ΕΥ ΖΗΝ

Άστρα – Μάϊος 2022, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου

Spread the love

Αλεξάνδρα Καρακοπούλου

Κριός

Κρατήστε την αυτοπεποίθησή σας!

Τα οικονομικά και η επαγγελματική ζωή είναι τα κύρια θέματα τον Μάιο, παρορμητικοί μου Κριοί. Ναι, μπορείς να το κάνεις! Μετά από μια ηλιακή έκλειψη στις 30 Απριλίου και μια έκλειψη Σελήνης που θα έρθει στις 16 Μαΐου, δεν μπορείτε να αποφύγετε την αντιμετώπιση προβλημάτων. Ο επικοινωνιακός πλανήτης Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 10 Μαΐου με 3 Ιουνίου και αυτό κάνει τις συζητήσεις, τις συνεργασίες, τα ωράρια εργασίας λιγάκι προβληματικά. Επανεξετάστε προσεκτικά τα πάντα. Ωστόσο, η οικονομική σας κατάσταση δεν είναι καθόλου κακή. Ο απροσδόκητος Ουρανός είναι κατά κάποιο τρόπο υπέρ σας και σας φέρνει καλά οικονομικά νέα. Η αισθησιακή Αφροδίτη είναι σχεδόν όλο το μήνα στο ζώδιό σας και ο τυχερός Δίας πάει πακέτο. Να είστε προσεκτικοί με τα ταξίδια και να προτιμάτε γνωστά μέρη. Χαλαρώστε, αφιερώστε χρόνο για τον εαυτό σας, την ομορφιά, την εσωτερική αυτοπεποίθηση και τις υγιεινές συνήθειες. Στις 16 του μήνα η Πανσέληνος που είναι και Σεληνιακή έκλειψη στον μυστικοπαθή Σκορπιό μπορεί να φέρει περισσότερα συναισθήματα στο προσκήνιο. Τα θέματα ασφάλειας θέλουν παραπάνω προσοχή. Ο μήνας τελειώνει με μια Νέα Σελήνη στις 30 Μαΐου στον επικοινωνιακό Δίδυμο, όπου και ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα, αλλά με υπομονή…

Ταύρος

Είναι γραμμένο στ’ άστρα.

Η μοίρα σε καλεί τον Μάιο, σταθερέ μου Ταύρε. Εφόσον ο τυχερός Δίας σας εγκαταλείπει, τα άλυτα ζητήματα επανέρχονται. Έχετε ήδη προχωρήσει πολύ στην επαγγελματική σας ζωή και σας αξίζει κάθε επιτυχία που μπορείτε να πετύχετε. Ακολουθήστε τα σχέδιά σας και θα τα δείτε να συμβαίνουν στο μέλλον. Μην τα παρατάτε τώρα! Ο επικοινωνιακός πλανήτης Ερμής γίνεται ανάδρομος στις 10 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου και αυτό σας κάνει να αναθεωρήσετε κάθε απόφαση που έχετε πάρει. Οικονομικά είστε σε καλό σημείο. Μπορεί επίσης να προκύψουν «μπόνους». Η προσωπική σας ζωή περνάει από κάποιες αλλαγές. Πολλοί από εσάς θα οραματιστείτε ένα νέο σπίτι, μια αρχή σε μια νέα πόλη, για να μετακομίσετε. Φροντίστε περισσότερο την υγεία σας αυτόν τον μήνα, αφού το επίπεδο ενέργειάς σας είναι χαμηλό. Διατηρήστε έναν υγιεινό τρόπο ζωής και προσέξτε τη διατροφή σας. Στις 16 του μήνα η Πανσέληνος που είναι και Σεληνιακή έκλειψη στον μυστικοπαθή Σκορπιό και θα νιώσετε έντονα τον επαναστάτη μέσα σας. Προσοχή στα συναισθηματικά σας. Ο μήνας τελειώνει με μια Νέα Σελήνη στις 30 Μαΐου στον επικοινωνιακό Δίδυμο όπου ευνοεί τα οικογενειακά σας θέματα.

