Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πρόσωπα - Αφιερώματα

Φώτης Χατζηδιάκος: “Καλή χρονιά με αντοχές, αντιστάσεις και περίσσευμα αγάπης”

Spread the love

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ,    

ΦΩΤΗ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ

Ρόδος, 31 Δεκεμβρίου 2019

Το τέλος του χρόνου, αποτελεί το παρόν της πραγματικότητας. Αυτή η πραγματικότητα εμπεριέχει  το παρελθόν, που μας συνδέει με το παρόν και καθορίζει το μέλλον. 

  Η δυναμική αυτής της πραγματικότητας ερμηνεύεται ως διαδοχή γεγονότων, κύκλων, που ανοίγουν, κύκλων, που κλείνουν. Οι εναλλαγές αυτές εντάσσονταν στη φυσική τάξη των πραγμάτων, αφού η μοίρα των ανθρώπων υπακούει στις ανεξέλεγκτες δυνάμεις μιας αδυσώπητης περιοδικότητας, της αρχής και του τέλους.

 Υπό αυτήν την έννοια οι μέρες της Πρωτοχρονιάς είναι ημέρες αναστοχασμού, περισυλλογής, αποτίμησης και εκτίμησης των προσδοκιών μας και των αποτελεσμάτων αυτών. 

 Είναι όμως και ημέρες, που μας ενδυναμώνουν την προσδοκία για το καλύτερο, αφού ο πάντα επίβουλος χρόνος είναι ταυτόχρονα και ελπιδοφόρος. Μέσα λοιπόν από τις εμπειρίες, του χρόνου, που πέρασε ας κρατήσουμε την ελπίδα και την αισιοδοξία. 

 Ο πολιτισμός, που ανατέλλει για το νέο έτος, η τεχνητή νοημοσύνη, που θα κυριαρχεί για το 2020 δεν μπορεί να μας αφήνει ούτε αποστασιοποιημένους, ούτε αδιάφορους. Διανύουμε μια εποχή συνταρακτικών αλλαγών, οι οποίες επηρεάζουν άμεσα το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας. Οι οικονομικές, κοινωνικές και δημογραφικές αλλαγές, δημιουργούν ένα ασταθές γεωπολιτικό περιβάλλον, το οποίο διαταράσσει την ασφάλεια και την ευημερία της ανθρωπότητας. Ας ευχηθούμε να κυριαρχήσει η ειρήνη, το δίκαιο και ο ανθρωπισμός.

 Σε επίπεδο τοπικό μέσα από τον εποικοδομητικό διάλογο, την συνεργασία, την επικοινωνία θα εργαστούμε και το νέο έτος, ώστε να ολοκληρωθεί ο στρατηγικός σχεδιασμός, που ξεκινήσαμε ως δημοτική αρχή τα προηγούμενα χρόνια, για τον Δήμο μας, ενδυναμώνοντας τις βάσεις και τις προοπτικές, που θέσαμε για τον τόπο μας. 

 Καλή χρονιά με αντοχές, αντιστάσεις και περίσσευμα αγάπης για δράσεις δικαιοσύνης, ανάπτυξης, δημιουργίας, προόδου. Πολλές ευχές για προσωπική και οικογενειακή χαρά, υγεία, ενδυνάμωση και ευημερία.       

«ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΚΑΙ

 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ»!

Με εκτίμηση,

ΦΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ

 

SHARE
RELATED POSTS
Ημερίδα από τον Δήμο Ρόδου στις 25.11.2018 με θέμα «Ενδοοικογενειακή Βία: Γυναίκα και Παιδί»
Οι μεγάλοι ζωγράφοι του αιώνα από τη Ρόδο στο ίδρυμα Θεοχαράκη στην Αθήνα-Φωτογραφίες από τα εγκαίνια
10ο Παιδικό Φεστιβάλ Κιν/φου 2023 από την ΠΑΝΑΚΕΙΑ στις 8 & 9 Σεπτεμβρίου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.