ΕΥ ΖΗΝ

Άστρα / Απρίλιος 2023, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου

Spread the love

Αλεξάνδρα Καρακοπούλου

Απρίλιος 2023

Κριός

Ο μόνος τρόπος να ανακαλύψουμε τα όρια του δυνατού είναι να τα ξεπεράσουμε και να πάμε στην περιοχή του αδύνατου. 

Άρθουρ Κλαρκ , 1917-2008, Βρετανός συγγραφέας επιστ. φαντασίας 

Από τις 7 Μαρτίου και μετά, οι τομείς της ζωής σας που απαιτούν μια προσέγγιση “πίσω στα βασικά” σχετίζονται με τον τομέα του ηλιακού σας χάρτη που διέπει την πνευματικότητα και την υποχώρηση. Μπορεί να υπάρξουν κάποιου είδους δοκιμασίες σε αυτούς τους τομείς της ζωής – σαν το σύμπαν να ελέγχει αν τα θεμέλια είναι γερά. Τα πράγματα που έχουν χτιστεί σε αδύναμα θεμέλια μπορεί κάλλιστα να ραγίσουν κάτω από την πίεση αυτών των δοκιμασιών. Εκείνα που είναι ισχυρά θα αντέξουν και θα δυναμώσουν. 

6 Απριλίου στον διπλωματικό Ζυγό, υποδεχόμαστε το ροζ φεγγάρι με την ένταση των παθών να φτάνει στο αποκορύφωμά της. Φως στις διαπροσωπικές σχέσεις και οι εντάσεις δεν κρύβονται εύκολα. Ερωτικές εκρήξεις, λίγος θυμός και ασυνεννοησία αλλά και ξεκαθαρίσματα μπορεί να φέρει αυτό το φεγγάρι των σχέσεων. Επικεντρωθείτε στα θετικά … 

Ο τυχερός Δίας, που βρίσκεται στο ζώδιό σας, προωθεί και ενθαρρύνει την προσωπική και υλική σας ανάπτυξη. Σας κάνει να θέλετε να πετύχετε ή να βελτιώσετε την ύπαρξή σας. Ενισχύει τη φυσική σας δημιουργική δύναμη και την αυτοπεποίθησή σας. Ο Δίας σας ωθεί να αναλάβετε πρωτοβουλίες. Σας προσφέρει νέες δυνατότητες που συνάδουν με την προσωπικότητά σας, η οποία αγαπά να έχει πολλά σχέδια στα σκαριά. Αυτό το μήνα, οι πιο ρεαλιστικές ενέργειες σας ενθαρρύνουν να δείτε αν οι ιδέες ή τα σχέδιά σας είναι οικονομικά εφικτά. 

Η μεγάλη εβδομάδα ξεκινά. Μέχρι τις 12 του μηνός, νιώθετε ότι τα περιθώρια ελιγμών σας έχουν μειωθεί. είναι δύσκολο να ανάψετε αυτή τη σπίθα! Η κατακτητική σας στάση δεν παράγει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ευτυχώς, με την βοηθητική Αφροδίτη στους επικοινωνιακούς Διδύμους, όλα πάνε καλά! Οι έρωτές σας βρίσκουν μια ελαφρότητα που τους κάνει τόσο ευχάριστους στη ζωή.

Στις 20 Απριλίου έχουμε Νέα Σελήνη και ολική έκλειψη Ηλίου στον Κριό, που φέρνει πάθος, βιασύνη, αλλά και όρεξη για νέα ξεκινήματα. 

Στις 29 Απριλίου ο δυναμικός Άρης στον εσωστρεφή Καρκίνο κάνει ένα όμορφο εξάγωνο με τον απρόβλεπτο Ουρανό στον σταθερό Ταύρο κάτι που φέρνει αιφνιδιασμό, ανατροπή δεδομένων, επανάσταση, απελευθέρωση από δεσμούς, απόπειρα χειραφέτησης, ριψοκίνδυνα αθλήματα, ανάληψη ρίσκου.

Οι μικρές παραφωνίες που προέρχονται από τον Άρη στον Καρκίνο, σας συμβουλεύουν πάντως να λάβετε υπόψη σας ορισμένες εξωτερικές παραμέτρους. Αντί να πετάξετε έξω από τα νερά σας για να κερδίσετε, βρείτε έναν συμβιβασμό με αυτές τις υποχρεώσεις. Πριν ξεκινήσετε, κάντε έναν απολογισμό των λογαριασμών σας και γίνετε πιο οικονομικοί από ό,τι συνήθως.

Ταύρος

Νομίζω πως όλοι συμφωνούμε ότι το παρελθόν έχει περάσει.

Αφήνοντας το παρελθόν πίσω μας, μπορούμε να προχωρήσουμε, σταθεροί μου Ταύροι. Αν και η μετάβαση του μεταμορφωτικού Πλούτωνα στον καινοτόμο Υδροχόο σας φέρνει σε αντίθεση με τη σημερινή κοινωνία, η ύπαρξή σας βρίσκει τον προσανατολισμό της. Η καλή Αφροδίτη, ο επικοινωνιακός Ερμής και ο λαμπερός  Ήλιος περνούν από το ζώδιό σας αυτό το μήνα. Συνδεδεμένοι με τις ενέργειες που εκπέμπονται από τους ονειροπόλους Ιχθύς και τον εσωστρεφή Καρκίνο, σας βοηθούν να επαναφέρετε τα πράγματα στη θέση τους. 

6 Απριλίου στον διπλωματικό Ζυγό έχουμε το ροζ φεγγάρι, την Πανσέληνο, να ρίχνει φως στην καθημερινότητά σας, στις σχέσεις με τα παιδιά σας ή ακόμη και τον εργασιακό σας χώρο, τους συνεργάτες σας. Κουβέντες που μπορεί να σας φέρουν λιγάκι εκνευρισμό και ένταση, καλό είναι να τις αποφύγετε αν μπορείτε. Στις 7 Απριλίου πάντως, με το εξάγωνο της βοηθητικής Αφροδίτης με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θέλουμε ύπνο, ξεκούραση, χαλάρωση, έχουμε ρομαντική διάθεση, καλλιτεχνικές ανησυχίες, φαντασία, ονειροπόληση, διαίσθηση.

Στις 11 Απριλίου, με την γλυκιά Αφροδίτη από τους επικοινωνιακούς Δίδυμους να κάνει τρίγωνο με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα στον Υδροχόο, έχουμε ήδη μπει στην μεγάλη εβδομάδα και ζούμε έντονες ερωτικές στιγμές, ίσως κάνει την εμφάνισή του ένας μεγάλος έρωτας, μια καθοριστική γνωριμία, μπορεί να νιώσετε και ζήλεια, κτητικότητα, απόπειρα ελέγχου, εξομολόγηση αισθημάτων.

Στις 20 Απριλίου με το κάπως ιδιαίτερο Τετράγωνο του Ήλιου στο ζώδιό σας με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα στον Υδροχόο , ρίχνουμε έμφαση στην διερεύνηση σκοτεινών υποθέσεων, σε ξεκαθαρίσματα, στην έρευνα σε βάθος και ίσως έχουμε την ανάγκη για διαγραφή, οριστικό τέλος, πράξεις εκδίκησης, καταστροφή και έναρξη από το μηδέν.