Δίδυμοι

Πηγαίνοντας με το ρεύμα!

Ζείτε επιτέλους την αλλαγή του Μάη, επικοινωνιακοί μου Δίδυμοι. Κάπως έτσι, βρίσκετε τον εαυτό σας επιτυχημένο στη δουλειά μετά από τόσο μακρύ ταξίδι. Αφού κάνατε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να ξεπεράσετε οποιοδήποτε εμπόδιο, τα καταφέρατε! Ο επικοινωνιακός πλανήτης Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 10 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου και θα είναι καιρός να καθίσετε να χαλαρώσετε. Ξανασκεφτείτε, αναδιοργανώστε και βάλτε τα πάντα σε τάξη ειδικά τις τελευταίες 20 μέρες του μήνα. Τα οικονομικά είναι καλά. Η προσωπική σας ζωή είναι επίσης καλή. Ανακαινίζοντας το σπίτι σας, βρίσκοντας ένα νέο διαμέρισμα, σχεδιάζετε και βγάζετε το καλύτερο δυνατό από την κατάσταση, ο Μάιος είναι ο κατάλληλος μήνας για αυτό. Γνωρίζετε νέους ανθρώπους, που μπορεί αυτές οι γνωριμίες μεν να μην κρατήσουν πολύ, αλλά οι παλιοί φίλοι έρχονται ξανά στη ζωή σας. Φροντίστε τον εαυτό σας την περίοδο της σεληνιακής έκλειψης στις 14 με 16 Μαΐου και οδηγήστε με ασφάλεια! Στις 16 του μήνα η Πανσέληνος που είναι και Σεληνιακή έκλειψη στον μυστικοπαθή Σκορπιό που δεν θα κάνει τα πράγματα πιο εύκολα. Έντονα τα συναισθήματα και οι αντιπαραθέσεις. Ο μήνας τελειώνει με μια Νέα Σελήνη στις 30 Μαΐου στο ζώδιό σας, αλλά θα πρέπει να περιμένετε λιγάκι ακόμη για να πραγματοποιήσετε τα νέα σχέδια και ξεκινήματα, αφού ο Ερμής θα είναι ακόμη για μερικές ημέρες ανάδρομος.

Καρκίνος

Όλα τα κομμάτια του πάζλ ταιριάζουν…

Μετά από τόσα προβλήματα ο Μάιος σας φέρνει ξανά χαμόγελα, ευαίσθητά μου Καρκινάκια. Η επαγγελματική σας ζωή φαίνεται καλή. Πείτε αντίο στα θέματα του παρελθόντος. Ο επικοινωνιακός πλανήτης Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 10 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου και έτσι μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια εμπόδια σε συζητήσεις, σε έργα, σχεδόν σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς σας. Η οικονομική σας κατάσταση είναι γενικά καλή, οπότε μπορεί να πληρώσετε ακόμη και τα παλιά σας χρέη. Η προσωπική σας ζωή περιβάλλεται από μια ωραία ατμόσφαιρα. Μπορεί ακόμη και να επανασυνδεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα που δεν έχετε δει για πολύ καιρό. Ξεχάστε τα μικρά θέματα υγείας και απολαύστε το χρόνο τώρα. Τα επίπεδα ενέργειάς σας είναι υψηλά. Στις 16 του μήνα η Πανσέληνος που είναι και Σεληνιακή έκλειψη στον μυστικοπαθή Σκορπιό σας καλεί να διώξετε ότι περιττό και ότι σας βαραίνει στην ζωή σας. Δύσκολα συναισθήματα, αλλά θα τα αντιμετωπίσετε. Ο μήνας τελειώνει με μια Νέα Σελήνη στις 30 Μαΐου στον επικοινωνιακό Δίδυμο, με όρεξη για νέα ξεκινήματα, αλλά θα πρέπει να προχωρήσετε με προσοχή και υπομονή.

