Ανοιχτή πόρτα ΕΥ ΖΗΝ Πρόσωπα - Αφιερώματα

Όταν η ψυχή χαμογελάει, το σώμα ακολουθεί!, της Ματίνας Δεληβού

Spread the love

Το όνομά μου είναι Ματίνα. Το 2012 παρουσίασα μετάλλαξη δυο γονιδίων: CAV3 και RYR1. Παίζω με τα παιδιά μου στο χιόνι ακόμα κι αν πρέπει να είμαι στα γόνατά μου για να συνεχίσω. Μην τα παρατάς! Συνέχισε να χαμογελάς! Μείνε δυνατός! Ιανουάριος 2019. Λιτόχωρο, Μακεδονία, ΕΛΛΑΔΑ

Με αυτή την φωτογραφία συμμετέχω στον διαγωνισμό φωτογραφίας για άτομα με Σπάνιες Παθήσεις της EURORDIS. Με αυτό τον τρόπο είναι μια ευκαιρία να εκφράσουμε οπτικά τι σημαίνει να ζούμε με μια σπάνια ασθένεια, να διερευνήσουμε τις πολλές πτυχές της και να μοιραστούμε την ιστορία μας με την κοινότητα των σπάνιων ασθενειών.

 Εδώ η ιστοσελίδα με τις φωτογραφίες που συμμετέχουν απ’όλο τον κόσμο. Ο παγκοσμίου φήμης φωτορεπόρτερ της National Geographic, Marcus Bleasdale, θα επιλέξει έναν κατάλογο 5 φωτογραφιών που θα ανοίξει σε δημόσια ψηφοφορία στις 15 Ιανουαρίου 2019 κατά την οποία το κοινό θα επιλέξει.  Εκατοντάδες άτομα από σχεδόν 40 χώρες υπέβαλαν μια φωτογραφία, η οποία αντικατοπτρίζει την κίνηση των ανθρώπων που ζουν με μια σπάνια ασθένεια.

Το μήνυμά μου στην φωτογραφία.

SHARE
RELATED POSTS
Αϊνστάϊν-Πώς βλέπω τον κόσμο; – ηχητικό αρχείο
Μ. Γλυνός: «Ποιοτική αναβάθμιση του τουρισμού σε κάθε νησί ο στόχος μας»-Τι είπε για τον ΟΠΡΟΤΟΥΡ
Πολυτεχνείου μεθεόρτια!, του Γιώργου Σαράφογλου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.