Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Χ. Κόκκινος από Νάξο για Χατζημάρκο: «όταν κάποιος δεν μπορεί να κρατήσει τα μέλη της παράταξής του και συγκρούεται συνεχώς μαζί τους, σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά».

Spread the love

Στη Νάξο περιόδευσε το Σάββατο ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Χαράλαμπος Κόκκινος, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στα τοπικά ΜΜΕ.

Ο Χαράλαμπος Κόκκινος επικεφαλής της παράταξης «Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου» αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν να κατέλθει στις εκλογές ως ανεξάρτητος υποψήφιος υπογραμμίζοντας ότι η παράταξη του στόχος του ίδιου και της παράταξης του είναι να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των νησιωτών κάτι που δεν κατάφερε να κάνει η απερχόμενη περιφερειακή αρχή.

«Υποσχέθηκαν πολλά που δεν τήρησαν και στη θητεία του ο Γιώργος Χατζημάρκος έκανε πολλούς αποκλεισμούς και επικοινωνιακά παιχνίδια χωρίς να παράξει έργο. Πολυδάπανα ταξίδια χωρίς μετρήσιμο αποτέλεσμα… Δεν έγιναν επενδύσεις στην καινοτομία. Ένα βραβείο που ουσιαστικά αγόρασε η περιφέρεια (σ.σ. γαστρονομική περιφέρεια Ευρώπης), δεν πρόσφερε τίποτα ουσιαστικό» σημείωσε ο κ. Κόκκινος σχολιάζοντας την πορεία της περιφερειακής αρχής του Γιώργου Χατζημάρκου.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Χαράλαμπος Κόκκινος για τον Γιώργο Χατζημάρκο ανέφερε επίσης ότι «όταν κάποιος δεν μπορεί να κρατήσει τα μέλη της παράταξης του και συγκρούεται συνεχώς μαζί τους, σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά».

Σε ό,τι αφορά τους στόχους της δικής του παράταξης όπως είπε διεκδικεί καλύτερες συνθήκες ζωής για τους νησιώτες στην υγεία, την παιδεία και την κοινωνική μέριμνα, καλύτερες συγκοινωνίες ώστε να αρθεί η απομόνωση που βιώνουν ιδιαίτερα τα μικρά νησιά τους χειμερινούς μήνες αλλά και την επιστροφή των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά.

Ο κ. Κόκκινος δεσμεύτηκε μεταξύ άλλων ότι η παράταξη του θα προωθήσει «έργα ζωής» που σταμάτησαν τα τελευταία χρόνια, θα στηρίξει τον τουρισμό και θα επενδύσουν στην καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες.

Για τη Νάξο, ιδιαίτερη αναφορά έκανε στους υδάτινους πόρους, τα απορρίμματα αλλά και στον πρωτογενή τομέα και τη στήριξη του. Επίσης ανέφερε ότι κανένα ουσιαστικό έργο δεν έγινε από την απερχόμενη περιφερειακή η οποία το μόνο που έκανε ήταν να εγκαινιάσει έργα που είχαν δημοπρατηθεί από την προηγούμενη περιφερειακή αρχή του Γιάννη Μαχαιρίδη. 

Για το συνδυασμό του είπε ότι «γεννήθηκε» πριν από δεκαπέντε ημέρες και συνεχώς γιγαντώνεται ενώ στο ερώτημα για πιθανές μετεκλογικές συνεργασίες, απέκλεισε το ενδεχόμενο η παράταξη του να συνεργαστεί με τη Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ.

Τέλος ο κ. Κόκκινος απηύθυνε κάλεσμα στους νησιώτες να ψηφίσουν και να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο του «Πνοή Δημιουργίας στο Νότιο Αιγαίο», «για να κάνουμε μια νέα αρχή για τον τόπο μας στον οποίο αξίζει ένα καλύτερο αύριο».

Πηγή: naxostimes.gr

SHARE
RELATED POSTS
Giannis Sideris
Μακάρι να ήταν μόνο ο Dijsselbloem, του Γιάννη Σιδέρη
ampernalli.jpg
18ο Καρναβάλι Σορωνής: το πιο διάσημο καρναβάλι της Ρόδου
Το θέατρο του δήθεν διαλόγου, του Γιάννη Σιδέρη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.