Πόρτα στη Δωδεκάνησο

«Φασίζουσες νοοτροπίες στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ρόδου»

Spread the love

Ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος είναι Ποινικολόγος και διετέλεσε Δήμαρχος Ρόδου της θητείας 2014-2019. Έχει υπηρετήσει την αυτοδιοίκηση 20 χρόνια και ως Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου.  Είναι επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Ρόδος δύναμη Πολιτών”

Ρόδος 27-07-2022

«Φασίζουσες νοοτροπίες στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ρόδου».

Ήταν θέμα χρόνου να αναδειχθούν οι «φασίζουσες» αντιλήψεις και νοοτροπίες της δημοτικής αρχής και να αποκαλυφθεί το «πραγματικό προσωπείο» του δημάρχου, με την αντιδημοκρατική και απαράδεκτη συμπεριφορά του προς τα μέλη της μειοψηφίας, στην χθεσινή συνεδρίαση της οικονομικής Επιτροπής.

Είναι προφανές ότι κάτω από την πίεση και την αγανάκτηση των δημοτών, για την ανεπάρκεια και την ανικανότητα της δημοτικής αρχής, την απαράδεκτη κατάσταση και τα χάλια της πόλης, τα εκατοντάδες σωρευμένα προβλήματα των χωριών στα τρία χρόνια θητείας τους, ο δήμαρχος έχει χάσει την ψυχραιμία του και εφαρμόζει πρακτικές που πρεσβεύει και ακολουθεί στον ιδιωτικό επαγγελματικό του χώρο.

Κύριε Δήμαρχε,

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας δεν είναι υπάλληλοι στη ξενοδοχειακή σας επιχείρηση για να τους απαξιώνετε, να τους διατάζετε και να τους αποβάλλετε χωρίς λόγο από την συνεδρίαση, επειδή έχουν αντίθετη άποψη από τη δική σας. Αρκεστείτε σε όσους σας ανέχονται στη δική σας παράταξη.

Η πεμπτουσία της δημοκρατίας είναι ο διάλογος, που εκφράζεται μέσα από τον έλεγχο των αυθαιρεσιών της πλειοψηφίας, από την μειοψηφία. Αλλά θα αναρωτιόταν κανείς, πότε και πού εσείς διδαχθήκατε τους κανόνες της δημοκρατίας; πότε τους εφαρμόσατε; και πότε και σε ποιούς επιτρέψατε τον αντίλογο;

Η παράταξη μας καταγγέλλει και καταδικάζει αυτές τις συμπεριφορές και καλεί το δήμαρχο και όσα «εξαπτέρυγα» τον ακολουθούν, να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη.

Δυστυχώς όμως, «έχετε πιάσει τον πάτο του βαρελιού» και δεν περιμένουμε τέτοιες ευαισθησίες από μέρους σας. Η μόνη παρηγοριά που έμεινε στους δημότες είναι να περάσει γρήγορα ο τελευταίος χρόνος για να απαλλαγεί ο τόπος από την καταστροφική παρουσία σας.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης

ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΦΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ

τ. δήμαρχος Ρόδου

ΥΓ. Έχουμε υποβάλλει ήδη αίτημα και ζητούμε να μας παραδοθούν άμεσα-χωρίς περικοπές- τα πρακτικά της συνεδρίασης, για τυχόν συκοφαντικές εκφράσεις μελών της δημοτικής αρχής σε βάρος μας και να ακολουθήσουμε τα νόμιμα (γιατί όπως γνωρίζετε έχουμε δικαιωθεί πλήρως και δικαστικά για όλες τις συκοφαντικές επιθέσεις που έχουμε δεχθεί).

Μέχρι τότε επιφυλασσόμαστε, επισημαίνοντας μόνο ότι είναι μικρός ο τόπος που ζούμε και οι συμπολίτες μας γνωρίζουν όλους πολύ καλά για να μας κρίνουν.

Άλλωστε δεν έχουμε εντρυφήσει ούτε συχνάζουμε στις ίδιες «πολιτιστικές λέσχες», για να συγκρίνουν τον χαρακτήρα και τις συμπεριφορές μας.

SHARE
RELATED POSTS
Φώτης Χατζηδιάκος: πού δόθηκε το 1,6 εκ. του ΠΡΟΤΟΥΡ και άλλες διευκρινίσεις, δώστε μας, κ. Κολιάδη!
“Ρόδος Δύναμη Πολιτών”: Ανακοίνωση 15 νέων υποψηφίων με τον Δήμαρχο Ρόδου κο Φώτη Χατζηδιάκου
Στην “ΠΑΝΑΚΕΙΑ ” παραχωρήθηκε το Φυτώριο Ρόδου από το Υπ.Αγροτικής Ανάπτυξης για την εξυπηρέτηση ατόμων με ψυχοκοινωνικά προβλήματα

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.