Λέων

Είσαι βασιλιάς! Είσαι βασίλισσα!

Νέα σχέδια και διαφορετικό μέλλον ξεκινούν τον Μάιο, λαμπερά μου Λιοντάρια. Επαγγελματικά είστε νικητές, το ξέρουμε. Δεν τα παρατάτε ποτέ και αυτό είναι το κύριο όπλο σας, η δύναμή σας. Οι συζητήσεις και οι συναντήσεις γενικά μπορεί να μην είναι ιδανικές, αλλά το θέμα είναι να μην τα παρατάτε. Ο επικοινωνιακός πλανήτης Ερμής γίνεται ανάδρομος στις 10 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου, οπότε θα επιβραδύνετε τις ενέργειές σας. Τα οικονομικά σας είναι καλά. Φαίνεται ότι κάποιες έξυπνες επενδύσεις αποδίδουν. Ωστόσο, ακόμα κι αν δουλεύετε σαν τρελοί, θα βρείτε χρόνο για τους αγαπημένους σας, την οικογένειά σας, τα παιδιά σας. Μπορείτε επίσης να «βελτιώσετε» το νοικοκυριό σας, να αλλάξετε έπιπλα, να διακοσμήσετε, να πουλήσετε ένα σπίτι, να ξεκινήσετε με κατασκευές. Τα ταξίδια ευνοούνται. Η υγεία σας είναι σε καλό σημείο, όπως και η σούπερ ενέργειά σας! Στις 16 του μήνα η Πανσέληνος που είναι και Σεληνιακή έκλειψη στον μυστικοπαθή Σκορπιό σας καλεί να τα βάλετε όλα κάτω και να μετρήσετε τις απώλειες και τα κέρδη. Ο μήνας τελειώνει με μια Νέα Σελήνη στις 30 Μαΐου στον επικοινωνιακό Δίδυμο, αλλά σε προειδοποιεί για προσεκτικές κινήσεις. 

Παρθένος

Είστε τόσο κοντά στην πηγή!

Μπορεί να αλλάξει ο τρόπος που βλέπετε τα πράγματα, οργανωτικά μου Παρθενάκια. Επαγγελματικά βρίσκεστε σε ασφαλή λειτουργία, ακόμα κι αν νομίζετε ότι όλοι γύρω σας είναι στο πλευρό σας. Ο επικοινωνιακός πλανήτης Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 10 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου που σημαίνει ότι πρέπει να χειριστείτε μικροπαρεξηγήσεις, αλλαγές σχεδίων, καθυστερήσεις κ.ο.κ. Ίσως χρειαστεί να διευκρινίσετε την κατάστασή σας στους συναδέλφους σας. Η οικονομική σας κατάσταση έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. «Αν έχεις τύχη, θα λάβεις». Ωστόσο, τα αγαπημένα σας πρόσωπα και η οικογένεια σας στηρίζουν. Η προσωπική σας ζωή επικεντρώνεται στο παρελθόν και το μέλλον. Λύστε τυχόν συγκρούσεις με στυλ, αρμονία και αφήστε στην άκρη όλες τις διαφορές. Δεν είναι ο καλύτερος μήνας για ανείπωτα λόγια. Το σχέδιο δεν είναι επικίνδυνο. Το επίπεδο ενέργειάς σας είναι καλό, όπως η υγεία σας. Στις 16 του μήνα η Πανσέληνος που είναι και Σεληνιακή έκλειψη στον μυστικοπαθή Σκορπιό δημιουργεί εντάσεις και θέλει προσοχή σε όλα τα επίπεδα! Ο μήνας τελειώνει με μια Νέα Σελήνη στις 30 Μαΐου στον επικοινωνιακό Δίδυμο και σας ανοίγει την «όρεξη» και την διάθεση, αλλά όλα πρέπει να γίνουν με μια μικρή χρονοκαθυστέρηση.

