Αθλητικά/Αθλητισμό Ανοιχτή πόρτα

Ως τώρα δεν πείθει, του Γιώργου Αρκουλή

Spread the love
  • 9
    Shares

Γιώργος Αρκουλής

Γιώργος Αρκουλής

Μια εβδομάδα και κάτι πριν το αποφασιστικό παιγνίδι με την Ιταλία στο Μαρούσι, θα περίμενε κάποιος από τον Αναστασιάδη να παρατάξει (χθες στην Αττάλεια) ενδεκάδα για την λεγόμενη γενική πρόβα. Δεν το έκανε για διάφορους λόγους, αν και κατά την γνώμη μου, μόνο ο αρχηγός Παπασταθόπουλος ήταν δικαιολογημένα απών. Θα έλεγα ότι σε αυτό το ξεκίνημα της θητείας τού Άγγελου στην εθνική μας ομάδα, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία σε νέους (απλά χρήσιμους στις ομάδες τους, αλλά όχι ικανούς για τις ανάγκες της εθνικής) ποδοσφαιριστές να πάρουν συμμετοχές με το εθνόσημο. Γιατί, για μονιμότητα στο σχήμα δεν μπορούν να είναι σίγουροι οι Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Μαυρίας, Λεονάρντο Κούρτις, Κολοβός, Κότσιρας, Κουλούρης, Ντουρμισάϊ, οι οποίοι αγωνίστηκαν χθες και απέτυχαν να πάρουν αποτέλεσμα από την απλά προσεκτική Τουρκία.

Κατά τα άλλα, ακούστηκε χθες από τον ρεπόρτερ του Open ότι η εθνική ομάδα αυτόν τον καιρό διαθέτει άριστο κλίμα, οι πάντες νοιώθουν σαν οικογένεια κλπ. Προσωπικά θα προτιμούσα ικανότητα και «τσογλανιά» μέσα στο τερέν. Και όχι να περιμένεις πότε θα βρεθεί σε καλή μέρα (ή βράδυ) ο τεχνίτης Φορτούνης, προκειμένου να δώσουμε δείγματα ικανής και φιλόδοξης ομάδας.

Εννοείται ότι μετά τα δύο εντός έδρας επόμενα παιγνίδια, θα δοθεί ευκαιρία για καλύτερα συμπεράσματα.

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.

The article expresses the views of the author

iPorta.gr


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

  • 9
    Shares
SHARE
RELATED POSTS
Διαφθορά αλά ελληνικά;, του Γιάννη Πανούση
Να προστατεύσουμε τη φιλελεύθερη, αν και κουτσή δημοκρατία μας. Να κόψουμε το δρόμο στα fake news, του Σταύρου Θεοδωράκη
Καλό μήνα – Ξημέρωμα στη Μονεμβασιά, του Γιώργου Σαράφογλου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.