Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Τελετή ορκωμοσίας νέων συμβούλων στο Δήμο Ρόδου  

Spread the love

Μετά από σχετική γραπτή πρόσκληση του Δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου,  πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου η ορκωμοσία των πρώτων επιλαχόντων  τοπικών συμβούλων της Δημοτικής Ενότητας Ρόδου και της δημοτικής Κοινότητας Παστίδας, μετά τον αδόκητο θάνατο δύο αιρετών και την παραίτηση ενός ακόμη ,  λόγω νομικού κωλύματος.

Αναλυτικότερα στη Δημοτική Ενότητα Ρόδου για την παράταξη «Ρόδος Δύναμη Πολιτών»  στη θέση του παραιτηθέντος  λόγω νομικού κωλύματος Τσαμπίκου Βασιλαράκη, ανέλαβε  ο  Ντογκούς Ιμπραήμ του Ορχαν. Για την παράταξη «Ροδίων Όραμα» τη θέση του εκλιπόντος Πιλάτου Μιχάλη, ανέλαβε η Καλαφατά Μεβλουντέ του Μουσταφά. Το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητα Παστίδας, μετά τον αδόκητο θάνατο του προέδρου Σάββα Πάττα,  την παράταξη «Ρόδος Δύναμη Πολιτών» πλαισιώνει η Τσελέπη -Κοσμά Φλόρα του Αριστοτέλη και τη θέση του Προέδρου ανέλαβε ο δεύτερος σε αριθμών ψήφων κατά την εκλογική διαδικασία Σταύρος Μοσχής.

Την τελετή ορκωμοσίας πραγματοποίησε ο ίδιος ο δήμαρχος και ακολούθως ευχήθηκε στους νέους συνάδελφους «καλή και παραγωγική θητεία στο δημοκρατικό όργανο του Δήμου Ρόδου» και τους χάρισε συμβολικά δώρα.

Στη σεμνή αυτή τελετή παραβρέθηκαν επίσης ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Στράτος Καρίκης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Ρόδου Μιλτιάδης Παγκάς και συγγενείς και φίλοι των νέων συμβούλων.

 

SHARE
RELATED POSTS
Γιώργος Χατζημάρκος: ο Περιφερειάρχης που αναζητά το Silver Alert, της Τζίνας Δαβιλά
dfb5e84d-3556-4f77-b61e-14674fae9939.jpg
Δρίτσας-Χατζηδιάκος για την αντιμετώπιση του προσφυγικού
Νοέμβριος με Θεατρική Ομάδα “ΠράΞις” – Έρχεται στη Ρόδο

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.