Πόρτα σε ιστορίες/χρονογραφήματα/διηγήματα

Όπου να ‘ναι ξεκινάμε, του Δημήτρη Κατσούλα

Spread the love
  • 19
    Shares

Θα το βρείτε: σε “Πολιτεία”, “Πρωτοπορία” Αθήνας-Θεσσαλονίκης-Πάτρας, “Ιανός” Αθήνας και Θεσσαλονίκης, και σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας και του εξωτερικού που θα ζητηθεί σε 2-5 ημέρες. β) ΗΠΑ μέσω του “Εθνικού Κήρυκα”. γ)στις εκδόσεις Φίλντισι  on line, με μειλ ή τηλεφωνικά  210 65 40 170 – [email protected]

όλα τα συγγραφικά έσοδα θα διατεθούν σε οικογένειες με παιδικό καρκίνο.

Δημήτρης Κατσούλας

Δημήτρης Κατσούλας

Και κάπως έτσι αρχίζει σιγά-σιγά να προβάλει η άνοιξη, να γεμίζουν οι δρόμοι κίνηση και φως, να ζεσταίνονται τα πεζοδρόμια, να ζεσταίνονται τα δωμάτια τις νύχτες, να αποκτούν θάρρος τα αγγίγματα, να ξανανοίγουν οι σελίδες των ημερολογίων, το σκοτάδι να παραμερίζει εκχωρώντας τη θέση του στο φως, έναν ζεστό πρωινό καφέ να τον διαδέχεται μια σοκολάτα κρύα.

Και να αισιοδοξούν τα πράγματα, κι ο καιρός να γίνεται υπομονετικός αλλά και  έτοιμος για όσα φέρουν οι επιθετικές συμφωνίες από την αντιπέρα πλευρά ενός αγρίως παρελαύνοντος γείτονος.

Ό, τι και να γίνει πάντως όπως κι αν έρθουν οι καταστάσεις κανένας δεν μπορεί να ανακόψει τον ερχομό της άνοιξης, το φτερούγισμα ενός πουλιού έξω από το παράθυρό σου, θυμίζοντάς σου ότι αυτή η εποχή είναι η φυσική εξέλιξη ακόμα και του πιο άγριου χειμώνα. 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

  • 19
    Shares
SHARE
RELATED POSTS
Γενέθλια …ή αλλιώς … “ξαναβαπτίζομαι”, της Τζίνας Δαβιλά
Η ‘μελαγχολία της πατρίδας’…, του Γιώργου Αρκουλή
Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα, της Ματίνας Ράπτη-Μιληλή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.