Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Τον κο Ράπτη ενημέρωσε ο κος Χατζηδιάκος για τις 11 σχολικές μονάδες που προώθησε ο Δήμος Ρόδου μέσω ΣΔΙΤ

Spread the love

Συνεργασία Δημάρχου Ρόδου με τον Περιφερειακό Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου για την δίχρονη προσχολική εκπαίδευση

 Ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, είχε συνεργασία στο γραφείο του με τον νέο Περιφερειακό Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου κ. Νίκο Ράπτη και συζήτησαν θέματα αρμοδιότητάς του.

Ο κ. Χατζηδιάκος, ευχήθηκε στον φίλο Νίκο Ράπτη καλή επιτυχία στο έργο του στα 48 νησιά του Νοτίου Αιγαίου των οποίων έχει την ευθύνη.

Ειδικότερα τη συζήτηση απασχόλησε η εξεύρεση σχολικών αιθουσών με δεδομένη την επέκταση της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής εκπαίδευσης και για το νησί της Ρόδου.

Ο κ. Χατζηδιάκος δήλωσε ότι μεριμνά και προχωρά στην αντιμετώπιση των έκτακτων αυξημένων αναγκών σχολικής στέγης που προκύπτουν σε εφαρμογή του σχετικού νόμου για τα νήπια και τα προνήπια ώστε όπως τόνισε «να εξυπηρετούνται ποιοτικά και σε μεγαλύτερο βαθμό οι συνολικότερες ανάγκες της ελληνικής οικογένειας».

Επίσης ο δήμαρχος, ενημέρωσε τον κ. Ράπτη για την εξέλιξη των εργασιών στο νέο 12θέσιο Δημοτικό Αρχαγγέλου που κατασκευάζεται μέσω ΚΤΥΠ. Α.Ε καθώς και το μεγαλύτερο πρόγραμμα σε επίπεδο χώρας για την κατασκευή 11 σχολικών μονάδων με 2 κλειστά γυμναστήρια (Αφάντου και Αρχαγγέλου) μέσω ΣΔΙΤ  που βρίσκεται στη φάση της προκήρυξης της Α΄ φάσης (προεπιλογής).

SHARE
RELATED POSTS
Μανώλης Γλυνός: οι προτάσεις της “Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου” για το Προσφυγικό-Μεταναστευτικό
Το σκίρτημα, της Αναστασίας Φωκά
Μανώλης Δημελλάς
5η Οκτώβρη 1944. Η Επανάσταση της Καρπάθου, του Μανώλη Δημελλά

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.