Να μην ξεχνάμε και την Νέα Σελήνη παράλληλα με την ολική έκλειψη Ηλίου στον Κριό , που φέρνει πάθος, βιασύνη, αλλά και όρεξη για νέα ξεκινήματα. Προσοχή στις σχέσεις και στον τρόπο που εκφράζετε τα συναισθήματά σας. 

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 21  του μήνα μέχρι 14 Μαΐου σας ενθαρρύνει να ενδιαφερθείτε για ένα έργο που παραμένει άλυτο. Σας ενθαρρύνει να εμβαθύνετε στις σκέψεις σας, ώστε να πετύχετε τις φιλοδοξίες σας. Αυτό το μήνα βρίσκεστε σε ένα σύμπαν που σας ταιριάζει και είναι σύμφωνο με τις πεποιθήσεις σας. Οι ανταλλαγές επανέρχονται με εκείνους που είχαν πάρει αποστάσεις. Στον κοινωνικό σας κύκλο επανεμφανίζονται άτομα που σας εκτιμούν.

Με την Αφροδίτη, θα βρείτε ένα χαμόγελο. Με τον Ερμή, βγαίνετε από τη σιωπή σας. Ο Άρης σας ενθαρρύνει να πάρετε αποφάσεις που έχουν στόχο να ενισχύσουν τους δεσμούς. Αν δώσατε μια υπόσχεση, τώρα είναι η ώρα να την τηρήσετε.

Στις 25 Απριλίου με το καλό εξάγωνο του Ήλιου στο ζώδιό σας με τον «δάσκαλο» Κρόνο, νιώθετε περισσότερη ωριμότητα, υπευθυνότητα, αξιοπιστία, ρεαλιστική αντιμετώπιση, τήρηση μέτρων και δεοντολογίας, δικαίωση, προνοητικότητα, ανάληψη ευθύνης ή καθηκόντων.

Τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν. Νιώθετε πιο άνετα και αισθάνεστε σαν στο σπίτι σας. Οι αποφάσεις σας είναι σωστές και το επαγγελματικό σας περιβάλλον τις εκτιμά. Ωστόσο, μπορεί να βρεθείτε και πάλι αντιμέτωποι με το πρόβλημα που σας δυσκόλεψε. Ταύρε, επιμένεις στις χρήσιμες παλιομοδίτικες μεθόδους σου, και το πετυχαίνεις. Αλλά αυτή τη φορά, δεχτείτε κάποιες αλλαγές, γιατί είναι απαραίτητες για την εξέλιξή σας. Στα οικονομικά, ο τομέας αυτός εξακολουθεί να πηγαίνει εξίσου καλά, ακόμα κι αν λέτε το αντίθετο, μόνο και μόνο για να μην προσελκύσετε την επιθυμία.

Δίδυμοι 

Για να μπορείς να είσαι αρχηγός πρέπει να είσαι έτοιμος να προχωράς μόνος μπροστά.

Χάρυ Τρούμαν , 1884-1972, Αμερικανός πρόεδρος [1945-1953]

Με τη σειρά τους, οι ενέργειες που προέρχονται από τον μαχητικό Κριό ζωντανεύουν τον τομέα των έργων και των φιλικών σας σχέσεων, επικοινωνιακοί μου Δίδυμοι. Το μυαλό σας είναι δεκτικό στις καινοτομίες και τις αλλαγές. Χωρίς να το κάνετε επίτηδες, προσελκύετε ανθρώπους κοντά σας. Ο τρόπος ύπαρξής σας και η αίσθηση του σκοπού σας δημιουργούν αμέσως συμπάθεια. Σε αυτό το ταραχώδες κλίμα, αισθάνεστε καλά. Πυροβολείτε σε όλα τα μέτωπα! Ως εκ τούτου, έχετε χίλιες και μία ιδέες κάθε φορά. Ωστόσο, αν θέλετε όλα αυτά τα οφέλη να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα και τα σχέδιά σας, θα πρέπει να είστε πρακτικοί. Επίσης, θα ήταν καλό να θέσετε κάποια όρια. Αυτό μπορεί να σας φανεί σαν επιβολή, αλλά με το να είστε λίγο πιο λογικοί, θα αποφύγετε την απογοήτευση.

Στις 3 του μήνα, ο Κυβερνήτης σας, ο επικοινωνιακός Ερμής κάνει μια δύσκολη όψη, ένα Τετράγωνο με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα στο αέρινο Υδροχόο και φέρνει υπονόμευση, συκοφαντίες, ένταση, εκδικητικότητα, άσχημες σκέψεις, αρνητικά σενάρια, καχυποψία, δυσπιστία.

6 του μήνα, έρχεται η ροζ Πανσέληνος στον διπλωματικό Ζυγό, που ρίχνει φως στις σχέσεις με την οικογένεια, τα παιδιά σας αν έχετε, τους συνεργάτες σας, το εργασιακό σας περιβάλλον γενικότερα.  

Ο τομέας των σχέσεων διατηρείται σε καλά επίπεδα από το ταλέντο σας να ελίσσεστε όταν προκύπτουν προβλήματα. Από τις 12 του μήνα, εκεί στην αρχή της μεγάλης  Εβδομάδας, η γοητεία σας κάνει θαύματα. Η παρέα σας είναι ωραία και περιζήτητη. Ωστόσο, παρόλο που βρίσκεστε σε μια δίνη αποπλάνησης που σας ικανοποιεί, μπορεί να νιώσετε μια αίσθηση μοναξιάς.

Εκεί γύρω στις 14 του μήνα όμως μπορεί να νιώσετε πως περιορίζεστε, τα πρέπει και την λογική έναντι του συναισθήματος, να μπείτε σε αναγκαστική δίαιτα, παραπάνω ανασφάλεια.

Αυτόν τον μήνα, πολλαπλασιάζετε τις συναντήσεις! Ωστόσο, αν θέλετε μία από αυτές να κινηθεί προς τη σταθερότητα, θα πρέπει να αναλάβετε εσείς το προβάδισμα. Πώς; Μην ξεχνάτε να στέλνετε μικρά μηνύματα από καιρό σε καιρό!

Να μην ξεχνάμε και την Νέα Σελήνη παράλληλα με την ολική έκλειψη Ηλίου στον Κριό που έρχεται στις 20 Απριλίου. Να έχουμε τον νου μας στο παρασκήνιο και στα κουτσομπολιά που κυκλοφορούν. Μη δίνετε παραπάνω σημασία από ότι πρέπει. 

Από τις 21 μέχρι και τις 14 Μαίου ο επικοινωνιακός Ερμής, ο Κυβερνήτης σας, περνάει στην ανάδρομή του πορεία. Η επικοινωνία, οι μετακινήσεις, και οι συζητήσεις θέλουν την προσοχή τους.

