στις 8 του μήνα θέλει λίγη παραπάνω προσοχή, αφού ίσως να σου φέρει κάποια ίωση ή κατάπτωση. Με το μαλακό… Η Νέα Σελήνη στις 23 Απριλίου στον σταθερό Ταύρο μπορεί να τονώσει τις φιλικές σου σχέσεις, όσο απίθανο και να σου ακούγεται εν μέσω τέτοιων καιρών. Κάνε ένα καλό ξεκαθάρισμα και επέλεξε τους λίγους και καλούς που θέλεις τελικά στο πλευρό σου. 

Λέων

Ναι, είσαι ακόμη ο βασιλιάς. Ναι, εσύ ξέρεις καλύτερα… (μαζέψουυυυ)

Ναι, η ανθρωπότητα περνάει κρίση, λαμπερό μου Λιοντάρι. Αυτός ο μήνας σου προσφέρει απλόχερα προσωπικές αναλαμπές. Με τον πλανήτη των μαθημάτων ζωής και εμποδίων Κρόνο στον αέρινο Υδροχόο, η διάθεσή σου είναι άκρως κριτική προς όλες τις κατευθύνσεις. Όλα δοκιμάζονται, οι διαπροσωπικές, οι επαγγελματικές, οι οικογενειακές σχέσεις. Η καριέρα σου περνάει από κόσκινο αφού ο απρόβλεπτος Ουρανός στον σταθερό Ταύρο φέρνει αστάθεια. Δεν αποκλείεται να δεις μια συνεργασία, μια σχέση, μια συμφωνία να τελειώνει εδώ. Μην απελπίζεσαι, θα έρθουν καλύτερες μέρες. Δεν χάνεις την ψυχραιμία και την λογική σου, το ξέρω. Η Πανσέληνος στον διπλωματικό Ζυγό στις 8 του μήνα σε κάνει ακόμη πιο δημοφιλή και αγαπητό, αφού μέσα από αυτό δεν αποκλείεται να στήσεις και να κάνεις τελικά πραγματικότητα ένα επαγγελματικό σου όνειρο. Η Νέα Σελήνη στις 23 Απριλίου στον σταθερό Ταύρο μπορεί να φέρει μια μικρή δυσκολία στον χειρισμό καταστάσεων, αλλά θα την βρεις γρήγορα την λύση, μην ανησυχείς. 

Παρθένος

Όσο και να καθαρίζεις, ο ιός είναι εκεί έξω και παραμονεύει…μένουμε σπίτι!

Ανατροπές, δυσκολίες και περιορισμοί, οργανωτικέ μου Παρθένε, έτσι το ζούμε όλοι αυτή την περίοδο. Μας έχει βρει όλους απροετοίμαστους και οι αλλαγές είναι δύσκολα αποδεκτές. Με τον πλανήτη των μαθημάτων ζωής και εμποδίων Κρόνο στον αέρινο Υδροχόο, μπορεί  να ξανάρθει στην επιφάνεια ένα θεματάκι υγείας που θέλει προσοχή και φροντίδα. Μην το αμελήσεις. Οι υποχρεώσεις σου αυξάνονται και αυτές, όπως και οι ευθύνες. Ναι, ξέρω, ο εγκλεισμός από την άλλη δεν σε βοηθάει καθόλου και σου δημιουργεί έντονα ψυχολογικά θέματα. Μην ξεχνάς όμως πως μέσα από αυτές τις έντονες καταστάσεις υπάρχει και η θετική όψη των πραγμάτων, όπως τα ξεκαθαρίσματα και η τακτοποίηση του παρελθόντος μια και καλή. Αν αποφασίσεις να βρεις την δύναμή σου, θα τα καταφέρεις. Η Πανσέληνος στον διπλωματικό Ζυγό στις 8 του μήνα ρίχνει φως στα ασταθή σου οικονομικά. Περιόρισε τις άσκοπες σπατάλες. Η Νέα Σελήνη στις 23 Απριλίου στον σταθερό Ταύρο σε βοηθάει να δεις τα όνειρά σου κατάμουτρα και να τα κυνηγήσεις. 

Ζυγός

Από την μια κλαίς, από την άλλη γελάς, αλλά ξέρεις, ο καλός ο καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται!“

Οικονομική αστάθεια, προβληματισμοί για το άμεσο μέλλον και τα οικογενειακά σου θέματα δεν έχουν τελειωμό, διπλωματικέ μου Ζυγέ. Δύσκολοι καιροί και πως να ξεφύγεις. Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε και αυτό έχει την δική του δυναμική. Νιώθεις πως περιορίζεσαι σε απίστευτο βαθμό. Όλα έχουν ένα τίμημα ή μια εξέλιξη. Προσπάθησε να δεις τα θετικά που θα έρθουν όταν τελειώσει όλο αυτό. Τα σχέδιά σου μπαίνουν σε βάσεις, όσο και να μην το καταλαβαίνεις τώρα. Ενέργεια έχεις μπόλικη πάραυτα και είναι καλή η περίοδος για να επιλύσεις προβλήματα. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 8 του μήνα ρίχνει φως στις επιθυμίες σου αλλά και ίσως σε κόντρες με τον σύντροφο ή με τους συνεργάτες σου. Η Νέα Σελήνη στις 23 Απριλίου στον σταθερό Ταύρο μπορεί να εντείνει τις οικονομικές δυσκολίες, αλλά δεν χωράει απελπισία τώρα σε αυτό το στάδιο. Μην απογοητεύεσαι, αλλά και μην ενθουσιάζεσαι με το παραμικρό. 

