Πόρτα σε ιστορίες/χρονογραφήματα/διηγήματα

Αβλεψία ή ρατσισμός;, του Γιώργου Αρκουλή

Spread the love

Γιώργος Αρκουλής
Γιώργος Αρκουλής

 

Πώς σας φάνηκε η επανεκκίνηση της σούπερλιγκ; Κατά την γνώμη μου ό,τι συμβαίνει με αυτή την φάμπρικα, αφορά  κ υ ρ ί ω ς  τις πωλήσεις συνδρομών της Nova, που τις θεωρώ αυξημένες λόγω απαγόρευσης εισόδου των φιλάθλων στα γήπεδα. Παράλληλα, η εν λόγω εταιρία φαίνεται να ελέγχει και τον προγραμματισμό της έναρξης των αγώνων, προκειμένου να γίνονται όλα με βάση τα συμφέροντά της. Έτσι, χθες είχαμε νωρίς το σούπερ ντέρμπι Πανιωνίου – Βόλου και αργά το βράδυ από τη Χαριλάου την αναμέτρηση ελάσσονος ενδιαφέροντος μεταξύ του Αρη και του ΟΦΗ. Στο μεταξύ, ο «ρατσισμός» της ενημέρωσης –όσον αφορά τις αθλητικές ειδήσεις- έκανε την εμφάνισή του στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, με την παρουσιάστρια (γύρω στις εννιά παρά δέκα) να ενημερώνει ότι σε λίγη ώρα ξαναρχίζει το πρωτάθλημα με το παιγνίδι Αρη-Οφη, κλπ.

Επειδή θεωρώ ότι η εν λόγω κυρία…ό,τι της γράφουν σπικάρει, το πρόβλημα «ρατσισμού» ανήκει στους έχοντες την ευθύνη του μαγκαζίνο. Έτσι, για τον ΑΝΤ1 το πρωτάθλημα ξανάρχισε «μετά από λίγη ώρα» (άρα στις 21.30), όμως αυτό ήταν εντελώς βλακώδες, αφού από τις 19.15 στη Νέα Σμύρνη είχε ξεκινήσει ο αγώνας του Πανιωνίου. Προφανώς οι μάγκες της ενημέρωσης του ΑΝΤ1 θεώρησαν ότι Πανιώνιος και Βόλος έπαιζαν σε αγώνα για το πρωτάθλημα του μπριτζ (το οποίο δεν εμφανίζει τηλεοπτικό ενδιαφέρον, οπότε, μικρή η παράλειψη).

Όσον αφορά τα πρώτα σκορ της αστείας διαδικασίας των πλέϊ οφ και άουτ, προέκυψαν ήδη δύο νίκες γηπεδούχων, ενώ το μπέρδεμα που καραδοκούσε σε βάρος των παικτών του στοιχήματος προέκυψε. Ενώ Παρασκευή τα πρακτορεία δέχονταν ποντάρισμα του αγώνα της Ξάνθης, Σάββατο μεσημέρι το ματς ήταν εκτός διαδικασίας. Για να ανακοινωθεί αργότερα ότι αναβλήθηκε. Τόσο απλά!

Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.  

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Η Κανέλα και οι σκατόψυχοι, του Σταύρου Θεοδωράκη
1557482_10151909930297844_2092844726_n.jpg
Μια σκληρή ιστορία, του Μανώλη Δημελλά
Δημήτρης Κατσούλας
Σώσε με αγάπη μου, του Δημήτρη Κατσούλα

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.