Από τη φύση σας, σας αρέσουν οι αλλαγές γιατί η ρουτίνα σας κουράζει. Δυστυχώς, πρέπει να συνεργαστείτε με τον Κρόνο, ο οποίος επιβραδύνει σημαντικά την πρόοδό σας. Τις χειρότερες μέρες, μπορεί να νιώθετε ότι βρίσκεστε στο περιθώριο. Δίδυμοι, η τύχη συνεχίζει να σας χαμογελάει, οπότε εκμεταλλευτείτε το αντί να προσπαθείτε να αποφύγετε ό,τι δεν σας ταιριάζει. Στα οικονομικά, πίσω από τα φαινόμενα, κρύβεται μια τρυφερή καρδιά που δεν διστάζει να ευχαριστήσει. Αν θέλεις να αποφύγεις να βάλεις το κεφάλι σου κάτω από το νερό, βάλε ένα όριο και μην το ξεπεράσεις σε καμία περίπτωση.

Καρκίνος

Μην εμπιστεύεσαι μόνο τη λογική. Βάλε και λίγη πίστη μέσα.

Αν και είναι λιγότερες, οι ενέργειες που προέρχονται από τον μαχητικό Κριό εξακολουθούν να είναι ενεργές, ευαίσθητά μου Καρκινάκια. Με τον δυναμικό Άρη, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιό σας, οι συναισθηματικές αντιδράσεις των άλλων και του εαυτού σας οξύνονται. Αισθάνεστε συγκλονισμένοι χωρίς να καταλαβαίνετε το γιατί. Για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε, έχετε την υποστήριξη των ενεργειών που κυκλοφορούν στον Ταύρο εκεί τριγύρω. Σας βοηθούν να παραμείνετε ήρεμοι όταν η πίεση ανεβαίνει αρκετές βαθμίδες. Σας παρέχουν θάρρος και επιμονή που σας σώζει από το να παίρνετε αποφάσεις βασισμένες σε λάθος λόγους. 

6 του μήνα, έρχεται η ροζ Πανσέληνος στον διπλωματικό Ζυγό, που ρίχνει φως στα θέματα της οικογένειας και των μελών της, στο τι και που βρίσκονται και αποφασίζουν να στήσουν, στήσετε το σπιτικό σας, την φωλιά σας, την πατρίδα από επιλογή. 

Οι ενέργειες που εκπέμπονται από τον σταθερό Ταύρο και τον ενεργειακά φορτισμένο Άρη σας συμβουλεύουν να μη βάζετε σε πειρασμό τον διάβολο, αν θέλετε να έχετε ειρήνη. Αν και σας φαίνεται δύσκολο, συγκρατήστε την ανυπομονησία σας και μην πιέζετε. Προς το παρόν, απολαύστε το παρόν χωρίς να κάνετε στον εαυτό σας χίλιες ερωτήσεις.

Μέχρι τις 11 του μήνα, πριν αρχίσει η μεγάλη Εβδομάδα με την γλυκιά Αφροδίτη στον Ταύρο, οι έρωτές σας είναι σε καλό δρόμο. Βέβαια με την Αφροδίτη μετά στους Διδύμους, όλα αυτά μπορούν να ανασταλούν. Μην αποθαρρύνεστε! Χρησιμοποιήστε τον Ερμή για να κρατήσετε επαφή και να εμβαθύνετε τους δεσμούς σας.

Ο ανάδρομος Ερμής από τις 21 Απριλίου μέχρι 14 Μαΐου, σε ενθαρρύνει να βάλεις τις αντιθέσεις σε μια προοπτική και να κατανοήσεις το νόημά τους. Όχι πολύ μακριά από εδώ, ο πλανήτης μαθημάτων ζωής Κρόνος στους ονειροπόλους Ιχθύς σας παροτρύνει να αξιοποιήσετε τα χαρίσματά σας, ώστε να έχετε μια σωτήρια διαφυγή.

Στις 20 του μήνα έχουμε Νέα Σελήνη παράλληλα με την ολική έκλειψη Ηλίου στον Κριό , που ευνοεί τα νέα ξεκινήματα, τις συνεργασίες και όλα αυτά που έχουν να κάνουν με συμπράξεις γενικότερα. Μην πάρετε βέβαια τεράστια φόρα γιατί κάπου θα πρέπει να βάζετε και τα όριά σας. 

Στις 29 Απριλίου ο δυναμικός Άρης στον εσωστρεφή Καρκίνο κάνει ένα όμορφο εξάγωνο με τον απρόβλεπτο Ουρανό στον σταθερό Ταύρο κάτι που φέρνει αιφνιδιασμό, ανατροπή δεδομένων, επανάσταση, απελευθέρωση από δεσμούς, απόπειρα χειραφέτησης, ριψοκίνδυνα αθλήματα, ανάληψη ρίσκου.

Καρκίνοι μου, αντίθετα με ό,τι νομίζετε, είστε απόλυτα ικανοί να πετύχετε τις φιλοδοξίες σας. Γι’ αυτό μην παίρνετε τα πάντα κατάκαρδα. Σχετικοποιήστε και βάλτε τα πράγματα σε μια προοπτική. Με αυτόν τον τρόπο, θα δείτε ότι έχετε κάνει καλή πρόοδο και ότι τα πράγματα πάνε αρκετά καλά. Στον οικονομικό τομέα, η καθημερινότητα είναι εξασφαλισμένη. Όλα είναι καλά. Από την άλλη πλευρά, είναι στα πιο ουσιαστικά έξοδα που κολλάει λίγο. Πάρτε το υπόψη σας αυτό αντί να συσκοτίζετε την πραγματικότητα.

Λέων 

Η αλήθεια είναι σαν το λιοντάρι. Δεν χρειάζεται να την υπερασπιστείς. Άφησέ την ελεύθερη, και θα υπερασπιστεί μόνη της τον εαυτό της.

Ιερός Αυγουστίνος , 354-430, Άγιος

Το λιοντάρι μέσα σας βρυχάται. Ο τυχερός Δίας στον μαχητικό Κριό συνεχίζει να διευρύνει το πεδίο δράσης σας, λαμπερά μου Λιοντάρια. Σας προσφέρει ευκαιρίες που σας επιτρέπουν να εκφράσετε τα χαρίσματά σας ή τις γνώσεις σας. Αν αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε αδιέξοδο, αυτό το συναίσθημα θα εξαφανιστεί. Το τυχερό άστρο σας προσφέρει, αν συμφωνείτε, να αλλάξετε την κατάστασή σας ή έναν τομέα της ζωής σας. Για να γίνουν όλα αυτά με τις καλύτερες προϋποθέσεις, θα πρέπει να αναμετρηθείς με τις ενέργειες, λίγο αμβλύ, που προέρχονται από τον σταθερό Ταύρο. 

6 του μήνα, έρχεται η ροζ Πανσέληνος στον διπλωματικό Ζυγό που ρίχνει φως στην επικοινωνία, στις κουβέντες γενικότερα, στις μετακινήσεις. 

Από την 1η έως τις 30 του μήνα, κυρίως με τον επικοινωνιακό Ερμή θα πρέπει να διαπραγματευτείς! Η ανάδρομη πορεία του, που ξεκινά στις 21 Απριλίου ( μέχρι τις 14 Μαΐου ) προκαλεί καθυστερήσεις. Αντί να φωνάζετε, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να σκεφτείτε. Μελετήστε προσεκτικά αυτά που σας προσφέρονται. Στις ανταλλαγές σας, να είστε διπλωματικοί και θα οδηγήσουν σε συμφωνία. 