Ζυγός

Πάρτε μια βαθιά ανάσα!

Ξανασκεφθείτε τη ζωή σας τον Μάιο, διπλωματικοί μου Ζυγοί. Επαγγελματικά, έχετε δει καλύτερες μέρες. Εστιάστε σε διοικητικά καθήκοντα και οργανώστε την επιχείρησή σας. Ο επικοινωνιακός πλανήτης Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 10 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου, κάτι που σημαίνει ότι οι νέες γνωριμίες και οι ποικίλες συζητήσεις χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Να είστε ενήμεροι όταν υπογράφετε νέα συμβόλαια, σημαντικά έγγραφα. Αφήστε το σημαντικό ταξίδι που σχεδιάζετε για αργότερα. Οικονομικά όμως δεν είναι κακή στιγμή. Μπορεί να λάβετε κάποια απροσδόκητα χρήματα από άλλες πηγές. Η προσωπική σας ζωή είναι απλώς εντάξει, αφού ισορροπείτε μεταξύ εργασίας και οικογένειας. Ο τυχερός Δίας μπορεί να ανοίξει μερικές όμορφες πόρτες για τους ελεύθερους ανθρώπους γύρω σας. Ωστόσο, η υγεία σας δεν είναι τόσο συναρπαστική. Νιώθετε λιγάκι πεσμένοι και χρειάζεστε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας. Χαλαρώστε, βγείτε μια βόλτα, κάντε ένα μασάζ. Στις 16 του μήνα η Πανσέληνος που είναι και Σεληνιακή έκλειψη στον μυστικοπαθή Σκορπιό σας βάζει σε σκέψεις και σας κάνει πιο εσωστρεφείς. Δύσκολα τα συναισθήματα. Ο μήνας τελειώνει με μια Νέα Σελήνη στις 30 Μαΐου στον επικοινωνιακό Δίδυμο και σας βοηθάει να πάρετε αποφάσεις, αλλά καλό θα ήταν να περιμένετε μερικές ημέρες ακόμη…

Σκορπιός

Κάντε αναμνήσεις!

Ο Μάιος είναι ένας σημαντικός μήνας για εσάς, μυστικοπαθή Σκορπιουδάκια μου. Επαγγελματικά, βιώνετε μια μετάβαση. Νέα δουλειά, νέες ευκαιρίες, νέοι συνάδελφοι, νέα έργα. Φαίνεται πραγματικά πολλά υποσχόμενο όλο αυτό το νέο σκηνικό. Ο επικοινωνιακός πλανήτης Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 10 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου και δεν ευνοεί τις διαπραγματεύσεις, τις συναντήσεις και την προσαρμογή νέων πραγμάτων. Πάρτε ρεπό. Τα οικονομικά σας είναι σταθερά, αφού δεν πρόκειται να συμβεί κάτι ασυνήθιστο. Το μέλλον φαίνεται όμως καλύτερο. Ωστόσο, είστε τυχεροί στην αγάπη. Ακόμα κι αν οι εκλείψεις έρχονται η μία μετά την άλλη, οι σημαντικές αποφάσεις είναι καθ’ οδόν. Παντρεύεστε; Ακούστε την εσωτερική σας φωνή και θα βρείτε τον τρόπο. Η υγεία σας είναι καλή και η ενέργειά σας επίσης. Απλώς προσέξτε οτιδήποτε πρέπει να ελέγξετε για να είστε καλύτερα στο μέλλον. Στις 16 του μήνα η Πανσέληνος που είναι και Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας ταράζει τα νερά και φέρνει εσωτερικές εντάσεις και απρόβλεπτα. Ο μήνας τελειώνει με μια Νέα Σελήνη στις 30 Μαΐου στον επικοινωνιακό Δίδυμο ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στα οικονομικά.. είστε έτοιμοι;

Τοξότης

Νιώστε την ενέργεια!

