Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Απάντηση στην συκοφαντική δυσφήμιση Χ”μάρκου: “Σιωπηλή περιφρόνηση=θάψιμο του συκοφάντη στη λάσπη της δικής του μηδαμινότητας”.

Spread the love

Ο Μανώλης Γλυνός είναι Οδοντίατρος και ο επικεφαλής της παράταξης Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου

            Κα Πρόεδρε   

            Ιδιαίτερη εντύπωση συνεχίζει να προκαλεί η εμμονή σας , καθώς και του Περιφερειάρχη κ. Χατζημάρκου να τσαλακώσει την εικόνα μου ως Περιφερειακού Συμβούλου  , καθώς και το μένος σας κατά του επικεφαλής της παράταξής μας κ. Γλυνού.

           Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο όπου οι πολίτες των ανοχύρωτων υγειονομικά νησιών μας αγωνιούν για την φονική πανδημία  , η οικονομική ασφυξία ειδικά στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις αυξάνει , η μετάθεση έναρξης της τουριστικής περιόδου γίνεται όλο και πιο πιθανή με τραγικές συνέπειες για την περιοχή μας , ειλικρινά δεν μπορώ να κατανοήσω τα ποταπά κίνητρα που σας οδηγούν σε αυτή τη συμπεριφορά .

           Εκείνο όμως που είναι ηλίου φαεινότερο και το διαπιστώνει εύκολα ο καθένας , είναι ότι αποφασίσατε να ακολουθήσετε τη βρώμικη οδό της λάσπης και της συκοφαντίας!

           Το παρήγορο είναι πως   γνωρίζω καλά ότι η παράταξή σας είναι διχασμένη ως προς αυτό, διότι υπάρχουν αρκετοί αξιοπρεπείς άνθρωποι σε αυτήν που δε συμφωνούν με την πολιτικά ανήθικη επιλογή του κ. Περιφερειάρχη και αυτό μας ικανοποιεί!

            Με τους υπόλοιπους που εγκρίνουν αυτές τις συκοφαντικές πρακτικές δε χρειάζεται να ασχοληθούμε, εξάλλου η συκοφαντία είναι η δύναμη των δειλών και η εκδίκηση των άνανδρων και συνήθως χτυπάει τους άξιους  , όπως τα σκουλήκια ρίχνονται πάνω στα καλύτερα φρούτα!

            Και όπως έλεγε και ο Έγκελς :  Η καλύτερη απάντηση στη συκοφαντία είναι η σιωπηλή περιφρόνηση , επειδή αυτή αποτελεί θάψιμο του συκοφάντη στη λάσπη της δικής του μηδαμινότητας!

                                                                                                  Σας ευχαριστώ

                                                                                                  Νίκος Κανταρζής

                                                                                    Περιφερειακός Σύμβουλος  ΠΝΑΙ

SHARE
RELATED POSTS
Άρση ετοιμορροπίας ακινήτων στη Μεσαιωνική Πόλη Ρόδου…, του Τέρη Χατζηιωάννου (Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Μ.Π. Ρόδου)
Φώτης Χατζηδιάκος: Γιατί ο Δήμος Ρόδου “ξεπουλά τα ασημικά του” στο ΦΟΣΔΑ Ν.Αιγαίου;
Ο βρακοφόρος του Αιγαίου στην προεδρική Φρουρά – Επίσημη ένταξη της παραδοσιακής ενδυμασίας

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.