Από τις 12 του μήνα, πριν την μεγάλη Εβδομάδα με την γλυκιά Αφροδίτη στους Διδύμους, οι έρωτές σας βρίσκουν αυτή την ευθυμία που τους κάνει ευχάριστους στη ζωή. Για να συνεχιστεί αυτό το ειδυλλιακό κλίμα, μετριάστε την κτητικότητά σας. Σε μικρές δόσεις είναι κολακευτική, όταν όμως εκδηλώνεται χωρίς λόγο, γίνεται ασφυκτική.

Η σχέση σας βρίσκει τη συμφωνία της και τον προσανατολισμό της. Η Αφροδίτη στους Διδύμους αλλάζει τις ιδέες σας μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο και τη διασκέδαση. Ωστόσο, οι ανταλλαγές μπορεί να είναι ακόμα τεταμένες, γιατί κάποιες δυσκολίες παραμένουν προς επίλυση.

Από τις 12 του μήνα, η Αφροδίτη έρχεται σε επαφή και με τον τυχερό Δία. Αυτό σας δίνει την ευκαιρία να συναντήσετε κάποιον που είναι έξω από τα συνηθισμένα. Όλα είναι όμορφα, αρκεί να είστε ανοιχτοί σε ό,τι δεν έχετε σχεδιάσει. Εξάλλου είναι και Πάσχα, και ίσως είσαι ήδη κάπου με αγαπημένους ανθρώπους.

Στις 20 του μήνα έχουμε Νέα Σελήνη παράλληλα με την ολική έκλειψη Ηλίου στον Κριό και φωτίζει τα επαγγελματικά, την σταδιοδρομία, τα κοινωνικά, τις υποχρεώσεις που έχουν να κάνουν με όλα αυτά. 

Στις 20 Απριλίου με το κάπως ιδιαίτερο Τετράγωνο του Ήλιου στο ζώδιό σας με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα στον Υδροχόο ρίχνουμε έμφαση στην διερεύνηση σκοτεινών υποθέσεων, σε ξεκαθαρίσματα, στην έρευνα σε βάθος και ίσως έχουμε την ανάγκη για διαγραφή, οριστικό τέλος, πράξεις εκδίκησης, καταστροφή και έναρξη από το μηδέν.

Η τύχη σας χαμογελάει και οι ευκαιρίες έρχονται από το πουθενά. Λιοντάρια, ο ουρανός εκπληρώνει την ευχή σας! Έτσι, τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να εστιάσετε σε ό,τι δεν πάει καλά! Αντιθέτως, δείτε όλα τα οφέλη που έχετε στη διάθεσή σας. Όσο για τους ανθρώπους που σας ενοχλούν με τις ιδέες τους, προσπαθήστε να τους καταλάβετε. Με αυτόν τον τρόπο, θα διαπιστώσετε ότι δεν έχουν άδικο και ότι η άποψή τους είναι συναρπαστική και αξίζει να τη διερευνήσετε. 

Παρθένος

Να είσαι υπομονετικός με τον εαυτό σου. Η αυτοβελτίωση είναι ευαίσθητη, είναι άγιο χώμα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη επένδυση.

Με τον «δάσκαλο» Κρόνο εγκατεστημένο μπροστά από το ζώδιό σας, θα πρέπει να τακτοποιήσετε τις απαιτήσεις του, αλλά και τις «φαντασιώσεις» του, οργανωτικοί μου Παρθένοι. Για να σε βοηθήσει να πετύχεις αυτό το μικρό θαύμα, δέχεσαι την υποστήριξη των ενεργειών που πηγάζουν από τον σταθερό Ταύρο και τον ευαίσθητο Καρκίνο. Σας ωθούν να πειραματιστείτε με διαφορετικές λύσεις των συνηθειών σας. 

Σας ενθαρρύνουν να χρησιμοποιήσετε τα χαρίσματά σας και να ακούσετε τη διαίσθησή σας. Αυτό το μήνα, γεγονότα και περιστάσεις σας ενθαρρύνουν να δοκιμάσετε τις αρετές της απελευθέρωσης, επειδή, από τις 12 έως τις 30 του μήνα, οι επιπλοκές αυξάνονται με την βοηθητική Αφροδίτη στους επικοινωνιακούς Διδύμους. Το να κάνετε ένα βήμα πίσω θα σας βοηθήσει να έχετε μια πιο αισιόδοξη άποψη για το μέλλον. Επίσης, αυτό θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε πολύ περισσότερες δυνατότητες από όσες νομίζετε.

6 του μήνα, έρχεται η ροζ Πανσέληνος στον διπλωματικό Ζυγό και ρίχνει φως στα οικονομικά, στις διατροφικές συνήθειες, στα ακίνητα, στο σπίτι, στους περιορισμούς και μη. 

Ο πλανήτης μαθημάτων ζωής Κρόνος ενισχύει την αίσθηση του καθήκοντος, αλλά μπορεί να βάλει τους έρωτές σας σε βαθιά προβλήματα. Για να το αποφύγετε αυτό, ακούστε τις προτάσεις που σας προτείνουν η Αφροδίτη και ο Ερμής στον Ταύρο. Βγείτε από τη συνηθισμένη σας επιφυλακτικότητα. Αποδεχτείτε να απολαμβάνετε λίγο περισσότερο τις χαρές της ύπαρξης.

Μέχρι τις 11 του μηνός, η αγάπη σας παρουσιάζεται καλά. Στη συνέχεια, η ατμόσφαιρα είναι πιο ψυχρή. Για να προλάβετε, να είστε πιο αυθόρμητοι αντί να πέσετε σε μια ολόκληρη σειρά υποθέσεων! Πάρτε τους έρωτές σας όπως είναι αντί να προσπαθείτε να τους αλλάξετε.

Στις 20 του μήνα έχουμε Νέα Σελήνη παράλληλα με την ολική έκλειψη Ηλίου στον Κριό που έχει να κάνει με τα υπαρξιακά σας, με θέματα επενδύσεων και χρημάτων γενικότερα, κληρονομικών , αλλά με θέματα από το εξωτερικό ή με το εξωτερικό. 

Βέβαια δεν ξεχνάμε πως γυρίζει ανάδρομος ο αγαπημένος επικοινωνιακός Ερμής από τις 21 του μήνα μέχρι και τις 14 Μαΐου. Με προσοχή η επικοινωνία και οι μετακινήσεις. Όσο για τις επιστροφές από το παρελθόν, θα κρατήσετε αυτά που χρειάζεστε και όλα τα άλλα στην άκρη. 

Η επιτυχία σας εξαρτάται από την ικανότητά σας να επενδύετε σε αυτό που κάνετε και να εμπιστεύεστε τους άλλους λίγο περισσότερο. Παρθένε μου, τώρα είναι η ώρα να δείξεις τι μπορείς να κάνεις. Με αυτόν τον τρόπο, θα απομακρύνετε τα εμπόδια που στέκονται μπροστά σας. Και αν κατά τύχη κάποιος σας πιέσει, πάρτε το χρόνο σας, γιατί αντίθετα με ό,τι νομίζετε, τον έχετε. Στον οικονομικό τομέα, αν και ο κουμπαράς σου είναι γεμάτος, μπορεί να είσαι λίγο στρυμωγμένος για να εξασφαλίσεις την καθημερινότητά σου. Αν και μπορεί να μη σας βολεύει, ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τους πόρους σας για να αναπληρώσετε το τέλος του μήνα.