Ο Μάιος είναι ένας τόσο έντονος μήνας για εσάς, ταξιδιάρικά μου Τοξοτάκια. Σκληρή δουλειά και πολλές δραστηριότητες είναι στο πρόγραμμα. Ακόμα κι αν νομίζετε ότι χαλαρώνετε, δεν θα συμβεί πραγματικά. Εκμεταλλευτείτε τις πρώτες 10 μέρες του μήνα, είναι οι καλύτερες για εσάς για να λύσετε τυχόν προβλήματα. Ο επικοινωνιακός πλανήτης Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 10 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου, γι’ αυτό έχετε επίγνωση των αποφάσεων, των συναντήσεων, των νέων ανθρώπων γύρω σας. Αφιερώστε αυτόν τον χρόνο για να σκεφτείτε το παρελθόν, τα σχέδιά σας και το μέλλον. Τα οικονομικά σας είναι καλά. Εάν χρειάζεστε υποστήριξη, θα τη βρείτε από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Η προσωπική σας ζωή είναι επίσης πολύ ενεργή. Χτίζετε ένα σπίτι, αναδιατάσσετε τα έπιπλα, τα οικιακά έργα, όλα πάνε καλά. Αν είστε ελεύθεροι, κάτι νέο και «ανερχόμενο» έρχεται. Η υγεία σας είναι εντάξει, αλλά θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί. Στις 16 του μήνα η Πανσέληνος που είναι και Σεληνιακή έκλειψη στον μυστικοπαθή Σκορπιό φέρνει συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και έντονες σκέψεις. Ο μήνας τελειώνει με μια Νέα Σελήνη στις 30 Μαΐου στον επικοινωνιακό Δίδυμο και τονώνει το ηθικό, αλλά υπενθυμίζει και τις κακοτοπιές.

Αιγόκερως

Ηρέμησε!

Ο Μάιος έχει άγχος, εργατικά μου Αιγοκεράκια. Θα δουλέψετε πολύ, τόσο πολύ που δυστυχώς έτσι παραμελείτε την προσωπική σας ζωή. Οι δημιουργικοί άνθρωποι ανάμεσά σας θα βρουν μια τέτοια δημιουργική έμπνευση, η οποία απλά θα ρέει. Όλα τα άλλα επαγγέλματα δεν είναι τόσο ευνοημένα. Ίσως θα έπρεπε να κάνετε μερικές διακοπές; Ο επικοινωνιακός πλανήτης Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 10 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου, οπότε δεν έχετε παρά να ξανασκεφτείτε τα σχέδιά σας, να αποφύγετε σοβαρές αποφάσεις, να προσέχετε τι υπογράφετε. Οικονομικά, είχατε καλύτερες μέρες. Τα έξοδά σας αυξάνονται και δεν έχετε ποτέ αρκετά να ξοδέψετε. Πρέπει να απολαύσετε περισσότερο όμως. Μπορεί να σκεφτείτε να νοικιάσετε ένα νέο σπίτι με τον σύντροφό σας ή ακόμα και να αγοράσετε ένα σπίτι. Η υγεία σας είναι καλή, η διάθεσή σας επίσης ωραία και η ενέργειά σας στα ύψη. Στις 16 του μήνα η Πανσέληνος που είναι και Σεληνιακή έκλειψη στον μυστικοπαθή Σκορπιό δημιουργεί εντάσεις και μικροπροβλήματα. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Ο μήνας τελειώνει με μια Νέα Σελήνη στις 30 Μαΐου στον επικοινωνιακό Δίδυμο και σας προετοιμάζει για νέα ξεκινήματα, αλλά με μια μικρή καθυστέρηση… υπομονή.

Υδροχόος

Ζήστε!

