Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Έκκληση του Δημάρχου Χάλκης: ΟΧΙ στις μετακινήσεις από και προς Χάλκη

Spread the love

Μόνο στη Ρόδο: Αποστόλου Παύλου 50 (Ανάληψη)-Βενετοκλέων (Στάδιο ΔΙΑΓΟΡΑΣ)-Ρόδου-Λίνδου (ύψος ΙΚΑ)-Λεωφόρος Κρεμαστής – Πηγές Καλλιθέας (από Μάιο-Οκτώβριο) & catering Γάμοι-Βαπτίσεις, Συνέδρια, Εκδηλώσεις

 

PANE DI CAPO – AT RHODES – ΣΤΗ ΡΟΔΟ – ΤΗΛ: 22410-69007

 

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΗΣ, Γραφείο Δημάρχου Άγγελου Φραγκάκη

Αναφορικά με την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση την οποία βιώνει ολόκληρος ο κόσμος και η χώρα μας τις τελευταίες ημέρες, θα θέλαμε να σας εφιστήσουμε την προσοχή σχετικά με τα εξής:

Στο νησί μας υπάρχει μεγάλος αριθμός μόνιμων κατοίκων , οι οποίοι ανήκουν στις πολύ επικίνδυνες κατηγορίες τις οποίες κτυπάει ο κορονοιος, ηλικιωμένοι και άτομα με υποκείμενα νοσήματα (όπως σακχαρώδη διαβήτη και καρδιαγγειακά προβλήματα ).

Βρισκόμαστε σε ένα από τα πιο μικρά και απομακρυσμένα μέρη της χώρας , με υποστελεχωμένες δομές υγείας οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες για νοσηλεία βαριά ασθενούς.
Εάν ένας κάτοικος νοσήσει από τον κορονοιό η διαδικασία μεταφοράς του σε σημείο αναφοράς της χώρας μας είναι εξαιρετικά δύσκολη, εάν επιπλέον λάβουμε υπόψιν μας τις άσχημες καιρικές συνθήκες που συνήθως επικρατούν αυτήν την εποχή μπορεί να καταστεί και αδύνατη.

Θα ήθελα όλοι μας να αναλογιστούμε τα δεδομένα και να σεβαστούμε τους ηλικιωμένους και τις ευπαθείς ομάδες για το επόμενο χρονικό διάστημα και να ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΑΛΚΗ.
Εάν όλοι μαζί συνεργαστούμε , όταν η πανδημία περάσει θα είμαστε και πάλι μαζί.
Σε περίπτωση που δεν δείξουμε σύνεση ίσως θέσουμε σε κίνδυνο κάποιο αγαπημένο μας πρόσωπο , ακόμα και τον ίδιο μας τον εαυτό.

Ο Δήμος Χάλκης προσπαθεί να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης προκειμένου να μειώσει τις πιθανότητες εξάπλωσης του ιού.

SHARE
RELATED POSTS
12305954_10153727138082970_1885707229_n.jpg
Μια απάντηση στον κ. Νικολή από τον Σύλλογο Νέων Αφάντου “Άγιος Γεώργιος”
ΡΟΔΑ: Προμήθεια πέντε λεωφορείων και πρόληψη προσωπικού 50 ατόμων, στη  Δημοτική Επιχείρηση Συγκοινωνιών ΡΟΔΑ.
Αναγνώριση από την 95 ΑΔΤΕ της προσφοράς της Ελένης Καρύδη, προέδρου της ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου-Προσφορά ΕΥΘΥΤΑ σε στρατονόμο της Μεραρχίας “Διαγοριδών”

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.