Ζυγός 

Διπλωματία. Το να μη λες τίποτα, ειδικά όταν μιλάς, είναι η μισή τέχνη της διπλωματίας.

Γουίλ Ντυράν , 1885-1981, Αμερικανός ιστορικός & φιλόσοφος

Με τον δυναμικό Άρη στον ευαίσθητο Καρκίνο, οι παραφωνίες που προέρχονται από τον μαχητικό Κριό αλλάζουν τον τόνο τους, διπλωματικοί μου Ζυγοί. Το αφεντικό σας, ο σύζυγός σας ή οι συνάδελφοί σας είναι δύσκολο μάλλον να σας ακολουθήσουν. Κάποιοι είναι έντονα πεισματάρηδες. Άλλοι επαναστατούν με την πρώτη ευκαιρία. Οι ανταλλαγές είναι ζωηρές και οι διαφωνίες επιμένουν. Είστε παγιδευμένοι ανάμεσα στο σφυρί και το αμόνι! Δυστυχώς, δεν μπορείτε να κάνετε πολλά, παρά μόνο να περιμένετε ήρεμα να περάσει. Από τις 12 έως τις 30 του μήνα,  μέσα και η μεγάλη Εβδομάδα, μπορείτε να βασιστείτε στις χαρούμενες και θετικές παρορμήσεις της γλυκιάς Αφροδίτης στους επικοινωνιακούς Διδύμους. Δημιουργεί γεγονότα και καταστάσεις που έχουν σκοπό να αλλάξουν τις ιδέες σας. Προσφέρει στιγμές χαλάρωσης που σας βοηθούν να κάνετε ένα βήμα πίσω.

6 του μήνα, έρχεται η ροζ Πανσέληνος στο ζώδιό σας, ρίχνει το φως της στις διαπροσωπικές σχέσεις, στο πως λειτουργούν ή όχι.. στα συναισθήματα, στον τρόπο που έχετε μεταξύ σας, στα λόγια και στις πράξεις. 

Ο τομέας των σχέσεων διακατέχεται από περιόδους ευφορίας και, δυστυχώς, και από άλλες στιγμές που είναι πιο περίπλοκες στη διαχείρισή τους. Από τις 12 του μήνα, η καλή Αφροδίτη στους Διδύμους δημιουργεί μια εκτροπή προς στην κατεύθυνση της αγάπης σας προς αυτό που την κάνει ευτυχισμένη. Σας κάνει να βλέπετε τα συναισθήματα και τη δέσμευση με αποστασιοποίηση.

Αυτό το μήνα, διχάζεστε ανάμεσα στην επιθυμία να έχετε μια σταθερή σχέση και στην επιθυμία να ζήσετε μια σχέση με πάθος. Από τις 12 του μήνα πάντως, η εφευρετικότητα της Αφροδίτης σας βοηθά να βρείτε έναν συμβιβασμό που σας γλιτώνει από μια επιλογή.

Στις 20 του μήνα έχουμε Νέα Σελήνη παράλληλα με την ολική έκλειψη Ηλίου στον Κριό που έχει να κάνει και αυτή με τις σχέσεις.. στο προσκήνιο, ξεκαθαρίσματα, νέα ξεκινήματα αλλά και τερματισμός τους. 

Βέβαια δεν ξεχνάμε πως γυρίζει ανάδρομος ο αγαπημένος επικοινωνιακός Ερμής από τις 21 του μήνα μέχρι και τις 14 Μαΐου. Μικρές καθυστερήσεις και προβληματάκια στην επικοινωνία, είναι στο πρόγραμμα, όπως και επιστροφές από το παρελθόν.

Αυτό το μήνα, η επιτυχία σας αποτελείται από συμβιβασμούς και παραχωρήσεις. Διαφορετικά, θα βρεθείτε σε καταστάσεις όπου δεν μπορείτε να κάνετε πολλά. Έτσι, αν το αφεντικό σας είναι δύστροπο, περιμένετε μέχρι να ηρεμήσει. Έτσι, αφού γίνει αυτό, θα τους ακούσετε. Αν ο συνάδελφός σας κάνει τη ζωή σας δύσκολη, χαλαρώστε την ατμόσφαιρα μιλώντας για ό,τι τον ενδιαφέρει. Αυτές οι μικρές συμβουλές δεν θα κάνουν τους ανθρώπους καλύτερους, αλλά θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας πιο γρήγορα. Όσον αφορά τα οικονομικά, αν δεν ικανοποιείστε σε αυτόν τον τομέα, μην το θεωρείτε κατάρα. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να αναθεωρήσετε τη στρατηγική σας και θα πάρετε αυτό που θέλετε.

Σκορπιός

Καταλαβαίνω, άρα υπάρχω και επιβιώνω. 

Αυτόν τον μήνα, οι γρήγοροι πλανήτες που κυκλοφορούν στον σταθερό Ταύρο προμηνύουν κάποιες δυσκολίες στις σχέσεις σας, μυστικοπαθή μου Σκορπιουδάκια. Το περιβάλλον σας μπορεί να είναι πεισματάρικο για μικροπράγματα. Όσον αφορά εσάς, μπορεί να φανείτε καχύποπτοι για αδικαιολόγητους λόγους. Ωστόσο, να είστε σίγουροι ότι δεν έχετε να φοβηθείτε κάτι πολύ άσχημο, γιατί επωφελείστε από τις σοφές και συμπονετικές εισροές του «δάσκαλου» Κρόνου και του δυναμικού Άρη. 

Αυτές οι ενέργειες σας αποτρέπουν από το να κλίνετε προς τη λάθος πλευρά της δύναμης. Αντίθετα, σας ενθαρρύνουν να δείτε τα πράγματα διαφορετικά. Σας εμπνέουν να δείξετε εκείνη την καλοσύνη που αποκαθιστά τα χαμόγελα, την εμπιστοσύνη και τον αμοιβαίο σεβασμό. Σε περίπτωση υπερχείλισης, ο Κρόνος και ο Άρης αναδιαμορφώνουν το ουσιώδες απαλά. Ως αποτέλεσμα, οι συγκρούσεις δεν έρχονται όπως πριν. Παίρνουν μια πιο εποικοδομητική και ανταποδοτική διάσταση.

6 του μήνα, έρχεται η ροζ Πανσέληνος στον διπλωματικό Ζυγό που ρίχνει φως σε ότι μυστικό, καλά κρυμμένο, μη ειπωμένο, στην επικοινωνία πίσω από τις πόρτες, στο σκοτάδι, στις μυστικές σχέσεις. Προσοχή .. 

Αυτόν τον μήνα, αντισταθείτε στον πειρασμό να εμπλακείτε σε μια σύγκρουση, ακόμη και αν είναι ισχυρή. Πάρτε το χρόνο σας. Προτιμήστε τις ανταλλαγές. Εμβαθύνετε τους δεσμούς. Με αυτόν τον τρόπο, θα επιτύχετε μια σχέση που θα βασίζεται σε ειλικρινή και διαρκή συναισθήματα. Το Πάσχα έτσι θα περάσει όμορφα!

