Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Χαράλαμπος Κόκκινος: «Πλανώνται πλάνην οικτράν» όσο νομίζουν κάποιοι ότι θα με φιμώσουν”

Spread the love

«Πλανώνται πλάνην οικτράν» όσο νομίζουν κάποιοι ότι θα με φιμώσουν ή θα πάψω να δραστηριοποιούμαι στα κοινά

Η στήριξη της κοινωνίας στο πρόσωπό μου, δίνει δύναμη και αυξάνει την ευθύνη μου απέναντί της

Σύντομα θα δικαιωθώ σε όλα τα επίπεδα και θα απογοητευτούν οι οργανωμένοι διώκτες μου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος ενημερώνει ότι με αφορμή:

α) απόφαση που εξέδωσε χθες το απόγευμα 19.2.2019 η έδρα του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου μετά από πολύωρη -και προερχόμενη από διακοπή- διαδικασία, σύμφωνα με την οποία μου επιβλήθηκε ολιγόμηνη εφέσιμη  ποινή,

β) αλλεπάλληλα ερωτήματα πολιτών και εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε.,

γ) θλιβερή «παραφιλολογία» και βρώμικος επικοινωνιακός πόλεμος που αναπτύχθηκε πριν τη δίκη και συνεχίζεται ενόψει μάλιστα και της προεκλογικής περιόδου που διανύουμε,

δηλώνω τα εξής:

Σέβομαι τη λειτουργία και τις αμετάκλητες αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης και εκφράζω την πεποίθησή μου ότι θα δικαιωθώ και θα αθωωθώ πανηγυρικά στον επόμενο βαθμό της που θα προσφύγω στις αμέσως επόμενες ημέρες.

Αναμένω με ιδιαίτερη περιέργεια να διαβάσω και να γίνει γνωστή η αιτιολογία της πρόσφατης απόφασης του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου  Ρόδου, όταν αυτή καθαρογραφεί και να ενημερωθώ για το σκεπτικό στο οποίο στηρίχθηκε.

Δε θα κάνω κανένα σχόλιο για γεγονότα που μου επισημαίνονται, δέχομαι ερωτήσεις και προξένησαν και σε εμένα εύλογη απορία κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας.

Θυμίζω ότι έχω αντιμετωπίσει με επιτυχία -έστω και δύσκολα- τα τελευταία χρόνια πολιτικούς και προσωπικούς διωγμούς, που ανεπιτυχώς γι’ αυτούς ενέπλεξαν τη Δικαιοσύνη, προκειμένου να εξοντωθώ.

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητεί το τεκμήριο της αθωώτητάς μου και συνιστώ στους/ις «πανηγυρίζοντες» για την τελευταία εξέλιξη να είναι πιο συγκρατημένοι/ες.

Θυμίζω ότι μέχρι τώρα είχα τέσσερις αθωωτικές αποφάσεις μετά από καταγγελίες των διωκτών μου.

Συνεχίζω να βρίσκομαι την πρώτη γραμμή της μάχης για επίλυση των κοινωνικών προβλημάτων και συγκρουόμενος με τη διαπλοκή, την  παρακμή και τους/ις εκπροσώπους της. «Πλανώνται πλάνην οικτράν» όσο νομίζουν κάποιοι/ες ότι θα με φιμώσουν ή θα πάψω να δραστηριοποιούμαι.

Είναι αντιληπτό και καθιστώ σαφές ότι συνεχίζω την παρουσία μου στα κοινά, όταν την ίδια ώρα και στις δύσκολες στιγμές μου, παίρνω ακόμα μεγαλύτερη δύναμη από τη συγκινητική στήριξη των πολιτών στη δοκιμασία που αντιμετώπισα. Ως δημοκρατικός και ενεργός πολίτης θα ασκήσω το δικαίωμα του «εκλέγειν και εκλέγεσθαι».

Ευχαριστώ θερμά όλους όσους στήριξαν την προσπάθειά μου στην τελευταία διαδικασία (δικηγόρους μου, μάρτυρες, φίλους και συγγενικά πρόσωπα) και συνεχίζουν να είναι απτόητοι δίπλα μου, γιατί γνωρίζουν την αλήθεια που σύντομα θα λάμψει. Σύντομα θα γίνουν και περισσότεροι, διότι δε θα επιτρέψω σε κανέναν/μιά να κρύψει την αλήθεια και την πραγματικότητα. Άλλωστε η κοινωνία βγάζει τα συμπεράσματά της.

Υ.Γ.: Στους/ις αυτοανακηρυχθέντες/ήσες αρχαγγέλους της κάθαρσης στην Π.Ν.Αι., θέλω να θυμίσω ότι αναμένω τόσο εγώ όσο και η κοινή γνώμη τα εξής:

την εξέλιξη των μηνυτήριων αναφορών που έχουν κατατεθεί και έχουν εξεταστεί από τον εισαγγελέα για το χαρακτηρισμένο ως «φωτογραφικό» διαγωνισμό ύψους 4,5 εκ. € το Φεβρουάριο του 2018 για προμήθεια φωτιστικών λαμπτήρων LED στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου,

να μάθουμε ποιος είναι ο περιφερειακός σύμβουλος του κ. Χατζημάρκου που πρόσφατα τιμωρήθηκε με ένα (1) έτος φυλάκισης για χρέος που εσκεμμένα δεν απέδωσε στο Δημόσιο και ξεπερνά τις 135.000€, όταν την ίδια ώρα η κοινωνία μας δοκιμάζεται και οι συνεπείς συμπολίτες ρυθμίζουν με κόπο τα χρέη τους,

τη δικαστική εξέλιξη των υποθέσεων του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου με μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου, την Αρχαιολογία κ.τ.λ.,

πότε το Υπουργείο Εσωτερικών και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου θα αποφασίσουν να παρέμβουν και να πάρουν θέση για τις καταγγελίες που υπάρχουν για κακοδιοίκηση στην Π.Ν.Αι. και κακή λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου.

 

SHARE
RELATED POSTS
1544350_10152803217035410_8313908654781010389_n.jpg
Ρόδος: σταματήστε τις εντυπώσεις που προκαλούν διχασμό, του Σέργιου Αϊβάζη [Πρόεδρος Δ.Ο.Π.Α.Ρ]
14523277_10210732226487247_2201525331484556063_n.jpg
Σκίτσα από τον ξένο τύπο
Οι χαρτογιακάδες των Βρυξελλών και τα πλωτά φράγματα του Αιγαίου, του Γιάννη Σιδέρη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.