Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Τσαμπίκα Μάκρα: “Με τον Φώτη Χατζηδιάκο για την εντιμότητα, αποτελεσματικότητα, αμεσότητά του”

Spread the love

«Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για το μέλλον της Ρόδου,  νέοι άνθρωποι με αγάπη για τον τόπο τους, να ξεκινούν την προσφορά στα κοινά μέσα από την Παράταξη μας. Καμαρώνουμε για τη συμμέτοχη της Μίκας, επενδύοντας στους νέους για την επόμενη θητεία.

Τσαμπίκα Μάκρα σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος

▸ «Με ενθουσιασμό, όρεξη και αισιοδοξία αποφάσισα να συμμετάσχω στις επικείμενες εκλογές. Η εντιμότητα, η αποτελεσματικότητα και η αμεσότητα του κ. Φώτη Χατζηδιάκου, αποτέλεσαν ισχυρό  κίνητρο για να πιστέψω στο όραμα της παράταξης “Ρόδος Δύναμη Πολιτών’, στο όραμα που θα υπηρετήσω με αγάπη και σεβασμό για τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα.»
Με εκτίμηση,
Τσαμπίκα Μάκρα

▸Βιογραφικό

Γεννήθηκε στη Ρόδο το 1983 και είναι από τον Άγιο Ισίδωρο, το χωριό απ’ όπου κατάγονται και οι δυο της γονείς.  Σπούδασε στα Ιωάννινα, στο Τμήμα Λογοθεραπείας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Α.Τ.Ε.Ι Ηπείρου απ’ όπου αποφοίτησε το 2008. Το 2017 αποφοίτησε από το Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης (ΕΠΠΑΙΚ) της ΑΣΠΑΙΤΕ Ρόδου. Γνωρίζει  Αγγλικά και έχει  παρακολουθήσει μαθήματα της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας.

Εργάζεται ως Λογοθεραπεύτρια τα τελευταία 11 χρόνια, τα 9 απ’ αυτά ως αναπληρώτρια σε σχολικές μονάδες Ειδικής Αγωγής στα Δωδεκάνησα.

Τα τελευταία 3 χρόνια ζει και εργάζεται στη Ρόδο, σε σχολεία Ειδικής Αγωγής Α/Βάθμιας και Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης. Επίσης είναι  Μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Ισιδώρου.

#ΜιλαμεΜεΕργα #ΡοδοςΔυναμηΠολιτων #Rhodes2019  #FotisChatzidiakos #MikaMakra

SHARE
RELATED POSTS
Ο μαλάκας των Χριστουγέννων, της Έλενας Ακρίτα
Εκδήλωση στην Πάτρα: «Fake News – Λογοκρισία – Μονοπωλιακός Έλεγχος»
Τα κακά παιδιά του Zaporizhzhia! – Zaporizhzhia’s baaad boys!, του Γιώργου Σαράφογλου-George Sarafoglou

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.