Στις 20 του μήνα έχουμε Νέα Σελήνη παράλληλα με την ολική έκλειψη Ηλίου στον Κριό που έχει στο χέρι τις σχέσεις γενικότερα αλλά και το κλίμα γύρω από αυτό. 

Στις 20 Απριλίου έχουμε όμως και το κάπως ιδιαίτερο Τετράγωνο του Ήλιου στον Ταύρο με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα στον Υδροχόο. Εκεί ρίχνετε έμφαση στην διερεύνηση σκοτεινών υποθέσεων, σε ξεκαθαρίσματα, στην έρευνα σε βάθος και ίσως έχουμε την ανάγκη για διαγραφή, οριστικό τέλος, πράξεις εκδίκησης, καταστροφή και έναρξη από το μηδέν.

Δεν ξεχνάμε πως γυρίζει ανάδρομος ο αγαπημένος επικοινωνιακός Ερμής από τις 21 του μήνα μέχρι και τις 14 Μαΐου. Μικρές καθυστερήσεις και προβληματάκια στην επικοινωνία, είναι στο πρόγραμμα, όπως και επιστροφές από το παρελθόν.

Ο Κρόνος και ο Άρης κρατούν την πορεία, αλλά οι ενέργειες που προέρχονται από τον Ταύρο προσπαθούν να σπείρουν τη διχόνοια! Μην ακούτε ενοχλητικά λόγια. Αντίθετα, τολμήστε να αποκαλύψετε την τρυφερότητα που κρύβετε για αδιευκρίνιστους λόγους.

Η ευτυχία σας βρίσκεται σε κάποιον που είναι διαφορετικός από τις συνήθεις συνήθειες αποπλάνησης σας. Αυτό το μήνα, κυριαρχήστε στο ένστικτό σας και πάρτε το χρόνο σας. Με αυτόν τον τρόπο, βάζετε όλες τις πιθανότητες με το μέρος σας για να πραγματοποιηθεί η επιθυμία σας.

Αν και είναι λίγο αγχωτικό, ο τομέας αυτός τα πηγαίνει αρκετά καλά. Και αυτό το μήνα, θα μπορούσατε να ασκήσετε τα ταλέντα σας, καθώς ξέρετε να το κάνετε καλά. Η εμπειρία σας γίνεται αντιληπτή. Δυστυχώς, μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με συντηρητικά μυαλά που προσκολλώνται στις θεωρίες τους και κυρίως στις μεθόδους τους. Σκορπιοί μου, το να έρχεστε σε σύγκρουση, δεν θα βοηθήσει τα επαγγελματικά σας. Από την άλλη πλευρά, το να λέτε ναι σε όλα και να κάνετε ό,τι νιώθετε θα είναι πιο αποτελεσματικό. Στον οικονομικό τομέα, αν και η καθημερινότητα είναι εξασφαλισμένη, μια επιστροφή χρημάτων μπορεί να καθυστερήσει πολύ. Προσέξτε το, ώστε οι καθυστερήσεις να μην γίνουν υπερβολικές.

Τοξότης

Σταθερότητα, η λέξη κλειδί για μια πιο ευτυχισμένη ζωή. 

Οι ενέργειες του παρορμητικού Κριού χάνουν την έντασή τους, αλλά να είστε καθησυχασμένοι, ο τυχερός Δίας είναι ακόμα εκεί και ο ήλιος φωτίζει το δρόμο σας μέχρι τις 20 του μήνα, παιχνιδιάρικά μου Τοξοτάκια. Σας ενθαρρύνουν να κάνετε αυτό που σας παθιάζει ή να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας. Από την άλλη πλευρά, οι παραφωνίες που προέρχονται από τους Ιχθύς και τους Διδύμους επιβραδύνουν τους ρυθμούς. Δημιουργούν αντιφάσεις που, αν δεν είστε προσεκτικοί, μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο αυτό που γίνεται. Αυτόν τον μήνα, για να πετύχετε τους στόχους σας πρέπει να μείνετε συγκεντρωμένοι και να μην αφήσετε τα χέρια σας κάτω! Αυτό μπορεί να απαιτεί από εσάς να καταβάλλετε προσπάθεια, αλλά είναι εφικτό. Εκμεταλλευτείτε τις ρεαλιστικές ενέργειες που προέρχονται από τον επικοινωνιακό Ερμή στον Ταύρο για να δώσετε σταθερότητα στα σχέδιά σας. 

6 του μήνα, έρχεται η ροζ Πανσέληνος στον διπλωματικό Ζυγό, και ρίχνει φως σε συνεργασίες, στις φιλίες που είναι σημαντικές, επαγγελματικές και μη, συνεργασίες με ανθρώπους σε θέσεις που είναι σημαντικές για εσάς. 

Η ανάδρομη πορεία του καλού Ερμή, που ξεκινά στις 21 Απριλίου μέχρι 14 Μαΐου, σας ενθαρρύνει να έχετε πρακτική αίσθηση και να επενδύσετε στον εαυτό σας.

Οι έρωτές σας βρίσκονται υπό την προνοητική προστασία του τυχερού Δία. Σας χαρίζει καλή διάθεση και κατανόηση. Ωστόσο, ο «δάσκαλος» Κρόνος δεν είναι μακριά και μπορεί, ανά πάσα στιγμή, να κάνει τη φλόγα του πάθους να σβήσει. Για να το αποφύγετε αυτό, βρείτε έναν καλό συμβιβασμό που να χαρίζει στους έρωτές σας και στις δραστηριότητές σας.

Από τις 12 έως τις 30 του μήνα, η μεγάλη εβδομάδα έχει ήδη ξεκινήσει. Η βοηθητική Αφροδίτη βουλιάζει τη σχέση σας σε αντιφάσεις. Για να τις εξαλείψετε, επενδύστε λίγο περισσότερο στην ιστορία σας. Φέρτε στο σύντροφό σας λίγη περισσότερη σταθερότητα. Αυτό μπορεί να μην είναι απαραίτητο για εσάς, αλλά θα αποκαταστήσει την αρμονία.

Η γοητεία σας προσελκύει την προσοχή και τη συμπάθεια. Πολλαπλασιάζετε τις κατακτήσεις σας. Αισθάνεστε καλά. Ωστόσο, αν επιθυμείτε να έχετε μια ικανοποιητική και πιο ειλικρινή σχέση, θα πρέπει να μετριάσετε μέρος της αγαπημένης σας ανεξαρτησίας!

Στις 20 του μήνα έχουμε Νέα Σελήνη παράλληλα με την ολική έκλειψη Ηλίου στον Κριό, που φέρνει ώθηση σε όλα τα θέματα που μπορεί να έχετε με τα παιδιά σας, με την καθημερινότητα γενικότερα, με την διευθέτηση όλων αυτών των θεμάτων που δεν έχουν ξεκαθαριστεί. 