Σκορπιός

Δεν είναι όλα μια τεράστια θεωρία συνωμοσίας. Ο ρεαλισμός σου χτυπάει την πόρτα. Άνοιξέ του! 

Δύσκολος αυτός ο μήνας και αρκετά κρίσιμος, μυστικοπαθή μου Σκορπιέ. Είναι για όλους ένα φοβερά δύσκολο χρονικό διάστημα με ένα σωρό απρόσμενες εξελίξεις, που κλονίζουν ότι θεωρούσες δεδομένο μέχρι σήμερα. Τι να λέμε τώρα… Με τον πλανήτη των μαθημάτων ζωής και εμποδίων Κρόνο στον αέρινο Υδροχόο να φέρνει περιορισμούς και να δοκιμάζει την υπομονή και την ευελιξία σου, νιώθεις την πίεση να σε δεσμεύει. Η οικογενειακή σου ή η συντροφική σου ηρεμία διαταράσσεται συχνά από μικρές εκρήξεις. Μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου μπορεί να αισθανθείς πως θέλεις να βάλεις βόμβα σε όλα όσα δεν σε αφήνουν να είσαι ο εαυτός σου. Το παράδοξο σε όλο αυτό είναι όμως πως ότι έχει να κάνει με τα γραπτά, τις εκδόσεις, το εμπόριο και την επικοινωνία ευνοείται. Μικρές αλλά σημαντικές είναι οι μικρές καθημερινές εξελίξεις ωστόσο. Η Πανσέληνος στον διπλωματικό Ζυγό στις 8 του μήνα μπορεί να σου φέρει κούραση ή κάποια μικροαδιαθεσία, χωρίς όμως να είναι κάτι τόσο σημαντικό. Η Νέα Σελήνη στις 23 Απριλίου στον σταθερό Ταύρο ωθεί τις θετικές αλλαγές και ότι προκύψει τώρα και εδραιωθεί, να ξέρεις πως θα έχει μεγάλη διάρκεια. 

Τοξότης

Βγάλε το τόξο σου και σημάδεψε… (όχι τους περαστικούς)

Ναι, τα οικονομικά σου δεν είναι και τα καλύτερα, ταξιδιάρη μου Τοξότη, αλλά και για ποιον είναι τώρα σε αυτή την πραγματικά ιδιαίτερη περίοδο που διανύουμε. Δεν θα κρατήσει για πάντα, όσο και να νιώθεις πως δεν μπορείς να πάρεις ανάσα. Ο πλανήτης των μαθημάτων ζωής και εμποδίων Κρόνος στον αέρινο Υδροχόο, σε βοηθάει να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και να πετάξεις από πάνω σου ότι σε φθείρει. Τα επαγγελματικά σου είναι και αυτά υπό περιορισμό και δεν αποκλείεται να αλλάξουν όλα ριζικά, μέρες που είναι. Μπορεί ακόμη και να αλλάξεις επάγγελμα. Οι σχέσεις θα συνεχίσουν να σε απασχολούν και να σου δημιουργούν τον σχετικό πονοκέφαλο. Δεν είναι λίγες οι αντιπαραθέσεις και οι εντάσεις. Από την άλλη είναι μια καλή περίοδος για να εκφράσεις τις ιδέες σου και ίσως ακόμη και να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Η Πανσέληνος στον διπλωματικό Ζυγό στις 8 του μήνα σου χαρίζει ένα ιδιαίτερο μαγνητισμό, όπου μπορείς να φέρεις τους άλλους με τα νερά σου.. εύκολα. Η Νέα Σελήνη στις 23 Απριλίου στον σταθερό Ταύρο μπορεί να σου φέρει νέες επαγγελματικές ευκαιρίες μέσα από όλες αυτές τις αναποδιές που ζούμε. 

