Πόρτα σε ιστορίες/χρονογραφήματα/διηγήματα

‘Έρωτας κι ‘ Αγάπη’, της Δέσποινας Γρηγοριάδη

Spread the love

Η Δέσποινα Γρηγοριάδη είναι ιδιωτική υπάλληλος, τα τελευταία πέντε χρόνια ασχολείται με το γράψιμο και με διαφορά άρθρα και διηγήματα. Ηλεκτρονικά κυκλοφορεί το πρώτο της διήγημα με τίτλο “Ξεκλειδώνοντας την καρδιά μου”.

 

 

 

 

 

 

 

 

Δύο έννοιες διαφορετικές. Αλλά με ίδιο σκοπό να συνεχίσει το ταξίδι.  Τα δύο αυτά απαραίτητα αισθήματα. Πού κάνουν την καρδιά να ξαναχτυπάει ξανά, για πρώτη φορά, αποζητούν την  θέληση και την δραση για να φτάσουν όσο πιο κοντά μπορούν δύο άνθρωποι μαζί, για το ένα και μοναδικό συναίσθημα πού έχει ο έρωτας κι ‘αγάπη.

Ένας  καθημερινώς διαρκείς αγώνας, ένα συνεχόμενο παιχνίδι, που χρειάζεται προσπάθεια για να κρατήσεις αυτό που θες.  Παρ’ όλα αυτά θα έρθει και η δύσκολη φάση, η θέση εκείνη πού δεν περίμενες στιγμή. Τα πράγματα ποτέ δεν είναι απλά από μόνα τούς, γι’ αυτό τον λόγο παίρνεις το ρίσκο, αρχίζεις να τα ζεις όλα σε μι’ άλλη διάσταση για ν’ αναμετρηθείς με τη χαρά, τη λύπη, το φόβο κι’ ότι άλλο περιστρέφετε γύρω από μια σχέση.

Όταν εισβάλουν τα έντονα αισθήματα

Να μην  υπόσχεσαι πολλά σε μια  δύσκολη στιγμή,  γιατί εκεί συστήνεσαι ξανά με τον εαυτό σου, πάνω απ’ όλα όμως με τον άνθρωπο που έχεις, αντιλαμβάνεσαι μηνύματα που από πριν δύσκολα θα τα είχες λάβει  ως   δώρο η ως  ένα καλό μάθημα, για κάτι καλύτερο στην μάχη που παλεύουν όλα τα όπλα σού.

Μην διστάσεις στην ευαισθησία σου εάν υπέρ ισχύσει άσε την να λυτρώσει ό,τι έχει. Τον θυμό και τον εγωισμό ν’ αποφεύγεις, σε ό,τι κι ‘ αν βιώνεις. Ο έρωτας κι ‘ αγάπη άλλες φορές σε αυτό βελτιώνει, άλλες φορές σε αυτό καταστρέφει.

SHARE
RELATED POSTS
Τι θα γίνει επιτέλους με αυτούς τους μπόμπιρες;, του Γιάννη Στουραΐτη
Τα παιδιά δεν πρέπει να πληγώνονται, της Μαρίας Σκαμπαρδώνη
Οι επώνυμοι και οι πέριξ, της Πόλυς Μηλιώρη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.