Μην το παρακάνετε με τον προγραμματισμό σας, αέρινά μου Υδροχοάκια. Ναι, προσπαθείτε να λύσετε κάποια σοβαρά διοικητικά ζητήματα στη δουλειά, αλλά τα καταφέρνετε. Ο επικοινωνιακός πλανήτης Ερμής γίνεται ανάδρομος στις 10 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου και γι’ αυτό να προσέχετε τι λέτε, τι υπογράφετε και για πού ταξιδεύετε. Οικονομικά είστε σε καλό σημείο. Εάν ασχολείστε με κληρονομικά ζητήματα, τότε αυτό θα είναι θετικό. Αναμένετε να λάβετε κάποια επιπλέον χρήματα. Η προσωπική σας ζωή φαίνεται ενδιαφέρουσα. Μπορεί να πάτε για ένα ρομαντικό ταξίδι ή απλώς να γνωρίσετε νέα γοητευτικά άτομα αν είστε ελεύθεροι. Παλιοί φίλοι, «παλιές φλόγες» και άνθρωποι που δεν έχετε δει για πολύ καιρό έρχονται ξανά στη ζωή σας. Ναι, είστε ενεργητικοί και υγιείς. Προσέχετε τη διατροφή και την άσκησή σας, έτσι δεν θα πάρετε βάρος. Στις 16 του μήνα η Πανσέληνος που είναι και Σεληνιακή έκλειψη στον μυστικοπαθή Σκορπιό φέρνει εσωτερικά ξεκαθαρίσματα και αρκετές εντάσεις. Ο μήνας τελειώνει με μια Νέα Σελήνη στις 30 Μαΐου στον επικοινωνιακό Δίδυμο και τονίζει την ανάγκη για ουσιαστικές αλλαγές, αλλά θα πρέπει να περιμένετε λίγες ημέρες ακόμη.

Ιχθύς

Προχωρώντας προς τα πάνω!

Εργασία ή προσωπική ζωή, αυτό είναι το ερώτημα τον Μάιο, ονειροπόλα μου Ψαράκια. Η απόφαση δεν είναι ποτέ εύκολη. Έρχεστε πιο κοντά με τους συναδέλφους σας και μπορεί να πάτε και σε ένα πολύ ενδιαφέρον επαγγελματικό ταξίδι. Επικεντρωθείτε στις πρώτες 10 ημέρες του μήνα για τυχόν σημαντικά θέματα. Ο επικοινωνιακός πλανήτης Ερμής γίνεται ανάδρομος στις 10 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με συζητήσεις, συμβόλαια, συνεργασίες. Οι καθυστερήσεις είναι στο πρόγραμμα. Όπως παλιοί φίλοι, έτσι και οι παλιές φλόγες έρχονται ξανά στη ζωή σας. Οικονομικά όλα είναι σταθερά. Ο τυχερός Δίας σας βοηθά. Ναι, η προσωπική σας ζωή φαίνεται καλή και έχει όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα για εσάς. Η υγεία σας είναι καλή και η ενέργειά σας υψηλή. Στις 16 του μήνα η Πανσέληνος που είναι και Σεληνιακή έκλειψη στον μυστικοπαθή Σκορπιό φέρνει τα πάνω κάτω συναισθηματικά και δημιουργεί εντάσεις εσωτερικές και εξωτερικές. Ο μήνας τελειώνει με μια Νέα Σελήνη στις 30 Μαΐου στον επικοινωνιακό Δίδυμο και απαιτεί την προσοχή σας στα νέα ξεκινήματα, όπως και την υπομονή σας, για να πετύχετε τον σκοπό σας.

SHARE
RELATED POSTS
Όσα έμαθα στο Κτήμα Βιβλία Χώρα, του Στράτου Καραγαβριηλίδη
Τα δάκρυα του Αγίου Λαυρεντίου, του Νίκου Βασιλειάδη
y.PNG
100 Years of Fashion for Women and Men in 2 minutes

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.