Με τον «δάσκαλο» Κρόνο να εμποδίζει κάπως τον δρόμο σας, μπορεί να έχετε την εντύπωση ότι η τύχη σας, η οποία σας κουβαλάει εδώ και αρκετούς μήνες, εξασθενεί. Πριν η απογοήτευση σας καταβάλει, προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα διαφορετικά. Προς το παρόν, η τύχη είναι και υπέρ σας, αλλά για να την εκμεταλλευτείτε πλήρως, θα πρέπει να συνταχθείτε με τη σοφία. Με αυτόν τον τρόπο, θα πετύχετε τις φιλοδοξίες και τους στόχους σας. Στον οικονομικό τομέα, όλα είναι καλά, εκτός αν αποφασίσετε να ξεκινήσετε μια σημαντική δαπάνη. Πριν δεσμευτείτε, ελέγξτε ότι η αγορά αυτή είναι συμφέρουσα.

Αιγόκερως

Ο χρόνος είναι η πιο σωστή επένδυση. Ο χρόνος είναι πιο σημαντικός από το χρήμα. Μπορείς να βρεις παραπάνω λεφτά, αλλά δεν μπορείς να βρεις παραπάνω χρόνο.

Jim Rohn , 1930-2009, Αμερικανός συγγραφέας αυτοβοήθειας

Η πίεση που εκπέμπει ο μαχητικός Κριός αρχίζει να υποχωρεί και η ευτυχία δεν έρχεται ποτέ μόνη της. Επωφελείστε από τις ενέργειες που κυκλοφορούν στον σταθερό Ταύρο, εργασιομανή μου Αιγόκερε. Με τον Κυβερνήτη σας, Κρόνο κοντά σας, η διάθεσή σας είναι πιο διαλλακτική. Αυτό το μήνα, εξακολουθείτε να καθοδηγείστε από τις φιλοδοξίες σας, αλλά με πιο ήρεμο και οργανωμένο τρόπο. 

6 του μήνα, έρχεται η ροζ Πανσέληνος στον διπλωματικό Ζυγό, και ρίχνει φως στα επαγγελματικά, τα της δουλειάς, σε αυτά που θέλετε ή αυτά που δεν σας βγαίνουν και με ποιους μιλάτε τελικά για όλα αυτά. Παίρνετε την βοήθεια που θέλετε? Είναι αυτό που είχατε στο μυαλό σας?

Δυστυχώς, αυτό έχει αρχίσει να σας κουράζει σοβαρά. Ξαφνικά, η υπομονή σας περιορίζεται όλο και περισσότερο. Αιγόκεροι αγαπημένοι, αν γύρω στις 6 του μήνα είσαι έτοιμοι να ξεσπάσετε πάντως, πάρε λίγο καθαρό αέρα. Έτσι θα αποφύγετε τη δημιουργία μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης που θα δυσκολευτείτε να επιλύσετε και η οποία, ως μπόνους, θα κάνει τη ζωή σας ακόμα πιο δύσκολη. Από οικονομικής πλευράς, ο τομέας αυτός τα πάει καλά, επειδή είστε εκ φύσεως λιτός και εξαιρετικός διαχειριστής.

Χάρη στις ενέργειες του Ταύρου, οι έρωτές σας εξελίσσονται σε μια ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζεται από σταθερότητα. Σας κάνουν να αισθάνεστε καλά με τη ζωή και αυτό είναι κάτι καλό. Αυτό το μήνα, προσπαθήστε να βιώσετε τις αρετές του ρομαντισμού. Αυτό θα σας γλιτώσει από απογοητεύσεις που μπορείτε σε μεγάλο βαθμό να τις αποφύγετε.

Μια συνάντηση μπορεί να σας εκπλήξει και να σας σαγηνεύσει, μέσα στην μεγάλη Εβδομάδα, αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να ακούσετε το «τραγούδι των σειρήνων». Αντ’ αυτού, διατηρήστε τις συνήθειες σας και κάντε περισσότερες γνωριμίες. Μετά από αυτό, μπορείτε να ασχοληθείτε με τη δουλειά.

Στις 20 του μήνα έχουμε Νέα Σελήνη παράλληλα με την ολική έκλειψη Ηλίου στον Κριό, ρίχνει φως και σκιές στο σπίτι σας, στην οικογένεια σας, στις ρίζες σας. 

Καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού του μήνα, ο επικοινωνιακός Ερμής σας βοηθά να κάνετε έναν απολογισμό των επιθυμιών σας. Η ανάδρομη πορεία του, από τις 21 Απριλίου μέχρι τις 14 Μαΐου, σας ενθαρρύνει να επιστρέψετε σε ένα σχέδιο που έχει μείνει άλυτο. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να εστιάσετε σε αυτό που σας αρέσει ή σε αυτό που σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας. Η μόνη σκιά στον πίνακα είναι ο δυναμικός Άρης στον ευαίσθητο Καρκίνο, ο οποίος θα προσπαθήσει να σας εκτρέψει από την πορεία σας. Πώς; Με το να σας πάρει από τα συναισθήματα!

Η καθημερινή σας εργασία συνεχίζει να σας δυσκολεύει. Πρέπει να κάνετε υποχωρήσεις και να βρείτε συμβιβασμούς για να πετύχετε τους στόχους σας. 

Υδροχόος

Καλή η ανεξαρτησία, αλλά καλό είναι και το μέτρο.

Η αληθινή ανεξαρτησία συνίσταται από το να εξαρτάσαι απ’ αυτόν που θες.

Frédéric Dard , 1921-2000, Γάλλος συγγραφέας

Οι ενέργειες που πηγάζουν από τον μαχητικό Κριό αρχίζουν να χάνουν την έντασή τους σιγά σιγά, αέρινοί μου Υδροχόοι. Γιατί; Επειδή αντικαθίστανται από εκείνες που προέρχονται από τον σταθερό Ταύρο. Ως αποτέλεσμα, η ατμόσφαιρα είναι πιο ήρεμη και πιο επιρρεπής στον ρεαλισμό. Οι άνθρωποι θα είναι πιο απαιτητικοί και πιο δύσκολο να πειστούν. Αυτό το μήνα, περιμένετε να έχετε λίγο λιγότερη ευκολία και περισσότερες προκλήσεις! Όλο το μήνα θα πρέπει να διαπραγματεύεστε με το πείσμα του επικοινωνιακού Ερμή από τον σταθερό Ταύρο. 

6 του μήνα, έρχεται η ροζ Πανσέληνος στον διπλωματικό Ζυγό, και ρίχνει φως σε θέματα από το εξωτερικό ή με το εξωτερικό. Μπορεί ακόμη και να έχετε διάθεση να το φιλοσοφήσετε γενικότερα και να συνάψετε σχέσεις με ανθρώπους από άλλη κουλτούρα, να το έχετε κάνει ήδη και να έχετε καλές επαφές. Έτσι υποδεχόμαστε και την μεγάλη Εβδομάδα. 