Αιγόκερως

Όταν σταματάει η δουλειά, σταματάει ο κόσμος όλος. Δες μπροστά σου, δες δίπλα σου, η τύχη σου μπορεί να σου χαμογελάει…

Μπορεί να περνάμε ίσως μια από τις δυσκολότερες εποχές για όλη την ανθρωπότητα, αλλά εσύ μπορεί και να «σώζεσαι» από τον τυχερό Δία, εργασιομανή μου Αιγόκερε. Όσο και να μην πείθεσαι από το αρνητικό περιβάλλον, εσύ βάζεις βάσεις τώρα για το μέλλον. Ναι, αλήθεια! Με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα έρχονται ευκαιρίες για επέκταση, αλλαγές στην ζωή σου, που σε κάνουν πιο ανοιχτόμυαλο και σου διώχνουν τον γνωστό σου συντηρητισμό. Προσοχή στις σπατάλες και στις επιπολαιότητες σε ότι έχει να κάνει με τα οικονομικά σου. Μπορεί ακόμη και να καβγαδίσεις με το άλλο σου μισό για αυτά, οπότε ψυχραιμία. Η αισιοδοξία δεν λείπει μέσα σε όλο αυτό το πραγματικά αβέβαιο κλίμα. Επιδιώκεις την επαφή με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και δεν μοιάζεις να κλείνεσαι τελείως στο καβούκι σου. Η Πανσέληνος στον διπλωματικό Ζυγό στις 8 του μήνα μπορεί να σου δημιουργήσει το αίσθημα του εγκλωβισμού μέσα στο οικογενειακό σου περιβάλλον και να έχεις την εντύπωση πως δεν γίνονται κατανοητές οι φιλοδοξίες και τα όνειρά σου. Η Νέα Σελήνη στις 23 Απριλίου στον σταθερό Ταύρο ανοίγει δρόμους και νέα ξεκινήματα… 

Υδροχόος

Καλές οι ανατρεπτικές ιδέες, αλλά μήπως να τις αφήσεις για μετά; 

Με τον πλανήτη των μαθημάτων ζωής και εμποδίων Κρόνο στο ζώδιό σου, μπαίνεις σε μια περίοδο έντονου προβληματισμού για ότι έχεις κάνει μέχρι τώρα, αέρινέ μου Υδροχόε. Όλες σου οι σχέσεις θα περάσουν από σχετική δοκιμασία, με τον δυσκολότερο ίσως τρόπο μέχρι σήμερα. Ναι, θα είναι δύσκολο αυτό το χρονικό διάστημα, για όλους αλλά ιδιαιτέρως για σένα. Θα πρέπει να μάθεις να συγκρατείς τα νεύρα σου, τον θυμό σου, αφού μόνο οι χαμηλοί τόνοι θα σε σώσουν τελικά. Οι ανατροπές δεν θα λείψουν. Πρόσεχε όλα αυτά που νομίζεις πως έχεις το πάνω χέρι και τελικά βρεθείς υπόλογος για συμπεριφορές που δεν φταις. Η Πανσέληνος στον διπλωματικό Ζυγό στις 8 του μήνα θα σε φέρει κοντά με τους αγαπημένους σου με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Η Νέα Σελήνη στις 23 Απριλίου στον σταθερό Ταύρο, παρέα με τον Κρόνο, θα σου δείχνει τον σκληρό μεν αλλά αποδοτικό τρόπο, που θα μπούν όλα σε μια τάξη τελικά. Υπομονή…

Ιχθύες

Με τα όνειρα δεν χτίζονται παλάτια, αλλά σίγουρα αντέχεται η καραντίνα…

Ναι, ονειροπόλο μου Ψαράκι, η ανθρωπότητα περνάει κρίση και ζούμε μεγάλες στιγμές. Ανακατατάξεις στις σχέσεις και ανατροπές πολλές. Δεν χρειάζεται να μπεις καν στην διαδικασία να επιστρέψεις στο παρελθόν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Ο πλανήτης των μαθημάτων ζωής και εμποδίων Κρόνος στον αέρινο Υδροχόο θα σου χαρίσει την ψυχραιμία που χρειάζεσαι για να τα βάλεις όλα σε τάξη. Απέφυγε το κουτσομπολιό και τα σχετικά μπλεξίματα. Ασχολήσου με το σπίτι σου, την διακόσμηση, την οικογένειά σου. Μίλα με τους αγαπημένους σου και ζήτα και την συμβουλή τους αν χρειαστεί. Η Πανσέληνος στον διπλωματικό Ζυγό στις 8 του μήνα σε ωθεί να βάλεις σε τάξη τα οικονομικά σου και να οργανωθείς. Μην κάνεις σπατάλες. Η Νέα Σελήνη στις 23 Απριλίου στον σταθερό Ταύρο, σου θυμίζει πως πρέπει να αφήσεις τις αναστολές σου και να μην φοβάσαι τίποτα πια. Προχώρα…

SHARE
RELATED POSTS
Ο Άγιος Νεκτάριος και το δωματιάκι στο Αρεταίειο Νοσοκομείο, της Ωραιοζήλης Τζίνας Δαβιλά
Άϊ Βασίλη μου… μια ροδίτσα στον κήπο μου!, της Ματίνας Ράπτη-Μιληλή
miltos_1.jpg
Στέμμα-τούρτα από τον “Μίλτο” για τα γενέθλια του Οσάμα Φατί Ραμπάχ Αλ-Σαρίφ

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.