Στις 20 του μήνα έχουμε Νέα Σελήνη παράλληλα με την ολική έκλειψη Ηλίου στον Κριό, που ρίχνει τα φώτα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις, στις κινήσεις, στα λεγόμενα, στα μικρά ταξίδια, στο αυτοκίνητο… 

Από τις 21 Απριλίου μέχρι τις 14 Μαΐου, με τον ανάδρομο Ερμή θα έρθετε αντιμέτωποι με την κατηγορηματική άρνησή του στο καινούργιο. Αντί να παραιτηθείς από τον σκοπό σου, ο Άρης σου ζητά να επιμείνεις περιμένοντας καλύτερες μέρες. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να δείτε τις λεπτομέρειες που σας διέφυγαν και που είναι, ίσως, η πηγή αυτών των ταλαιπωριών.

Η μέγγενη σφίγγει. Μην νομίζετε ότι ο ουρανός θέλει να σας πιάσει. Δεν είναι έτσι. Αν θέλετε οι αγαπημένοι σας να διατηρήσουν την ευημερία τους, θα πρέπει να κάνετε κάποιες μικρές παραχωρήσεις. Πώς; Με το να μη διεκδικείτε συνεχώς την ανεξαρτησία σας! Μπορείτε να διαφωνήσετε, αλλά δυστυχώς, μπορεί να ενισχύσετε το φαινόμενο. Αντί να προσπαθείτε να πείσετε το άλλο σας μισό, να είστε περισσότερο παρόντες. Αν μπορείτε, δείξτε τους την αγάπη σας.

Η γοητεία σας είναι πάντα υπέροχη, αλλά για να προχωρήσουν οι συναντήσεις, θα πρέπει να κάνετε κάποιες προσαρμογές. Σκεφτείτε τις επιθυμίες των ανθρώπων που συναντάτε. Αυτό θα σας γλιτώσει από το να βρεθείτε μόνοι σας.

Αυτόν τον μήνα, ο φίλος σας τυχερός Δίας στον Κριό σας δείχνει τι μπορεί να κάνει. Έτσι, αν θέλετε τα πράγματα να στραφούν υπέρ σας, τώρα είναι η ώρα να αδράξετε την ευκαιρία. Υδροχόοι μου, μην προσπαθήσετε να πείσετε τα συντηρητικά μυαλά για τα πλεονεκτήματα των ιδεών σας. Αντίθετα, απευθυνθείτε σε εκείνους που μοιράζονται τα ιδανικά σας και είναι έτοιμοι να σας δώσουν την απαραίτητη ώθηση. Αντί λοιπόν να ψάχνετε αλλού, καλύψτε τα κενά και επιστρέψτε στη ζωή το συντομότερο δυνατό. Αυτόν τον μήνα, ο δικός σας, Κυβερνήτης Ουρανός, είναι έτοιμος να σας δώσει ένα τελεσίγραφο. Πάρτε χαρτί και μολύβι και κρατήστε σημειώσεις…

Ιχθύες

Η ουσία κρύβεται στο βάθος, όχι στην επιφάνεια. 

Ενώ συνεχίζετε να τακτοποιείτε τις σχέσεις σας, συσφίγγετε τους δεσμούς που είχαν διασταλεί κάπως, ονειροπόλα μου Ψαράκια. Αυτές οι σταθερές και καθησυχαστικές ενέργειες σας επιφυλάσσουν καλές στιγμές παρέα με αξιόπιστους ανθρώπους. Είναι οι καλύτεροι σύμμαχοί σας για να πετύχετε τις φιλοδοξίες σας. 

6 του μήνα, έρχεται η ροζ Πανσέληνος στον διπλωματικό Ζυγό και ρίχνει φως στα υπαρξιακά, στα βασικά ερωτήματα της ζωής. Είναι αρκετά τα συναισθήματα, Πάσχα έρχεται, σκέφτεστε τι είναι σημαντικό, τι κρατάτε τι αφήνετε, και τι γεμίζει την καρδιά σας πραγματικά.

Μέχρι τις 11 του μηνός, όλα είναι καλά. Η μεγάλη εβδομάδα είναι ήδη εδώ. Μετά τα πράγματα περιπλέκονται! Καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού του μήνα, ο επικοινωνιακός Ερμής ευνοεί τις ουσιαστικές συζητήσεις. Σας βοηθά να αντιμετωπίσετε ένα ζήτημα που σας έχει θυμώσει και να το λύσετε μια και καλή.

Οι προτάσεις τους και η λογική τους σας οδηγούν στη λήψη των σωστών αποφάσεων. Για να το κάνετε αυτό, δέχεστε την κατάλληλη εισροή από τον μαχητικό Άρη στον ευαίσθητο Καρκίνο που σας ενθαρρύνει να εστιάσετε σε αυτό που σας αρέσει και σας ταιριάζει. Το μόνο μειονέκτημα παίζει η κατά τα άλλα βοηθητική Αφροδίτη στους Διδύμους μεταξύ 12 και 30 του μήνα. Αποδεχτείτε την ιδέα ότι έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε ό,τι δεν σας ταιριάζει, αυτό θα μετριάσει αυτά τα ανεπιθύμητα αποτελέσματα.

Με τα καλά, άλλα κύματα της Αφροδίτης και του Άρη, οι έρωτές σας εξελίσσονται σε μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και σταθερότητας. Βρίσκετε μια γαλήνη που αποκαλύπτει τον καλύτερο εαυτό σας. Από τις 12 του μήνα, τα πράγματα γίνονται λιγάκι πιο πολύπλοκα.. Πάρτε το θάρρος σας με τα δύο χέρια και αρνηθείτε ό,τι σας ενοχλεί.

Οι πλανήτες με φιλικά ζώδια σας συνδέουν με ανθρώπους που είναι ευαίσθητοι στη γοητεία σας. Δυστυχώς, μια κακή ιδιοφυΐα θα μπορούσε επίσης να δοκιμάσει την τύχη της. Επικεντρωθείτε σε ουσιαστικές συζητήσεις, θα τους ξεσκεπάσουν και θα κάνετε τη σωστή επιλογή.

Στις 20 του μήνα έχουμε Νέα Σελήνη παράλληλα με την ολική έκλειψη Ηλίου στον Κριό, που ρίχνει τα φώτα στα οικονομικά, στις διατροφικές μας συνήθειες, στα βασικά θέματα ασφάλειας στην ζωή. 

Κάνετε τη δουλειά σας πολύ ευσυνείδητα. Όλα είναι μια χαρά, εκτός από το ότι τα κίνητρά σας είναι στο μισό. Έχετε κάνει μια περιήγηση στις δραστηριότητές σας; Ίσως. Εν τω μεταξύ, και για να συνεχίσετε, από οικονομικής πλευράς, τα πράγματα είναι πιο ενθαρρυντικά. Έρχονται χρήματα. Αποκομίζετε τους καρπούς των προσπαθειών σας, οι οποίοι είναι πολυάριθμοι. Ιχθύες, πριν ξοδέψετε άσκοπα, κοιτάξτε το επίπεδο του τραπεζικού σας λογαριασμού και την άνεση που σας προσφέρει.

ΑΚ

SHARE
RELATED POSTS
Για τις καλές μανούλες, της Ειρήνης Βαζούκου
Άγιοι Κωνσταντίνος (ο πρώτος Χριστιανός Βασιλέας) και Ελένη οι Ισαπόστολοι – 21 Μαΐου
Νοέμβρης, του Γιώργου Χατζηδιάκου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.